Plopp eller center?

Mamma fick ett påskägg på jobbet idag som hon tog med hem. Det var fyllt med lite allt möjligt, bland annat plopp och center. Blev sugen på något med choklad och valde instiktivt ploppen, som jag tycker är godare, framför centern som jag alltid gör. Men varför gör jag det egentligen? Är det ens någon skilland på plopp och center, förutom på förpackningen?

Mina två ensamma hjärnceller kunde snabbt räkna ut att det måste vara det eftersom att det är samma tillverkare, Cloetta. Så blev givetvis tvungen att googla detta. Google is my friend. 

Stycksakerna ser likadana ut så när som på förpackningen. Den enes slogan är Toffeefylld choklad och den andre Choklad med toffeefyllning. Enligt tillverkaren är Plopp mer lättflytande på grund av koktiden. Plopps fyllning innehåller även mer socker och har en mer knäckartad smakkaraktär.





Så det var svaret, mer socker. Naturligtvis blir det godare då :)



Påskbak

Idag har jag varit en sväng i stan. Letade upp en viss adress och köpte hårfärg och nagellack. Mycket givande. När jag kom hem bakade jag påskmuffins. Superfina blev dom, jag är jättestolt.





Bilderna gör de inte ens rättvisa... Men rosa och gult, våriga färger!



Play my m*therfucking song

Åh, äntligen kan jag träna utan att få den där hemska nybörjarträningsvärken! Ni vet sådär att man inte ens kan gå dagen efter... Den träningen som gäller för det mesta är löpning + arm, mag och rumpövningar. (5x20 ungefär). Deffad mage och röv är ett måste inför sommaren!

För i övrigt har jag bestämt mig för att jag ska ta tag i mina DJ-drömmar och lära mig spela plattor ordentligt. "Hur svårt kan det vara?" säger de flesta. Men jag ska fan bli grym på det! Så det så. Det behövs lite fler blonda, storbystade DJ's. Kanske kan tvinga med mig Pessica på detta också, the more the merrier. Så, någon som vill lära upp två nybörjare?




Gudmor

Dagen efter att jag kommer hem från Island är det dop för min supersöta bebiskusin. Idag blev jag tillfrågad om jag vill bli gudmor :) Blev jätteglad, självklart vill jag det. Har alltid velat bli gudmor faktiskt, haha.





Ligger och myser

Ligger och myser i sängen med vovven min. Sååå skönt!






Igår och idag lite kort

Det va dåligt med bloggning igår! Men jag gjorde inte så värst mycket. Började dagen med en joggingrunda i vanlig ordning, sen gjorde jag mig i ordning och så kom frugan och hämtade mig varpå jag följde med till hennes jobb och sällskapade. Hjälpte till lite oxå där på slutet, det var roligt att prova på hennes jobb, haha. En fördel att ha det jobbet om man är lite längre, märkte jag.

Idag har jag inte gett mig ut och sprungit ännu, har regnat hela morgonen men nu verkar det börja spricka upp. Väntar tills vädret bli bra innan jag ger mig ut. Sen ska jag ta och leta fram massa papper som jag behöver, kopiera, skriva ut dokument, ect. Jättekul, verkligen. Men ett måste.

Nu var det inte så mycket mer än så.


The curious tribe

Ligger och kollar på en dokumentär jag helt har fastnat för, den har gått varje söndagnatt i tre delar. Tyvärr är det här sista avsnittet tråkigt nog. Den heter The curious tribe för i övrigt. Handlar om stamfolket i Papua Nya Guinea som får komma till Storbrittanien och göra saker som vi vanliga människor gör...

Eftersom att jag sov så mycket igår funderar jag på att inte sova något inatt, jag är inte trött alls. Måste ha en normal dygnsrytm den här veckan så det känns lite som en desperat lösning. Ut och springa vid 7 kanske och sen tänkte jag åka och hälsa på frugan. Och så måste jag ju införskaffa saker till påsken förstås.





Återfunnen!

Min helt nya mascara som jag trodde jag tappat inne på Hell's kitchen är återfunnen! Har letat igenom hela badrummet, alla väskor och jackfickor men utan resultat. Hade gett upp hoppet när jag öppnade skrivbordslådan för att ta fram min bankdosa och.. taadaa! Där låg den :)



Varför den låg i skrivbordslådan är ju en annan femma...


 

Love being blue

Jag älskar blått nagellack! Förr hatade hag det, men nu när det är trendigt så älskar jag självfallet det. Blått/turkost och lera är de hetaste nagellacksfärgerna i vår. I'm in!





Spännande vecka framför mig

Idag har det blivit en riktig slapparsöndag, måste säga att det är otroligt skönt. Det här är nog första söndagen på väldigt länge som jag bara är hemma och gör ingenting. Men det passar sig nog utmärkt just idag, för imorgon är det måndag och ny vecka och den här veckan händer en massa spännande saker!





Sommar och sol

Kollade igenom mina bilder i datorn från förra året, hittade en del sommarbilder som jag glömt bort. Vad jag minns så var det pissväder förra sommaren? Men jag kanske har blivit senil jag med, för jag var tydligen väldigt brun trots det dåliga vädret. Antingen har jag glömt att det var bra väder här, eller så har jag glömt att jag var utomlands... Bilden är tagen i augusti, var det kanonväder då måntro?




Snart är det sommar igen. Då vet jag inte riktigt vad som händer, men förmodligen blir det en resa till Troppan. Eller så sparar jag alla pengar och åker till Asien och Australien nästa vinter? Eller så gör jag båda två?







Godmorgon sommartid

Nu har jag sovit i 12 timmar. Det var välbehövt. När jag vaknade hade min vänstra arm somnat, hade ingen känsel i den, så otroligt obehagligt. Drömde hemska drömmar också som jag måste berätta för Pessica sen.
Nu ska jag äta frukost.





Kort och gott

Jävlar vilken träningsvärk jag har! Så plågsamt men ändå så härligt på något sätt. Man vet ju att man lever, om man säger så. Igår blev det middag på Koh Phanang för att fira S som fyller 21 år imorgon. Efter det blev det Sky bar och sedan fick jag tag i M och åkte hem till honom. Somnade JÄTTEsent eller kanske tidigt imorse med andra ord, men vi 13-tiden tänkte jag åka hem, hade klätt på mig och allt men jag var så otroligt trött att jag sket i det och gick och la mig igen. Så jag åkte inte hem förrän vid 18-tiden.

När jag kom hem lagade jag middag. Sen har jag bara slappat framför teven som jag inte stängde av under earth hour...





När jag ändå är i farten och bloggar...

Har knappt någon tid över känns det som. Jag jobbar i princip varje dag. Nästa inplanerade lediga dag är tisdag men risken är stor att de ringer och ger mig jobb då också. När jag inte jobbar spenderar jag pengar.. På söndag ska jag bara jobba morgonen (bara och bara, kliva upp runt sex...) sen när jag förhoppningsvis inte är hemma så sent åker jag iväg med mor och mormor och införskaffar mig en ny resväska, en rosa som jag tittat på :) Behövs verkligen nu inför alla framtida resor. Känner inte för att släpa runt på de där fula gamla röda och svarta som vi har.

Tiden lär gå så sjukt fort nu. Kommer jobba hela påsken, sen kommer det helt plötsligt vara den 19e April och jag sitter på planet till Island. Där ska jag bara njuta av att få spendera tid med min underbara mormor. Sen är  det dags att tagga, tagga, tagga till kryssningen. Är redan supertaggad!

Sen är det väl bara att vänta på sommaren. Åh va skönt det ska bli att slänga på sig en tunika. Längta, längta, längta! ♥

Puss och godnatt på er kära vänner.




Icke rökare

Att sitta i kassan och vara icke rökare är inte alltid lätt. Tänkte dela med mig av gårdagens händelse... Visste dock inte att det var så kul förrän mina föräldrar skrattade åt mig när jag berättade.

En kund kommer till min kassa och ber om att få köpa Otrivin Menthol.

-Javisst, säger jag, kollar uppåt mot cigaretterna och börjar leta efter märket Otrivin. "Vilken färg är det på paketet?" tillägger jag...

-Hehe, eh, det är nässpray, säger han lite osäkert.

Ja, så kan det gå. Inte ska man väl som icke rökare behöva kunna alla ciggmärken som finns? (A)


Det roligaste med bloggar

Bläddrar lite bland bloggarna, man måste ju hänga med i svängarna. "Man kan inte bli av med sitt beroende" som Nadja sa igår. Det roligaste med bloggarna är dock deras kommentarsfält. Där finns alltid människor med VÄLDIGT bestämda åsikter, alla ivriga att delge sina. Som Solderman här i Dessies blogg till exempel.





Fredagssoppa

Till lunch idag gjorde jag soppa. Gud vad jag har börjat äta soppa på fredagar nu mer... men det är ju så gott! Jag älskar soppor, det kan va den mest underskattade maträtten genom tiderna. Förra fredagen åt jag fisk och skaldjurssoppa, idag gjorde jag min älskade ost och grönsakssoppa. Det är svårt att skriva något recept när jag alltid höftar lite tills det smakar bra, men det här är vad som är i:

Grönsaker (jag brukar ta mina favoriter: broccoli, blomkål och morötter)
Vatten
Vitlök
Sambal Olek
Kycklingfond (eller den fond man gillar bäst, spelar ingen roll)
Kycklingbuljong (samma här)
Lite mjölk
Riven ost
Eventuellt lite soja för att piffa till färgen

Låter det koka en stund och sen mixar jag allt i mixer eller med stav




Haha den kanske inte ser så aptitlig ut men den e sååå god :)


Superenkelt, hälsosamt och supergott!




Power woman

Jävlar vad jobbigt det var att ge sig ut idag. Trodde jag skulle dö där efter ett tag, men jag klarade mig igenom rundan i alla fall! Kanske inte på någon topptid.. men ändå. Credd till mig!


Verkar cirkulera spöken kring mitt högerben...

En bild var jag tvungen att ta och självklart var jag tvungen att posa fult. Ursäkta frillan, har inte tagit tag i den ännu, det blir nästa projekt...



Tvätt och träning

Gooodmorgon sunshines. Idag är jag uppe med tuppen, som man brukar säga. Men det är bara för att jag ska göra något så glamouröst som att tvätta. Har tid i tvättstugan klockan 07 (det var den enda tiden som var ledig idag och jag måste tvätta några saker inför ikväll) och när jag satt igång några maskiner tänkte jag bege mig ut på en löparrunda igen. Fyfan vad duktig jag är idag, både tvätt och träning blir av!

 


Nu är det dags för...



Japp. Konståknings VM från Turin :)



Om någon som läser bloggen känner sig givmild...

... så är det bara att skicka mig dessa. Me want! Från Roberto Cavalli, ca 2000 kr.









Imma imma imma be

Godmorgon älskade blogg. Börjar dagen med en riktigt grym låt, så att man kommer igång ordentligt. Vem kan låta bli att shake:a asset till denna?






Vem älskar inte att köa?

Jag är trött, har ont i huvudet och klockan är mitt i natten men ändå vill jag inte sova. För vet ni, sovit är det enda jag har gjort sen i lördags. Jag har faktiskt sovit dag och natt sen dess pga av feber och förkylning, med undantag för när jag tränade idag. Och när jag kom hem efter det, så duschade jag och sov!

Imorgon ska jag göra något JÄTTESKOJ... not. Jag ska till banken. Vem älskar inte att köa på banken i flera timmar? :) Sen ska jag INTE shoppa någonting eftersom jag ska spara vartenda öre till shopping i London i april. Haha, lycka till Emelie.



Storslagna planer

Igår när jag läste igenom bloggen så fick jag en storslagen idé. I de flesta fall när jag får en idé om något man kan göra så brukar jag vifta bort det och tänka att det aldrig kommer hålla eller fungera. Men nu kände jag verkligen att "fan vad bra det skulle bli!". Sagt och gjort, nu håller vi(ja, självklart är Jessica min kompanjon i detta som i allt annat) på fila på projektet för att det ska bli så bra som möjligt. Tro mig, om detta går vägen kommer ni att få se mycket Emelie och Jessica framöver. Weheey!

Kanske lever det en liten entreprenör i mig ändå...



Riga

Nu var det riktigt länge sen jag var på kryssning känns det som. Därför är det dags att dra snart igen. Iofs är det ett tag kvar till den 8:e Maj, men värt väntan, det är ju Fifty Fifty-kryssning = galet med folk. Ska åka med Emma och Alex men försöker få Pemelie att åka också, var ju extremt länge sedan jag var på kryssning med henne. Riga here we come!




Mitt brev från Konungen

Redan som liten förstod jag att jag inte är en vanlig människa. Jag är speciell och unik och helt fantastisk. Jag har alltid känt mig dragen till det vackra folket, det rika folket. Jag har alltid känt mig bekväm med dessa människor, tillskillnad från många andra. Jag har alltid haft en speciell fascination för kungligheter och när jag var riktigt liten ville jag bli en prinsessa när jag blev stor. (När jag blev tillräckligt stor för att fatta att det inte gick så ville jag bli vetrinär istället).

Så när jag var 6 år gammal och gick min sista termin på dagis fick jag en dag för mig att jag skulle kontakta Kungen. Ja, på riktigt. Carl XVI Gustaf. När jag kom hem från dagis sa jag till mamma att jag ville höra av mig till kungen. Att ringa gick ju inte och mejl fanns inte då, så mitt enda alternativ var att skicka brev. Jag ritade en teckning och skrev en liten hälsning och mamma fick posta det åt mig.

Någon vecka senare kom ett brev adresserat till mig. Jag minns hur glad jag blev, det kom nämligen från Kungens hem, "Stockholms slott". Kungen hade svarat mig! ... Ja, nu var det ju faktiskt hans sekreterare som hade skrivit det givetvis, men just då kände jag mig så otroligt speciell som fått ett brev från slottet.



Brevet har jag givetvis sparat. Idag betyder det kanske inte så mycket, men just då gjorde det det. Jag kommer alltid att spara detta som en symbol för att man kan göra vad man vill! Till och med skicka brev till kungen.

Suzana tycker att jag borde rama in den och sätta upp den på väggen. Jag tror fanimej att jag ska göra det. Hon brukar säga att "det är så jävla coolt att du har brevväxlat med Kungen". Haha, det tycker faktiskt jag med.



Ytterligare en anledning till varför sillisar är bra


Längtar redan till Vårruset!

I CAN'T STAND IT ANYMORE!! Jag ger upp. Jag kastar in handduken! Jag orkar inte mer.

Nä, jag orkar inte ligga hemma rastlös mer.

Nu har jag ingen feber längre, inget ont i halsen. Jag är bara lite snorig vilket betyder att det är helt okej att träna! Så nu har jag knytit på mig mina löparskor och tänkte bege mig ut i löparspåret igen. Gud vad jag har längtat, jag har liksom legat hemma och tänkt på hur pulsen pumpar, ljudet av att man sätter ner fötterna i marken, hur svetten rinner och hur jävla jobbigt det är. Och längtat. Äntligen!

 


Barab barab

Godmorgon säger jag med en låt vars refräng sitter som STEN i hjärnan. Jag drömde till och med om den här refrängen. Jag undrar om jag sjöng i sömnen?

 


Oh God, Im gooood





Money, money, money

2 dagar kvar till löning och jag har nästan 3000 kr kvar på kontot. Whaaat!? Snacka om att var duktig, men bara därför känns det extra okej att åka iväg och kolla lite kläder nu... Måste samtidigt passa på att tanka, hämta ut mobilen och betala vägskatt eller vad det heter.

På tal om lön så lyckades jag i sista sekund få tag på en av de högre makterna av karamellkungen så de kunde godkänna mina timrapporter och jag få min lön i tid. Idag lär väl lönespecen komma också. Dock blir jag alltid lika missnöjd när jag får den, för hur mycket det än är så är det alltid för lite, det kunde ju ha vart mer liksom...

Nog om det, nu drar jag iväg en sväng, puss på er!




Loving myself makes me want to sing

Efter att personligen ha träffat Jason Derülo så kan jag inte annat än att älska hans musik! Han verkar vara en riktigt trevlig och vettig människa full av filantropi! Visste ni till exempel att han rakade av sig håret och donerade detta till Locks for love till förmån för de som blivit av med sitt i sjukdomar som cancer? Eller att han skänkt mestadels av sina pengar till välgörande ändamål?

Men tillbaka till saken. Han är faktiskt en riktigt bra artist och musiker också för den delen. Just nu spelas den här låten flitigt hos mig.






MJ

Har lyssnat på MJ i flera timmar i sträck nu. Som ni vet så är jag något av ett Michael Jackson-freak, han är verkligen den bästa artist som någonsin funnits enligt min åsikt. Jag tycker det är svårt att säga vilka låtar som är MJ's absolut bästa eftersom allt han gjort är så jävla bra, men jag tänkte dela med mig av 12 av mina absoluta favoriter...

Dirty Diana
They don't care about us
Wanna be starting something
I Just can't stop loving you
Will you be there
Human nature
Man in the mirror
Thriller
Beat it
The way you make me feel
Earth song
Black or white









I cant wait!!

Nu är det inte lång tid kvar, bara 2 veckor. Längtar som bara den!





"Hello beautiful"


 



HAHAHA

Hahaha du är bra rolig du Sarah. Eller ni... Frågan är ju bara vad som är ert problem, det är ju sorgligt.
Det är över ett år sen nu, get over it.

Tack för låtarna, det värmer verkligen :)

Update: Vad som hände för ett år sedan var att Mr Clerasil och Kroken träffade mig och Pemelie. Eller, det var till och med ett år och 4 månader sen, vilket gör er ännu mer pinsamma! Sedan dess har nätmobbing pågått mot oss i denna blogg som bara grundar sig på avundsjuka. Vi kan tyvärr inte rå för M och R's val. Hade de dock varnat oss för att deras ex never ever skulle komma över dem och därmed lägga skulden på oss så hade det nog lönat sig att tänka om...






Och jag undrar bara EN sak. Vad är det du/ni vill få ut av det här??


Long time ago

Satt och kollade igenom lite gamla bilder jag har på datan. Hittade en hemsk bild på mig och Pemlie. Dock fastnade jag för våra ögon på bilden så klippte ut dem. Vi matchar varandra så bra med våra ögon. Det blir en sådan vacker kontrast. Kanske lös våra ögon lite extra denna kväll eftersom vi var på kryssning med ett par så söta guldgossar som Mabbe och Rickie. Haha :)




Jag vill bli frisk! Nu nu nu!

Varför blir man så ful när man är förkyld/sjuk? Röd runt näsan, röd runt ögonen och kritvit i resten av ansiktet. Okej att man mår skit, men så ska man se förjävlig ut också. Awful!

Aja, jag antar att det stämmer det dom säger, att utsidan speglar hur insidan mår. Piss!








Bena hit och bena dit

Ni kanske inte tänkte på det, men i fredags hade jag håret i mittbena för första gången på år och dar. Det var säkert i mellanstadiet eller något jag hade det sist. Jag har verkligen alltid vart en snebene-tjej.

Mamma tyckte inte att det passade mig. Suzana däremot älskade det. Jag själv kände mig lite obekväm, men så fult var det faktiskt inte. Helt klart något jag tänker ha då och då.

 







 


Så det kan gå...

Har precis legat och kollat på Bella & Tyra show från i torsdags då jag inte hunnit se det ännu. Fyfan vad bra Amir är, säger jag bara. Han är verkligen min favoritbloggare! Finns det något bättre än människor som bjuder på sig själva eller??

Men, mitt i programmet fastnade skiten med en mindre smickrande bild på Bella...

 

Nä, det är väl tur att man inte har en egen liveshow om sånt här uppstår. Då hade ni väl tuppat av av excitement för alla otrevliga och barnsliga kommentarer ni kunde skriva här på bloggen.




Steg för steg "hur du gör när du är sjuk".

Känner mig bättre redan, men jag har ändå tryckt i mig flertalet apelsiner i hopp om att förkylningen ska försvinna helt. Jag ligger inte på latsidan bara för att jag är sjuk. Man kan ju ha roligt i alla fall, som igår till exempel.

Såhär är man sjuk my way, steg för steg:

1. Ta några sprut nässpray, snyt dig ordentligt. Ta en alvedon. Ta en halstablett. (OBS! Ta INTE Cocillana! Detta ska INTE blandas med sprit. Egentligen inte alvedon heller men det är inte så farligt).
2. Lägg på ett rejält lager smink. Använd mycket concealer för att dölja din rudolfnäsa.
3. Klä på dig något som du känner dig riktigt snygg i.
4. Drick sprit och tänk "detta dödar bacillerna". Shotta gärna. Fisherman är ett bra alternativ!
5. Glöm att det finns en morgondag och lev för idag!



Grön banan

Innan jag åker till bromma på kalas så tänkte jag bara dela med mig av dagens upptäckt...


  ... att man som kvinna mognar när man skaffar barn var visst bara en myt. Inte heller verkar man mogna med åldern. Kanske finns vissa undantag dock. Jag kan ju säga att jag som 19-åring är mer mogen är många 20+.

PUSS


Jag ville ju!

Någon sa att man inte ska träna när man är förkyld och har feber, så jag ligger kvar i sängen. Buhu :(



Lördag

Jag sov inte föralltid, men jag ligger kvar i sängen och slappar. Fast jag ska nog bege mig ut på en powerwalk snart, vädret är ju så härligt! Sen måste jag ta och köpa en födelsedagspresent till lilla Alex som fyller 2 år imorgon.

Idag kan ni få en lite mer städad bild :)¨



Och juste, nu är det ju persiskt nyår. Så gott nytt år till alla iranier :p





Godnatt snuttisar

Blev ingen bild på mig innan utgången, sorry. Jag mår rätt så dåligt faktiskt, men jag tycker att jag kämpade bra ikväll och va ute ända till halv fyra! Blev soli ikväll. Nu ligger jag nergosad i sängen och tänker sova tills föralltid. Men ni kan få ett par riktigt trevliga bilder från när jag precis kom hem. Helt jävla sliten.

 





Does your chain hang low?

Den här låten har min vän som ringsignal. Den sitter kan jag säga...

 


En snorig babyrumpa :)

Gud, läste igenom det förra inlägget nu och ser att jag ska har skrivit det som en svenska 2-elev typ. Ursäkta, jag skrev det så hastigt i farten att hjärnan inte hängde med.

Bastun hjälpte inte så mycket mot förkylningen men det var otroligt skönt. Jag vill också ha en bastu hemma! Nu är jag len som en babyrumpa :) Nu är mitt enda hopp att spriten ikväll ska ta död på alla baciller!

Nu ska jag ta några sprut nässpray, en alvedon och lite hostmedicin och sedan ska jag locka håret. Återkommer senare med bild på resultatet.

 


Sorry för dålig update

Åh vad gullig Jessica är. Haha, jag lever och jag mår bra trots att jag lyckas dra på mig en förkylning (eller förskylning som jag och frugan älskar när folk säger/skriver. Tänk om alla hade en vän som Pessica :)


Jag var ju som sagt på Cafét i onsdags med Suzana. Mycket folk. Mycket studenter. Lite mindre bra. Det va ju nå FIFA-skit där i onsdags och det första man ser när man kommer in är flera platt-tv på rad och killar som sitter och spelar fifa uppe på Operaterassen. Men på Café Opera var det bättre. Bord, skumpa och bra musiker duger bra för mig :)

Sen åkte jag hem till M och där har jag varit tills nu. Kom nyss hem, och även min älskade mormor kom hit så nu har vi ätit fisk och skaldjurssoppa till lunch. Ska strax ner till söta Samira och basta bort förkylningen.

BTW så är jag nästan glad att jag är förkyld. Jag har inte varit förkyld på år och dar och började seriöst bli rädd att det var något fel på mig. Alla är ju förkylda jämt?






It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep

Finns ingenting annat än jobb i mitt liv just nu känns det som. Har inte pratat med Emelie sen i förrgår. Det har typ aldrig hänt att vi inte hörts på så länge. Vad gör hon, hur mår hon? Lever hoppas jag att hon gör iaf. Du måste blogga och hålla mig uppdaterad Pemelie!
 
Var sen med att skicka in mina tider till karamellkungen så vi får se om jag får min lön denna månad eller ej. Det hoppas jag verkligen för jag hade ju tänkt beställa massa nya kläääder ju. Min mobil är dessutom lagad nu men när jag ska hinna hämta den vete fan...
_____________________________________________________________________________________________

En månad kvar till Island också. Längtar som tusan.

4 månader och ungefär en vecka kvar till Kos med brudarna. Taggad som bara den :)

Framtidsplaner: Hitta egen lya. Vinna på lotto. Resa. Leva singelliv. Skaffa pojkvän. Plugga. Skaffa barn. Jobba. Skaffa valp.

Mycket mer kan tillkomma på framtidsplaner-listan. Ordningen stämmer inte heller riktigt, dock hoppas jag att jag lever singellivet klart innan jag skaffar pojkvän :)


Nä, dags att äta upp Ben & Jerry's-glassen sen sova :)





Tagga tiiill

Blir Cafét ikväll med kära S. Vi börjar bli som siamesiska tvillingar hon och jag ute i vimlet. Ingen känner igen oss utan den andra vid vår sida. Det här är i alla fall en av våra favoritlåtar.. vi blir alltid helt galna när denna spelas ute.





Varför tar de alla drycker ifrån mig? :(

Åh.. buhu. Nu är jag lite nedstämd. Bonaqua har, som de flesta vet, släppt ett nytt vatten med smak av Citron Lime. Vad andra kanske inte vet, är att de därmed ersatt min favorit med smak av bara Citron. Eller, det är i alla fall vad det verkar som eftersom jag letat rike runt efter Bonaqua citron, UTAN lime. Vad fan är skillnaden?? tänker ni. Jo det ska jag tala om. Den är helt enkelt inte alls lika god.



Vila i frid älskade dryck...

 



E is for me



E is for Emelie. E is for Exclusive. E is for me.



Te och gossip girl

Efter en rejäl städning av lägenheten så är det nu dags för en kopp te, lite choklad och det senaste avsnittet av Gossip Girl. Perfekt tisdagskväll med andra ord!






En ny bacardidröm

Nu tror jag minsann att det var någon där ute som tänkte på lilla mig! Nu längtar jag bara till sommaren ännu mer! På systembolaget släpps nu nämligen 3 stycken sommarsmaker av Bacardi Breezers. Min favoritsmak är i vanliga fall Pinapple, eller Lemon som finns utomlands. Men nu kommer en av dessa 3 nya smaker att vara Tropical Mango och som ni vet så är jag helt tokig i mango. Jag är övertygad om att denna blir en ny favorit.

De två andra smakerna kommer bestå av Tropical Cranberry (Tranbär och röda bär) och Tropical Orange.





En kall sånhär blir mumma i sommarhettan!


Andra smaker som ännu inte nått Sverige är bland annat: Tropical Coconut, Crisp Apple, Refreshing Raspberry och Bursting Blueberry.


Dagens smoothie

Jag älskar smoothies i alla dess former och dricker det så ofta jag kan. Idag blev det en till frukost/lunch. Dagens smoothie blev en simpel men väldigt god sådan.



Banan, mjölk, Bravo tropisk juice




Jobba, jobba, jobba.

Har egentligen ingenting att blogga om. Hade bara lite tråkigt nu sådär innan jag ska till jobbet. Längtar till söndag då jag är ledig igen :) Kan hända att jag får ledigt redan på onsdag men inte så troligt... Dags att brumma iväg.

PUSS på er


Puss

Ett Nej stänger inte in dig någonstans, utan öppnar dörren till större möjligheter.





Målar på våren på mig själv

Jag känner mig så grå. Blek, mörka naglar, gårdagens smink kvar runt ögonen.

Blä.

Bort med nagellacket. Bort med sminket. På med ett ljust, ljust lack. På med ett lager bus. Skulle egentligen vilja färga håret i en annan blond ton, men jag är för feg.

Imorgon ska jag ha på mig någon ljus, fin blus.

Jag vill ha våååår.



Fotbollskanalen

Jag är inget stort fotbollsfan direkt. Visst, jag tittar på Sverige i EM, VM, OS och sådant och någon Djurgårdsmatch då och då, men inte mer än så. Ändå så älskar jag att titta på Fotbollskanalen Europa varje söndagkväll på fyran. Jag har alltid på det, det är så mysigt på något sätt.



Kanske är det för att jag behöver lite manlighet bland allt rosa här i mitt rum...



Damn right.





Schhhhhtekare

Gud va trött jag är idag. Hela dagen har gått åt till att sova, men skönt vare! Jag kan ju sammanfatta gårdagen lite snabbt.
Genrepet i Ericsson globe arena, finalen på O'learys, Magenta, hemgång med grannen eftersom bror glömde bort mig eller nåt, haha!

Kan också passa på att nämna att mellan genrepet i globen och finalen så stannade vi och kollade runt lite i affärer. Inne i köpcentret hade de lite schlager-extra. Lite uppvisningar och artister va på plats å sådär. Dock inga som intresserade oss. Sen nämnde de att "strax kommer gruppen blabla som tävlat i melodifestivalen för Polen att uppträda". Hade ingen aning om vilka de var så vi gick in på en affär där breve istället. Musiken spelas där ute ett tag och jag slänger en blick på killarna på scenen.

-Vilken schhhhhhtekare! Utbrister jag.

Jag och Emelie beger oss genast ut och intar första parkett framför scenen, haha. Då slår det mig att jag känner igen stekaren som står och hoppar runt och sjunger på scenen och gör ungefär 1000 oliika dance moves. Jag tänker, tänker och tänker. Har jag träffat människan? Har han vart med i nån film? Tv? Men jag kommer verkligen inte på. Sen slutar de sjunga och blir intervjuade och då framkommer det att han e hallåa på tv4. Justeeeee, tänker jag. Det är ju han som alltid e så tillfixad och perfekt där i tv-rutan. Det var lite kul faktiskt. Kunde aldrig ana att han vid sidan om hallåa-karriären har en sång och dans-karriär tillsammans med en lite fulare, äldre man. De var varken dåliga eller superbra faktiskt, de var bara bra.


Den äldre mannen och så Niklas Vestberg

Oj! Skulle googla för att se vad deras grupp kallas så hitta jag en intervju med Niklas från 2008. Killen va då 31 år. No way! Det betyder att han skulle vara 33 år i år?! Jag skulle gissa på 23.  De kanske e jämnåriga de där gubbarna trots allt, haha!


Sköna söndag

Idag sov jag ut lääänge. Det var jag värd. Nu ligger jag och äter godis och tittar på reprisen av Dating in the dark. Gud så pinsamt det är. Jag kan nästan inte titta. Fattar inte vem som skulle vilja utsätta sig för detta?? Och ännu värre dom som hånglar där inne. Det kan ju vara världens äckel man dejtar!!

Herregud...


Update:
Fick byta kanal ett tag. Blev föör pinsamt...


Sa-a-a-tur-daay

Jag orkar inte blogga så ingående om dagen faktiskt, men den såg ut ungefär såhär: Genrepet till melodifestivalen i Globen, melodifestivalen + middag på Olearys, väldigt sura miner när HELT fel person vann och sist men inte minst Michael Jackson tribute night @ Magenta. Ni kanske får en bättre uppdatering imorgon av Pessica.



Jag och min bäver Melker i fredags.



Hells kitchen

Ligger på sängen och typ dör. Jag har dansat fötterna av mig på Hell's kitchen till stängning. Galet kul och galet bra drag. Typ alla var där, till och med E-type, Mabbes favorit hahaha.

Nu ska jag sova ett par timmar innan det är dags för genrepet av melodifestivalen i Globen tillsammans med frugan. Förlåt om jag stinker sprit imorgon Pessica, haha.

Godnattis



I love you my sweet chili

Mitt uppe i all i-ordning-göra så måste man ju laga mat! Ikväll lagar jag åt hela familjen och det blir något så gott som Sweet chili-kyckling med klyftpotatis och sweet chili-röra bestående av sweet chili-sås och gräddfil. Hur gott som helst. Nu medan jag sitter och väntar på att klyftpotatisen ska bli färdig äter jag chips.. med smak av sourcream och sweet chili. Jag har fått sweet chili på hjärnan, älskar allt med denna smak.

Någon som vet ifall det finns nån sweet chili-drink att dricka på krogen? Haha.






Thank god it's friday?

Heeeeeeej. Idag är jag trött, har mensvärk och känner inte för att göra så mycket. Skiter i att shoppa, jag får dra fram någon gammal trasa och gå och skämmas hela kvällen. Life's hard.

Nu ska jag i alla fall laga lunch, sen ska jag ta på mig mina solglasögon och ta en lång promenad. Påvägen ska jag köpa lite godis.. mmm vad jag vill ha godis. Har varit sugen hela veckan, nu är det dags att stilla suget.
Sen måste jag påbörja mitt projekt med att göra mig i ordning tills ikväll, för just nu ser jag inte riktigt klok ut. (= blek, tovigt hår och avkalat nagellack). 



En brukar-du-lista såhär på kvällskvisten

BRUKAR DU:

Titta på dig själv i spegeln:
Ja, väldigt mycket. Älskar att se mig själv.
Sjunga i duschen: Haha ja, vem gör inte det?
Gnälla: Enligt mig själv, nej aldrig. Enligt andra, ja. Haha.
Skrika: Nej faktiskt inte. Bara om någon kittlar mig.
Sova: Ja, alldeles för mycket ibland. Alldeles för lite ibland.
Ha ångest:
Ja, för ofta.
Skada dig själv med flit: Nej, aldrig.
Ta mediciner du inte borde ta: Nej, verkar onödigt.
Vilja dö: Nej inte det heller.
Drömma mardrömmar: Ja, det händer.
Ta droger: Nej. Har aldrig och kommer aldrig heller att göra det. Vidrigt.
Försöka vara annorlunda: Om det behövs kanske.
Klä dig i svart: Javisst. Svart är hett, klädmässigt.
Gå till kyrkan:
Nej, typ aldrig nuförtiden.
Gå i skolan: Nej, den är avklarad. Och påbörjas igen i höst.
Röka: Nejnej, äckligt det med.
Ha sex: Ja det händer väl, haha.
Ljuga: Nej, fast ibland kanske en liten vit lögn är nödvändig.
Hata folk: Nej, make love not war.
Lita på folk:
Nej, inte det heller. Jag är väldigt cynisk.



Vad är det för fel på en egentligen?

Något som övergår mitt förstånd är att man fan aldrig har någonting att ha på sig?? Fastän garderoben och byrån svämmar över och allt inte ens får plats där i så känner jag aldrig att jag har några kläder eller något att ha på mig. Hur sjukt är inte det?? Inte konstigt att killar klagar på oss tjejer. Vi köper saker hela tiden men har inget i alla fall. Mystiskt det där...

Imorgon är det premiär fär Rebeccas vänner på Hell's kitchen och givetvis... har jag ingenting att ha på mig. Får väl panikköpa något imorgon då, som vanligt. Att ha samma sak på sig två helger i rad vore ju rena mardrömmen...




Det lilla extra

Ja.. vad ska man säga? Vissa dagar kräver det där lilla extra, helt enkelt.






En riktig blädag

Usch, vilken förjävlig dag. Jag hatar dåliga dagar. Dessutom ser jag hemsk ut. Allt blev bara fel idag. Skulle legat kvar i sängen istället. Hoppas jag vaknar upp till en bättre dag imorgon.

Här får ni en bild på hur jag ser ut just nu. Kletat smink, knullrufs i tofs och slappkläder. Trevlans värre... not. Tur att man kan bjuda på sig själv.








Zhang Feis-ögon

Nu kastar jag in handduken, jag är så otroligt trött. Nu ska jag somna gott och sova många timmar innan det är informationsmöte på jobbet.

Och på tal om sömn. Sover ni med helt stängda ögon? Det gör inte jag. Mina ögon är nämligen öppna, inte helt alltså, men öppna en springa så man kan se ögonen. Det här visste jag givetvis inte förrän någon berättade det för mig. Folk jag sover brevid brukar tycka det ser otäckt ut. Hur vanligt är egentligen detta?

Ungefär såhär ser det ut. Hittade ingen bättre bild på Google. Zhang Feis-ögon kallas detta i Kina.






Quick update

Jag lever, jag mår bra. Tänkte bara skriva det eftersom några verkade undra :) Hade en jävla stalker efter mig på stan igår, var nära på att börja grina där ett tag, men efter lite hjälp från trevliga vakter så blev det bra. Kände mig dock iakttagen hela kvällen sen, men när jag mötte Mabbis så blev jag lugnare.

Vi gick på bio och såg Alice i underlandet. Jag tyckte den var bra, han tyckte den var dålig. Min smak är mycket bättre så jag vinner. Alice i underlandet var bra!

När filmen var slut träffade vi Micke och Lilli som tydligen varit på samma visning utan att vi visste om det eller hade sett varandra, så vi bestämde oss för att åka till Mabbis allihopa och umgås. Väldigt trevligt var det.

Idag har jag inte gjort mycket, bara slappat. Nu håller jag på och lagar middag åt oss. Kyckling, ris (fast det fick M göra, jag har ingen aning om hur man hanterar en persisk riskokare) och currysås. Muums. Jag e såå hungrig. Det verkar M också vara för han filosoferar just nu över hur de första människorna som upptäckte elden började grilla kött och hur deras reaktion blev när de smakade det första gången....






Börjar dagen med lite Jay Z


En av världens få bra rappare.




Godnatt sweethearts





Alice i underlandet

Nu är det dags att sova för min del. Imorgon ska jag sova ut lääänge och på kvällen blir det bio med M, vi ska se Alice i underlandet. Älskar Johnny Depp, älskar fantasy, älskar 3D. Kan ju inte bli bättre.





Vad hände?

Här kan vi ju snacka om skillnad. Kolla, vad hår kan göra mycket!

 zac-efron-short-hair-nc.jpg image by irish_journalist_album 



Han blev ju typ snygg helt plötsligt!




Oscarsgalan 2010

Nu inatt är det dags för Oscarsgalan 2010. Jag älskar att sitta vaken i min oglamourösa pyjamas, äta Ben and Jerrys och se på alla sånna faboulösa galor. Känns som att det är en evighet kvar till själva galan börjar, eftersom att den inte börjar förrän halv tre, men nu börjar röda mattan-bevakningen alldeles strax. Den är ju nästan lika kul som själva galan ;)



Vackra Reese Witherspoon på förra årets Oscarsgala



Dagens

Dagens humör: Trött men glad :)

Dagens borde: Tränat.

Dagens frisyr: Något ostyrigt ruffs.

Dagens klädsel: Tights, linne, puffärmskofta.

Dagens planer: Inga. Se Oscarsgalan.

Dagens materiella vill ha: Vet inte. För mycket som vanligt.

Dagens längtan: Våren, solen, sommaren.

Dagens fundering: Vad ska jag göra med håret?

Dagens beroende: Bon aqua citron. Loves it.

Dagens tråkigaste: Att jag inte har min hund hos mig.

Dagens personer: Mamma <3



Skärmshopping

Igår kväll låg jag och skärmshoppade hela kvällen. (Istället för fönstershopping). Helt plötsligt slog det mig att jag behövde en ny kamera. Frågan var då bara om jag skulle klicka hem en och¨få vänta ett par dagar eller om jag skulle åka iväg idag och köpa den. Åkte iväg och köpte den idag. Folk undrade vad jag skulle med en ny kamera till och anledningen var så enkel som; jag ville ha en rosa kamera.
Alltid roligt med lite nytt och pengar är ju till för att spenderas så vad gör det om hundra år? Men denna gång tog jag iaf försäkring eftersom jag är så dålig på att vara försiktig med mina grejer.

Nu har ni massa fina bilder att vänta i framtiden :)



Kan ju tillägga att jag lämnade in min trasiga samsungmobil på lagning och köpte en samsungkamera. Smart? Det märker vi...




All the girls standing in the line for the bathroom

Till Sture och från Sture till Magenta. Ja, så såg kvällen ut. Många kvällar tenderar att sluta på Magenta av någon anledning... Blev inget fem-ställe för det orkade vi inte, men kom ju inte hem förrän nu i alla fall. Kvällen var iaf speciell, minst sagt och mer tänker jag inte säga om det. HAHA fyfan asså, vilka sjuka grejer som sker på fyllan.

Blev inga (läs:bra) bilder på hela kvällen men jag fick mycket komplimanger om hur vacker jag var så ni behöver inte undra över det ;)

Blir en sliten bakisbild istället. Puss.






Big foot

Idag har jag världens sexigaste strumpor på mig... NAT. Till mitt försvar kan jag säga att dom inte är mina, vilket ni säkert kunde lista ut på storleken. Hur kan man ha så stora fötter???





It is better to be pissed off than pissed on.

Jag har från de senaste veckorna lärt mig något mkt viktigt. Något som jag levt med länge men aldrig riktigt orkat bry mig om. Folk rent ut sagt pissar på mig. Människor tror att de kan behandla mig hur som helst, helt utan respekt. Jag orkar inte med det mer. Jag bara låter pisset rinna över mig och är tyst, BARA för att jag inte orkar med tjaffs och bekymmer. Jag orkar inte med mer än jag redan orkat med på sistone. Jag är bara riktigt förbannad på dessa människor som VET att jag också är en människa med känslor, jag går också igenom skitsaker. Jag behöver inte mer skit från er, tack!

Ändå älskar jag människorna, men att älska någon behöver inte betyda att man litar på personen. Jag ska göra en tatuering, en tatuering som står för vad jag tycker och känner och hur verkligheten är.
Love all, trust few.

Även de man tror att man litar på sviker en till slut. Hopplöst.



Ett långt streck

Haha, nu stryker jag ett streck över den här dagen och låtsa s att den aldrig inträffade eftersom att precis INGET blev som det skulle. Men vissa dagar är ju tyvärr så. Nu tänker jag istället se fram emot morgondagen som kommer att bli helt fantastisk (hoppas jag verkligen) tillsammans med älskade Suzana på bl.a. Hells Kitchen :)

 

Förresten så ska vi till Troppan tillsammans i sommar. Jag är nog den sista på jordklotet att åka dit, men någon gång måste ju vara den första :)



Aj

Jag har så fruktansvärt ont i huvudet, haft det hela dagen på jobbet. Skulle ju ha roligt ikväll men verkar som att det blir ligga hemma i sängen för min del. Sova vill jag inte göra än heller. Har vart vaken sen sex imorse, kan ju möjligtvis ha bidragit till huvudvärken.

Å vet ni? Jag har fått ett till jobb! Kväll och helg mest tror jag. Kassatjänst på Willys. Äntligen fick jag kassatjänst som jag gått och suktat efter i så många år nu. Måste lära mig fort nästa vecka, så kanske jag får jobba heltid under sommaren :) Har ju massor av grejer jag måste spara pengar till....




blev inte som jag tänkt mig...

Shoppingen gick åt helvete (varför finns aldrig plaggen jag ser i mitt huvud i butikerna?) och skumpalunchen blev inställd. Nu har jag krypit ner under täcket med en påse naturgodis och tänkte se onsdagens avsnitt av Glamourama.

pöss



To do today

Mitt schema är inte liiite tight idag alltså. Jag ska typ göra allt och lite till, men som tur är så är det bara roliga saker som står på schemat :)

10.00 - 12.00 Duscha, brun utan sola
12.00 - 14.00 Shoppa, gå på systemet
14.00 - 16.00 Skumpalunch
16.00 - 19.00 Färga utväxten, göra mig i ordning
19.00 - 21.00 Middag
21.00 - Förkrök, utgång, röjig natt!

Jag klagar inte direkt! Hoppas ni också kommer ha roliga saker för er. TGIF!



Status: hungrig, trött

Nu e klockan mitt i natten och jag vet inte varför jag fortfarande är vaken. Fastnade helt enkelt framför tv och dator. Vad jag däremot vet med säkerhet är att jag är väldigt hungrig. Ligger här och tänker på mat. Nu kommer jag säkert drömma om det bara därför :)






Trevliga torsdagen

Klockan 07.35 slog jag upp ögonen imorse och möttes av strålande solsken. Jag somnade igårkväll med kläderna, teven och datorn på. Vaknade dock mitt i natten och stängde av allt. Jag kände mig i alla fall superpigg och tänkte att klockan måste vara långt in på förmiddagen. Tittade på mobilen och såg att klockan var.. 01.01!! Va? Inte en fis i rymden att klockan är ett! tänkte jag. Men när jag hittade mitt armbandsur fick jag veta vad klockan var på riktigt. Blev ju nästan lite rädd där...

Dagen bestod av en massa mys med min hund och vid 16-tiden träffade jag och Jessica alldeles för snälla Magnus som bjöd på både thaimat och fika. Det var supertrevligt och supergott :)

Nu ligger jag på sängen och tittar på Seinfeld. Ska snart sova, imorgon blir det bland annat lite shopping (främst på systemet då), champagnelunch och utgång :)




Juste, jag fick ett nytt jobb idag också.



Tagga

Hemma från doktorn. Nu får faktiskt dessa mediciner som ruinerade mig ta och hjälpa... Det är nämligen dags att tagga. Nästa lördag blir det melodifestivalen-genrepet för min och pemelies del. Ska försöka komma på hur vi kan få träffa Måns bara...


Den 19e April åker jag och mormor till Island.. Kommer bli great!


Sen nån gång här emellan vill jag att jag och Pemelie ska åka utomlands...


I juli kommer jag vara övertaggad. Då bär det av till Kos med Emma, Alex och Moa. Kommer bli dunderkul. Bokade häromdagen :D


Sen planerar jag att åka till England och plugga lite engelska och hälsa på några kära vänner i ett par månader innan jag förmodligen börjar plugga nåt program på universitetet här hemma...




Stockholm Ice 2010

"Det är med stolthet som Svenska Konståkningsförbundet och Stockholm Globe Arenas presenterar Stockholm Ice - en konståkningsshow i absolut världsklass.
För första gången i Sverige arrangeras ett uppvisningsevenemang med både den internationella och svenska konståkningseliten.

Bland deltagande världsartister möter vi bl a Olympiamästaren och nyblivna silvermedlajören från Vancouver Evgeny Plushenko från Ryssland, världsmästaren Stéphane Lambiel från Schweiz och världsmästarna i paråkning, Aljona Savchenko och Robin Szolkowy från Tyskland. Från Sverige deltar bl a Kristoffer Berntsson, flerfaldig svensk mästare och topp-10 i Europa, Adrian Schultheiss, topp-10 i Europa."

Kan ni fatta?? Jag som tjata så om konståkning i den här bloggen på sistone ska äntligen få se alla dessa stjärnor live, på långfredagen den 2:a april. Åhh kan det ine bli det datumet nuu!!



Bitter

Nu bär det av mot farbror doktor som ändå inte kommer kunna hjälpa mig med mina jävla allergier. Ingen kan hjälpa mig. De bara skriver ut dyra mediciner som ändå inte hjälper. Kanske borde man bli doktor? Enkelt jobb och bra med cash... Skriva ut läkemedel och skicka vidare folk till så kallade specialister... Nej jag är inte bitter, inte alls.

 


Bild från förmiddagens långpromenad



Det var strålande sol idag, alldeles underbart! Men jag ska inte ljuga, det var pissigt kallt ute och inte alls nådigt när det blåste. Men jag överlevde ju, det är ju huvudsaken.

Alla glodde för i övrigt som om jag vore någon alien när jag hade solglasögon på mig. Idioter.



Skulle ju trotsallt träffa frugan...

Dagen till ära så tvättade, fönade och plattade jag håret, sminkade mig och satte på mig något någorlunda välklätt. Tyckte det kunde bli fast på bild föralltid. Tyckte jag såg normal ut för en gångsskull...





Från Skarpnorg till Haninge

Idag var det meningen att jag och frugan skulle ut och äta middag med Galaxy-Magnus men han var tyvärr tvungen att avboka oss så det får bli imorgon eller fredag :)
Istället träffades jag och Pemelie och skulle gå på bio. Men när vi satt i skarpnäck (eller Skarpnorg som det tydligen heter enligt bussen) så fastnade vi där och tänkte att det är roligare att umgås och prata än att sitta tysta på bio. Det slutade med att vi åkte till Ica Maxi i haninge för att köpa naturgodis. Pemelie prövade även lyckan och köpte trisslotter men inga storvinster där inte...
 När vi ändå var i haninge så tänkte vi att det passade bra att åka och säga hej till Mabbis. Men han öppnade inte dörren eller vaknade inte när vi plingade på så istället förevigade vi ögonblicket och tog några bilder utanför.
Vilka minnen som väcks när man är i haninge... Bra minnen... Haha








Men han är otroligt grym i alla fall

Såhär lät det ungefär när vi gick från Cafét i helgen...

Jag: Jag blev ju grymt ful på bilden med honom! Fan asså...
S: Haha, nej det blev du inte alls, du blev jättebra! Och du är verkligen inte det fula i bilden.. tittade du ens på hur han blev? HAHA, du behöver inte oroa dig.
Jag: Yeah I know... men han är liksom en världskändis, he sort of gets away with it!

Och ja, man kan väl säga att jag fick min teori bekräftad när jag kikade in Stureplans 10 snyggaste och fann detta...





Alice i underlandet

Imorgon, eller idag rättare sagt, onsdag så har nya Alice i underlandet premiär med min favoritskådis alla kategorier, Johnny Depp. Den verkar ju hur bra som helst. Som de flesta vet så är jag en sucker för fantasy.
Måste gå och se den i veckan. Den visas i 3D dessutom, me like.




Andra filmer jag vill se är:
I love you Phillip Morris
Grodan och Prinsessan
Cloudy with a chance of meatballs
Farsan
Snabba cash
Precious
Sherlock Holmes
Shutter Island
Avatar

Nu ska jag dock inte se någon av dessa utan lägga mig och titta på This is it på datorn och böla mängder och skratta lite. Imorgon ska jag köpa den på DVD :)



Slötisdag

Idag har jag legat helt apatisk på sängen. Har inte rört mig ur fläcken förutom vid enstaka toalettbesök givetvis.



Imorgon ska jag göra lite vettigare saker. Som manikyr och middag med goda vänner.



Överraskningar från kylskåpet

Något jag kommer sakna med att flytta hemifrån är att hitta nya, spännande saker i kylen/frysen och skafferiet. Nog för att jag själv är rätt så flitig med att pröva massa nyheter (ahlgrens saltade bilar, kalles randiga, oboy med extra mycket kakao, ect) så blir man ju alltid mer överraskad när man inte vet vad man kommer hitta när man öppnar kylskåpet.

Idag hittade jag den här bensindunken till mjölk. Mamma hade köpt den för att den såg så rolig ut. Någon som smakat?

 



Dating in the dark

Nu ska jag titta på det där nya programmet Dating in the dark. Det verkar faktiskt riktigt roligt. :)





Up in the air

I helgen såg jag Up in the air med favoriten George Clooney. Den var faktiskt mycket bra så den kan jag varmt rekommendera! Hade läst om den och att den skulle vara jättebra, men hade ändå inga större förväntningar vilket säkert spelade in.




Nästa gång ska vi se Sherlock Holmes som jag ännu inte sett :)



Fredag snart, tack

Någon mer som längtar till helgen så att man supa igen? Alkohol är min bästa vän. Han får mig alltid att tänka på andra, roligare saker. Tack <3






Minnesvärt citat

"Hur mycket slösar du på en utekväll?"
"20 kronor. På garderob"



Min härliga helg

Guuud, jag har verkligen tänkt och blogga men har inte varit hemma någonting så det har inte blivit utav. Nu är jag i alla fall hemma efter helgens bravader.

Lördagen började som sagt på Helenes krog med middag och firande av min älskade storasyster som fyllde 25. Vi va runt 15 personer där och middagen var superb. Fick dra rätt tidigt för att hinna till Cafét innan det blev kaos i dörren. På plats var bland annat Glamouramatjejerna med filmteam och annat trevligt folk. Jason Derulo uppträdde och folk var helt galna (speciellt när han sjöng Watcha say såklart), men han var riktigt grym. Sen minglade han runt där inne och även jag fick mig en pratstund med honom. Supertrevlig kille verkligen! Och hans nya album var skitbra.
Dansade järnet hela natten tills det var dags att åka hem till M som även han hade varit ute. Ovanligt nog så var han fullare än mig.. för er som känner oss så vet ni ju hur ovanligt det är, haha. Sen har jag hängt där sedan dess och kom nyss hem. Frugan jobbade i området där så fick skjuts hem av henne, supersnällt :)

Blev inga bilder eftersom jag glömt minneskortet hemma i datorn, smart som man är. Men en bild lyckades jag ändå kirra :)





RSS 2.0