Åh jag e så glaaaaaaad!

Hallå där, nu har jag jobbat, jobbat, jobbat, jobbat och jobbat. Japp, jobbat 5 dagar i rad, känner mig så duktig. Detta har gjort mig helt isolerad från omvärlden, kunde inte träffa Pemelie idag och har missat många ganska viktiga(?) samtal.. Äh, nu är jag förmodligen ledig fram tills på fredag så nu kan jag ta igen allt jag missat!

Åh, vet ni vad jag och Emmapemma har bokat idag? En språkresa till Newcastle. Först kommer vi flyga till London och shoppa en hel dag där innan vi beger oss uppåt i landet. Det kommer bli awesome! Engelska, party, vänner, shopping och fotboll. Shiit va galet det kommer bli. Förväntningarna är höga. När det bär av? I september.. Lång tid kvar men sååå värt väntan.
Försöker tänkaa att det är mindre än 2 månader kvar till kos och sen när vi kommer hem därifrån så är det ungefär en månad kvar tills vi drar. Gaaalet!


I like 'em sweet.

Varför är det så dåligt med jordgubbar i år?? Tycker det har varit jättesvårt att få tag på faktiskt. Fula och dyra har dom varit, dom som väl sålts. Hoppas det blir bättre snart, för jag är nämligen sååå sugen på ett par riktigt goda, söta och saftiga jordgubbar.

Jag kan typ leva på jordgubbar på sommaren. Eller året om förresten.







Underbara, lediga måndag.

Ursäkta språket, men fyfan vad det har varit skönt att vara ledig idag. Just what I needed. Sol, glass, slappa kläder och ett par sex and the city-avsnitt. Och så mys med vovven.



Nu ligger jag och tittar på bröllopsprogrammet på SVT1 som den rojalist jag är.

Imorgon blir det jobb igen och efter stängning blir det kick off på jobbet. Blir nog superroligt. Kanske ska bemöda mig med att locka håret imorgonbitti då...





För mycket tanketid till övers kanske.

Hur kommer det sig att man nästan alltid kan se på en person om den kommer från Stockholm eller inte? Varför klär sig alltid lantisar, eller småstadsbor, så omodernt? Hur kommer det sig att dessa människor ständigt är så efter i modet? 

Inte att låta fördomsfull och elakt alltså. Utan bara för att jag är genuint intresserad.

Kanske saknas helt enkelt intresset utanför storstäderna?



Love at first sight.

Vackraste plagget i SATC-filmen var utan tvekan denna. It was love at first sight. Jag älskar allt som är oranget nu mer. Någon som vet vem som ligger bakom denna skapelse? Jag skulle gå över lik för en likadan.





















If my answers frighten you, then you should cease asking scary questions.

Det finns film och så finns det film. Filmerna som gör filmvärlden så otroligt, fantastiskt bra. Filmerna som gör att vi älskar, alltid har älskat och alltid kommer att älska filmens värld.




Och till dom hör såklart Pulp Fiction. En av världens i särklass bästa filmer. Någonsin.



Åh vad jag vill blogga.

Jag är så bloggsugen att det kliar i fingrarna. Men jag har absolut ingenting att blogga om. Det vanliga problemet med andra ord.

Imorgon är jag i alla fall ledig. Då kanske jag ska träffa Pessica. Hoppas det är bra väder. Jag vill vara ute och njuta av solen när jag kan.







Lååång dag

Gud va denna dag har känts lång. Löningshelg, mer personal på jobbet men aslite kunder. Vart var alla idag? Var ju inte något strandväder precis?

Dagen tog iaf slut och då blev jag glad. Nu får vi bara hoppas att det är lite mer folk imorgon...

Bläää, har verkligen inget kul att blogga om. Som jag och Pemelie ofta pratar om så hade denna blogg kunnat vara riktigt awesome om vi bara fick skriva vad vi ville utan att behöva ta hänsyn till vilka som läser den...




Jobba

Hej på er sötisar.
Snart är det dags för mig att åka och jobba. Igår handlade ett par hos mig som ska gifta sig idag, jag önskar dem all lycka! De var så speciella, så coola. De såg ut som hippies och var så  glada och trevliga att man inte kunde göra annat än att gilla dem.

En annan kvinna frågade mig om jag tyckte hon va dum för att hon kom på att man kan använda en falukorv som nackstöd/kudde. - Nej, det var ju faktiskt smart, svarar jag. Hennes man hade tyckt att hon var helknäpp och när jag tänker efter så tycker jag nog också det. Ville dock inte förstöra hennes enorma glädje för sin upptäckt så jag bara höll med, hihi, snäll som jag är :)

Blä, nu har både Emma och Pemelie sett SATC 2...  Var meningen att jag skulle kolla med emma och alex igår men skulle inte hinna efter jobbet. Vill också seee den ju :(

Kanske höööörs ikväll!


and i loved every minute of it.



Och kläderna förstås. They were fabolous. As always.




Time to get Carried away.

Ska snart bege mig iväg. Ligger framför webcamen och har photosession med mig själv. Galet snygg är jag. Dessvärre ser mitt hår ut som ett enda stort fågelbo. Men det får duga idag. Jag kallar det Carrie-ruffset.








Äntligen! ikväll är det dags.

 


Jag måste verkligen orka gå och kissa.

Jag ligger i sängen. Nerbäddad. Jag är jättekissnödig men orkar inte kliva upp. Genom fönstret skiner solen. Det är jättefin väder ute, vill bara ut. Längtar alldeles överdrivet till sommaren.



Rensade mobilen. Hittade den här bilden. Minns inte ens att jag tagit den. Men jag är på White room i alla fall. Det känner jag igen pga de fina rosa toaletten.



Pure Hassle-Poetry.

I spend time to try to get to know you
As life passing by I show you my heart
I couldn't be more true

I spend trust despite of everything that i've lost
I put my trust in you isn't it obvious
That I do love you

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you




Den här låten ger mig verkligen rysningar. Så. Sjukt. Vacker.






this is what i feel like doing.

I sommar ska jag...

1. Fylla på läpparna.

2. Tona håret mer beiget istället för det gula jag har nu.



3. Resa. Helst massor! Minst två ggr i alla fall.

4. Fira midsommar ordentligt.

5. Jobba för mycket.

6. Fira bröllopet mellan Daniel och Victoria!

7. Äta för mycket jordgubbar och melon.

8. Flytta hemifrån förhoppningsvis. Kanske i höst.

9. Umgås massor med Samiras lilla valp.

10. Åka till kolmården.




I'd pull a sunshine story in the pouring rain. The more I had to change I just stayed the same.

Fick plötsligt en klump i magen.

 

Mina föräldrar ha skilt sig precis. Jag ska flytta på lördag. Idag fick jag veta att min morfar ligger döendes på sjukhus. Men ändå är det något helt annat som har bildat den där klumpen i magen.

Fan.

 


Oh every time I close my eyes, I see my name in shining lights

Hahaha pemelie, såna pinsamheter hålls utanför bloggen! Eller?

Nu är jag igång och jobbar igen efter att inte ha haft några pass på över en vecka. Känns väl både kul och segt. Bra med cash men tiden till juli och sen september kommer att gå såååå fruktansvärt sakta. Men, den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge ;)

Efterlyses
Ingen som har en sån där riktig midsommarfest? Typ Sommaren-med-göran-style? Isf vill jag och Pemelie komma!

Cheeeeers


Titanic-historian.

Jag och Jessica lyckas på nå vis alltid vara systrar när vi är ute. Eller bara träffas på stan. Alla tror att vi är systrar av någon konstig anledning. Självklart var vi även det förra helgen när vi va ute med Emma och Suzanna. Jessica va denna gång min 15-åriga lillasyster som bodde hemma hos mig. Jag tog hand om henne för att våra föräldrar utsatts för ett tragiskt öde. Vi bara spädde på och spädde på historien, det brukar bli så himla kul.

När hon ska berätta för den gotländska herrn vad som hänt med våra föräldrar, säger hon med djup inlevelse;

Dom dog i Titanic.

Här brast det. Jag kunde inte hålla mig längre och vi skrattade så tårarna rann. Jag är ganska så säker på att hon menade Tsunamin, men oj vad Titanic gjorde kvällen. Då insåg jag också att fan vad jag älskar frugan, världens i särklass roligaste vän man kan ha! <3






It's not done, yet.

Observera att designen INTE är klar än. Blombilderna ska alltså INTE vara där. Jobbar på headern, jag.


Det önskar jag mig just nu.

Idag är en sån dag då jag helst av allt skulla vilja sitta på en uteservering vid vattnet och dricka jordgubbsdrinkar med frugan. Bara njuta av ögonblicket, dagen och livet i det varma solskenet.







-






För att utsidan kommer först.

Skor - Hunter: Original Tall Fuschia | Yttersidan av skon

Gummistövlar från Hunter i fantastisk rosa färg. Har stått på önskelistan väldigt länge nu. Kanske dags att slå slag i saken? För att det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. 



Ursäkta, vi bygger om.

Ber om ursäkt för all röra här på bloggen medan vi bygger om. Snart är allt klart :)




Känns inte så bra ändå...

Jag är hemma idag igen. Jag orkar inte. Huvudet dunkar. Halsen gör ont. Rethostan irriterar. Fuck, why me? Tekopp, efter tekopp, efter tekopp. Det hjälper för några sekunder. Sen är allt jag får ut av det att jag blir kissnödig.

Idag när jag är hemma ska jag dock ordna en del saker.

Bl.a. så ska jag;

1. Fixa designen på bloggen som inte funkat så bra på sistone av vissa anledningar...

2. Se ikapp serien 90210 som jag missat flertalet avsnitt av

3. Tvätta håret. Det har jag inte gjort på länge, haha.




Hon kan nog vara vackrast i Sverige

Madeleine-CH




Min hälsosamma livsstil

Jag loggade in för att blogga, men jag har redan glömt vad det var jag skulle skriva. Närminnet är inte alltid på topp.

Jo juste, nu minns jag.

Jag tror att det här med halsont förbereder mig för beachen asbra. Till frukost/lunch åt jag några skivor knaperstekt bacon. Till middag blev det en kopp te.



Väldigt kalorisnålt må jag säga.




Ani banani

Snart kommer Anna hem! Åh vad jag har saknat henne and I still do. På tisdag kommer hon äntligen, då ere sommar på riktigt :)




I swear the world better prepare, for when I'm a billionaire.

Igårkväll blev det lite tjejkväll som sagt. Vilade hela dagen så mot kvällen kände jag mig mycket bättre. Blev lite gin och tonic, choklad och popcorn framför Sex and the city-filmen. På fredag ska vi ju gå och se SATC 2! I'm sooo friggin' excited!!

Sen slutade Ma-ma-ma-mah att jobba, så då åkte jag till honom. Han introducerade mig till den här låten. Så sjukt bra! Min nya favorit, helt klart.






The problem with doing nothing is not knowing when you're finished

Usch, dagarna bara går. De går så snabbt, ändå gör jag ingenting. Vart tar tiden vägen? Känns som att jag bara går och väntar och väntar. Jag väntar på bättre tider, väntar på att fylla 20, väntar på september för då drar jag till England. Ja, jag har bestämt mig, jag drar iväg ett tag och det ska fan bli av!


:)



There shall be eternal summer in the grateful heart. 
~ Celia Thaxter




Säkert jätteblond som vanligt...

Har varit på väg att ringa Skatteverket flera gånger men det har aldrig blivit av. Nu gjorde slag i saken och ringde upp. Det gick jättebra, tills rösten som uppenbarar sig ber mig trycka in 0, 1, 2, 3, * eller # för att välja vad jag vill göra. Jag tar mobilen från örat och kollar på den. Hur fan ska jag göra det?? Började trycka frenetiskt på knappen "Knappsats" på touchscreenen mitt under samtalet men inget hände.




Så på riktigt nu.. Hur gör man??






Googlar Folkpartier och får upp detta...

... Vart är världen påväg? Haha.







Åh neeej...

Usch, när jag vaknade började jag dreggla för att jag hade så ont i halsen att jag inte kunde svälja (Sorry M, haha) och med ett dunkande huvud. Och så ont i öronen på det, eftersom att jag alltid får ont i öronen vid förkylning.

Japp, så roligt var det. Nu väntar jag på att klockan ska bli över åtta så att jag kan ringa och sjukanmäla mig. Har tryckt i mig ipren och dricker te för fulla muggar, haha, och hoppas på stor förbättring under dagen. Det positiva är ju att jag nu kan blogga hela dagen...



Vad gör ni när ni har tråkigt...?


Cuz its me, you, you, me, me, you, all night.

Gud ni är så tråkiga! Ni kommenterar aldrig ju, blir bara ännu tråkigare att blogga utan någon respons! Vart har till exempel söta Dellion tagit vägen? :)

Ville i alla fall bara titta in och säga hej. En väldigt lång måndag har passerat hyfsat fort idag, kom inte hem förrän 21.30 så har bara hunnit äta och slappat lite. Imorgon slutar jag redan klockan 15 så då ska jag åka in till stan och köpa ett nagellack jag suktat efter ett bra tag. Sen blir det tjejkväll med vin och så. Mys!

Nu väntar sängen. Gud jag längtar. Pussar <3


 


One mind in two bodies




She got a halo around her finger, around you.




Jag ligger på soffan framför teven. Kollar på en riktig B-film på femman. Har precis ätit en hel melon själv. Galia förstås, den godaste. Life aint that crappy, actually. Imorgon ska jag tillbaka till mitt härliga jobb och mina härliga kollegor. På tisdag blir det tjejkväll med tjejerna. På onsdag är jag ledig. Och snart har jag semester.



My sunday

Ja, idag träffades jag och Emmapemma tidigt som sagt och begav oss iväg på äventyr eller vad man nu vill kalla det. Haha, välbehövligt var det iaf :)

Trött som jag var så sov jag fyra timmar under eftermiddagen när vi kommit hem, vaknade av en skällande hund. Nu är frågan om jag kommer kunna somna ikväll?



Love,


Söndagen är vilodagen. Då ska man inte jobba. Egentligen.

Imorse var jag på ett så otroligt "vill-inte-jobba-humör" att det var sjukt. Jag va så trött, så seg och hade verkligen noll lust att jobba. Började bli lite bättre när jag fick skjuts av Samira till jobbet och när jag sedan kommer in, trött, halvgrinig och dessutom blöt av regnet möts jag av Sahar som sjunger "Hej Emelie, hej på dig Emelie" och då blev det genast mycket bättre, haha. Dagen flöt på jäkligt snabbt idag och när jag slutade kom Suzana till mitt jobb och så åkte vi hem tillsammans. Supertrevligt!



Nu sitter jag och dricker Fanta citron här i soffan. Jag funderar nog på att ta mig en liten tupplur såhär på eftermiddagen, sängen lockar! Ut vill man ju i alla fall inte...




taxitaxi

Usch, borde sova. Har ställt upp och lekt taxi ikväll, till stan och tillbaka och innan det till järna och tillbaka.
Imorgon (idag) är en spännande dag som ska spenderas dels med Emma, haha. Vi ska ses redan typ kvart i sju, det är ju snart(!). Så nu ska jag duscha, orkar inte göra det i bitti.

Godnaaaaaaaaaattt!


Picknickkväll igen

Maaj gaaad vad mycket myggor det är ute! Vidrigt för fan. Nu är jag säkert helt sönderbiten, men aja det var det värt. Har nämligen precis varit på en mycket trevlig picknick i kvällssolen med Suzana. Vi drack saft och åt popcorn och ja, hade allmänt trevligt helt enkelt. Vi planerade till och med vad vi ska ha på oss på bröllopsdagen den 19 juni, tjejiga som vi är, haha. Sen att det kanske inte var en så bra idé att sitta barbent i klänning en myggig kväll...



Jag har verkligen bara tagit det lugnt idag. Ska till och med sova snart, ska bara ta en dusch innan. Längtar verkligen till sängen. Hoppas ni haft en fin lördag <3

 


Dagens outfit

Såhär har jag sett ut/ser jag ut idag, förutom när jag åkte iväg en sväng förut. Så skönt att bara gå runt i segokläder. Känner mig inte särskilt trött än trots att jag sovit så lite. Knasigt. Känns som söndag idag, men det är ju bara lördag. Men imorgon så, då är det söndag!

Nu ska jag äta grillad korv med brööööd :)



PUSS


Sicken kväll

Var iväg ett tag och nu när jag kom hem så låg kamerasladden mitt framför ögonen på mig. Var jag full när jag vakna eller? Här får ni några av de bilderna som inte blev för hemska igår iaf...

 

Asså, den här mannen kom och  hängde med oss i parken. Raggningsrepliken var: Heij jae fråjn polisen och män fåer ijnte ddricka i den häjr parkjen.
What?!, tänkte vi och började garva. Det visade sig bara att han var en konstig man från Gotland som hade tråkigt och behövde lite trevligt sällskap. Han har bott i stockholm i 25 år men pratar ändå inte stockholmska, det var det jag mest satt och grubblade över. Han tyckte också att jag påminde om Anja Pärson i ansiktet.
Tack för den förolämpningen liksom...

_______________________________________________________

Titta vilka söta tvillingtjejer vi träffade. Den fullaste av dem var den som köpte vin av Pemelie, haha!


Lördaaag

Oh my god vad skönt det var att sova ut idag. Efter arbetsdagen igår ville jag bara lägga mig ner och grina, så stressigt och så mycket att göra. Men när den väl var slut blev det inte så mycket mindre stressande direkt. Stressade iväg till ett äckligt packat och kvavt systemet, alla goda vin/mousserande-sorter slut? Panik? Tog något rosé som verkade bra. Stressade hem. Stressade mig i ordning. Stressade in till stan. Såg förjävlig ut.

Nåväl, kvällen blev rolig i alla fall, haha.

När jag slog upp ögonen var klockan runt 13-tiden. Minns inte ens sist jag sov så länge?

Imorgon blir det jobb igen.




PÖSS




Jahappp

Fråga 1: Vad gör jag vaken?

Fråga 2: Var är usb-sladden till min kamera?

Jag som trodde jag skulle vakna upp sisådär 15-16 idag eftersom jag på sistone behövt 12 timmars sömn per natt, men icke. Kom hem 4 imorse och vaknade för en timme sen. Härligt, hela dagen framför mig. Är inte bakis heller, det trodde jag att jag skulle bli. Kvällen igår var helt sick, det är det enda jag säger. Dock hann jag träffa några vänner som jag inte träffar allt för ofta :)


Sometimes, random people makes you laugh.

Kvinna: Asså ursäkta.. jag måste bara få säga en sak.. en konstig sak...

Jag och S: jaa?

Kvinna: Ni är väl typ bästa vänner eller?

Jag och S: eh.. ja.. ?

Kvinna: Nä, det hör inte hit!

Jag och S tänker typ "ooookej" här.

Kvinna till mig: Jag vill bara säga att du e jävligt snygg.



 

Nattliga tankar

- Hur handikappad är man om man inte kan/fattar hur man lockar håret med en plattång?

- De borde finnas tidsspärrar på offentliga toaletter, på typ 2 min, så att man slipper vänta så länge i kö. Så mycket längre tid kan man ju inte ta på sig?

- Tycker att tjejen som köpte ett glas rosé av mig för 40 kronor gjorde en dålig affär, haha.




Utgåååång

Nu håller jag på att göra mig fin för ikväll blire utgång, äntligen Pemelie! Först ska vi sätta oss i en park och föra, om vädret tillåter, sen blir det Cafét :) Jag är taggad!




Sommartider, hej hej

Idag har jag varit så trött, så trött. Jag vill bara gå och lägga mig och sova, men det kan jag inte för jag måste packa ner alla mina saker i flyttkartonger. Usch, så tråkigt.

Men en rolig sak är i alla fall att min mamma kom hem med en klänning jag tjatat om ett bra tag nu. Från Lindex, hur söt och somrig som helst.


Klänning - 100% Bomull




Dålig blogg

Vi bloggar lite dåligt idag tycker jag. Fast, det finns ju inget kul att blogga om..


OMG, I'm hot. (Jag innan skivan för ett år sedan)


I'm doing things that I normally wont do. The old me is gone, I feel brand new. And if you dont like it, fuck you.




Ge mig freedaag nuu!




Three things that make me go bananas...

1. Särskrivningar. Jag kan inte ta människor som särskriver på allvar.

2. Gnällspikar. Håll käften och move on.

3. Turister som pratar på sitt modersmål här i Sverige (typ ryska...) och sedan blir sura och tycker att man är dum i huvudet som inte förstår.




Ett nytt i-lansproblem...

Jag håller med Pessica, jag har bara små-tutt-dagar nu mer. Trots F-kupa så undrar jag om hon ens la in några implantat ibland? De är ju så otroligt små. Tror nästan jag blivit lurad...

Hur som helst så har jag precis fått mitt sommarschema. Jag har tydligen fått 3 veckors semester i alla fall, även fast jag sa att jag inte ville ha någon semester. Bah, dagens i-lansproblem. De säger att jag måste ha semester för annars går man in i väggen, men jag är hellre rik och med en bula i pannan än och har lång semester.

Det positiva med detta är förstås att jag faktiskt kan göra något spännande nu i sommar. Typ resa bort? Hm, vad mycket jag fick att tänka på helt plötsligt...



Maybe I need some rehab, or maybe just need some sleep...

Idag, eller nyss, tyckte jag att mina tuttar såg stora ut. Det var länge sen jag tyckte det. I början, efter operationen var det lite till och från. Vissa dagar såg de stora ut och ibland tyckte jag att de såg ut som innan operationen. Minns hur jag och Pemelie sa till varandra så fort vi hade "stora-tutt-dagar"

Nu fotade jag för att se om jag såg i syne, det gjorde jag. De är fortfarande små. :(




Min lediga tisdag

Idag har jag varit ledig. Mycket skönt. Passade på att sitta ute på balkongen i solen i någon timme eller två. Så nu har jag gått från liklblek till lätt solkysst. Snyggt!

Skulle egentligen ha varit ledig imorgon med, men min chef ringde idag och bad mig jobba imorgon ett tag eftersom att dom behöver mig. Jag sa nej först, men sen gick jag med på att jobba mellan 9-13 i alla fall. Så nu har jag precis gjort i ordning lunchlåda och ska snart hoppa in i duschen. Hoppas att det är såhär bra väder imorgon också så att jag kan njuta av solen när jag slutat!




Suddig rubrik

Jag säger som Pemelie, jag vill ha helg nuuuu. Jag vill inte ha helg bara för att slippa jobba. Efter ikväll är jag nämligen ledig till nästa torsdag ändå. Jag vill ha helg för att jag ska göra roliga saker då, utgång med tjejerna till exempel :) Resten av de lediga dagarna ska jag försöka göra nåt vettigt, typ ta tag i mitt liv?




Vill ha helg nu!



+



+







Nail poliiisshh

Vet ni vad jag kom på såhär mitt i natten? Att jag nu när jag är ledig i 2 dagar faktiskt kan ta på mig något roligt och färgglatt nagellack! Så det är precis vad jag tänker göra. Fast så kommer ju problemet.. vilken färg ska jag välja?? Jag vill ha alla färger nu när jag varit färglös ett tag, haha.







These streets will make you feel brand new, the lights will inspire you. Let's hear it for New York.

Min fina Samira har köpt biljetter till Sex and they city 2 den 28 maj. Åh vad jag längtar! Jag älskar serien, den första filmen och allt som har med SATC att göra så den kan inte vara annat än sueprbra. Efteråt blir det cosmopolitans på Fridays :)







Osynlig rubrik

Blev en promenad med Emma ikväll, behövdes verkligen. Behövde både komma ut och prata ut, känns som att jag fastnat i sängen. Men imorgon blir det andra bullar, då är det dags att jobba igen. (Men kan ändå sova till typ 14, wihoo!)

Åh, så jobbigt. Vet inte vad jag ska blogga om, händer inget intressant i mitt liv så ni får nöja er med såna här skitinlägg. Tänk er att jag ramlat ner i en djuuuuup, djup grop och det kommer ta mig ett tag att komma upp igen. Men när jag väl kommer upp, då kommer jag vara bättre än någonsin, då kommer ni få tokbra inlägg.  (Kan vi ju hoppas:) )



Lip injection

Längtar tills jag får min feta lön den 25 juni. Då ska jag ta tummen och röven och pumpa mina läppar med teosyal eller juvederm. Jag vet inte hur länge jag har varit på väg, men nu är det fasiken dags.





Låt kungen va!

Gud, vi får aldrig avskaffa monarkin! Haha, där finns ju all vår historia och kungahuset representerar Sverige så otroligt bra. Tänk om vi skulle avskaffa monarkin, då skulle ju inte mitt brev från kungen betyda något!! Eller, det är kanske då det verkligen skulle det, haha...






Ville bara säga hej

Hej hej hej. Jag är grymt trött. Somnade på soffan när jag kom hem från jobbet och vaknade innan jag åt middag. Nu ligger jag på soffan igen och ska se Victoria och Daniel: Bröllopsintervjun! Så spänd. Hoppas det är bra :)





Tekniskt fel

Har försökt betala med kontokort över internet i över en timme nu och tryckt in samma siffror minst 20 ggr om, men den säger ändå att det är fel? Slutade med att jag fick välja faktura.
När jag ringer så får jag bara upptagettoner och telefonsvarare och skärmen  till min andra data krånglar.

Jag skulle tro att det är något tekniskt fel eller problem med mig idag. Buhuu :(




Tekniskt fel

Har försökt betala med kontokort över internet i över en timme nu och tryckt in samma siffror minst 20 ggr om, men den säger ändå att det är fel? Slutade med att jag fick välja faktura.
När jag ringer så får jag bara upptagettoner och telefonsvarare och skärmen  till min andra data krånglar.

Jag skulle tro att det är något tekniskt fel eller problem med mig idag. Buhuu :(




Rökning dödar

Jag måste bara ytterligare slå ett slag för hur vidrigt det är med rökning. Det luktar illa och skadar både rökaren själv och personerna i dennes omgivning så mycket. Jag ska få alla jag känner som röker att sluta. Det är nog det bland de bästa de kan göra.




Det närmsta jag har kommit till att röka. En otänd cigarett. Jag visste inte ens att man var tvungen att "dra in" luft samtidigt som man tände en cigg. Det lärde jag mig förra helgen faktiskt. Haha.



I think I've lost myself

Idag vaknade jag strax innan två, åt frukost och fick ett samtal från Emma. Sen somnade jag igen. Fan vad värt det. Sova är det bästa som finns!

Juste, sen kom grann-... Ja vad säger man? -tanten, -kvinnan, -damen? Hon ville klara upp lite grejer, hon vill att jag ska börja säga hej till henne. Varför kan inte folk bara sköta sitt, så sköter jag mitt. Tro mig, jag har nog med problem. Jag vill inte säga hej till henne. Hon förtjänar inte att höra ett hej från mig efter hur hon har behandlat mig.




Push me.

And then just touch me. Til I can get my satisfaction. Satisfaction, satisfaction, satisfaction, satisfaction.



Bra dag. Seg dag. Men otroligt skön. Morgonrocken på hela dagen, soffan min närmsta vän. Blåbärspaj och te på kvällskvisten. Nu ska jag snart ta ett härligt skumbad, sen ska jag sova. Öppnar butiken imorgon.

Puss på mina fina.




I will survive

Just nu är det enda jag har en hund, en bror och underbara vänner. Jag vill bara säga tack för att ni finns! ♥

 

     


Det slog mig nyss att mina 3 närmsta vänner är blondiner. Slumpen?


"Sunsilk bar?"

Blev en treeevlans kväll må jag säga! Började med picknick ute på Djurgårn med frukt, choklad och vin. Vidare in till stan för uteserveringshäng på Zanzibar med Suzana, Jessica och Emma. Det blev en väldigt massa vin men jag har börjat nyktra till lite nu. Nästa fredag kör vi all in tjejer på Cafét!

Nu lagar jag en några timmars försenad middag. Sen ska jag soooova.




Löööördaaag

Hello. Ni hao. Hi. Hej. Good day. Buenos dias. Hola. Guten Tag. Bonjour. Salam.

Ja, typ så låter det på jobbet hela tiden. Så om jag börjar prata på något helt annat språk med er så förstår ni varför... Kom hem för en liten stund sedan. Kändes lite jobbigt att jobba när det är så fint väder ute men jag slutade ju redan klockan 14 så jag hinner ju njuta en stund jag med! Halle-fucking-lujah.

You just gotta love the sun. Rosa raybans på, så kör vi :)

 


Blää

I mitt liv händer det grejer ska ni veta. H E L A  T I D E N ! Hur länge till ska man behöva stå ut? Ska förmodligen kolla lägenhet idag, men jag är lite rädd för att bo själv faktiskt, så sovsällskap sökes!



Jag och några av brudarna i Riiiiga


Där fick vi svaret på det...

Läser aftonbladet och inser varför vi kvinnor inte använder oss av fingervibratorer.


<b>POPULÄRT</b> ”Sexleksaker börjar bli allt mer accepterat

Fyfan. Kolla på dom. Hur jävla creepy som helst. Klart man inte vill ha dom där mellan benen...

 


Touch. You. Right now.

I've gotta touch her him right now.




Och japp Pessica, we got to grilla snart alltså. Lite jordgubbar och bacardi breezers på det och vi har en kanonkväll på schemat. Och på tal om mat så ska jag laga lite nu. Är grymt sugen på ost och vin också. Sen vill jag gärna bowla någon kväll. Lite utecompagniet-kvällar också. Nån supa-sig-redlös-kväll också. Så mycket jag vill, så lite tid.

Och dessutom Pessica, så kan jag låna Key of honours på jobbet, det ger gratis inträde till alla museums och allt. Ska jag låna två så kan vi köra en turist-dag i vår vackra huvudstad? Haha.





I don't care what people say

wont listen to any advice
mommas tellin me i should think twice
but look into my own devices, im addicted its a crisis
my friends think ive gone crazy
my judgments gettin kinda hazy
My sneeze is gonna be affected if i keep it up like a love sick crack head



Pemelie, jag är sugen!




Jag är tjejen din kille är otrogen med

Igår blev det en spontan tripp till Oslo. Emmas systers bil stod där och vårt uppdrag var att hämta den. Vi tog 9-bussen på morgonen, var framme i Oslo kvart i fem, köpte Peppes pizza och vid åtta åkte vi därifrån. Vilken bilfärd hem alltså, det ösregnade, blixtrade och åskade. Det blev mycket vattenplaningar.

Riktigt kul hade vi iaf, haha. Har dock lite ångest. Har ätit på donken fyra dagar i rad och så Peppes pizza på det igår. Kakor, godis, you name it. Usch och blä. Sjuk är jag också, förkyld, så kan inte trääääna :(

   
Oh no, vem kööör?! När Emma ville sova tog jag över ratten.


Mind reader

Det är så skönt när andra sätter ord på ens tankar. I det här fallet Annamaria från bloggkommentatorerna.

"Jackie har hunnit med mycket skit trots sin ringa ålder. Hon vet allt om allt pga av att hon har bott på hem. Hon har dock själv varit helt normal och utan problem. Varför bodde hon då på hem? Hon har bott bland folk med ätstörningar, självskadebeteende, tablettmissbrukare och de största prostituerade som hon själv benämner dem."

Haha!

 


Trött trött trött

Hallåååå. Jag ligger här på sängen helt jävla fittskuksdöd. Asså ursäkta språket men jag är så jääävla trött. Helt sjukt. Orkar inte ens resa mig ur sängen så planerar på att ligga kvar här hela kvällen. Ska nog sova så tidigt som möjligt ikväll också, idag va jag en riktig segis på jobbet. Inte nice.

När jag kom hem lagade jag middag till mig och mamma. Blev fläskfilé och klyftpotatis, det är ju nästan helg faktiskt. Eller fredag för henne i alla fall, jag jobbar trots röd dag.

Nu ska jag fortsätta lata mig på sängen fram för Poirot på fyran. PÖSS.







This is how I feel




På kryssningen..

R.I.O kommer gående, i sin vita linneklädsel. Jag hade hört hans musik tidigare men visste inte hur han såg ut. Men denna man såg så speciell ut att jag antog att han va kändis.

Jag: Are you famous? (Körde direkt på engelska, bara antog att han inte kunde svenska)

R.I.O: Hehe, for some people...

Han såg lite förvirrad ut, tyckte så synd om honom efter för att jag sagt sådär, haha.



__________________________________________________________________________________________


Sen möter jag Adam Tensta, hur söt kille som helst. Haha, såg honom i "Halv åtta hos mig" för några veckor sedan och relaterade honom därför just till detta, trots att jag vet om att han är mest känd för sin musik.

Jag: Heeej! Jag såg dig i halv åtta hos mig, vad bra du var!

Han bara skrattade och tackade, sen gick han å log varje gång vi möttes. Jag tror han tyckte jag var lite konstig...
Efter detta vågade jag inte ta bild med någon av killarna  :/


Var snäll mot kroppen ibland också!

Imorse var jag ute och sprang med min pulsklocka för första gången på väldigt länge (som jag använde klockan alltså, inte sedan jag sprang). Jag vill nämligen förbättra min vilopuls avsevärt så nu ska jag börja hålla koll på pulsen med klocka. Hur som helst så blev jag vrålhungrig när jag kom hem så jag har precis ätit en stor tonfisksallad beståendes av en massa bladspenat, ruccola och broccoli. Som jag har skrivit förut så är det jätteviktigt att få i sig tillräckligt med järn och speciellt under mensen. Järnbrist är inte kul, det har jag lidit av flera gånger och det tänker jag inte uppleva igen. Jag var trött, så trött när jag fick i mig för lite järn.

Till salladen drack jag ett stort glas apelsinjuice eftersom att C-vitamin hjälper kroppen att ta upp järnet, medan kalcium kan hämma upptaget. Så tänk på det, drick inte mjölk till järnrik kost! Tex. gröna grönsaker, bönor, blodpudding, kött, fisk.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning.

 




drucken lycka är nykter sorg

Kryssningen var galen, jag var full, så full. Bilder blev det många, men inte i min kamera, dock  i många andras. Den enda bilden på mig i min kamera är denna när jag städade hytten med duschskrapan eftersom städerskorna vägrade städa vårt stökiga rum...




Vad jag längtar allra mest till just nu...



Varma sommardagar, jordgubbar, kallt bubbel och trevligt sällskap.




Nu kan jag rädda liv

Idag har jag jobbat halvdag och sen efter det så gick jag på en utbildning. En väldigt viktig sådan faktiskt som jag aldrig gått förut, nämligen en HLR-utbildning. Hjärt och lungräddning är ju faktiskt superbra att kunna om olyckan olyckligtvis skulle vara framme. Vi fick dessutom utbildning i AED eller hjärtstartare, ni vet såndär elchocksgrej. Vi fick även vanlig sjukvårdsutbildning, tex vad man gör om blöder kraftigt eller liknande. Så ni som är i min närhet är nu i trygga händer, haha!



Mitt fina certifikat





I was born that way

Ni som känner mig vet hur klumpig jag är. Jag brukar lyckas med det mesta, allt från att spilla ut grejer till att ramla och slå mig, vilket var precis vad jag lyckades med i igårkväll. Skyndade mig ner i tunnelbanan för att hinna med nästa som skulle gå och ute var ju vädret inte det bästa direkt. Det regnade så jag var rätt så blöt, speciellt om skorna. Det var blött på perrongen också och ja.. helt plötsligt hade jag halkat och låg där med en snevriden fot. Satan vad ont det gjorde, och PINSAMT var det också. Jag var helt själv utan någon jag kände och dessutom gjorde det så ont.

Som tur var så är jag ju tidspessimist också, så jag hann med tunnelbanan i alla fall. Men jag förstår verkligen inte hur jag alltid lyckas med sånt här...




Sköna söndag

Idag har jag bara slappat. Det är ju trotsallt söndag och jag är dessutom ledig på det så då ska man ju passa på att vila. Kom hem väldigt tidigt imorse då jag sov hos M inatt, han skulle iväg tidigt på morgonen så när jag kom hem så åt jag en stor frukost beståendes av pannkakor. Sen gick jag och la mig och sov. Sen va jag vaken ett tag. Sen sov jag igen. Sen vaknade jag och gick upp och bakade choklad och blåbärsmuffins. Och nu sitter jag här. Ska snart äta en god middag. Ikväll ska jag nog se någon rolig film eller läsa en bra bok. I sängen förstås.







Heidi Montag

Hahaha, this is why I love Heidi! Så awesome.






Kolla!



Strawberry and blackpepper.

Jäävlar vad gott det låter!




Superduperintressant lördag a la Emelie

Asså, jag sitter här helt apatisk igen. Från att ha gått till och göra nästan ingenting alls till att ha ett riktigt nine to five-job (eller, 8-17 rättare sagt) är verkligen utmattande! Jag är helt slut i skallen. Tur att min skalle är så briljant då så att jag klarar det mesta finfint på det nya jobbet. Dessutom jobbar jag nu på två olika ställen i stadshuset vilket är superroligt.

Ingen utgång blir det ikväll heller. Kanske är lika bra eftersom att jag är så trött, men lite besviken blev jag för jat hade faktiskt sett fram emot att göra något roligt nu ikväll när jag är ledig imorgon och allt. Men aja, nu blev min andra hälft för kvällen sjuk och det är ju inget man kan göra åt.

Nu ska jag laga någon god middag, så jävla dålig fantasi bara...



Rubrik

Tyckte bara att jag bloggat så lite på sistone så kunde ju ta och skriva ett inlägg nu innan jag drar. Har ingenting att skriva egentligen. Ska möta tjejerna på tåget och dra in till stan och äta innan kryssningen :)

Och bara för att jag e så söt idag får ni en bild.

Cheers!




Dagens fundering

Förresten, är det någon som vet varför glassen heter Magnum Gold?! med både frågetecken och utropstecken. Det går liksom inte att säga det normalt när det står så, jag bara måste säga det såhär.. MAGNUM GOLD?? typ. Hahaha.

Dum grej det där.








Stockholm

Orkar inte blogga om något idag. I'm simply to tired. Imorgon väntar jobb igen mellan 08.00 och 16.45 tror jag. Sen blir det en fet utgång på det, för det är jag värd. Tänkte bara visa upp min dösnygga t-shirt som vi får ha på jobbet så länge tills våra mörkblå skjortor kommer. Säxig or whaaat?






Nails

Nu ska jag iväg och göra mina naglar fina, likadant som jag gjorde inför studenten förra året:) Fast ska nog göra liiite kortare nu. Imorgoooooon är det ju äntligen kryssning.

Hörs!



Torsdag

Hallå alla glada. Kom hem från en lång arbetsdag för en stund sedan. Har hunnit duscha och ätit middag och nu sitter jag ner och andas ut lite innan jag ska bege mig iväg igen. Ikväll har jag nämligen ingen lust att vara själv så ska strax ta bussen hem till M och sussa där. Har dessutom lite sovmorgon imorgon, börjar inte förrän 8.45. Skönt!

Hoppas ni får en fin kväll allihopa <3



Lill-lördag

Sånna här lediga dagar bor jag i mina mjukiskläder. Idag har jag unnat mig att inte göra ett endaste skit, bara slappat och myst i sängen med en bok. Kvällens största problem är typ vad jag ska laga för lunch till imorgon? Usch, ingen aning verkligen, haha. Så det ska jag ta itu med nu, sen kommer jag väl tillbaka igen.






Gimme gimme gimme a salad after miiidnight!

Så jäääävla sugen på salladen man får innan maten på Koh Phangan. Någon som kan springa och köpa, pretty pleeeease?




Bröllopschokladen

Jag hann med mycket idag på jobbet, förutom det jag såg fram emot mest när jag kom dit; att smaka på den kungliga bröllopschokladen. Hahah, fan.



Bilden är tagen från Ebbas blogg.




Min underbara dag

Åhh, jag har haft en sååå rolig dag! Gick bland annat på visning i stadshuset tillsammans med massa turister. Hur kul som helst! Vet ni vad det bästa med mitt jobb är? Att få slöpromenera genom Blå Hallen varje morgon. Hur många människor får det liksom! Jag ville typ skrika rakt ut när vi klev in i Prinsens Galleri, men lite får man ju hålla igen för inte verka helt wacko.

Imorgon är jag ledig och då ska jag mysa hela dagen.





Tisdag

Snart är det lördag och kryssning. Om jag längtar! Kommer spåraaaaaa totalt :)


Whipped

Hahah, love this pic!








Jordgubbsförsäljaren från Bulgarien

När Jessica och jag köpte jordgubbar i lördags började vi givetvis att prata med jordgubbsförsäljaren. Det hela började med att han frågade om vi var systrar, en fråga vi fått ett antal gånger genom åren. Jag och Jessica är inte alls lika varandra utseendemässigt, men jag tror att vi lätt skapar en slags synvilla med vårt blonda hår och våra liknande kläder. Jaa, vi är systrar sa vi. Är du den äldre systern? frågar han mig. Javisst, du har rätt. Hon är två år äldre, lägger Jessica till.

Varför är det så roligt att leva sig in i en låtsasroll sådär?

Sen fick vi gissa vilket land han kom ifrån. Bulgarien var det. Och allt avslutades med att han frågade ifall vi hade varsin pojkvän. Jaa, det är ju dom som betalar dessa jordgubbar, sa Jessica och jag instämde. Jordgubbsförsäljaren skrattade gott.


Så hade vi connectat, vi tre. Och jordgubbsförsäljaren hade fått sålt två askar av de dyraste jordgubbarna (fast vi fick dom ju givetvis lite billigare eftersom vi va så söta). Men det spelade ju inte oss nån roll, det var ju våra pojkvänner som payade.


 


Traveling to Hogwarts

Haha, hittade en rolig bild på mig från i London när vi besökte Platform 9 3/4. Ni som inte vet vad det innebär är inte ens värda att veta, haha. Kul var det i alla fall.






Snälla, krya på mig!

Jaha, mycket jobb det blev idag då... Det första jag tänkte när jag vakna var "Shit jag kommer spy" och ligger därför blickstilla kvar i sängen och glor på en punkt uppe i taket, allt för att INTE spy. I vanliga fall tänker man när man lägger sig illamåendes på kvällen att det ska vara bättre när man vaknar upp men för mig sitter det fortfarande kvar. Klev upp och gjorde mig i ordning i alla fall, jag ville ju verkligen iväg. Kände att jag hade väldigt ont i örat, kan det ha något samband? Men som ni vet går det inte att göra någonting när man är illamåendes så tyvärr ligger jag nerbäddad.

Hoppas jag mår bättre imorgon annars blir det att gå till farbror doktorn. Nu ska jag ställa ifrån mig lappisen och be långa böner till gud om att jag måste bli frisk.






No food, no sleep

Jag har nu gått två dagar utan att äta något. Jag är lite småhungrig, men tanken på att äta något ger mig kväljningar så jag skippar nog det. Måste vara fit for fight imorgon, då jag ska jobba mellan 8.45 och 17.00. Hur jag ska kunna somna nu ikväll är en bra jävla fråga då jag sovit i princip hela helgen men det är väl bara att bita ihop. Ska mysa ner under täcket nu och titta på fotbollskanalen Europa.

Puss




I love orange

Jag har aldrig i hela mitt liv tyckt om färgen orange. Den har varit gräslig i mina ögon. Det är liksom nästan bara rosa som varit the shit. Men, sen jag har börjat hype:at på Hermes och älskat allt därtill, så har såklart färgen orange växt i mina ögon. Orange i kombination med guld och solbränna är så jävla hett.

Min nya hype är orange.




Såhär såg jag ut på valborg. Hade oranget på mig.




The royal wedding

Läste på Blondinbellas blogg att hon köpt den kungliga bröllopschokladen och tänkte; fan vad kul, det måste jag också köpa! Som ni vet så älskar jag det här med kungligheter och allt sånt. Sen kom jag och tänka på att jag faktiskt jobbar i Stadshuset med just turister och tänk hur sjukt mycket turister det kommer att vara i Stockholm i sommar!! Stadshuset är den största symbolen för Stockholm och varje år strömmar ca 320.000 turister där igenom, varav minst hälften i juli och augusti. Kan ni tänka er hur mycket det kommer vara i juni i år då??

Jag kommer i alla fall att bevaka bröllopet den 19 juni från Gamla stan och så självklart spela in spektaklet på på teve. För ni vet väl att bröllopet direktsänds på SVT?







Krya på mig

Usch, jag mår illa igen. Vad är det för fel på mig?? Orkar inte mer. Att må illa är det värsta som finns. Huvudvärk, magont, träningsvärk, allt annat kan jag ta men illamående är fan vidrigt.

Please, make it go away!




Marabou Polka

Min vecka är på ingång, därav choklad på choklad-inlägg är i bloggen. Jag må va efter, men jag läste nyss om Marabous nya sommarchoklad. Förra årets med jordgubbar var väl inget och hänga i granen och jag blev väldigt besviken efter att ha smakat nya Marabou Passion som jag faktiskt trodde skulle vara jättegod. Men nu har jag hoppet uppe för Marabou polka, mjölkchoklad med bitar av polkagris i. Jag har aldrig gillat polka, men jag vet att jag älskar Marianne så det känns som att den kan vara god.




Andra saker min syster tipsade om kommer ut i butik snart är Polly Sommarbär (typ med rosa skum där i!) och Kexchoklad med hallon. Fast den verkar inte så god iofs... Och juste, Daim kommer även med päron/mint-smak. Låter inte alltför gott det heller.




Längtar tillbaka till London

En sån här skulle inte sitta fel ute i solen nu. Min största undran just nu är VARFÖR man inte öppnar upp Starbucks i Stockholm?? Man skulle ju inte förlora på det liksom?





Första maj

Oj vilken dålig bloggning från min sida. Det kan jag uräskta med att igår inte var en toppdag precis. Det var nämligen illamåendets dag. Usch, från morgon till kväll av nästan konstant illamående. Och då kan jag säga att jag inte drack en droppe i fredags så någon bakfylla var det inte tal om. Idag känns det bättre men jag känner fortfarande av något konstigt i magen.

Träffade i alla fall Jessica igår. Det blev jordgubbar och chailatte på en uteservering. Inte för att jag kunde få i mig så mycket men ändå, det var trevligt att ses i alla fall. Sen åkte jag hem vid 18-tiden och har sovit sedan dess. 18-timmars sömn. Just what I needed.

Nu ska jag försöka få i mig någonting.




Valborg,wihoo

Kom hem från jobbet för snart en timme sen. Vi hade inventering. Trodde det skulle va jättehemskt men alla va glada och tiden gick fort :) Märkte dock att jag inte räknat matte på över 2 år eftersom jag hade jättesvårt att till exempel multiplicera grejer. Usch

Igår fick jag veta att Emma och Alexandra inte tänker åka på kryssningen nästa vecka. Skittråkigt, så nu ska tjejerna på jobbet försöka fixa in mig i sin hytt. Men om inte det går då? :( Någon som vill åka med mig då? Bara att hojta (a) Har ju faktiskt tagit ledigt från jobbet då...

Imorgon (idag) ska jag och Pemelie ses om vädret tillåter :) Då blire uteservering och tjejsnack, vi har massor att ta igen!
 
Tror förresten jag har namnsdag idag fast felstavat? Mariana - Marjaana
 






RSS 2.0