Jag tror jag är galen

Fullständigt galen. Eller alkoholist kanske? Nää usch, jag är ung, jag har kul. Festade torsdag, fredag och lördag. Söndagen mådde jag inte bra kan jag tala om. Upplevde nog min första riktiga bakylla då men det tycker jag själv att jag förtjänade efter allt.

Var ju nämligen på kryssning igen tor-lör och på lördagen fyllde min faster 50 och då var jag ju tvungen att festa för att ens orka med kvällen. Men riktigt kul hade jag faktiskt alla dessa dagar. Jag bara väntar och väntar på den dagen då jag ska känna att jag är trött på festandet men det känns som den inte kommer komma på ett bra tag. Nu är en resa till Rhodos bokad i sommar också. Rhodos! Jag som aldrig i hela mitt liv trodde att jag skulle åka dit men just nu är mitt liv en fest. Finns inte så mycket seriösa saker i mitt liv så det känns som att det är bäst att passa på. Vet att många tycker jag är omogen och dum i huvudet som festar så mycket men jag passar på helt enkelt, så länge festglöden finns liksom. Å full blir jag alltid. Jättefull, men har faktiskt alltid kul och brukar inte må dåligt på fyllan och så länge det är så så njuter jag av det. Jag måste ändå säga att jag är gaanska blyg nykter men har alltid tänkt "vad är det som hindrar mig?" Vad är det som hindrar mig från att till exempel ställa mig på ett bord och skrika? Eller att gå fram och säga nånting helt sjukt till en annan människa? När jag blir full så lever jag som jag vill, jag gör sjuka grejer. Bra eller dåligt? Det vet jag faktiskt inte... Kan berätta lite sjuka grejer en annan dag... 

Men snart blir det iaf en resa bort från livet ett tag känns det som. En månad då jag ska ta det lugnt men även festa och ha kul med någon som betyder mycket för mig och som jag vill spendera mer tid med än vad vi gör idag. Ska försöka att inte tänka så mycket, bara vara. Njuta på ett annat vis liksom.






Söndagmorgon

Vidrig morgon här, haha. Fick för mig att jag skulle baka scones till frukost efter att ha läst Mogi's blogg. De blev såklart supergoda men jag är ingen storkonsumerare av bröd i vanliga fall så efter att ha tryckt i mig en hel scone så blev jag så sjukt illamående. Min mage ser ut att vara i 7:e månaden och jag kan knappt röra mig?? Just nu känner jag att jag aaaldrig mer vill äta bröd. Och det var ju lika bra det, kanske.

Om jag orkar röra mig snart ska jag ta mig in till stan och shoppa lite. Har massor med saker som måste inhandlas då jag reser utomlands snart och kommer vara borta i en månad.







Hahahahahaha

Jag kan inte sova heller. Great. What's next liksom? Hur som helst, kollar på lite bilder från en photo booth-session jag hade idag. Hahahaha är inte det här det fulaste ni sett??

// Emelie


01:19

Blev ett par avsnitt av Sex and the city innan läggdags. Nu hoppar jag i säng och vaknar förhoppningsvis upp till en bättre dag.

Nighty night.

// Emelie


I slutändan har man bara sig själv

Jag skulle ha gått ut idag, eller trodde jag i alla fall men det är kanske lika bra att det inte blev av. Jag är så sjukt besviken på så många personer just nu. På tisdag reser min far bort till Afrika i några veckor och då ska jag bo i hans lägenhet, helt själv med bara hunden som sällskap. Kan inte med ord beskriva hur skönt det ska bli. Funderar på att lämna all elektronik så som iphone, iPad och dator hemma i två veckor och bara isolera mig helt från omvärlden. Det blir jag, hunden och 3D-TV. Tror nog det blir så va.

Nu ska jag se klart konståknings EM och sen gå och lägga mig tror jag.

// Emelie


European championship in figure skating 2012

Det är lördag idag, men inte vilken lördag som helst. Det är ju konståknings EM och som ni vet är jag smått besatt. Jag kör traditionsenligt med pannkakor framför herrarnas fria åkning. Herrarna är allra roligast att se tycker jag, sen kommer damer och par på delad andraplats. I år är det dock ännu roligare att se damernas då vi har två(!) svenskor med, som dessutom är systrar!

Hoppas ni har en fin lördag.




Boys, if you dont look like Calvin Klein models, don't expect us to look like Victorias Secret angels.

Lugnt som i en filbunke denna fredagkväll. Blir antagligen lite mer vilt imorgon. Har hunnit med både lite städ, lite gym och soffhäng. Snart blir det en härligt skumbad för att avsluta en lång arbetsdag.

à tout à l'heure!




Men titta vem som vann!



30 minuters uppvärmning på löpbandet innan jag tränade armar och mage...





Efteråt var jag trött. Tur man har banan och vatten!




Utan rubrik.

Gode Gud hjälp mig! Hur kan man vara såhär trött?? Jag vaknade för två timmar sen men sitter redan och gäspar. Djävulen på min ena axel säger till mig att jag borde gå och lägga mig igen. På andra axeln sitter dock ängeln, som ger mig tusen anledningar till att jag INTE ska krypa ner under täcket igen. Jag hör gymma, städa, tvätta och handla...

Frågan är, vem vinner??




Lugnet före stormen

Ligger här i soffan med Saga. Så skönt att bara ta det lugnt. Imorgon ska jag också bara njuta av lugnet, tror det är bra att man gör det ibland.

På torsdag blir det kryssning igen. Kommer hem på lördag å då fyller min faster 50 så då blir det fest igen. Sen vet jag att jag kommer va trött.

Färgade håret igår också. Bilden visar det inte helt bra men ungefär. Silverschampo en gång på detta sen blir det nog bra.


this is fun

Nu får ni stå ut med ett inlägg med min dåliga humor men hahaha, sånna här bilder är så jävla roliga. Katter är så jävla roliga. 















Hahahahaha






Sweet Jesus








I'm alive.

Har legat hemma i någon slags menskoma de senaste dagarna, haha. Fruktansvärt men sant. Har varit så otaggad på allt och bara legat i sängen hela dagarna. Sovit mig igenom dem. Har inte sminkat mig på säkert en vecka, känner mig så sunkig. Sov nästan hela dagen idag, till och från i alla fall. Vaknade nu vid midnatt och bestämde mig för att re-locate till soffan och se några avsnitt av Sex and the city. Sjukt vad de är skönt att vara lite mer ledig nu...

// Emelie


Just nu

Sitter hundvakt åt lilla Saga och klämmer några avsnitt av Bert. Han e skön han den där Bert Ljung. Googlade lite på vad skådisarna gör idag. Åke verkar näst intill bo på gatan. Stackarn, han som är så söt. Bert däremot är matematiker i brasilien, kunde man inte tro för 10-15 år sedan.

/ Jessica


Dags att ge järnet

Jag är så sjukt trött. Hela jäkla tiden känns det som. Jag sover till långt in på förmiddagen, jobbar några timmar och sen går jag hem och dör typ. Tar mig ner till gymmet innan jobbet och vanligtvis brukar man ju bli pigg av det men inte jag. Misstänker järnbrist. Eller cancer. Men imorgon tänker jag ge järnet ett försök och äta blodpudding :)

Nu ska jag spela något spel tydligen och sen sova.

Puss // Emelie


Levels.

Tim Bergling är bara bäst och häråt beviset.

// Emelie


?

Vet inte vad som hände med inlägget under. Fyra bilder? Aja, tur att hon e söt!

/ Jessica


Plutt

Har inte hunnit berätta för er än, men min bror har skaffat valp. Det är en westie, precis som våran första hund. Hon är så himla söt och jag har suttit hundvakt idag mellan 7-14. Sen var det bara hem å gå på promenad med mina egna små monster. Det är verkligen ett heltidsjobb att ha hund ibland, men jag gillart.

Nu är det bara att tagga till för jobb tre dagar innan min lediga helg. Ska som tur e jobba som en normal människa, morgon-eftermiddag istället för eftermiddag-sen kväll. Dagarna går så mycket fortare då.

Puss på er!

/ Jessica


Sleepless

Kan inte sova för fem öre. För mycket tankar och känslor. Tur att jag har sovmorgon imorgon. Så fort jag vaknar ska jag gå ner till gymmet och springa bort alla tankar på löpbandet...

// Emelie


Q&A.

Tänkte köra en sån här gammal goding igen. Det var ju fakiskt ett bra tag sen och dessutom perfekt när man har brist på ämnen att blogga om, haha.


1. Hur gammal är du om fem år? Alldeles för gammal, 27 år.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mamma
3. Hur lång är du? dryga 165 cm.
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Twilight. new moon. Haha, har alltid hatat de där twilightfilmerna men den gick på teve och jag fastnade. Nu måste jag ta och se fortsättningen!  
5. Vem ringde du senast? Oj, jag vet inte. Jag ringer sällan folk, tycker det är obehagligt haha. Måste ha varit mamma.
6. Vem ringde dig senast? Mormor
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Haha aa, usch, åt massa tårta! Var en prinsesstårta med choklad typ å en vanlig haha, båda va svingoda" 
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa, helt klart.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? För en liten stund sen
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna
12. När vaknade du i dag? 09.30. Vidrigt. I'm not a morning person.
13. Vilken är din favoritjulsång? Haha fyfan vilken svår fråga. Älskar jul och julsånger men hmm.. antagligen "It's the most wonderful time of the year", "Santa baby" eller "Jul, jul, strålande jul".
14. Vilken är din favoritplats? Sängen säkert, haha.
15. Vilken plats föredrar du minst? Offentliga toaletter
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Då är jag stormrik och befinner mig på äventyr ute i världen.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Monster under sängen, raketer, att någon i familjen inte skulle vakna nästa morgon? Hur störd var jag på en skala? Haha
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Min hund, han är så tokig och full kärlek. 
19. Hur stor är din säng? Alldeles lagom :)
20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda, men använder bara bärbar. Surfar dock mest på iPaden. Nästa datorköp lär dröja ett tag men då blir det garanterat en Mac.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med. Jag fryser jämt och ständigt. 
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4!
23. Hur många landskap har du bott i? Ett. Born and raised in Stockholm.
24. Vilka städer har du bott i? Stockholm
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota egentligen, men här i Sverige blir ju sockor halva året.
26. Är du social? För det mesta i alla fall...
27. Vilken är din favoritglass? Calippo Jordgubb!
28. Vilken är din favoritefterrätt? Ingen aning. Jordgubbar och glass kanske.
29. Tycker du om kinamat? Ja, det är helt okej.
30. Tycker du om kaffe?  Japp
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe eller te, apelsinjuice.
32. Sover du på någon särskild sida?  Höger!
33. Kan du spela poker? Javisst
34. Tycker du om att mysa/kela? Självklart
35. Är du en beroendemänniska? Nej? Det låter fruktansvärt. 
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej faktiskt inte. Coolt :)
37. Vill du ha barn? Ja, en jättesöt och jättesnäll pojke och en jättesöt och jättesnäll flicka, någon gång om 100 år.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och spanska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, tack gode gud.
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet, helt klart. Fast i bassäng slipper man konstiga djur och läskiga vågor.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, skönhetsvård men helst av allt resor!
42. Äger du dyrbara smycken? Ja, några få.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?  Skulle kunna räkna upp massor, men På spåret, Antikrundan, Fashion och Halv åtta hos mig är några favoriter. Serier ser jag på nätet.
44. Kan du rulla med tungan? Haha ja, faktiskt. 
45. Vem är den roligaste människan du känner? Hur ska jag avgöra det? Jag känner bara roliga människor, haha.
46. Sover du med gosedjur? Min hund är mitt gosedjur.
47. Vad har du för ringsignal? We're pass that. Iphonegenerationen har bara en signal haha. 
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, både klänningar och skor.
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?  Min tröja
50. Flirtar du mycket? Verkligen inte
51. Kan du byta olja på bilen? Haha nej! 
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej
53. Vilken var den senaste boken du läste? Lasermannen
54. Läser du någon dagstidning?  Dagens Nyheter
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nej, men sjunger såklart.
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Vinyl 107 säkert. Eller möjligtvis P4.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Idag på jobbet.
59. När var du i kyrkan senast? Juldagsmorgon. Går till kyrkan en gång om året, alltid på juldagen. I år blev det dock två gånger, efter det fruktansvärda som skedde i Norge i somras.
60. Är du lycklig? Abso-fucking-lutely.



Driiinks.

Guuuda drinkar med frugan. Blev två standarddrinkar på Fridays, strawberry daquiri och banana split. Mumma. Mycket trevligt var det. Nu ligger jag i sängen. Klockan ringer 9.30 och då är det bara upp och jobba. Ser fram emot nästa helg. Då kör vi all in.

Puss

// Emelie


Påväg

Ska in till stan å ta en, två eller tre drinkar med Pemelie. Myyysigt va?

/Jessica


A hard working woman.

Sitter på jobbet och det är helt dött. Jättetrist verkligen. Har nada att göra. Jobbar typ varje dag känns det som. Men det gör inget, snart kommer jag inte att jobba på en hel månad. Lyx! Ska strax gå och köpa en stor kaffe med mjölk innan jag somnar här i butiken.

Puss

// Emelie


Min torsdag.

Vakna med huvudvärk. Filmjölk och müsli till frukost. Ner till gymmet och gymma 30 minuter. Lång, varm dusch. Jobba 3 timmar. Fortfarande huvudvärk. Måla naglarna. Lång kvällspromenad i snön med hunden. Frusna kinder, frusna tår. Kokar en kopp te. Huvudvärken släpper inte. Tar en migräntablett. Huvudvärken lättar lite. Kommer på att jag inte ätit något sen filmjölken. Skalar en morot. Lägger mig på soffan och ser senaste avsnittet av Fashion. Och önskar jag vore i Paris.






Happy new years.

Jag hade inte tänkt fira nyår i år alls, men så blev det lite fest i alla fall. Trerätters hos mig, tolvslaget nere vid vattnet vid Kungsträdgården med skumpa och så sjukt mycket dans på Hamburgerbörs. Jag dansade så mycket att jag hade ont i fötterna trots platta skor! Pacha levererade i vanlig ordning och jag tycker det var bra trots lite dålig planering med garderobsplatser som tog slut och en timmes köer fram till garderoben.

Hoppas ni hade ett fint nyår, ensamma, i sällskap, med eller utan fest.

Nu ska jag äntligen kicka igång år 2012. Som jag längtat! Det här året kommer bli GRYMT!

// Emelie


RSS 2.0