Diamond League och sushi

Sushi framför Diamond League här hemma :) Håller tummarna för Bengtsson, Oliver och Bolt såklart! Sen blir det hemmaspa med hårfärgning och allt möjligt!





Laughing my fucking ass off

Älskar dom här killarna. Dom äger!!








Thank God its Friday

Ska det aldrig bli bra väder igen eller?? Varmt, kvavt och mulet har vi det men sol, det får vi ingen?? Trött man blir... Anyways, mötte upp sis idag och gick åt sushi, följt av lite drinkar på Fridays. När vi precis satt oss på Fridays uteservering och beställt in varsin drink så kommer en servitör till oss med två öl och ba:

- Dom här är från två killar där borta, och dom undrar om ni vill komma över och göra dom sällskap? Han pekade mot två gubbar och ba: dom där borta i blå skjorta.

Vi ba: eehh.. tack, men vi dricker inte öl. Servitören ba: haha, okej, vadå så ni vill inte ha dom?

Vi: Nej haha, och hälsa att vi inte har lust att göra dom sällskap heller.

Sen garvade han och gick tillbaka med ölen till männen. Sen kom ena mannen (som tydligen hade svårt att fatta vinken, but can't blame him, he's a man you know...) fram och försökte övertala oss att göra dom sällskap och ba vadå ni dricker inte öl?? Efter några minuter verkade han fatta och gick därifrån, sa något om att han bad om pengarna tillbaka för ölen han köpt in...

Det roliga i den här historian är inte det, utan det som hände någon minut senare. En kvinnlig servitris kommer fram, sätter sig på huk på marken framför oss och börjar asgarva. Hon får ur sig att hon nyss hörde av servitören vad som hänt och att hon tyckte det va "såå pinsamt!". Haha. Sen verkade hela personalen ha kul åt det där. Känner på mig att det blev en "VET DU vad som hände på jobbet idag??".




Känner mig inte som någon riktig bloggare, tog varken kort på min sushi eller min syster :(



Differences of habit and language are nothing at all if our aims are identical and our hearts are open

Det är så svårt att börja blogga igen efter allt som hänt i Norge. Det tog riktigt hårt på mig, ska ni veta. Och resten av världen också förstås. Allt vardagliga ting som jag kan tänkas blogga om känns så otroligt löjliga just nu, men jag ska ge det ett försök nu.

Trots alla hemskheter är det riktigt skönt att vara ledig. Det bästa är nog att slippa se så proper ut hela tiden i skjorta och grejer. Dresscode casual är det som gäller för hela slanten nu mer. Det var nog år sen jag gick runt såhär mycket i pyjamas, haha.



Och där är han igen, dammsugarn. Han vill så gärna vara med jämt och ständigt.



Whats wrong with the world, mama?

If you only have love for your own race
then you only leave space to discriminate
and to discriminate only generates hate
and when you hate then you're bound to get irate


Where is the love?



Paradiset blev till helvetet

Det värsta som någonsin kan ske, skedde igår i Norge. Jag vet ärligt talat inte ens vad jag ska skriva, för det är omöjligt att ens med ord förklara hur hemskt och sorgligt det är. Jag har gråtit flera gånger idag och kommer antagligen göra det snart igen. Jag vill inte titta på nyheterna för jag vet att tårarna bara kommer att forsa, samtidigt som jag inte kan låta bli. Jag tror ärligt talat aldrig att jag blivit såhär berörd av någonting förut. Vackra, underbara, hederliga och fredliga Norge. The most harmless people in the world. Mina tankar och mitt hjärta finns hos norrmännen idag, imorgon och i framtiden.





Fridge full of food, nothing to eat. Closet full of clothes, nothing to wear. Millions of websites, nothing to go on.

Yo babes! Jag har typ sjuuukt tråkigt just nu. Eller har haft sen jag kom hem, har varit hos pappa hela dagen och firat honom då han fyller år. Blev tårta och grejer (med världens godaste blåbär på!) och sen åt jag och syrran sushi till middag. Efter det åkte jag hem och har suttit och tråkat sen dess. Kul! Vet inte riktigt vad jag ska göra, har typ sjukt mycket energi? Borde gå ut och springa eller något?? Det lär ju verkligen hända...





Hamnar du i helvetet så skicka mig ett vykort

Äntligen semester igen. Kan inte med ord beskriva hur skönt det är! Ska inleda den med en lång natt med myyycket sömn. Vakna utan alarm, LOVELY.






Sexy girl I can tell you're a rebel, low cut skirt, with five inch stilettos

Shit vad jag underhåller er här på bloggen, haha. Tycker jag har bloggat så fingrarna brunnit på sistone. Var på bio efter jobbet. Jaa, vad ska jag säga? EPIC! Harry Potter är liksom en så stor del av min barndom, jag började älska det redan vid 11 års ålder när jag läste första boken och har älskat det ever since. Tror aldrig jag kommer att växa ifrån det!

Nu måste jag fan ta och sova strax. Är så sjukt trött.





 


Slitsam vecka som kommer

Fick världens jävla huvudvärk nyss. Tror det beror på att jag bölade så till filmen (Harry potter och dödsrelikerna del 1) och sen somnade direkt. När jag vaknade trodde jag huvudet skulle sprängas. Tog just en tablett och hoppas på att det går över fort som fan för jag har verkligen ingen tid att vara sjuk längre.

Onsdag: Jobb 8-16. Harry Potter-premiär med Samira. Middag med Samira.

Torsdag: Jobb 8-16. Middag med jobbgänget på Arizona.

Fredag: Jobb 9.45-18. Vem vill dricka vin??

Lördag: Jobb 9.45-18. Familjemiddag.

Söndag: Jobb 8-16. Fira att jag har semester igen!!



I am a material girl

Hej babes! Har spenderat hela dagen inne i stan, bl.a. gjort lite bankärenden (alltid lika kul...) och shoppat! Tanken var att jag skulle fynda lite på rean men som vanligt så kom jag bara hem med saker till fullpris, haha. Nu har jag stekt köttbullar och kokat färskpotatis (bästa sommarmaten! efter grillat då förstås...). Och på tal om grillat, har typ inte grillat på hela sommaren? :( Jag är verkligen upptagen jämt, och min familj också. Ser knappt dom längre? Det är ju inte som att man ställer sig och grillar själv en kväll efter jobbet... Trist!

Anyways, nu ska jag äta innan maten kallnar och sen ska jag nog hyra en film och lägga mig på soffan :)





Let me see you shake it til you make it in my phonebook

Alltså, kom just på värsta snygga outfiten i mitt huvud och den outfiten inkluderar en tröja som jag typ inte använt sen tvåan på gymnasiet eller något (det här är alltså anledningen till att man ska spara??)? Minns att jag bar den under den period jag hade bestämt mig för att rocka brunt hår?? (Ibland undrar man hur man tänkte...) och det var i tvåan på gymnasiet. Anyways, det är ingen speciell tröja eller så men jag måste bara få tag i den nu för jag vill bära den imorgon! Så kvällens mission: find the sweater som ligger någonstans lååångt in i garderoben...



She's a party rocker from night 'til noon and it's about to be a champagne monsoon

Jag och mina tusen blåmärken tackar för oss och går och lägger oss nu. Hoppas att jag kan hinna få någon timmes sömn innan jag ska upp. Man sover ju typ dygnet runt när man är sjuk så min dygnsrytm är helt fuckad nu. Aja, sleepy times. Hoppas att när jag loggar in efter jobbet imorgon så har jag fått minst en kommentar här i bloggen. Okej??? Fattar inte vad ni håller på med ärligt talat, men ni kanske är sånna där tysta människor som aldrig säger nått? Det är okej det med!

Godnatt babes!





La gente esta muy loca

Imorgon tänkte jag gå till jobbet igen. Yeey! Socialisera är tydligen min grej, inte ligga hemma pestsmittad i all min ensamhet. Det enda sällskap jag har haft är bloggar som aldrig tycks uppdateras... SUCK! Äh, men imorgon är det dags att ge sig ut bland folk igen. Har precis duschat och skrubbat hela kroppen riktigt hårt med min skrubb från Sephora och hoppas innerligt att jag skrubbat bort alla spår av pest. Dessutom luktar jag himmelsk guava passion just nu, det har jag ju inte gjort de senaste dagarna om vi säger så...

Ska hugga in i ytterligare ett avsnitt av det senaste danska Paradise hotel, som jag tydligen helt missat?? Vart har jag varit kan man undra, Grekland eller på en annan planet?





Ytterst oroväckande!

Nu ska jag visa er något riktigt obehagligt. Jag ber om ursäkt ifall ni kommer må psykiskt dåligt efter det här (det gjorde jag!) men jag måste faktiskt dela med mig av detta. Låg och bläddrade igenom mina bilder i iphonen en kväll och såg detta...



Skulle ta en bild på den ena manliga strippan. Inget konstigt med den bilden. Tills...



...man zoomar in den!! Who is the big black dude och varför stirrar han rakt in i kameran?? Alla andra kollar på stripporna liksom, men han glor rakt in i min jävla kamera. Detta var en ytterst obehaglig upptäckt. Både jag och S blev livrädda när vi såg detta!



Happy fucking midsummer

Hahaha, ligger och skrattar åt en massa Rhodosbilder, vi hade så jävla kul. Den här bilden är tagen på midsommar, inte för att jag minns varken den eller knappt midsommarfesten heller för den delen, men jag vet att det är den dagen då det va den enda dagen jag bar något blommigt på mig.



Vad har hänt här med mitt hår förresten? Hade lockat det och grejer men här ser det mest ut som en risig golvmopp. Antar att det måste bero på alla drinkar och all champagne (och några liter svett) jag fick hällt över mig... Sexig som få kände jag mig i alla fall...



I want Calirolls!

Jag är sååå trött på godis nu. Skulle kunna döda för ett par California rolls! Eller räknigiri.. Dregglar typ av tanken på det. Jag dregglar rätt ofta har jag märkt, både när jag sover och när jag är vaken, haha. Anyways, någon som har lust och svänga förbi en döende med lite japansk lycka?





Sluta följ mig omkring för jag vet vad du vill och du får ingenting

Jag är fortfarande inte form, så att säga. Ligger utslagen på soffan, kollar på något skitprogram och äter godis. Fan vad jag äter godis. Tror jag har gått upp 15 kilo ikväll. Orkar inte laga mat så jag trycker i mig det här istället. Aja, min högra arm kommer vara vältränad i alla fall, haha. Blir hemma imorgon också, då ska jag fan försöka ta mig ut och få lite friskluft?






Honestly, you turned out to be the best thing I never had

Gud jag mår så dåligt just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hur blev jag så sjuk?? Det fanns inte alls med i min planering, Det här har jag verkligen inte tid för.. Åkte till jobbet imorse och vände. Lika bra, annars hade någon stackars turist fått mina lungor upphostade i sitt ansikte säkert...

Känner mig så deppig. Försöker klä mig i lite färgglada kläder för att pigga upp och bryta av mot allt det gråa jag känner just nu.





Avreaktion

Åhh jag är så fucking irriterad just nu!! Vet inte vad jag ska ta mig till. Vill skrika på någon men jag är helt ensam. Det började med att jag inte fick min lön den 23:e som jag skulle, utan jag fick endast en liten del av den. Jag hade jobbat 137,5 timmar men någon på lönekontoret hade gjort fel och skrivit att jag jobbat 13,75 timmar och fick ja, som ni förstår inte så mycket. In på kontot hade det kommit 4000 kr. Jag sitter på min semester i Grekland och måste ringa runt för att lösa detta och kämpar verkligen röven av mig, det är liksom 12.000 kr som fattas. Får veta att pengarna inte kan sättas in på mitt SEB-konto och måste skickas via utbetalningskort hem till mig (vilket inte ens kom fram direkt utan tog en HEL vecka, ingen a-post här inte...). Idag kom utbetalningskortet där det lite finstilt står att jag måste pröjsa för att få pengarna insatta på mitt egna konto. Inte världens största summa direkt men det e själva grejen att jag INTE är den som gjort något fel. Men det är jag som straffas. Jag blir fan TOKIG. TOKIG TOKIG TOKIG!!

Fine, ett misstag kan alla göra och det är helt okej! Men jag blir bara så ledsen när dessa misstag inte rättas till ordentligt...

Gaaah.





I want you, in my bedroom



Älskar det här linnet från Gina. Har typ gått runt med det i 2 dagar i sträck nu, så sunkigt haha, men det är ju så jäkla snyggt. Det var ett bra tag sen jag köpte det men hoppas det finns kvar i någon annan färg så jag kan köpa fler! Jag brukar egentligen alltid köpa ett plagg i flera färger om det är ett plagg jag gillar, men nu upptäckte jag ju inte hur mycket jag älskar det förrän nu..




Sorry for party rocking

Usch, jag drabbades av Rhodoshostan under semestern och kan verkligen inte sluta hosta. Hur jävla skarrigt som helst. Ont i halsen har jag också och fryser som en tok. Dessutom envisas mamma med att ha fönster/balkongdörr öppen eftersom "det är så varmt här!". Man ba eh hallå, driver du eller??

Jag behöver dessa två veckor av rehab. Men jag behöver också komma bort igen. Hoppas tiden går fort som fan.






Jag har en känsla, att ikväll kommer alla få ligga

Hej alla gullfnull. Jag är hemma nu, efter två veckor helt sjukt fyllda av galenskaper. Så jävla roligt har det varit! Nu blir det 2 veckors rehab här hemma innan det bär av igen. Ska försöka återkomma med lite bilder, S har de flesta i sin kamera.

















Lite städade bilder. De dräggiga kommer senare! Vi kollade igenom bilderna idag på flygplatsen och herregud säger jag bara. Vilka idéer man får på fyllan!




RSS 2.0