Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Hej babes. Har flängt runt överallt idag tillsammans med min vapendragare Susanna (måste passa på innan hon åker tillbaka till UK!). Började med att ta oss ut till Nacka Forum redan vid 10-tiden imorse, för New Yorker och Media Markt, och sen vidare in till stan för Beyond Retro, Systemet och andra butiker. Överallt hörde vi folk som var såå taggade på kvällen, de skulle bli såå fulla och alla skulle knulla någon... Valborg är de fyllekåta fjortisarnas heliga graal... Pinsamt värre. Själv sitter jag hemma med rabarberpaj och DN. Pinsamt det också, haha.

Tänkte fota och lägga upp allt jag har köpt idag. Så jag återkommer inom kort. Kyss!






Bättre än bäst

Fy fan vilken jävla resa. Går inte att beskriva med ord hur roligt jag haft! Det var den första men absolut inte den sista med 100 % party :) Nu mår man dock som man förtjänar, helt jävla död men det är det värt!




Sarah Burton for Alexander McQueen

Kan ärligt säga att Kates bröllopsklänning är den vackraste bröllopsklänningen i monarkins historia. Gud så vacker den var, jag tappade andan när hon klev ur bilen. Så jävla perfekt! Den är väldigt mycket finare än klänningen Victoria bar, även om jag tycker att Victoria och Daniels bröllop var lite finare och snäppet mer kärleksfullt...

Undra hur många som kommer kopiera den här stilen på sin bröllopsklänning framöver? Jag skulle kunna göra det! Kul också att hon valde att bära en Alexander McQueen, lite lagom djärvt och en fin hyllning till den bortgångne designern.





William och Kate

Åh, det är så fantastiskt vackert med bröllop! En av min största drömmar är att få ha ett riktigt stort, flott och fint bröllop någon gång i mitt liv. Helst innan jag börjar se gammal ut...

Det är så roligt att sitta och titta på när alla vackra bröllopsgäster anländer. Nyss kom Victoria och David Beckahm, så snygga de var!! Och på tal om snyggingar så är ju själva brudparet riktigt riktigt snygga. Åh så vackra de är! Önskar de all lycka i framtiden.



Bilden är framgooglad




Royal friday

Godmorgon snyggingar! Idag är en bra dag, det vet jag. Det är fredag, det är soligt och det är brittiskt kungabröllop. Som pricken över i så ska spendera den här dagen med min kära vän S. Det kan nog faktiskt inte bli bättre känner jag!

Nu ska jag baka scones, koka te och ladda inför bröllopet. Ska bli kul och se Ebba von Sydow prata om kläderna på bröllopet. Jag älskar Ebba, hon är så duktig och vilken söt dotter hon fått!







If it's worth having it's worth fighting for

Haha asså, jag brukar ofta på komplimanger och kommentarer om mitt pigment, att jag alltid blir så brun men nu har det fan överraskat mig själv. Satt ute i solen några få timmar idag och blev typ jättebrun. På armar och dekolletaget såklart. Bondbränna here I come. Sexigt liksom..

Nu ska jag måla tånaglarna och sen se det senaste avsnittet av 90210. Sen blir det natti natti, upp tidigt imorgon för att göra scones innan Godmorgon bröllopsextra, följt av bröllopet, börjar.






Kryssning

Nu draaar jag. Hörs på lördag!



Inte så otippat faktiskt





Slutet av april

Var hos pemelie idag och hälsade på henne och Melker som hon passar, han är så stor! Underbart.

Nu har jag några roliga dagar framför mig. 40 timmars kryssning imorgon, kommer bli awesome. Sen blir det nog demonstration på söndag. Roddan MÅSTE tillbaka in i huset, jag ger mig inte. Go Roddan!




Du snälla vänta, vänta, håll ut

Hallååå! Nu har jag Melker tillbaka hos mig här igen, så mysigt! Har inte så mycket roligt att blogga om, kommer vara hemma resten av veckan och det är ju skönt. På fredag är det dessutom bröllop, fun fun. Imorgon kommer frugan förbi en sväng och hälsar på, det ska bli trevligt.



Älskar den här bilden haha, tycker jag påminner om någon men kan inte komma på vem?



Rodney och pannkakor

Usch, är lika sur som Pemelie på big brother. Hur fan kan de göra sådär?! Hoppas iaf verkligen att Rodney vet hur uppskattad han är och att vi är många som är på hans sida. Go Roddan!

Har precis stekt massvis med pannkakor, ska på en liten utflykt med småkusinerna idag.
Nu är det också bara 3 dagar kvar till kryssningen! Wihoo


Fuck you

Godmorgon babes. Sitter på tunnelbanan påväg till jobbet. Var påväg att skriva ett långt inlägg Igårkväll men jag va så upprörd att jag inte fick fram några ord. Röstningsfusket i bb igår var det värsta jag varit med om faktiskt. Jag hoppas att ni alla bojkottar bb från och med nu för att visa att det här inte okej. För Rodneys skull och för alla oss tittare som blivit bedragna.

// Emelie

Ingen påskhare här inte...

Dålig uppdatering från min sida men vilken tur att Pemelie underhåller er. Jag firar inte påsken över huvud taget i år faktiskt. Brukar alltid äta gott hos mormor och morfar men de har åkt till finland under påsken. Istället var jag och min kusin hemma hos dem och hade det mysigt med massa gott och filmer i torsdags. Dagen efter hade vi picknick i trädgården och spelade schack.
Igår kväll träffade jag Emma som är hemma från Norge en sväng, pratade massa gamla minnen och tog ett glas vin, mysmys! Det resulterade dock i att jag drömde om England inatt, buhuu vad jag saknar det fortfarande! :(

  



Jävla kyckling

Titta. Tänk att vårens mode är så påskig! Nu am I overdoing it, men vafan, det är ju bara påsk once a year. Taxichauffören inatt frågade om vi va engelskspråkiga. Fattade inte riktigt varför, men efter att ha läst det här inlägget så förstår jag. I get it.





Glad påsk!

Herregud, tanten Emelie här är inte van att vara uppe till 3-4 tiden på natten. Så himla seg idag alltså! Sov till 10 ungefär men klev inte upp förrän vid 12. Och jag håller fortfarande på och göra mig i ordning... Blir lite oåskmiddag med familjen idag, inget speciellt. Är dock ledig imorgon också, så får väl se vad kvällen har att erbjuda sen...

Glad påsk på er!





Lång, lång fredag

Glad påsk på er babes! Jag har jobbat idag (ovanligt va?) men bara fram till 14.30 för vi stängde tidigare idag, så det var ju skönt. Efter det gick jag en runda på stan för lite shopping. Nu har jag dock galet ont i min kropp. Inte nog med att jag har jag superont i fötterna eftersom jag inte sitter still en sekund på jobbet, utan jag har jordens träningsvärk på det också. Tycker lagom synd om mig själv så det var ju passande att jag hade fått världens största påskägg av min mamma när jag kom hem. Så nu ska jag ta det och lägga mig på sängen och vila någon timme eller två.

Ikväll blir det B.A.R med min älskade Susanna. Någon drink på Nobis och lite dans på Cafét efter det kan jag tänka mig...




Glad påsk!

Skärtorsdagen idag, antar att påsken börjar nu så man kan hälsa er glad påsk! Jag och min favvokusin ska hem till mormor idag med vovvarna och laga mat och kolla film. Kanske ska basta också om vi orkar :)

Å jag är så glad över att ha aktier ibland, speciellt när det blir utdelning. Helt plötsligt får man ju lite mer pengar på kontot. Aldrig fel! Har egentligen så mycket mer roligt att berätta så vi får höras senare helt enkelt.

Puss


Helskotta alltså

Jag bloggar ingenting, jag bara jobbar som ett svin hela tiden. Som ett svin. Fattar ni?? Jag jobbar, jobbar och jobbar ännu mer. Helt jävla sinnes. Imorgon skulle jag slutat redan vid 14-tiden, men det kan man ju fetglömma. Kommer få sitta kvar till fem i alla fall. Detta jävla life asså.





Word.




You and me baby!

Idag hände det. Jag fick det där smset. Det som får en att vilja skrika rakt ut av lycka. Jag satt i lunchrummet när jag läste det. Några få ord fick mig nästan att börja gråta; "Emla, nu e jag i Stockholm". Har väntat på den här dagen sen i vintras och nu är den äntligen här! Jag hoppas att långfredagen blir riktigt lång för då får jag äntligen spendera den med min älskling Susanna!!




Man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken

Hej hopp! Hela dagen har jag spenderat med en bok. En mattebok, matematik C. Har inte velat nämna någonting för någon om att jag pluggat detta i 10 veckor nu för jag var så osäker på om jag skulle klara det eller ej. Pluggade på distans, klarade allt on my own liksom. Ganska svårt faktiskt och jag hade nyss mitt slutprov. VG! Kan ni hajja?! Fick vg på alla inlämningsuppgifter men var helt säker på att slutprovet skulle bli mycket svårare men nu kan jag andas ut.
Fy fan säger jag bara, vad skönt, vad glad jag är nu!




Dagens

Dagens sämsta: Att jag fått ont i ena visdomstanden.

Dagens bästa
: Vädret. Duuh.

Dagens jobbigaste
: Tanken på att jag ska jobba imorgon...

Dagens roligaste
: Total blackout på Kanal 5.

Dagens konstigaste
: Att jag aldrig åt den där melonen
 
Dagens överraskning
: Fick en liten present av mamma <3




Trötter

Hej, hej!

Spenderade hela förmiddagen i solen så nu har jag fått färg minsann! Halv tre ringde Willys och frågade om jag kunde jobba så 40 minuter senare befann jag mig där och kom hem för en liten stund sedan. Nu är jag trött, har viktiga grejer att göra inför imorgon men tanken "äh, whatever, jag struntar i det" dyker upp i huvudet. Orkar inte. Vill inte. Nä men, kom igen Jessica, you can do it!


Jordgubbar är jag riktigt sugen på nu! Mmmm..


Per och melon

Nu har jag slagit mig till ro i soffan efter en hel dag ute i solen. Ska kika på min idol Per Moberg medan jag inväntar middag. Ikväll ska jag äta melon, allt för att höja vår/sommarkänslan så mycket som bara den. Jag verkligen älskar melon, jag kan äta en hel själv haha.






Sunny monday

Vilken härlig dag!! Jag är ledig idag och bad till gud att det skulle vara fint väder och det fick jag! Har suttit ute i några timmar nu och jisus vad mycket färg man får, helt underbart. Jag såg att läsarantalet är lågt idag men jag förstår er, vem vill sitta inne i detta väder? Jag var tvungen att gå in och ta en paus från solen så jag passar på att slänga in en liten update här. Nu är det strax dax för lunch ute i solen. Hoppas ni tar tillvara på solens strålar idag <3



Miss you!

Känner mig som värsta rebellen när jag inte går och lägger mig efter Big brother, utan är uppe längre bara för att jag kan. Haha jag är alldeles för mycket tant nu mer, går och lägger mig senast 23 och är aldrig ute. Jag behöver S här hemma i Sverige. She brings me my youth. Hör du det!?? Om du läser det här S, det är ditt fel att jag är så tantig! Med henne blir det fan alltid full fart och en jäkla massa skoj. Ibland helt nyktert också, vi har så jävla roligt ändå. Meeen, snart är det sommar och då blir det en del resor kan jag tänka mig. Då lovar jag dig att jag ska "take one for the team", precis som du gjorde för mig i vintras! Ingen förstår vikten av att take one for the team som du gör!




Nu blev det något slags kärleksförklaring det här inlägget haha, skulle bara berätta att jag fortfarande är vaken!



Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar den här killen


Jag visste att hundar kunde visa kärlek och att de är det mest underbara som finns på detta jordklot. Jag visste dock inte att det fanns hundar som denna kille. Han väcker mig på morgonen genom att pussa på mig klämma sig in mellan mina armar och där kan han ligga länge och bara kramas. Har aldrig träffat någon så klok och mänsklig hund. Han är alltid glad men gillar självklart att göra hyss, men han är ju fortfarande en bebis så sånt får man ta. Men jag är så stolt över honom, min grabb.
Vad ska man med pojkvän till? Ingen kan nog ge mer kärlek än en hund.


kalas & kalas

Idag har jag varit på en kusins kalas och sen en låtsaskusins kalas. Kusinen fyllde 15 och låtsaskusinen fyllde 25. Det blev alltså en hel del mat och tårta, mums! Slänger in en bild på hur jag såg ut idag sen ska jag fortsätta kolla tv, är helt slut!




That special one






Confession

Ibland (läs: ganska ofta) saknar jag mitt gamla hår...




Fredagens

En dagens var ju fan lägesen så jag tar och slänger upp en. Såhär såg jag ut idag, den varma vårdagen till ära. Kände att jag var lite för svart så jag bröt av med en skrikig tischa. H&M från topp till ankel faktiskt. Och så mina finfina converse på fötterna såklart.



Hmm.. ser att min bästa vän, dammsugaren, vill vara med på bilden...






Kladdig

Usch vad jag mår illa nu. Har ätit min favoriträtt spagetti med köttfärssås till middag och sen två bitar kladdkaka på det. Blev en lugn fredagskväll, hjälpte mamma i trädgården lite innan jag gick in och lagade mat.
Om exakt två veckor är jag på kryssning med Anna och grabbarna och dansar förmodligen för fullt till Scooter och Manian vid den här tiden. Can't wait! Måste bara komma på vad man ska ha på sig, alltid lika svårt...


Förra kryssningen med Annapanna. Bilden är så ful och det är därför jag älskar att lägga upp den, haha!

 

 


Så var det fredag igen

Godmorgon fina ni! Vaknade för en halvtimme sen och såg solen lysa in genom fönstret, såå underbart alltså. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ge mig ut på en shoppingrunda i stan. Jag behöver nytt smink, nya kläder, nya skor... Haha, eller behöver och behöver.. vill ha! Så det tänker jag inhandla idag.

Hoppas solen lyser på er alla idag, det behöver man verkligen! Passa på att sätta er på någon uteservering med ett glas vin eller någon god drink, det är ju faktiskt fredag :)




Esprit har börjat med lite lyxigare kollektioner

Surfar runt efter de perfekta plaggen som vanligt. Av hela mitt internetande, går ungefär 80% av tiden till att läsa modebloggar, besöka modesajter som StyleList och leta kläder/accessoarer på tusentals webshoppar. De resterande 20% går till Facebook och twitter, haha. Men idag när jag va inne på Ellos så märkte jag något minst sagt märkligt... ??





Spring, oh spring

Det blev som jag hade hoppats på... våren är här! Åtminstone för idag. Har solat på balkongen, sett fjärilar, bin och vitsippor. Kan inte bli bättre, helt enkelt.

Nu ska jag kramas med Melker de sista timmarna han är kvar Här. Vid 19-tiden kommer Andreas och hämtar honom, buhu :(







Innan jag somnar...

Mina ögon orkar inte hålla sig vakna längre, inte min kropp helller för den delen. Var länge sen jag klev upp så tidigt, haha. Var ju iofs rätt pigg imorse, vaknade av att mamma klev upp kl 05.50 så då var det lika bra att kliva upp. Skulle till Ur & Penn på möte. Har ju som sagt fått jobb där, börjar med arbetspassen i maj :)
Slänger in en bild på dagens look innan jag ska träffa John Blund och vila en stund.
Känns så tråkigt bara att alla bilder ser likadana ut på mig. Måste väl variera mig lite och hitta på fler poser antar jag. Ni blir ju fler och fler läsare nu så tell me, vad vill ni se?!
 


Hörs senare!      


Valpkurs

Ikväll var jag på första valpkursen med min bebis. Han var så duktig, blir så stolt! Han fick massor med beröm för att vara så lättlärd, söt och glad! Det här kommer gå bra känner jag, plutten min :)
Han har blivit så stor, känns som igår han var såhär liten...



Hinner inte skriva mer, måste sova. Ska upp klockan sex imorgon bitti, hur nu det ska gå?!


Right now, someone you haven't met yet is out there wondering what it would be like to meet someone like you.

Mysdag idag. Jag och Melker myser förfullt. Eller ja.. när han inte vill leka (vilket är typ hela tiden, haha). Synd med så tråkigt och kallt väder bara, hoppas det blir bättre imorgon. Hade inte så mycket att säga, ville bara titta in och ge en liten update.






Sometimes I pretend to be normal. But it gets boring. So I go back to being me



...och med detta säger jag natti natti!


Småfisarna

Tjaaa. Har haft en trevlans dag på jobbet idag, mycket kul har vi haft. Efter jobbet gick jag förbi Samira och hjälpte henne att bära över hundsäng och matskålar hit, jag ska ju ha hennes älskling här ett par dagar. Ni kanske tycker det låter otroligt att man måste vara två för att bära hit det, men Melker är unghund och väger lika mycket som mig, nästan i alla fall, haha. Så det krävs en stor säng kan jag tala om.

Har dock fått värsta magkatarren nu, kan bero på att jag ätit jättestark lunch och druckit 2 koppar kaffe idag? Stackars lilla mage. Stark mat kan den ta men kaffe är den inte van vid... Så jag tänkte äta lite middag och vila en stund på soffan innan Melks kommer hit.



Min prutt och Samiras prutt. Storleksskillnad haha...




Dirt

Här hemma städas det för fulla muggar. Har nog aldrig vart såhär grisigt faktiskt och det kanske har gått 1-2 dagar sen mamma städade sist, haha. Skyller på Sigge, han hårar förjävligt mycket, usch!
Ska strax iväg en sväng, får städa klart mitt rum senare. Tog en bild för 2 minuter sen, såhär seg, ofräsch å trött ser jag ut right nooow.




Time to make a change




Skitsöndag

Jag känner mig inte alls på något bra humör ikväll. Jag går runt och är småirriterad på saker och ting som jag tidigare bara ryckt på axlarna åt, eller helt valt att ignorera. Men idag stör jag mig på det något otroligt. Aja, alla dagar kan inte vara bra dagar, hoppas det blir bättre imorgon helt enkelt.

 




My feet hurt from kicking so much ass

Gud, jag skulle vilja skriva ett långt tackbrev till Stockholms stad för anordnandet av Kulturnatt Stockholm. Fantastiskt var det och vi hade så kul! Hoppas att det kommer tillbaka även nästa år och att det blir ett stående inslag i Stockholms kulturliv varje år.

Har för i övrigt haft en mysig helg och har inte gjort så mycket annat. Mest chillat hemma och vilat mina totalförstörda fötter som är helt ömma och dessutom har skavsår all over sig. Jag är ledig imorgon också, så jäkla skönt. Eller ska jag vara ärlig så jobbar jag bara tisdag, lördag och söndag denna vecka... på tisdagkväll kommer nämligen Melker hit och jag ska vara hundvakt till och med fredag! Och som om inte det vore underbart nog så kommer min älskade älskade Susanna hem till Sverige till helgen och hälsar på. Som jag längtat! <3

Hoppas ni haft en fin helg babes!




Hej hej bloggisen!

Jag är så himla seg idag asså. Sarah och Erica ringde igår kväll och det blev en spontan och mycket lyckad utgång. Har ingen aning om när vi kom hem men jag tror faktiskt att jag aldrig somnat så snabbt som jag gjorde då, haha. Har inga speciella planer för kvällen. Kommer antagligen gå upp och kolla film med brudarna. Min bror är ju inte hemma under helgen och när katten är borta dansar ju råttorna på bordet...




Kulturnatt stockholm

Hörrni! Missa inte kulturnatten på lördag! Då kommer jättemånga muséer och liknande hålla öppet mellan 18-24 (vissa längre till och med) och så är det efterfest på Nalen mellan 22-02! Och allt är gratis dessutom.. eller eh, inte spriten förstås haha. Tycker ni ska glida förbi mitt kära Stadshus och ta en sväng in, det är nämligen så att man får vandra omkring själv där under kvällen och tro mig, det får man aldrig annars eftersom politiker och annat "viktigt" folk jobbar där. Jag kommer dock inte befinna mig på plats, om jag inte slinker förbi för och kolla i alla fall, men jag känner på mig att det kommer bli något alldeles extra! Stadshuset är för i övrigt en spektakulär byggnad och jag är glad som får jobba i en sådan fantastisk byggnad. Själv funderar jag på medeltidsmuséet (som under kvällen "vaknar till liv") eller medelhavsmuséet som har nattvandring bland mumier och kultplatser?

Lördag 18-24 alltså :)



Äntligen veckoslut!

Jag förstår nu varför alla kända bloggare lever på att blogga - man har ju fan ingen tid alls till att blogga om man har ett annat jobb! Men då är det ju tur att vi är två om den här bloggen, så någon kan uppdatera ibland i alla fall...

Har jobbat 9 to 5 hela veckan och är dessutom förkyld. Jag är helt slut nu men imorgon är det ju fredag, wohoo! Jag har till och med långhelg för jag är ledig på måndag. Härligt va?? Idag sa jag förresten fuck you till regn och storm och inveg mina nya converse. Underbar känsla!





Duktiga Jessica

Idag har jag hunnit med mycket; Ringt ett viktigt samtal, bokat en kryssning vi eventuellt ska åka på, klippt hunden, läst papper från Willy:s och även tagit mig igenom en del av e-utbildningen. Phew, nu känner jag tröttheten komma. Borde egentligen göra lite mer på e-utbildningen och läsa lite mer men jag vet inte om jag orkar faktiskt. Imorgon ska jag iaf jobba, ska bli spännande att se hur mycket jag minns av kassan, men det sitter väl i ryggmärgen antar jag, hihi.

Har ni vart ute i stormen nånting? Jag trodde faktiskt huset skulle rasa förut...


Förra kryssningen till Riga med brudarna


Det går bra nu

Känns som att det sakta men säkert går bättre och bättre för mig. Inom en snar framtid, förhoppningsvis väldigt snart flyttar jag hemifrån, lyan måste bara målas och fixas lite, kommer bli awesome. Nämnde jobbet på willys häromdagen också, har fått ett till på ur & penn så förmodligen kommer hela sommaren bestå av jobb för mig, det är det värt! Sen får vi se vad hösten har att erbjuda. Hoppas att det fortsätter i den här riktningen iaf, har haft en svacka den senaste tiden.


En random bild från Island förra året.


Tråkig uppdatering

Blööö, idag är jag trött. Slänger in nån gammal bild bara.




You are not me

Sådär, då var jag hemma igen efter en mysig shoppingrunda med mormor. Hittade stövlarna, fanns ett par kvar i min storlek i färgen svart. Hittade även nagellacket som Pemelie visade mig på H&M i stan förra veckan, rosa med glitter i. Det var så himla fint så jag har tänkt köpa det ända sedan dess så nu blev det äntligen av!





Ny vecka

Jahapp, så var det ny vecka... Var uppe tidigt idag för att åka till en willysbutik som jag ska börja jobba extra i, inte samma som förra året utan en annan. Kändes riktigt bra, trevlig personal och allt! Börjar på fredag :) 
Nästa vecka börjar valpkursen med Sigge också så idag måste gummistövlar införskaffas. Ville självklart ha rosa egentligen men svarta funkar till allt så blir förmodligen dessa från Everest som jag köper.




Splittrad

Jag har sånna bekymmer, ni anar inte. Ena dagen vill jag klippa mig i någon snygg frisyr, andra dagen vill jag sätta in extensions. Åh så jobbigt! Betyder det att jag ska låta mitt hår vara som det är? Jag är så sjukt trött på denna mellanlängd nu. Vill ha något nytt!

Som ni vet så är jag ju helt inne i 90210 nu och Naomi har så sjukt snyggt hår! Kanske bara borde klippa mig??



AnnaLynne McCord promotes AcneHeroes.com - annalynne-mccord photo

Åhh varför ska det vara så svårt??




Härliga söndag

Min söndag har varit väldigt mysig och jag tänkte fortsätta ha det mysigt med hemmagjord pizza till middag och en kväll framför tv:n. Var på hundens ö idag med mammsen, pappsen och Siggisen. Han blev helt galen när han fick leka med alla hundar så nu sover han så sött här i min säng.

Tycker ni inte också att det är rätt mysigt när regnar ute? Det är ju bra också för då regnar den sista snön bort!
Men, men, hoppas att ni haft en trevlig helg :)




Ledig lördag for once

Alltså, jag har spenderat heeela dagen framför datorn. På riktigt. Jag har sett typ en hel säsong av 90210, när jag är fast så är jag verkligen fast. Can't help it. Nu måste jag fortsätta kolla, ville bara ge er en update angående min absence. Kyss!





Friday I'm in love

Yo hoe. Men usch vilken otrevlig hälsning haha. Jag har jobbat hela dagen... hemskt lugn förmiddag och hemskt stressig eftermiddag. Känner mig fan dödstrött efter en natt fylld av mardrömmar och en sån jäkla eftermiddag!
Tänkte först dra ut ikväll men äh, ligger hellre hemma i sängen med en påse godis och ett par avsnitt av 90210. Helt fast i den serien nu...




Hahaha. Schnögg bild jag hitta!!




Fredag den första april

Idag har det städats här hemma från tidigt imorse när jag fortfarande sov tills nu. Kan väl inte påstå att jag hjälpt till utan det mesta fick mamma sköta själv. Jag kunde offra mig att hålla i stegen hon klättra på när hon skulle tvätta fönster och hålla upp madrassen och lyfta bord. Mitt eget rum har jag däremot städat och nu är det nästan fräschare än någonsin.

Har ni blivit lurade idag? Jag försökte komma på nåt skoj till bloggen förut men ingenting kom jag på. Måste vara nåt med min hjärna idag. Idag är mitt namn klumpeduns, kan nog inte räkna på fingrarna hur många grejer som gick fel när jag skulle göra cheesecaken förut. Nu hoppas jag bara att klumpedunsnamnet inte förföljer mig resten av kvällen. Robin och Sarah kommer över på middag ikväll, grytan har redan kokat ett par timmar, mums!

Puss




dag 04 - en låt som gör dig ledsen

Det här är en riktig bölarlåt. Jag kan lyssna några sekunder innan tårarna börjar forsa ned. Det var min farfars favoritlåt och den spelades på hans begravning så allt jag tänker är på den där hemska dagen. Det är sex år sedan nu. Den är så jäkla fin.

Cornelis Vreeswijk - En stund på jorden





RSS 2.0