I follow rivers

Nu har jag fyndat tillräckligt efter tre heldagar ute i reavimlet. Kom ändå inte hem med de enda jag skulle inhandla idag, vilket var skumpa till nyår, eftersom jag började kolla rean och glömde bort det haha. Imorgon är det dags för jobb igen och det kommer att bli en låång dag så jag ska strax krypa till sängs. Hoppas ni har det bra, mina hjärtan.
puss
// Emelie

Phew.

Den här dagen har känts som en vecka eller något. Hur lång som helst. Vaknade med ett ryck av att jag hade försovit mig, ett resultat av en natt fylld med bara mardrömmar. Hoppade i kläderna och 8.40 satt jag på tunnelbanan till stan. Där shoppade jag non stop till klockan två då det var dags för jobb. Vidare hem till pappa för middag och mys. Och sen hem igen vid 21-tiden. Och på det har jag duschat, fixat naglarna, sett fyra avsnitt av sex and the city och surfat några timmar på min nya iPad. I'm finally in bed och nu ska jag sova ut i måånga timmar!

// Emelie


God fortsättning

Har inte hunnit önska er god jul så önskar er en god fortsättning och ett gott slut istället. Vi får väl se om det hinner bli 2012 innan hela jordklotet blåser iväg. Har det inte stormat ovanligt mycket på sistone? Läskigt.

Har haft en mycket trevlig jul iaf som avslutades med jobb idag. Väldigt lugn dag, fick gå hem tidigare så åkte och åt middag hos farmor med bror och Sarah , nu är jag proppis. Julen är inte bra för magen :(


Ge mig mer jul

Hej söta. Hoppas ni haft en fin jul, det har verkligen jag. God mat, Kalle, fina julklappar, nära och kära. Precis som en jul ska vara, trots jobb. Eftersom att min chef är världens bästa fick jag stänga butiken en hel timme tidigare då det va så lite kunder. Bästa julklappen, helt klart. Idag har jag bara myst och tagit det lugnt. Sovit hur mycket som helst, därför kan jag inte sova nu. Sen är jag livrädd för den här jävla stormen Dagmar oxå. I swear to god att lyktstolparna här utanför svajar. Scaary. Hoppas den är över imorgonbitti för då ska jag och S vara i stan klockan 9 för shopping, haha. Vad gör man inte för lite kläder, som hon så fint sa.... // Emelie

Snön lyser vit på taken, endast tomten är vaken.

Dags att sova för imorgon väntar ju jobb. Jag har aldrig i mitt 21-åriga liv jobbat på julafton förut så det ska bli en spännande (och självklart liiite tråkig) upplevelse.

När jag kommer hem hoppas jag att julmaten står på bordet och tomten svänger förbi.

Godnatt, mina hjärtan. Och God Jul :)

// Emelie


Uppesittarkväll

Inga vinster än så länge...

/ Jessica


Dan före...

Idag njuter jag av lite välförtjänt ledighet då jag ska jobba under julen. Står just nu och väntar på bussen, ska in till stan en sväng och sista minuten-shoppa de sista julklapparna eftersom jag inte hunnit det tidigare.

Har gummistövlarna på idag, så jäkla trist att snön smälter bort dagen före jul :(

// Emelie


It's the most wonderful time of the year.

Sitter och gör nejlikeapelsiner och sjunger julsånger för full hals. Snaart är det jul!!

// Emelie


Dan före dan före dopparedan

Två dagar jobb, sen är det julafton! Känns som att det är november eller nåt men man får nog mer julstämning när det är dags att öppna julklappar :)
Har inte önskat mig något så i år blir det extra spännande att se vad som gömmer sig i paketen.

Vovven fyllde ett år för ett par dagar sen, då bjöds det på bacontårta såklart.


It's just amazing.

Ni har ingen aning om vad som pågår i mitt liv just nu eftersom jag aldrig bloggar på riktigt, men det är mycket fint going on. Inte nog med att jag just har fått ett nytt, eller ska jag säga ett till, jobb som är så otroligt roligt så har jag fått det bara för att någon tipsade om mig. Just mig. Bara tanken av det får mig att le. Sen i mars påbörjar jag ett vikariat på sex månader i Stadshuset då jag ska vikariera för min chef som ska vara tjänstledig. Det känns verkligen som en ära att få det uppdraget. Jag blir så jävla glad när jag tänker på det!

Och innan dess kommer massor med roliga saker att ske. Framför allt ihop med frugan. Kan nog inte bli bättre faktiskt.

Nu ska jag sova och imorgon är det dan före dan före dopparedan. Snart jul!

// Emelie

Ful bild från i somras, men där va jag så brun och lycklig!

New in.

Alltså det här med att GAP är världsbäst på body lotions?? Den slår alla body lotions jag någonsin prövat, både i resultat och framför allt doft.

250 ml kostar 200 spänn. Den är sjukt värd. Finns på bla Åhlens och hos Nelly.

// Emelie


Grön och grann


Life.






I'm sexy and I know it





Lucia

Inte mycket jobb den här veckan. Var i stan igår och gick på julmarknad med mormor och mamma, det var mycket trevligt.

Lucia idag. Har ni firat? Inte jag. Sånt gjorde man väl bara när man gick i skolan? Idag regnar det ju dessutom så känns mer som oktober än 13 december. Bara 11 dagar kvar till julafton, jag vill ha julklappar! Hihi

Förra julen



I believe...


Because of you

Blogg.se är konstigt tycker jag. Våran header har smitit och blivit mindre och i arkivet syns inte mitt senaste inlägg "Förskyld" fast det syns väl när man besöker bloggen?

Äh, är fortfarande sjuk iaf så blev inget jobb för min del idag. Istället sov jag riktigt länge och har inte gjort någonting alls. Eller jo förresten, jag har försökt ta lite bilder på mina galningar här hemma men för det första är jag ingen mästerfotograf och kan inte hantera en sån avancerad kamera och för det andra så kan galningarna knappt sitta stilla. Här har ni resultatet:








Förskyld

Vad är det med folk och ordet förkyld egentligen? Är det så svårt att stava? FÖRKYLD. Det är väldigt ofta man ser stavningen förskyld och det gör mig lika förbannad varje gång. Det blir ju inte ens samma uttal!

Aja, det jag ville säga med det här inlägget var just det att jag blivit förkyld. Hade feber imorse också men den verkar ha gått över. Helt fel tid att bli sjuk just nu, jobb imorgon, hundmässan på lördag och sen jobb på söndag. Blää.

Krya på mig / Jessica


Think about it

Life is too short to wake up in the morning with regrets. So love the people that treat you right, forget about the ones who don't. Believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, then let it.








My new sweater.

Föregående inlägg skulle ha publicerats imorse men ni vet ju hur bra bloggappen fungerar...

Detta inlägg är snarare en hyllning till min nya arbetströja. Aldrig har jag haft en så fin tröja förut haha. Erkänn att ni också vill!



// Emelie

Min helg.

Jag har haft en underbar helg! Tack till alla som förgyllt den.

Lördag: Jobbade och fick träffa mina fantastiska kollegor. Åkte hem till mormor och åt världens godaste middag. Långpromenad hem. Mötte upp älskade S och drog till vårt stammisställe Gondolen som har Stockholms i särklass godaste drinkar (och bartenders!). Mycket skratt.

Söndag: Tog sovmorgon och sov ut. Frukost med DN framför tända adventsljus. Mys i sängen med en bra bok. Långpromenad i solen. Goda samtal med goda vänner. Köpte nyårsoutfiten. Såg Pan Am och åt lussebullar och drack glögg.

Nu iväg till nya jobbet för och lära mig nya saker!

// Emelie


Love

Ganska tråkig men skön dag idag. Var ledig så kände för att göra absolut ingenting. Pratade med Anna en snabbis. Hon är ju i Kina och jag saknar henne så sjukt mycket, älskade vän!

Sigge tycker jag är jättetråkig som sitter vid datorn istället för att leka med honom. Han glor på mig, gnäller och försöker klättra upp i knät. Det är nästan så man inte vet om han är en bebis eller en hund.





Ångest

Vi hade trevligt på julbordet igår, god mat och trevligt sällskap. Sen blev det utgång och jag kan säga att det var sista gången jag blandade allergitabletter med alkohol. Det var som att man dog för ett tag, minns i princip ingenting. Men det man inte minns har ju inte hänt, eller hur?


Julbord

Sitter och dricker öl. Mmmm. Nu blir det julbord med jobbet, känner på mig att detta kommer bli riktigt kul! :)




Fuck the world.

Jag provar blogga jag också då. För sova kan jag knappast. Man får fan aldrig sova här, antingen är det grannar som festar eller så är det grannar som börjar renovera klockan 7 på morgonen. Känner snart för att döda någon, haha. Jag har haft så sjukt mycket ilska inom mig på sistone. Vet inte om det beror på långdragen PMS då jag hoppat över mensen eller vad det beror på...? Hoppas det blir bättre snart iaf för det är galet jobbigt och känna sig så arg jämt.

Hoppas jag får en trevlig helg i alla fall, och ni också för den delen.

// Emelie


All I want for christmas is you

Har ägnat i princip hela dagen till att göra ett pepparkakshus och här har ni resultatet.




Everytime we touch

Nä nu gör jag ett nytt försök. Det är 1 december och julradion spelas så det är juletider helt enkelt. Det är bara snön som fattas, sen är det jul på riktigt.

Hur mår ni? Vad har ni gjort på sistone kära läsare?
Jag och Pemelie var på kryssning till Helsinki förra veckan. Jag hade sjukt kul och vill spola tillbaka tiden till när Cascada och Italobrothers spelade för det var obeskrivligt! 

 


Trots att det var ett tag sen ni såg oss nu så är vi lika snygga som vanligt så ni kan vara lugna :)



RSS 2.0