Kissie the kissiecat

Kissie och Amir var ju på samma kryssning som vi var på häromdagen. Många killar verkar ha åkt på kryssningen bara för att få se en skymt av detta blonda bombnedslag, Kissie. Lite för långt tycker jag dock att killarna går när jag går förbi och de säger: Hej Kissie!
Då blir jag inte glad kan man säga. Mitt svar blir: Nä, fyfan vad elakt! Fyfan asså..

"Nej vi mena inte så" får jag tillbaka. 
Börjar direkt tänka: Jag är inte svarthårig naturligt, jag har inte mörka ögon, har inte en meter utväxt, använder inte löshår, är inte fejkbrun, photoshopar inte mina bilder, är inte lika smal som henne, har inte läppar som en guldfisk, är inte kaxig, har större tuttar - ja, listan kan göras väldigt lång.
Den enda likheten jag kan hitta mellan oss är möjligtvis hårfärgen, trots att mitt hår är gult och hennes vitt? Och så är hon ju tydligen bara nån cm kortare än mig också... Men att bli kallad Kissie, det är nästan så man överväger att färga håret brunt..


   



truth of today


Oj jag tappa bröstvårtan

Låg nyss och tittade webbtv - plastikkirurgerna. Det var rätt intressant, tills något riktigt äckligt sades när de visade vad som skulle hända i nästa program. Anna Book eller nån ska operera brösten och ska tydligen lägga in implantat via vårtgården. Så säger de nåt i stil med: "det som kan hända är ju att bröstvårtorna blir som  sårskorpor och faller av". Plötsligt dök en bild upp i huvudet av hur ärren runt blir torra som sårskorpor och så en dag faller ena bröstvårtan av. Vad gör man? Håller man i den och tänker " Oj, jag tappa bröstvårtan" eller vad gör man? Syr man dit den igen?

Nästa tanke var: vilken jävla tur att jag inte valde att lägga in implantaten den vägen. Fy fan va vidrigt.


Nu är jag ännu mer rädd för clowner

Asså hahahaha jag måste bara lägga upp den här bilden. Har ni någinsin sett en äckligare clown?? Fyfan asså, vad vidrig.





-


Aj min tå

Idag är en riktigt jobbig dag.. Jag känner mig allmänt seg, irriterad och ledsen. Att jag har sjukt ont i tån gör inte det hela bättre. Jag skulle inte känna om någon stack en kniv i mig på fyllan för jag kände inte alls hur mina skor skar hårdare och hårdare mot min tå. Usch och blä - livet suger.




 


Likadaanaa

Jessica och jag var på halloweenkryssningen igår/idag. Det var väldigt kul förutom att min mobil blev stulen av en dum turk. Då blev jag ledsen. :(

Men något lite roligt var att Pessica och jag upptäckte detta. Titta så lika fötter vi hade!




Min förebild

Har jag berättat att jag kallas för Maria Montazami?




Såhär bra mådde jag efter raggarrundan förresten





Gossip wives and a half men

Idag är det tisdag, woohoo. Tisdagar innebär nämligen ett nytt avsnitt av Gossip Girl att se! Deeessutom går även Desperata hemmafruar på teve. Yeey.

Snart släpps även ett nytt avsnitt av Två och en halv män. Life is goood.









Du är världens bästa, mitt allt och jag älskar dig!

 

 


Som en karusell

Vi tog en raggarrunda igår efter bion. Helt yr i kolan blev jag.





Allt för min syster

Måndag idag. Vad betyder det? Bio såklart. Jag och Pessica ska nämligen på bio i heron snart och se Allt för min syster. Jag lovar att ta någon bild, även om det bara blir på ingången.. haha.

Puss på er.


1 år



Tänk att det är ett år sedan den här bilden togs. Tiden går så fruktansvärt fort.


Snart finns mina kläder på catwalken...

Finns inte kläderna som man vill ha i butik så får man väl skapa dom själv...





Världens bästa julsaga

Åh, jag längtar så otroligt mycket efter denna film. Jag älskar "A christmas carol" och hoppas verkligen att den här nya versionen med Jim Carrey kommer att vara något alldeles extra. Dessutom visas den i 3D och på trailern verkar filmen hur mysig som helst.





Phew

Asså guuud, orkar inte att Eddie ska behöva duellera igen. Det är så himla nervpirrande. Vet ni vad jag gjorde? Jag tyckte det va så jobbigt att titta så jag stängde av teven och gick in på aftonbladet för att kolla när det var klart!

Jag var typ helt hundra på att han skulle åka. Trodde Niklas va värsta tjejfavoriten a la Johan Palm och aldrig skulle åka ut.

Men nu säger jag bara en sak;

Phew!



Asså... mjau!!

Glömde berätta att jag blev kär förra fredagen. Nu ska det bli intressant att se om förälskelsen håller sig även ikväll med U2's Beautiful day..




Någon ger inte upp

Anonym om Blir så trötthahahahahahahahahhahahahahhahaahahahahaha allas dröm är inte att stoppa plast i pattarna, äckelhoror.

Ja, du kan skratta på du. Som uppmärksammats både på mjölkpaketen och av Petra Mede i Roast på Berns så är skrattet grundat på osäkerhet och rädsla. Jag kan förstå att du är osäker när du själv är platt, avundsjuk och gud vet vad. Det sägs ju att lite plast i tuttarna inte kan stärka självförtroendet men i det här fallet kanske det har gjort det. Vi är  ju så mycket starkare i psyket än dig. Vi behöver inte sitta och skriva elaka saker i folks bloggar för att må en gnutta bättre och få ut mer av livet.
Din dröm är inte att stoppa in plast i tuttarna, nej okej. Ändå spenderar du tid i ditt liv till att följa två äckelhoror med plast i tuttarnas blogg och berätta för oss hur dåliga DU tycker att vi är. Jag kallar det avund... 

Lägg bara ner



Jag ser ut som ett troll typ

Det här, mina kära, är anledningen till varför hårfön och plattång är Guds bästa uppfinning. Självtorkat hår suger.




eller inte...

Går rätt bra det där med att trösta sig med att köpa nya skor när man är ledsen. Funkar lite faktiskt.


Smalast vinner



Ännu en fantastisk retuschering av Ralph Lauren... eller hur?


Blir så trött

Du där i årsta kanske ska ta och jobba på din egna självkänsla istället för att kommentera av dig din avundsjuka här. Hej svejs




------

Jag vill också tillägga att du där i årsta borde sluta upp med att vara så jävla bitter över din egna planka till byst och för att du inte själv har råd med en operation! Avundsjuk så det skriker om det. Är det extra jobbigt för att jag och jessica är arbetslösa och ändå hade råd att operera oss?...

// Emelie

Vilka tuttminnen...

Många undrar om det inte är påfrestande och jobbigt för ryggen att gå omkring med ett kilo silikon(fyfan vad mycket det låter, haha) i brösten och jag måste medge att det var det.. de första dagarna! Idag känner jag ingenting i ryggen, har egentligen aldrig haft något problem med ryggen pga. sillisarna. Men de första dagarna var det givetvis väldigt jobbigt.. trots att jag var en av de där som får så förskräckligt ont efter operationen (tror jag i alla fall när jag läser om andra som var ute och shoppade underkläder dagen efter vilket inte alls var aktuellt för mig - jag låg mest nerdrogad och kollade på Lost och drack saft ur sugrör) så var det ändå jobbigast med belastningen för ryggen.

Jag minns en av dagarna i början då jag var ensam hemma. Jag gick på toaletten och påväg därifrån faller jag pladask på rumpan. Där satt jag, mitt på badrumsgolvet, i min ensamhet med ett par tuttar stelare än stål och med en känsla av att "nu sprängs fan tuttarna i tusen bitar snart". Inte heller kunde jag ta mig upp eftersom att jag skulle behöva håva mig upp med hjälp av armarna och då använda mina bröstmuskler.. ja, det fattar ju vem som helst att jag inte kunde. Men med mycket koncentration och användade av benmuskler så gick det till slut an.
En annan jobbig sak var att ta sig upp ur sängen. Det gick bara inte i början. Jag minns hur jag och Jessica skrev till varandra på msn och berättade om våra framsteg, om hur vi nästan kunde ta oss upp ur sängen själva.

Men ändå, ändå, var det promenaderna som var värst i början. När man skulle gå en lite längre sträcka än från soffan till toan. Då kände jag mig som quasimodo. Det var så himla, otroligt jobbigt för ryggen. Ibland ville jag bara lägga mig i fosterställning ute på marken för att det blev så jobbigt. Men again, det hade ju inte gått eftersom jag inte kunde ligga på sidan i början heller. Eller, det kunde jag iofs den första timmen efteråt tydligen. Jessica berättade att när de rullade ut mig från operationssalen, strax innan det var hennes tur för operation, så låg jag på sidan. "Det trodde inte jag man kunde" sa hon. Det trodde inte jag heller, men jag var helt borta och hade väl bara lagt mig i min vanliga sovställning...

Det jag ville komma fram till var i alla fall att jag idag inte har några som helst problem med ryggen, eller någon annan del av kroppen heller pga. min operation. Trots all smärta och obehag i början (som jag för i övrigt glömt bort hur det kändes nu) så var det faktiskt det bästa jag någonsin gjort. Dessutom hade jag turen att få göra det tillsammans med min bästa vän <3





I <3 redheads

Jag älskar rödhåriga tjejer! Jag tycker det är så himla fint. Nu menar jag inte röd färg som ser ut som en färghjälm och skriker onaturligt. Jag gillar naturligt rödhåriga tjejer. Det är så unikt och exklusivt. Få passar i rött hår, men en del kan faktiskt färga det rött och se riktigt bra ut. Förutom blondiner är rödhåriga tjejer de vackraste som finns. In fact, ju mörkare hårfärg desto tråkigare tycker jag... fast tvärtom när det gäller killar anser jag, då är mörkare hetare! Och nej, rödhåriga killar gillar jag inte alls...





 


Döva smärtan med nya skor?





Jag vet inte

It's a small show, but it must go on.





En liten pojke

Idag föddes ännu en liten kusin till mig, en pojke. Välkommen till världen sötaste du.




Ellen på smällen... hahah skoja bara, lät så roligt i huvudet såhär mitt i natten.

Usch, vaknade för en stund sedan och kan inte somna om. Tankarna bara snurrar runt i skallen, har svårt att sova nu förtiden. Bara vrider och vänder på mig halva nätterna och vaknar jag kan jag inte somna om och jaa, det suger ju.

Slog på teven och kollar på ett gammalt avsnitt av Ellen DeGeneres show. Det är avsnittet där hon avslöjar att hon ska bli en del av juryn i American Idol. Helt sjuk genialiskt tycker jag, minns att jag blev sådär överdrivet glad när jag fick veta det. Den som kom med förslaget bör få en fet jävla löneförhöjning. Ellen är nog en av de skönaste tv-personligheterna som finns idag. Ellen rules.









Blääää

Usch. Vad hände? Jag fattar ingenting. Men allt suger just nu...

Jessica, ska vi flytta snart eller?






Årets idol

HÄR skriver Ellen några välvalda ord om säsongens Idol. Kunde inte sagt det bättre själv, haha.







Ett sönsdagsäventyr

Idag åkte jag och Samira förbi Veronica i Farsta för att lämna en blomma och gratulera henne för idag var det nämligen hennes födelsedag! Vi firade ju henne förut, men vi ville stanna och säga grattis idag med :)

Sen begav vi oss ut på ett äventyr, vi skulle nämligen iväg till Barkarby och kika lite på både det ena och det andra. Det är ju inget ställe man åker ofta till med tanke på att det ligger heeelt off så det var kul att komma dit i alla fall. Inte för att jag hittade något direkt, kikade dock mest på heminredning och sånt.

Nu ska jag sova. Sov en timme i natt, riktigt hemskt för en sån sjusovare som mig. Men jag gjorde annat trevligt istället :)


Godnatt, <3








Gårdagens citat...

... sades av en annan blondin. En riktigt söt sådan på 8 år. Jag var tvungen att lägga upp detta, för det va så jävla skönt sagt.

"Men Veronica är hemma med Alex (sin lilla son). Det är också ett jobb. Man får kanske inte betalt men det är ändå ett jobb. Det är faktiskt det."



Här dyker jag upp ibland

Ja, jag dyker ju bara upp med inlägg här i bloggen några enstaka gånger per månad. Ofta har det berott på bloggtorka men nu den senaste tiden har det berott på att jag haft rätt mycket att göra. Har varit sjuk lääänge, haft möten och jobbat. Ja, inte mycket tid över till bloggandet. Har inte haft nån lust att blogga de dagarna för att meddela er om hur trött jag vart eller hur jobbigt jobbet vart för det inser väl redan ni där ute att det är sjukt jobbigt att va sjuk och det är och ska va jobbigt att jobba.

Med tanke på att hösten är här och min hosta inte riktigt ger med sig så åkte de kära uggsen fram idag och mina nyinköpta vantar. Kände mig lite fånig men samtidigt vettig när jag mötte småtjejer med ballerinaskor på gatan... Hum.




Som sagt...

Haha, två blondiner och två kameror. Här har ni resultatet från min kamera - och Emelies "Hej-här-är-jag-pose". Den påminner nog också lite om pingstkyrkan emelie? De gjorde ju allt möjligt med armarna så.





Två blondiner, två kameror

Förra söndagen tog jag och Jessica en sväng till Ikea för att sedan gå på bio i heron och se Min stora feta grekiska semester. Vi hade båda tagit med oss kamera för att dokumentera soffprovningen och ta en bild på oss själva i vår eventuellt framtida soffa. Tror ni vi tog några bilder? Nej, självklart inte. Men när vi har gått ut från Ikea och är påväg därifrån stannar Jessica upp och säger att vi i alla fall måste ta någon bild till bloggen och bestämmer sig för att fota själva byggnaden. "Får jag vara med på bilden??" frågar jag ivrigt och ställer mig genast och poserar. När hon tagit bilden och granskat den säger hon "du syns knappt!". Med djup entusiasm svarar jag "Åh vad bra!".

Sen slog det mig att jag också skulle ta en bild och då var det givetvis Jessicas tur att va med på bilden. "Se till att få med ingången, att man ser att det står ingång!" säger hon med bestämd röst. Jag försökte så gott jag kunde, det kan ju vara lite knepigt det där. Och ja, resultatet blev ju rätt bra, bortsett från alla spöken som kom med på bilden. Mest gillar jag Jessicas pose, den för tankarna tillbaka till vårt besök i pingstkyrkan...




Bra att veta!

Har ni också lagt märke till Googles små (o)intressanta faktan nu förtiden? Som detta, det var ju otroligt intressant. I'll make sure to remember that.





I'm going...

... back and forth, back and forth, back and forth.



JAG FÅR HUVUDVÄRK AV SKITEN!




En sån person kan jag inte ta seriöst

Vet ni vad? Jag och Jessica har kommit på att det finns något vi hatar så otroligt mycket och det är när folk skriver att de är "förskylda". Hur dum får man bli? ÅHH gud asså, orkar inte...

Och förresten, finns det något värre än allt jävla snörvlande, hostande, snorande och nysande på offentliga platser nu under hösten/vintern? Nu blir ju tydligen alla jävlar "FÖRSKYLDA". Klä på er istället förfan.


GAH. Ursäkta detta halvt arga inlägg.





Mitt hjärta



"Den franska bulldoggen är aldrig någon ”mittemellanhund”. Odrägligt lat eller sprakande livlig, ättiksur eller uppspelt, oberörd av allt eller vaksam mot den minsta vindpust. Den är en livlig, mycket älskvärd och intelligent hundras. Charmig, orädd och lekfull. Stadig, lugn, humoristisk, livlig och synnerligen välvillig. Den är känd för sin vighet och passion för jonglering med t ex bollar.

En fransk bulldogg ar en ovanligt charmerande hund och kallas med all rätt hundarnas clown. Det är inte endast for sitt clownliknande utseende, utan även i högsta grad för sitt lustiga sätt att bete sig, som rasen har fått sitt smeknamn. Någon har sagt att man äger inte en fransk bulldogg, utan man ägs av den, och det är faktiskt mitt i prick."


Hoppas John blund tittar förbi snart...

De senaste dagarna har jag sovit, sovit och sovit ännu mer. Jag har sovit dagar och nätter och däremellan. Typ. Jag har sånna perioder då jag kan sova hur mycket som helst, tröttheten tar aldrig slut. Förens nu. Jag var jätteglad vid tiotiden ikväll när jag äntligen la mig för att sova. Somnade hur gott som helst, nyduschad med nytvättade lakan. Vaknar upp helt utvilad och superpigg och inser att klockan är ETT! Jag har alltså inte ens sovit halva natten. Och jag kan inte somna om heller. Känns helt jävla omöjligt. Jag har alltså sovit för mycket. Nu kommer jag vara som en duracellkanin de kommande dagarna ist...



Så vad gör man nu??



Nu fattas bara piskan

Jag var i stan en sväng idag. Skulle köpa höstskor. Hittar ett par fina, enkla, svarta stövlar och bestämmer mig för att köpa dom. Kommer hem, ställer mig i hallen och provar mitt nya köp för ni vet, se hur dom ser ut på här hemma. Som att det skulle vara skillnad från i affären... Så går pappa förbi när jag står där. "Ska du ut och rida?" frågar han. Och då slår det mig. Jag har köpt ett par ridstövlar.



 

Redan 1:a oktober...

Mmmmaaaammmmmaaaa vad fort tiden gååår!!!



RSS 2.0