Hoppas du får vad du förtjänar

Att någon som verkade vara så äkta kan va så falsk...




Gråt inte över spilld mjölk

Igår såg jag och Pemelie filmen 2012. Den fick mig att tänka efter... Det är ju fruktansvärt onödigt att gråta och må piss för saker om det verkligen inte är på dödligt allvar. Något som är värt att gråta för är som i filmen, om jorden skulle gå under, om människor i ens närhet dör - men fan inte mycket annat. Ändå gör man det.


Som en vis man eller kvinna en gång sa: Jag gråter för att jag är så tjock. Efteråt känns det lättare.



Gnäller lite till

Vädret just nu stämmer bra överrens med mitt mood. Det fullkomligt öser ner. Det är mörkt ute. Känns som att jag har fått tagit emot käftsmäll efter käftsmäll de senaste dagarna. Lögner, bråk och tårar. Usch vad jag inte orkar med detta mer. Men efter regn kommer solsken sägs det ju, så vi får väl se...




Cedric Diggory

Jävla hets kring den där vampyren Edward och även kring skådespelaren himself Robert Pattinson. Jag förstår inte hypen alls och tyckte inte ens Twilight va så bra. Meeen däremot fullkomligt älskar jag Robert Pattinson som trollkarl. Team Cedric Diggory tillhör jag. Fuck team Edward.





Självmord

Inatt ringde min bror kvart över tre och bad mig komma och hämta honom nere i Rönninge.. Så jag kliver upp, går och stänger igen mammas och pappas sovrumsdörr för att de inte ska vakna av ljuset från bilen. Sen smyger jag mig ut och startar bilen. Då kommer min mamma kutande ut efter och knackar på rutan.

-Vafan är det som händer? Frågar hon.

-Öh, jag ska hämta Robin, svarar jag.

- Jahaaa, okej :) var är han?.

- Rönninge, svarar jag surt och åker iväg.


Jag frågade henne nyss om nattens händelse. Hon hade blivit orolig och fått för sig att jag skulle åka och ta livet av mig med tanke på hur deprimerad jag varit de senaste dagarna. Kunde inte göra mer än att skratta.. Fast man vet ju aldrig.. haha

"Vänta tills du får egna barn Jessica, då vet du hur det känns, haha!"



Beat it!

 

Såhär känner jag just nu. Precis såhär.


Poison

Your cruel device
Your blood like ice
One look could kill
My pain your thrill

I wanna love you, but I better not touch
I wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you, but I want it too much
I wanna taste you but your lips are venomous poison
Your poison running through my veins
You're poison, and I don't wanna break these chains




:(

Nej nej nej nej nej nej nej! Nu orkar jag inte mer. Vad fan ska man ta sig till??



För typ exakt ett år sen togs den här bilden. Oj vad bra jag mådde då. Önskar att jag kunde få må så igen...


Doutzen Kroe



Denna kvinna kan nog vara den vackraste i världen faktiskt.


Bad romance


Non smoker

Haha notera att jag INTE röker. Jag har aldrig rökt och kommer aldrig att röka. Rökning är vidrigt. Fråga mig inte varför jag håller i någons cigarettpaket på föregående bild...



27-28 November

Just idag är det ett år sedan som jag och Pemelie åkte på vår första kryssning tillsammans. Tyvärr kan vi ju inte fira det med en ny kryssning eftersom vi är för små för att åka på en fredag. Jag minns hur vi för exakt ett år sedan, vid denna tidpunkt hade överkonsumerat Red Bull, hade slutat kinesiskalektionen och var påväg till Värtahamnen. Red Bullen hade gjort oss helt skakis och båda hade hjärtklappningar och vi fick för ett tag för oss att vi kanske bara var nervösa inför kryssningen? Haha!

Ingen av oss hade varit på Rhodos men där hamnade vi iallafall, på Rhodos Reunion-kryssningen. Det är nog den roligaste kryssningen vi vart på tillsammans för jag minns i princip inte en enda detalj därifrån. Det enda som var misslyckat med den kryssningen var att våra hårfärger inte blev riktigt som vi ville. Emelies hår blev grått och mitt blev Barbie-gult - men vi var ju lika snygga för det.

 


Happy feet

Som sagt, ingen av de senaste dagarna har varit särskilt bra. Har varit väldigt nere på grund av vissa omständigheter. Dock blev jag lite gladare i själen när jag idag fick hem dessa fotkuddar som söta Ellen lottade ut på sin blogg (som för i övrigt är en av mina favoribloggar). Och jag som aldrig vinner något! Jag har länge tänkt att jag ska köpa dessa, så det var perfekt att få ett par och prova.


Vill gräva ner mig men jag ska klara detta

Det funkar ju inte att bara B1 är deprimerad så även jag, B2 är det. Någon jag tyckte om, någon jag brydde mig om, någon jag trodde alltid skulle finnas där har krossat mig helt. Hur kan man va så dum att man tror på lögn efter lögn, IGEN?

Hur kan man ens ljuga för någon på detta viset? Jag funderar på att gå under.


Nej, det är ingen "höstdepression"

Hur kan en människa bli så manipulerad till den grad att man blir glad av att få ett endaste sms?

Idag är ingen bra dag. Det har ingen dag varit på sistone. Jag är ledsen. Så ledsen. :(






Vi har ju helt klart finast och färggladast sida. Pink rules.


En vän är en gåva du ger dig själv.

Tänk att jag har världens bästa vän! Något jag verkligen är avskyr är folk som tar sina nära och kära förgivet, det äcklas jag av. Man ska alltid uppskatta det man har och vårda det väl. Så därför vill jag bara säga tack till Pessica för att du är en sådan god vän. Hur skulle jag klara mig igenom dessa dagar utan dig??




Vilken är din favoritställning?

Det här lär ju i alla fall vara min. Jag kommer ofta på mig själv med att ligga i den här föda-barn-ställningen. Varför vet jag inte, jag kanske helt enkelt bara gillar att sära på benen, he he...



Yes, jag älskar det MJ-inspirerade modet som sagt...










Det är ju ingen slump, detta.

Nej, det är ju kanske ingen slump att modet idag är vad Michael Jackson klädde sig i under sin tid. Vi vill ju hylla honom så mycket vi bara kan. "Jackson är kvinnornas största modeikon idag typ" som Jessica så fint nyss beskrev det. Ja, vad ska man säga.. I love it!



Paljettjackan




Axeldekorationer, kedjor, glansiga brallor



Skinnjackan


Stenar och nitar



Metallic-färger



röda läppar



Snart ett år sedan...

Nyss fyllda 18 och visste inte hur det kommande året skulle se ut. Nu har jag fått svar på det och snart är det bara en månad kvar av detta år. Shiiit va tiden går snabbt och vad saker förändras :O





Kanske borde bli konstnär


Gjorde en abstrakt målning. Den föreställer mig.


I just cant stop loving you

När Jessica la upp Michael Jackson-låten så började tänka på vilka av hans låtar som får mig att börja böla. Och det finns en låt som garanterat får mig att börja lipa varje gång jag hör den. Den är så sjukt fin. Och så slog det mig... DENNA SKA JAG HA PÅ MITT BRÖLLOP!! Tack Jessica för inspirationen hihi :)





Tack Michael..

Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold




Låten får mig alltid att vilja böla. Så med detta säger jag och tårarna godnatt till världen. Puss


Blä...

...And once again I'm thinking about taking the easy way out.




En såndär spännande lista för att jag har tråkigt och inget att blogga om

1. De 3 senaste köpen jag gjort är en brun/beige tunika från H&M, ett par fuskpälsvantar från Lindex och en svart tröja från VILA
2. Den största kändis jag har nummer till i mobilen är Robban haha, kissies EX och min goda vän
3. Det senaste jag googlade var "citronsås"
4. Mitt absolut sämsta köp någonsin kan vara något av alla sko-par jag aldrig någonsin använt eller ett par silvershorts från zara som satt perfekt i provrummet men någon vecka senare var för små..?
5. I min handväska har jag just nu hmm.. plånbok, paraply, miniräknare (ja, det är inte lätt att vara blond hehe), värktabletter, p-piller, två olika parfymer, fishermans friend, läppglans, puder och skinnhandskar.
6. Min favoritgata i världen är typ alla i London! Strandpromenaden i Marbella är ju en favorit också...
7. Mitt signaturplagg ja det måste väl vara rosa uggs då, haha
8. Det absolut finaste/dyraste i min garderob är min balklänning givetvis. Fast ska vi tänka mer vardagligt så är det väl min skinnjacka från Acne (som jag heller aldrig använder).
9. Jag är beroende av för mycket. Socker, pussar och mascara, tex.
10. Min personliga stil kan beskrivas med dessa tre ord, söt, enkel och halvmodern
11. Om jag bara fick shoppa i en affär skulle jag välja H&M
12. Jag har aldrig köpt något från flera flera butiker. Men om jag ska välja ett ställe jag velat handla från så är det nog Filippa K.
13. Jag fyndar bäst på ZARA
14. Om jag fick ärva någons hela garderob skulle jag välja Blondinbellas faktiskt
15. Mitt nästa stora inköp ska bli en jacka av något slag
16. Min stilikon är ingen aning. Men får mycket inspiration från Dollyblond
17. I min skosamling har jag alldeles för få skor
18. Min drömväska är en Hemés Birkin såklart
19. Varje månad shoppar jag för heeelt olika från månad till månad
20. På nätet shoppar jag helst just nu från nelly.se
21. Min favorit-modeblogg är Dollyblond.se
22. Jag är som snyggast när jag är brun och relativt nyblonderad
23. Om jag vill ha smakråd så frågar jag Pessica! Vi måste ju matcha varandra jämt!
24. Mitt hår är slitet och sönderblonderat och i behov av en klippning
25. Mitt drömjobb är åh jag vet inte! Men just nu står det mellan svensklärare eller rekryterare :)


Man ska inte se Tarantino-filmer innan man somnar...

Ni kanske undrar vad jag gör vaken nu. Eller det gör ni säkert inte, men jag tänker berätta i alla fall. Igårnatt, eller morse snarare, när jag och M hade somnat började jag drömma en massa freaky stuff som vanligt. Jag drömde att M var helt galen och såg helt psyksjuk ut. Han lät mig inte lämna lägenheten eller göra något jag ville, han va en riktig galning asså. Det var jätteläskigt. Jag skrek på honom att låta mig gå men han totalvägrade. Jag fortsätta kämpa och tillslut drog han fram en kniv och hotade mig med att använda den om jag inte slutade tjata. Men jag fortsatte i alla fall och han drog tag i min hand, höll i mitt pekfinger och skulle precis skära i det när jag vaknar av att jag rycker till ordentligt och ger ifrån mig ett konstigt ljud. Då möts jag av M's blick som snarare undrade om det var jag som va psyksjuk. "Läskig dröm...läskig dröm..." sa jag bara och sedan somnade jag om.


Jag vet inte om det hade med och göra att vi såg Inglorious Basterds innan vi gick och la oss (hakkors inristad i pannan, någon? kniven såg iaf likadan ut) som gjorde att jag drömde detta.


Men nu drömde jag i alla fall ytterligare en läskig dröm, lite liknande denna och vaknade vid fem helt uppskakad. Men idag kunde jag inte alls somna om och dessutom ska jag upp väldigt tidigt. Jag kliver upp istället. Tre timmars sömn. Härligt... Tur att det finns något som kallas eftermiddagslur ;)






Make it stop!

Bläää vad jag mår illa. Usch, inge kul alls. Jag har mått illa i flera dagar. Hjälp mig Gud! Få detta illamående att försvinnaaa. Någon som har några tips på bra huskurer mot illamående? I kinda need 'em!




Tuttar är tuttar. Sillisar är sillisar.

Så är det. Känns kul att mina bröst väckt så stor uppmärksamhet som de trots allt gjort, att folk ens orkar. Därför tänker jag nu förklara lite om storlekar eftersom jag tydligen inte kan ha den storlek jag har. Eller?

Man kan inte jämföra silikontuttar med vanliga tuttar som i princip bara innehåller fett och bindväv eller inget alls. Silikontuttar, för er som inte vet är väl ungefär som en påse fylld med silikon och har en annorlunda form jämfört med äkta bröst. Sillisar är oftast mer runda.

Första steget avklarat - formen är annorlunda. Vad blir då konsekvenserna?
Bysthållare, även kallat BH är oftast anpassade efter naturliga bröst, då silikon inte är något naturligt som människor är skapta med.
Om vi då tar och går tillbaka till det här med formen. Silikonbröst är som sagt ofta rundare, även bredare och ibland mer putiga. Man kan välja olika put; Lågprofil (nästintill platta, men ofta breda), Mellanprofil, Högprofil (mer put) och Ultrahög profil.

Man kan även välja att placera implantaten på två olika sätt, antingen under bröstmuskeln eller över. Om man placerar över bröstmuskeln får brösten ett mer naturligt häng och utseende eftersom "påsen" då bara placeras innanför huden. Om man placerar implantatet bakom bröstmuskeln eller "delvis bakom" som många kallar det så "öppnar" upp bröstmuskeln och lägger implantatet mellan där. Bröstmuskeln håller då i implantatet och detta blir som en inbyggd BH, då brösten inte blir lika hängiga.

De sitter där de sitter och går varken att flytta upp, ner, höger eller vänster. Hårda helt enkelt.

Nu tycker jag själv faktiskt att jag lyckats förklara detta och därför borde man inse att silikonbröst kräver större BH:ar än äkta bröst.
Äkta bröst är mer formbara och kan tryckas in i en bh eller kräver en mindre BH för att fylla ut den i alla hörn. Silikonbröst går inte bara att tränga in i en mindre BH - tro mig, jag har försökt. Resultatet blir att dina nipples syns och det är väl inte så sexigt med BH då precis. BH:n räcker ju inte till eftersom formen på sillisar är så annorlunda. Ska det va en BH så ska det va en som täcker det som behöver täckas. Självklart är det också olika från bysthållare till bysthållare.

Förstår ni nu skillnaden mellan tuttar och sillisar? Jag tycker själv att mina sillisar är små och inte ser ut att va den storlek som BH:arna jag använder - Jag tycker de inte förtjänar att kallas E-F-kupa. De är alldeles för små tyvärr.

Men, jag skulle aldrig ljuga om en sån fånig sak som tuttstorlek. Skulle inte direkt skämmas över att säga att jag hade D-kupa om jag haft det eftersom jag gick från A. Folk kan ju se mig och min kropp så det skulle ju bara vara dumt att ljuga om det och jag har därför varit noga med att förklara för folk som frågat att sillisar kräver större bh-storlekar och därför låter det större än det är. Två tjejer med helt olika kroppsform kan bära upp implantaten på helt olika sätt men ändå ha samma storlek.

Önskar att det inte var så, hellre att tuttarna hade varit asstora och förtjänade att kallas enorma, då hade folk kanske kunnat skippa skitsnacket.


Ett exempel på E-kupa.



Dra åt helvete

Nedan följer tre enkla ord, vilka tillsammans bildar den enda meningen som cirkulerar i min skalle just nu.

Dra åt helvete.



Igår, idag och lite till

Hejhej allihopa. Jag är inte död eller så, så att ni vet. Jag är kvar hos Jessica men batterierna i min dator har tagit slut och jag har inte sladden med mig. Nu snodde jag Pessicas dator en stund medan hon steker korv. Det blir en riktig lyxmiddag idag, korv och pommes.

Igårkväll drog vi iväg en sväng till Heron och bowlade. Jag har alltid sugit på det och därför aldrig velat bowla, men igår så gick det riktigt bra faktiskt. Jag fick in hela 2 strike:ar och 2 spärrar. Och vann. Hihi :)

Idag har vi inte gjort så värst mycket, mest slappat och myst. Men ring eller smsa om ni vill ha tag på mig!

Pussis





Liten update

Hallå bloggisen. Sitter hos Pessica och dricker julmust och lyssnar på Michael Jackson. Jessica står och gör vår efterätt till ikväll - vit chokladmousse. Mums! Björnbär ska vi ha till det :)

Och på tal om MJ, vi har bestämt oss för att gå och se This is it tillsammans. Jag har ju redan sett den en gång, men jag skulle kunna se den om och om igen, tusentals gånger. Sen finns det massor med filmer vi vill se, 2012, En julsaga, Paranormal activity, m.fl.

Nu ska jag ta och hjälpa Jessica lite.






En bild också

Hihi, jag tyckte att en bild på mig själv i det förra inlägget skulle förstöra det. Så jag lägger upp den hä, i ett nytt inlägg istället. Denna är alltså från innan jag åkte in till stan. Här var jag helt ovetandes om vad som komma skulle.





This is it. God bless you Michael.

I'm speechless. Jag och Suzanna tog en shoppingrunda idag och beslutade för att se Micheal Jackson - This is it. Det kan ha varit mitt bästa beslut någonsin. Det var tveklöst bland de bästa jag sett. Och det var faktiskt inte förrän idag som jag insåg att han faktiskt är död. Och då började jag böla givetvis. Och jag har skrattat, skrattat tills jag bölat. Micheal är en fantastisk person. Jag har ryst och haft gåshud genom hela filmen. Jag har stått emot sjuka cravings att ställa mig upp och gapa med i varenda låt. Vilken lycka. Ren jävla lycka.

Nu är jag arg. Arg över att han hann dö. This is it skulle garanterat ha blivit den bästa turnén genom tiderna. Men det är väl inte så konstigt kanske, det kan ju inte bli annat med världens genom tiderna bästa artist.

Väljer att avsluta detta med ett citat från en tjej vi satt brevid på biografen.

"Asså shit. Han var 50 år och hoppade omkring på scenen sådär... och då tog han inte ens i och gjorde sitt bästa"

God bless you Michael.



Ytterligare en craving

Jag har ytterligare en craving och det är att åka utomlands och sola, bada och njuuuta. Åh vad jag vill resa bort. Jag saknar Thailand jättemycket. Fast allra helst skulle jag vilja åka till Malaysia och Australien. NU TACK!



Jag vill åka utomlands och bli såhär brun igen. Men ignorera musen, det var ett gammal internskämt mellan mig och B2. Haha inga tuttar hade man heller... vilka tider!


Just nu...

...finns det tre saker som jag är sugen på.

1. Russin


2. Glögg (Blossas lättglögg)




3. Majs (haha fråga inte varför. Och nej, inte i kombination med russin och glögg)




Jag älskar dessa tre grejer. Det är så himla gott! Jag kan typ leva på majs. Det är gott som det är kall, i sallad, kryddad, kokt, salta och smörstekta, rostade, utblandat i ris, grillad på kolv, poppade till popcorn... ja. Majs is da shit.


Vuxenpoäng?

Nu har jag blivit vuxen på riktigt. Tror jag, hehe. Eller?


new tattoooo

Hehe, glömde visa min nya tatuering som jag gjorde häromdagen...





Djurgården kvar i allsvenskan 2010.

Åh en sådan härlig dag! Djurgårn vann!.. Ja, tänk att vi faktiskt vann! Det är helt sjukt, jag är fortfarande i chocktillstånd. Hela veckoslutet har jag fått höra "Djurgårn kommer åka på spö, djurgårn kommer åka ner i superettan, djurgårn kommer aldrig klara 3-0, djurgårn kommer få kuk av assyriska" YADA YADA BULLCRAP. In genom ena örat, ut genom det andra. Vi gjorde det. Tjooohoooooo vad kul!!

Det blev självklart cider på Fridays efteråt för att fira vinsten. På stadion såg det nästan ut som vi vunnit SM-guld, så glada alla var. Vi mötte några aik:are som undrade varför vi såg ledsna ut. Vi är inte ledsna, svarade vi. Vi är bara chockade och psykiskt utmattade!





Det där med avocado...

Jag är inte typen som är kräsen vad gäller mat. Jag äter mycket som många inte äter, typ sparris, alla sorters fisk, brysselkål, broccoli, spenat, blodpudding, bönor, ärtor.. ja, mycket helt enkelt. Men det finns något jag aldrig gillat och det är avocado. Jag har aldrig gillat varken smaken eller konsistensen men jag skulle sååå gärna vilja lära mig att äta detta. Avocado ser gott ut, verkar nyttigt och mättande. Så, det ska bli mitt nya mål. Jag ska lära mig äta avocado!





Stackars arm

Idag gick jag, Samira, Veronica och David till vårdcentralen här i Skarpnäck och vaccinerade oss mot svinis. Nu har jag ont i min stackars arm, den är öm och det sticks. Buhu, stackars mig. Sen åkte vi in till stan och ajg försökte tröstköpa någonting men hitta inget! Efter många ärenden och ett långt besök inne på Akademibokhandeln så blev jag supertrött och superhungrig så jag satte mig ner i protest och tjurade för att de andra tog så lång tid på sig.


Så om minst tre veckor är det dags för en ny dos och ett nytt sprut på vårdcentralen. Nu väntar jag med spänning på alla biverkningar. Typ feber och så.



Ett gott skratt förlänger livet


Underbara framtid

Har ni också träffat på er själva i framtiden någon gång? Det har jag gjort och jag såg ut såhär. Man blir ju vackrare med åren sägs det...




Minns ni?

Året var 1996 och jag var 6 år gammal. Min lillebror hade fötts samma år. En sak minns jag så tydligt från det året och det är det här. Minns ni denna julkalender? Det är ju den bästa julkalendern genom tiderna! Jag har bestämt mig för att jag ska köpa den på DVD och se i vinter. Mysteriet på Greveholm rules!


Donno what to say

Jag fortfarande inte riktigt tagit mig ur mensdeprissionen. Men jag är på god väg, det är jag. Har dock ingen aning om vad jag ska blogga om idag, så här får ni en härlig gammal bild istället. PUSS.







Orkar inte

Jag har mens och är mobillös vilket betyder att jag är ett riktigt vrak just nu. Jag klarar inte av det här. Jag har fått haft mailkontakt med diverse personer de senaste dagarna, riktig jävla 90-tal alltså. Jag hatar detta.

Och utöver det här så är jag allmänt sur, grinig, trött, irriterad och arg. Usch, jag ligger instängd i mitt rum eftersom att jag tycker allt och alla gör fel hela tiden. Mensvärken tar livet av mig också. Blä, jag vill inte mer...


RSS 2.0