xoxo, gossip girl

Som den nattuggla jag är (finns det dagsugglor btw?) så är det nu dags för två avsnitt av Gossip Girl :)




Alvedon my friend

Jag har så fruktansvärt ont i skallen! Jag har inte rört mig utomhus idag överhuvudtaget.. det sätter sina spår. Därför ska jag nu inta något som jag tycker otroligt mycket om, nämligen Alvedon. Två stycken tabletter och ett stort glas vatten så mår man prima efter en stund. 

 
 

Har man tråkigt så har man...
 


Törnrosa hade det bra

Nu ska jag sova som Törnrosa

             


use me

           



Dags för...




Nu ska ni få något att skratta åt

 Sanningen om Jesus!
 
Det finns tre starka bevis för att Jesus var mexikan:
* Han hette Jesus
* Han var tvåspråkig
* Han blev alltid trakasserad av myndighetspersoner
 
Men det finns också goda belägg för att han var irländare:
* Han gifte sig aldrig
* Han berättade alltid historier
* Han älskade att vara ute i landskapet
 
Samtidigt finns tydliga indikationer på att Jesus var svart:
* Han kallade alla för 'broder'
* Han tyckte om gospel
* Han kunde inte få en rättvis rättegång
 
Tre starka fakta talar för att Jesus var italienare:
* Han gestikulerade med händerna när han pratade
* Han drack vin till varje måltid
* Han var säker på att hans mamma var oskuld, och hans mamma var säker på att han var Gud
 
....medan ytterligare tre företeelser pekar på att han kan ha varit från Kalifornien
* Han klippte aldrig håret
* Han gick omkring barfota
* Han grundade en ny religion
 
MEN - de mest övertygande bevisen talar faktiskt för att Jesus var KVINNA:
* Han blev tvungen att utfodra en stor mängd människor på kort varsel fast det inte fanns någon mat
* Han försökte göra sin röst hörd bland massor av karlar som inte fattade ett dugg
* Till och med när han var död var han tvungen att stiga upp för att det fanns mer jobb för honom att göra...

Haha, skönaste ungen!


My new crush

Provade en ny tandkräm igår - Pepsodent White now. Trodde inte alls att den skulle fungera, men det gjorde den faktiskt! Den var blå och jag blev helt till mig när jag såg det. Som silverschampoo!! skrek jag. Jag är besatt av att ha vita tänder. Det är så fräscht. Såhär fint blev resultatet.


Från och med nu är det peppsan som gäller. You and me baby.


Rör mig inte!

Igår hade jag på mig ett par sånna här leggings. Det kanske inte framgår så bra på bilden, men det är sånna där skinn/lack-aktiga. Jag trodde typ jag var sist i Sverige med att skaffa mig ett par och att alla var vana vid att se tjejer i sådana nu. My god säger bara! Kom fram massor med människor igår och frågade vart jag köpt dom, hur mycket de kosta, om de kändes konstigt att ha på sig, sa att de va läckra, balla, snygga, m.m.



Sen kom det fram ett gäng män, typ mc-snubbar/södertrash och frågade om de fick ta på mitt ben??? Va?? Öh, NEJ liksom! Jag hatar när folk ska ta på mig, eller rättare sagt när folk jag inte känner ska ta på mig. Det är bland det värsta jag vet. Jag blir så äcklad varje gång. Ni vet tex när det är trångt och väldigt mycket folk på ett ställe och någon främmande tar tag i ens axlar för att flytta på en så att han/hon kommer fram? Då vill jag bara skjuta människan. Usch! Tror detta kan vara anledningen till att jag aaaldrig någonsin skulle kunna ha ett one night stand med en random person jag typ mött på krogen. Jag klarar ju inte ens av när de rör vid min axel...


Igår

Hallå bloggisen! Igår blev det som sagt middag på koh phangan (maten där är verkligen to die for) tillsammans med några tjejkompisar. Vi firade Veronica som snart fyller 21. Vi har det lite som en tradition, vi försöker alltid gå dit då någon fyller år. Två timmar fick vi vänta på bord men det är verkligen värt det!

Sen lockade jag dit Jessica. Tyckte självklart inte att hon skulle sitta hemma själv igårkväll när hon kunde ha det så mycket trevligare med oss. Sen gick jag och Jessica förbi After en sväng och fick i oss några bacaradi breezers.

Och det var pretty much it. Nu ska jag äta frukost :)



Seee yaaaa

Helg och löning. Vad betyder det? Middag och utgång givetvis! Ses i dimman...




Välkommen till världen

Inatt föddes en liten flicka, min kusin. Världens sötaste lilla tjej - välkommen till världen.



Marabou Vinter Edition

Okej, jag må vara efterbliven när det gäller Gossip girl, men när det kommer till choklad.. ja då är jag långt före er. Titta nämligen vad jag just upptäckte. För er som längtar till vintern kan jag säga att den snart är här, om bara fem veckor faktiskt (vecka 44). I form av choklad i alla fall. Marabou släpper nämligen sin Limited edition VINTER i butik då.

Den här chokladen ska tydligen smaka; kardemumma, nejlika, peppar, ingefära, kanel och vanilj. Det låter ju typ som.. pepparkaka? Jul alltså.


Låter ju jävligt gott. Jessica, we gotta try this.






ps. dessutom så ska tydligen marabou sommar samt marabou amigo utgå ur sortimentet.. men det är ju inte så konstigt, det var ju riktigt äckliga smaker. ds.


Ja, jag vet att jag är efterbliven

Gossip girl pratas det om överallt. Har verkligen varit hysteri kring serien det senaste året men jag har inte alls fattat vad som är sååå fantastiskt med denna serie. Jag såg de två första avsnitten när de kom till Sverige men fortsatte obviously inte titta av någon anledning. Förstod verkligen inte grejen. Men nu så. Nu har jag, ytterligare fyra avsnitt senare, hajat. Jag är inte hysterisk än men det kommer väl...

Eller så kanske jag bara tittar på det för att Serena och Blair är så heta.





Agent Provocateur

Imorgon är det det magiska datumet, 25:e. Lönen är på ingång och det kliar i fingrarna. Jag vill köpa underkläder. Massor med sexiga underkläder. MJAOU! Sitter inne på Agent Provocateur och drömmer mig bort...

Och på tal om graviditet så ser jag detta haha.. Finn ett fel!




Snart kommer storken

Storken borde komma snart, vilken minut, timme eller dag som helst nu. Det är nämligen så att jag ska få en till kusin och granne - ja jag bor granne med min morbror. Och om inte allt för länge får storken komma hit igen då min andra morbror får barn. En riktig babyboom i släkten, men det är bara kul. Jag har alltid älskat bebisar och alltid velat ha en egen. När jag var liten lekte jag jämt med dockor och sanningen är den att jag gick till min mamma och grinade och bad om att dockorna skulle vara riktiga bebisar. Hon försökte bara förklara för mig att jag var alldeles för ung för att ta hand om ett litet barn på egen hand men jag bara trotsade och sa att jag visst skulle klara det eftersom jag tog hand om dockorna som om de vore levande varelser.

På senare tid har jag insett att det var ganska bra att jag inte skaffade en bebis som 5-åring, hur skulle det ha sett ut? Jag har ju dessutom haft turen att med hyffsat korta mellanrum fått nya kusiner och då haft bebisar att mysa med.

En sak är iaf säker - jag tänker inte bli en gammal morsa. Mitt mål är att få barn runt 25 års ålder och inte en dag efter att jag fyllt 30!


Nattsvammel

Det är mitt i natten och jag ligger här i sängen och kan inte sova. Jag är inte trött alls men däremot jävligt hungrig. Jag orkar inte ta något att äta, jag är för lat. Jag orkar faktiskt inte ens stänga av teven så jag slötittar på någon skitfilm på trean. Den verkar gå ut på att alla ska dö. Så trevligt...

Plötsligt hör jag en hellikopter här utanför. Återminns att hela dagen har kretsat kring en hellikopter. Börjar undra om de ska råna något i Skarpnäck nu...?



Inget slut på dessa sjuka drömmar...

Jag drömde som tur var inte om några ormar inatt (phew!). Däremot drömde jag någonting annat mycket skumt, as usual. Det började med att jag och Jessica skulle förstora läpparna med fillers och bestämde oss för att boka tid hos Stina Auer som typ ska vara bäst i Sverige på detta. När vi kommer dit ser vi att hennes klinik ligger i en gammal, smutsig, förfallen och mörk lokal in the middle of nowhere. Jag blir ju självklart väldigt misstänksam och skeptiskt men vi kliver in i alla fall.

Ett, två, tre och Jessica ligger nersövd(!) för att få läpparna fyllda. Nedsövd liksom.. Jag ser att Stina tar fram en spruta och just som hon ska börja spruta in skiten i läpparna så snubblar hon, ramlar ner på det smutsiga, äckliga golvet och tappar sprutan. Men hon ställer sig genast upp, tar upp sprutan från marken igen och börjar spruta in det i Jessicas överläpp! Vid det här laget fick jag panik och trodde Jessica skulle få leva med missbildade, muterade läppar hela livet pga alla bakterier sprutan fick med sig från det där äckliga golvet...

Sen minns jag bara att jag försökte ta mig därifrån. Vad som hände med Jessica vet jag inte, men hennes läppar ser i alla fall normala ut så vitt jag vet.



:)

Idag fyller M år. Grattiiiiis Grattis! :)




Jag är en riktig drömmare

Jag har stora problem med min sömn. Och då menar jag inte att jag inte kan sova eller så, utan snarare att jag drömmer så sjuka jävla grejer varenda natt. För det mesta får jag bara ett gott skratt när jag vaknar, men ibland är det värre än så. Hur normalt är det egentligen? De flesta jag känner brukar i alla fall få ett par drömfria nätter då och då, men inte jag. Nej, jag drömmer varje natt. Eller, jag kommer ihåg det när jag vaknar. Drömmarna är så intensiva.

Vad jag ville komma till är att jag har teven på. Ljudet är av. Trean är på och det visas någon film. När jag lyfter upp blicken från datorn till teverutan ser jag plötsligt en äcklig orm slingrandes och hur den går till attack mot en av huvudrollerna.

Ormar. Det är bland det vidrigaste som finns (ja, tillsammans med spindlar, höjder, berg-och-dalbanor, katter, mörker.. ja you get it, haha). Och vad som väntar inatt efter denna hemska bild på teven är min återkommande dröm med ormar. Jag drömmer väldigt ofta att hela lägenheten fylls med ormar. De finns överallt, i varenda hörn. Usch så vidrigt. Jag vaknar jämt i panik och kallsvettas.

Jag hatar ormar. Jag hatar den där jävla drömmen. Nu vill jag inte sova.

Vad är det för fel på mig och mitt drömmande?? Hur blir man av med detta "problem"??





Bla bla, yada yada och en bild

Eeh, jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska blogga om för något. Står helt jävla still i skallen. Som vanligt med andra ord, hehe. Idag var jag iaf en sista sväng på jobbet för att lämna in kläder och nycklar och sånt. Det var ett par trevliga veckor på Gröna Lund må jag säga. Men nu är det jobbet slut och det är dags att skaffa ett nytt. Så fort jag får ett nytt så blir det till att flytta.

Men, istället för att babbla om en massa tråkigheter så bjuder jag på en riktigt porrig bild istället. PUSS.





Hahaha, hon är rätt skön den där Anna Anka

"Om ens make vill att man suger av honom varje morgon måste man ställa upp på det"

"I Sverige är det tillåtet att förfalla, bara man fångar en man. De gifter sig med snygga kvinnor som snabbt blir oattraktiva, börjar klä sig slafsigt och struntar i mannens behov."

"Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen."

"Många svenska män måste undra varför de gifte sig - och det är inte underligt att så många väljer att skilja sig."

- Anna Anka.





Dags för dejt med John Blund

Idag har jag inte gjort något speciellt, bara städat och sånna tråkiga saker. Nu ska jag dock sova för imorgonbitti ska jag upp och jobba.

Godnatt till er alla som har hjärtat på rätt ställe <3



One, 21 guuuuns

Oh yeah, Green day!




Det gjorde ooont

Boohoo, brände en av mina korvar när jag lagade mat häromdagen :(





Duktigt

Jag kan nog räknas till en av världens främsta fotografer...

Här har ni 6 stycken fantastiska bilder tagna av moi.

 

 

 



Tut tut

Tog min första åktur med Pessica idag. Hon är jätteduktig på att köra bil :) Varenda människa verkade dock helt förvånade över att se två blondiner i en bil och glodde som fan. Såhär såg det iaf ut när Jessica körde.





Brummmmmmmm

Tro det eller ej men JAG har tagit körkooooooooooort




 


GOD!

OH MY GOOOSH säger jag bara! The tribute to Michael Jackson på WMA var det bästa jag sett!

Fy fan vad snuskigt bra. Rysningar.



VMA är igång

VMA är igång och jag ligger självklart redo framför teven. I soffan. Vaken hela natten är min melodi.









Björn, where were you?

Hahaha, den här vikarien skulle man haft!




Rubrik rubrik rubrik rubrik

Den här kvällen har jag inte gjort annat än att fortsätta slappa. Jag har sovit lite om vartannat. Annars har jag mest suttit här i soffan framför teven och datorn.

Såhär har min kväll sett ut


Haha, lite reklam för Amir också

Eftersom att jag ser helt förskräcklig ut just nu så ville jag inte ta en bild på mig själv. Ni skulle bli rädda och kanske aldrig mer komma tillbaka... Så jag slänger in en bild på mig själv från igår istället. Jag ser helt full ut, men den bjuder jag på!




Tillägnat Jessica

Här Pessica, är färgen på soffbordet! Äntligen tog jag tummen ur röven att fota det. Drog fram ena benet och fota :p


En myskväll med B2

Hallå bloggisen. Igår åkte jag ut till Rönninge och mötte Jessica. Sen åkte vi till hennes mormors supermysiga hus och spenderade natten där tillsammans, haha. Vi lagade middag för 6 pers fast vi bara va 2 st, vi såg idol, kändisdjungeln och united 93 och sen bastade vi mitt i natten. Hur mysigt som helst med andra ord.

Dock var denna gång lite annorlundare. Vi skaffade nämligen fram mat på gammalt hederligt vis istället för att handla i affären. Här skördar Jessica potatisen tex...


EDIT: Jessicas hår är egentligen inte såhär vitt. Det är mer gult. Typ kycklinggult, som mitt oxå är.

Såhär gott hade vi det efter middagen. Notera pillerna på bordet också...




Jaja, det var det. Blev tyvärr ingen uppdatering igår eftersom att tangentbordet hos Jessicas mormor inte fungerade. Eller så var det vi som inte fick det att fungera...

Dock hände något skumt vid typ tvåtiden på natten. Någon med dolt nummer ringer Jessica på hennes mobil. När hon svarar är det helt tyst. Personer ringer alltså mitt i natten för att inte säga ett smack. Vem gör så? Man slutar aldrig förundras över folk asså.. Kanske ville personen bara höra hennes röst? Haha!



Årets tanke

Livet suger, inget duger.




Årets tanke

Livet suger, inget duger.




Att sälja sin päls

Blev en tiiidig morgon idag. Gick upp runt halv åtta redan faktiskt, inte så likt mig. Men mamma började jobba senare idag så vi satt och morgonfikade lääänge. Det va så mysigt.

Nu ska jag ta en dusch hade jag tänkt. Sen tänkte jag försöka mig på att sälja min vita pälsväst (självklart fusk!) på blocket eller tradera. Hur det nu än ska gå.. jag är ju en virgin gällande det här med att sälja saker på nätet... Så, wish me luck!






Så jävla bra

Jag har fått dille på Black eyed peas senaste album. Jag älskar Black eyed peas! Här får ni 3 sköna låtar från albumet.


 






Åh jag orkar inte med det här samhället

Såg just förra veckans debattprogram. Manlig amning debatterades. Jag orkar inte ens kommentera det egentligen för att det är så dumt.

Så jag säger bara; då kan väl vi tjejer skaffa pung och pumpa med sperma så kan vi göra varandra på smällen? Så delar män och kvinnor på den "upplevelsen" också.



När jag dricker sprit VILL jag bli full

Med risk för att låta som en riktig fjortis (men vad spelar det för roll? alla vet ju att jag är en?) så tänker jag ändå skriva om detta. För jag är så fruktansvärt trött på folks jävla bullcrap. Hör jag "jag dricker inte för att bli full utan för att det är gott" en enda gång till kommer jag att skrika rakt ut. ALLA som väljer att dricka sprit dricker det för att bli fulla, inte för att det är gott. Sprit är nämligen bland det vidrigaste som finns, men vi väljer ändå att dricka det eftersom att få saker går upp mot en skön fylla.

Jag dricker för att bli full. Och jag tänker aldrig någonsin klämma ur mig att jag gör det för att det är gott. Om jag dricker sprit så vill jag bli full. Varför bara inte stå för det? Vad är det för fel med att vilja bli full? Vi alla vill ju det då och då. Hade jag velat dricka något för att det är gott hade jag druckit cola. Men om det nu är så jävla gott, varför surplar ni inte er vodka/lime till varenda jävla måltid då? GAH!

Och nu vill jag bara tillägga att jag inte syftar på någon öl eller någon cider eller så. Det kan jag förstå om man tar ibland för att det gott.


Ja, det va väl typ det..



Vi har hittat tillbaka till varandra

Titta vad min mamma kom hem med idag!! Jag blev helt till mig. Var t.o.m. tvungen att fota detta historiska ögonblick. Välkommen tillbara från de döda.







Bye bye lös-te!



göllig låt


Viktigt meddelande till Eggs!

Jag skulle meddela dig när jag fått reda på om Lady Gaga va hemafrodit eller ej. Nu är jag nästan ganska så säker på att hon är det. Eller ännu bättre, kanske t.o.m. transsexuell. :)




Nu ska vi alla dö

Klockan är 4 och jag kan inte sova för fem öre! Jag vill bara sova. Sova, sova, sova massor. Jag har bäljat i mig te hela kvällen och natten för att min hals känns skum. Inte så att jag har ont i den eller något, den känns bara... skum. Det är väl svininfluensan som är på besök. Det är väl min tur nu antar jag. Vi alla ska ju dö i den.. right?

Haha, eller inte. Visste ni också att jorden ska gå under 2012? Så alla som inte hunnit dö i svininfluensan innan dess kommer ändå dö då, om 3 år. Hemskt va?

Denna hysteri är ju bara för rolig. Människor är ju bara för roliga. Akta er för svinen så att de inte äter upp er!



Ja, medierna har t.o.m. lyckas sprida skräcken för influensan långt in i sjumilasskogen...


Hello Kitty!

Sitter och kollar runt på olika inredningsbutiker på webben till det att jag och B2 flyttar ihop. Hittar en massa fina saker. En sak fastnade jag otroligt mycket för, vi bara mååååste ha denna. Den är så Emelie och Jessica helt enkelt. Visst är den fin?






Up

Jag ligger i min säng och slappar iklädd min rosa mjukisdress. The pink panter som Björn på jobbet kallar mig. Kul att någon tycker att man är tjusig i mjukiskläder, haha.





Ikväll har jag i alla fall sett Pixars nya film Up. Den var hur jävla bra som helst. En rolig och rörande historia. Och det slog mig när jag tittade på den att det finaste som finns måste vara att åldras tillsammans med någon. Som Carl i filmen gjorde med sin Ellie. Sevärd!


"By tying thousands of balloon to his home, 78-year-old Carl Fredricksen sets out to fulfill his lifelong dream to see the wilds of South America. Right after lifting off, however, he learns he isn't alone on his journey, since Russell, a wilderness explorer 70 years his junior, has inadvertently become a stowaway on the trip."



så var det det där med bilder..

Var ju meningen att vi skulle ta bilder igår när vi var ute. Men tyvärr, tyvärr, tyvärr så fanns det inga batterier i någons kamera. Så därför kära läsare har jag letat efter något åt er ändå. Det här är så nära en bild av B1 och B2 vi kan komma från gårdagen.


Godmorgooooon

Gud vad är det för fel på mig?! Varför vaknar jag alltid tidigt och kan inte somna om dagen efter jag har varit ute och druckit? Usch, vanliga dagar sover jag gärna bort hela dagen och är apseg när jag tar mig upp runt 12-snåret. Idag vaknade jag typ 10 och ville gå upp direkt. Andra tar sovmorgon när det varit ute och partajat. Inte jag, jag går upp extra tidigt. Ja, ni hör ju själva hur det låter...

Är det det som är hemligheten? Är det det ni morgonpigga människor håller på med? Förtär ni alkohol hela nätterna för att komma upp i tid? Eller är det bara jag som ägnar mig åt sådana sjukerier?



Äntligen hemma

Nu har det blivit 5 september och det betyder att B2 fyller år! Graaattiiiiis Pessiiicaaa! :D


Kom nyss hem från jobbet. Ni kan inte förstå hur hungrig jag är. Min mage bara skriker efter mat. Jag har inte ätit sen lunch idag. På min rast fick jag för mig att jag skulle klara mig på en yoggi yalla. Det kanske jag hade gjort om jag hade kommit iväg i tid från jobbet, men det var ju bara att fetglömma. Håkan Hellström hade konsert på Grönan idag och det var sjukt mycket folk i parken och ja, kaos helt enkelt. En timme senare var jag påväg från jobbet iaf. Och nu är jag äntligen hemma. Snart är maten klar. Sen är det sova som gäller för att sedan upp och jobba igen imorgonbitti :)


Jag fick kura in mig i en filt nu när jag kom hem för det är ju isbjörnar ute!

Godnatt.


Kom tillbaka nu :(

Förresten så är den där jävla necessären fortfarande inte funnen. Så nu vädjar jag till er läsare där ute. Den är stor och vit med rosa blommor på. Har du sett eller hört någonting? Ring efterlyst på 08 - 702 00 90.






Tråkig torsdag

Hallå bloggisen. Jag har verkligen ingenting att blogga om. Därför bloggar jag.

Jag har inte gjort ett piss idag, to be honest. Sängen har varit min bästa vän hela dagen. Det gillar jag! Imorgon är det jobb som gäller igen. Det gillar jag också. Då blir jag sysselsatt. Jag gillar inte att vara rastlös.

Och på tal om jobb. Såhär rolig hade någon varit innan mig i den kassan som jag satt i senast...






Wheeree aaree yooou?

Är det inte helt jävla sjukt hur saker och ting bara kan gå upp i rök ibland?? Man vet att man ska ha grejen någonstans hemma, så börjar man att leta men inte fan hittar man helvetesskiten någonstans. Pang, poff, borta. Gone, going, gone. Vart fan har alla försvunna grejer tagit vägen? Vart befinner sig alla strumpor, tofsar, hårspännen och plagg någonstans?

Just nu är jag på galen jakt efter en försvunnen necessär. Snart kommer jag bara att skrika rakt ut. Den har bara mysteriskt försvunnit. Vart är den?? Kom fram nu!!

Åh vad sånt här suger...



Sökes:

Stor, rymlig och ljus trea på minst 70 kvm, belägen innanför tullarna i Stockholm. Max 5 minuters gångavstånd till närmasta tunnelbanestation. Lägenheten ska ha två stycken stora sovrum, ett vardagsrum, ett kök och ett helkaklat badrum med badkar. Lägenheten ska även ha balkong. Tvättmaskin och torktumlare ska finnas i badrummet och diskmaskin i köket. Spisen ska vara av touch-kontrollmodell och med powerfunktion. Nyrenoverat kök. Lägenheten får gärna ha högt i tak.
Maxhyra per månad: 7000 kr. El, vatten, värme och bredband ska ingå i priset.
Hundar ska vara tillåtna.



... Am I dreaming or what?



Kalasmånad

Den första september har nu passerat och idag har vi trätt in i en månad som tillhör hösten. Jag gillar hösten och vintern. Det är mina favoritårstider. Jag är lite konstig ja, jag vet.

Det finns de som föredrar att hellre kalla september för sensommarmånad istället för höst. Jag skulle vilja kalla det för kalasmånad. Den här månaden fyller nämligen massor med nära och kära år (många som pippar kring jul?). Vi börjar med Jessica som fyller år på lördag. Och sen viktigast av allt denna månad; våra älskade små sillisar fyller 1 år den 22:a. Undra vad dom får i present...?


Kalaspussar,


RSS 2.0