Sarrefläckar.

Idag har jag gjort något så fantastiskt som att gått runt med en vit fläck precis vid gylfen och jag lovar, ALLA kollade. Jag såg blicken i deras ansikten när de tänkte; "fyfan vilket vider som går runt med sarrefläckar på sig". Men det va tyvärr inte sarre haha, jag vet inte vad det var. Pinsamt var det iaf...

För i övrigt har jag shoppat loss igen. Shit asså, nu blir det fan köpförbud de kommande veckorna om jag inte ska hamna hos kronofogden eller något, haha. Men det är ju så svårt, speciellt när Bikbok har erbjudanden som "tag 3, betala för 2 - gäller ALLT i butiken", då bara måste man ju. Blev iaf lite skjortor, blusar, smycken och svarta sexiga underkläder.

Nu ska jag laga mat. PÖSS.




1, 2, 3, 4, 5...

Ikväll är det inventering på jobbet, börjar kl. 18 och jobbar tills vi är klara vilket är beräknat till ungefär 23.30. Phew, ikväll ska min hjärna få jobba med andra ord. Räkna, räkna, räkna!




I got soul but I'm not a soldier.




Nu ska jag sluta mina söta ögon for some beauty sleep. Godnatt babes!



My week.

I veckan händer en massa kul. Det är bra, jag gillar när det händer skojiga saker också, så att veckorna inte bara består av jobb. Såhär ser min vecka ut:

Tisdag
Jobb 9-13.30
Shoppa (bla. Jessicas present..)
Älskling kommer hem! (Han den fyrfotade alltså)
Middag med mamma och mormor

Onsdag
Jobb 8-15
Ut och äta på Koh Phangan med mina älsklingkollegor!

Torsdag
Jobb 8-15
Träffa kära Suzana
Gå på Make up stores höstvisning på Berns

Fredag
Jobb 8-15
Inget inplanerat. Någon som vill leka?

Lördag
Jobb 8.30-16
Kalas hos Jessica
Utgång?

Söndag
Jobb 8.30-17
DÖ.



Björnbär i love.

Nu ska jag springa ner till ICA och köpa björnbär, jag är så otroligt sugen. Björnbär är mitt absoluta favoritbär (om man bortser från jordgubbar alltså), tätt följt av hjortron. Även fast björnbär är så otroligt gott är det sällan som folk äter det? Lite konstigt faktiskt, det är ju så sjukt gott och dessutom det nyttigaste bäret man kan äta! 


"Varje björnbär består i egentligen av många små frukter (det samma är fallet för hallon). Varje frukt innehåller vidare ett litet frö. Alla de små fröna tillför kroppen fibrer (5,9 g fibrer per 100 g).

Antioxidanter i björnbär

Björnbär är ett av de livsmedel som innehåller flest antioxidanter och innehåller fler antioxidanter än jordgubbar, tranbär, hallon och jordgubbar.

Bland antioxidanter finns antocyaniner och flera andra fenolföreningar liksom C-vitamin, E-vitamin och lykopen.

Lignaner

Björnbär innehåller också lignaner. Lignaner är fytoöstrogener, ämnen i växter som liknar östrogen, och de tros kunna skydda mot vissa cancersjukdomar. En cancersjukdom som lignaner kan skydda mot är prostatacancer.

Lignaner har också en viss antioxiderande verkan".


Solat.

Känns något bättre nu faktiskt. Löpning is the shit. Eller så kanske det var soleriet som gjorde susen, vad vet jag? Kul också att det typ kom ut ett nyknullat par ur ena solarierummet.. så ni som solar i kärrtorp: sola aldrig i trean! Haha. Nu har jag precis ätit lax till middag och funderar på vad jag ska göra av resten av kvällen?




Simon Cowell

Kolla nu... Här är Simon Cowell:



Är inte detta också Simon Cowell, som låg och solade bredvid mig på en båt på Kos?





Jag tycker iaf att det är läskigt likt och han pratade engelska, precis som Simon. Tänk om det var han... Haha



I wanna be a billionaire

Gissa vad jag har gjort idag? Eller nej, gissa vad jag har gjort de senaste dagarna. Shoppat. Shoppat, shoppat och shoppat. Nu vågar jag inte ens gå in på kontot och se hur många tusingar som spenderats. Men jag är så glad över allt jag köpt så det spelar ingen roll! ;D

Försökte ta en dagens outfitbild men lyckades inte så bra...




Run this off.

Jag har så jävla mycket skit i skallen just nu. Den är överpackad med tankar som jag egentligen bara skulle vilja få bort. Jag prövade just med att lägga mig i badet, men det blev ju nästan bara värre. Så nu knyter jag på mig löparskorna istället och tänker jogga bort till solariet i Kärrtorp för att sedan förbättra på brännan. Löpning om något brukar vara väldigt effektivt mot en grötig skalle.

Wish me luck och hoppas att ingen hittar mig död längs vägen.




Gammal bild innan en runda.




Minifis.

Köpte inte bara en väska idag, utan en massa annat spännande också. Bland annat så köpte jag en minifis, vilket kan ha varit den bästa investeringen på länge. Helt enkelt pruttlera! Hur kul som helst... som att vara 3 år igen! Love it. Mycket avslappnande och stimulerande. Rekommenderas! Haha.






Den som väntar på nå gott...

...verkar fan alltid vänta för länge! Gud vad denna väntan är seg, kan jag tala om. Min nuvarande mobil verkar bara bli värre ju längre tid som går också. Får snart spel på den.

It's time now. Come to me baby!! "Leveranstid upp till 8 veckor" is driving me crazy. Kan inte mitt avi med posten komma nu så jag kan hämta ut den!!






En ny vän.

Åkte iväg med mamma för att köpa ny hundsäng och en ny säck hundmat. Kom förstås hem med lite mer än så, som man alltid lyckas med. Hittade helt oväntat en väska inne på Accent, vilket jag typ aldrig gör annars eftersom jag tycker deras väskor brukar se så plastiga och billiga ut. Men idag, då hitta jag en riktigt snygging där inne. 400 kr kostade han, ett riktigt kap.

Mörkbrun och med gulddetaljer.



nitton dagar kvar, snart arton...

Nu börjar jag känna att avresan närmar sig. Har svårt att sova om nätterna, ligger och vrider och vänder på mig och undrar hur det kommer att bli. Jag shoppar massor, vilket kommer resultera i att jag inte kommer få plats med allt i resväskorna. Jag kommer på nya saker som måste fixas och personer som måste kontaktas hela tiden. Ändå hinner jag inte? Det är ändå hela nitton dagar kvar och jag känner mig stressad?

Den här veckan som kommer ska det bara fixas massor inför min 20-årsfest nästa helg. Tisdag är det inventering på jobbet, wihoo...

Nä, dit jag ville komma var att jag tror att jag har resfeber... Redan.




I want Lambrusco.

Hela kvällen har jag varit så grymt sugen på ett glas Lambrusco Reggiano. Typiskt att systemet stänger så tidigt annars hade jag köpt en flaska och korkat upp här hemma. Jag dricker sällan lambrusco men ibland blir jag så otroligt sugen. Ofta dricker jag det i Spanien då mina vänner där även dom är stora fan av den sorterns vin.

Lambrusco Reggiano är ett sött, lätt mousserande rödvin som är väldigt lättdrucket. Inte så vanligt att man dricker den här sortens vin på så många andra ställen än i Italien tror jag?






Kvällens outfit.

Haha, kvällens snygga outfit. Kände att jag behövde lägga upp den. Känn er inspirerade! Allt är från H&M. Skönare outfit får man leta efter.





Revlon my hero.

Ikväll gick jag lös med min beige-inpackning från Revlon och jag måste säga att den är hur jävla bra som helst! Håret blev mjukare och lenare än aldrig förr och dessutom fick mitt hår en supersnygg beige nyans. Gud, vad nöjd jag är! Rekommenderar den starkt! Påpekas ska också att den fungerar likadant som en toning men ska endast sitta i, i 3 minuter. Supervärt.

Revlon Professional Nutri Color Creame 931 Light Beige / Ljusbeige


Försökte ta en bild med min dåliga mobilkamera men det syns ju inte. Ska försöka ta ordentligt sen med min riktiga kamera när batterierna laddats.


Lite synd.

Om det är någon jag faktiskt tycker synd om så är det Sofia Hellqvist, also known as prins Carl Philips flickvän. Först är hon med i Paradise hotel och sen viker hon ut sig i Slitz. Sen ska hon rädda världen och hungersnöden och åker till Afrika. Här snackar vi ju förvirrat flickebarn.



Det kanske bara är bra att hon har Carl Philip och att han tycker om henne. Ingen annan verkar ju göra det?



Watch out.

När jag kom ut från tunnelbanan när jag var påväg hem blev jag totalt attackerad av de rödgröna, oppositionen. Vänsterpartiser, sossar och miljöpartister ville alla kasta på mig broschyrer och grejer med deras budskap. Det är tydligen "ett rödgrönt Skarpnäck" idag. Haha, jag lade benen på ryggen och sprang.

På jobbet berättade Sandra att sossarna hade ringt hem till hennes föräldrar och sökt henne. Förstår ni hur crazy det är?? Sandra vet inte vad hon ska rösta på än, men jag är ganska så säker på att det inte är sossarna nu i alla fall, haha!



Saturday.

Jag kan inta fatta att jag är ledig imorgon! Shit vad skönt det ska bli!! Jag typ skuttade ut från jobbet när jag slutade 13.30. Sprang över till thaien och köpte som vanligt en Pad thai, fast var lite exotisk och tog med tigerräkor istället för kyckling. När jag kom hem satte jag på mig myskläder, tog ett glas iskall cola och åt thaimaten i soffan. Nu sitter jag här och bara slöar. Det är jag fan värd efter 6 dagars arbete.

Imorgon är jag som sagt ledig. Sen ska jag jobba 7 dagar i rad. Fan, kräks bara av tanken på det alltså. Aja, nu ska jag bara njuta av nuet i alla fall!

 

Pussen.

 


Min senaste hype: fransk musik.

Fortfarande en av de bästa partylåtarna just nu. I just never get tired of it. Love it!

2. En nyfunnen kärlek. Kommer väl snart att spelas sönder överallt, men ändå. Så bra. Hittade tyvärr ingen bättre version på youtube.



3. En gammal goding! Den här har jag lyssnat på sen urminnestider, men den är fortfarande lika skön.

Hittade den inte ens på youtube :( men för er som är intresserade sä är det bara att spotify:a Le bilan av Neg Marrons.



Friday



Hittade en gammal bild på Annas fb, väcker såna minnen. Haha.


Dagarna går...

Förlåt bloggen, jag sviker dig, jag bloggar alldeles för lite. Har jobbat två dagar nu men imorgon blir det andra bullar. Ska först iväg och shoppa, sen ska vi fira min mor som fyller år. Vi ska äta middag och bowla :) Helgen kommer gå fort, ska jobba lördag sen till Uppsala och träffa släkten på söndag. Sen är det bara en vecka kvar till min födelsedag! Wohooo :D




Min nya kärlek.

Köpte nya skor idag. Det var kärlek vid första ögonkastet.

Ren och skär lycka.




Kick out.

Myyyycket trevlig kväll med en massa fina tal måste jag säga! Herregud, vi har skrattat så vi gråtit (kan ha berott på allt vin vi fick i oss) och återmints sommaren och alla sjuka händelser. Jag kommer nog vara kvar länge på det här jobbet kan jag säga, det är en fantastisk arbetsplats. Om jag skriver som en kratta nu beror det som sagt på vinet...



Men men, blev en tidig kväll för mig eftersom jag jobbar imorgon igen. Men det blir en kort dag som tur är, slutar redan halv två och då ska jag möta älsklings Suzana!!

Good night foks. Love u.



Dead.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt men helt plötsligt försvann all min matlust. Imorse fick jag knappt ner någon frukost men jag tänkte inte mer på det då jag alltid haft lite svårt att äta på morgonen. Till lunch beställde jag thaimat men fick inte ner mer än ett par nudlar. Sen dess har matlusten verkligen bara sjunkit. Jag åt nyss en kaka och drack ett glas juice bara för att få i mig något. Jag märker så tydligt när jag inte äter/äter oregelbundet eftersom jag blir svimfärdig så lätt. Har sovit hela eftermiddagen, känner mig helt apatisk.

Imorgon är det kick-out efter jobbet. En stor fest för att avsluta högsäsongen då många slutar och börjar plugga igen. Det ska bli så sjukt kul så jag hoppas att jag känner mig bättre då.






Tråk

Finns ju verkligen ingenting att blogga om längre. Blir ju tråkigt i längden att skriva vad man gjort varje dag. Dagens inlägg skulle se ut såhär:

Idag har jag lekt med Anna. 23 dagar kvar till England.

Puss


Höst

Idag blev det en liten utflykt med mor, far, bror och Sarah. Mamma har fått någon idé om att hon när hallen är omgjord ska göra tavlor av fotografier på mig och bror, så vi skulle agera fotomodeller. Jag gillar inte att vara framför kameran förutom när jag är full så det gick väl inge vidare...

Usch, usch. Hösten är påväg nu, äntligen! Vill ha höstkläder, det är ju så himla mysigt. Vill bo i England, åka ner till London och träffa Pemelie och Suzana, festa och shoppa. Åhh, så kan jag gärna gå ner några kilo också innan det, haha.


Trendbibeln var super i år, som vanligt!

En fördel med att resa är ju alla tidningar man köper på sig men inte hinner läsa ut och allt gott man köper på sig i taxfreen när man landat. Såhär ser min kommande timme ut:






sunday.

Semestern börjar närma sig sitt slut.. Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller. Usch, känner mig inte alls taggad, har ju varit hur skönt som helst att ha haft semester! Men aja, u got to 2 work. Tur i oturen iaf att jag börjar veckan med ett kort arbetspass mellan 9-13.30.

Idag orkar jag nog inte göra någonting. Eller så sätter jag på mig löparskorna och ger mig ut. Jag kan inte bestämma mig...

Återkommer inom kort. Puss.



Face.

Har bara tråkig vit t-shirt och jeans på mig idag så jag lägger upp en snygg facelook-bild från Kreta istället.

 




Regnbåge.

Idag har jag gjort en massa trevligt faktiskt. Började förmiddagen med en fika med mormor och mamma för att sedan träffa Samira och fika med henne. Efter det blev det lite shopping. Köpte massor med trosor i regnbågens alla färger, från neongrönt till turkost, oranget och ja, allt möjligt. Brukar bara ha vitt och svart i vanliga fall eftersom jag tycker det är mest classy, men jag tänkte passa på att vara lite crazy medan jag är svinbrun.

Nu ska jag fortsätta titta på Sommarkrysset.

Puss.



Lugn dag

Idag har jag bara tagit det lugnt, tagit det lugnt och tagit det lugnt. Vill bli helt frisk typ NU. Nu ska jag ta det ännu mera lugnt, mysig hemmakväll framför tv:n står på schemat.


Feeling hot.

Resan var bra, som vanligt. Den innehöll allt som en resa ska innehålla; god mat, värme, sol, bad, sprit, skratt, myggbett, utslag, stängda apotek, idioter i trafiken och äckliga kryp.

Jag tror en bild beskriver känslan där nere bättre än vad tusen ord skulle.



Hahaha, fyfan, 45 grader. Så INTE okej alltså. Såhär såg jag ut hela tiden de första dagarna innan jag blev lite mer härdad, haha.



Back in lilla landet lagom.

Hemma. Och svintrött. Hur är det möjligt? Ska man inte vara utvilad efter semestern? Jag sov till 14 idag och sen dess har jag inte gjort någonting, jag har ingen ork.

Gäsp. Något måste jag göra innan jag ruttnar. Kanske en dusch vore något?



Jättekonstig bild. Fråga inte vad som hänt med min webcam. Eller mig...



Hej

Kom precis hem från jobbet, 8 arbetspass kvar. Phew! Efter morgondagens pass är jag ledig i 4 dagar, schöööönt då kanske min hals vill passa på att bli helt frisk. Ikväll kommer Pemelie hem också, då blir bloggen lite roligare både för er och för mig :)

 


I love you

Vet ni? Nu har jag ett unikt bankomatkort. Beställde hem ett nytt med denna bild på min älskling på. Looooove!




Time goes by a lot slower when you miss the one you love

Sova eller rensa? Sova eller rensa? Sova eller rensa? Sova...




:)

Å så var det bara 9 arbetspass kvar. You can do it!






Jag är en tänkare

Snart är det dags att jobba igen. Nedräkningen av dagar kvar att jobba pågår för fullt. 10 arbetspass kvar, det överlever jag :) Förutom jobb finns det massa andra tankar i mitt huvud. Ibland blir jag trött på mig själv för att jag tänker för mycket...




Segis

Fick tråkigt så började rensa på rummet. Finns mycket att rensa innan jag åker. Jag är en sån som gillar att spara på onödiga saker, till exempel gamla skolarbeten. "Det kan ju vara kul att läsa om 20 år", tänker jag men jag måste skärpa mig. KASTA det som måste kastas Jessica!


Seeeg tjej


Det flyter

Ohh, va fort arbetsdagen gick, underbart! Såhär får det gärna fortsätta i 30 dagar till :) Chefen var äntligen tillbaka från semestern så jag kunde säga upp mig också. Fixade även så att en tjej tar mina pass som var inplanerade efter den 16:e september. Riktigt flyt idag, riktigt flyt.



20-årskris

När är man gammal och när är man ung? Jag börjar få någon 20-årskris tror jag. Jag fyller snart 20, har ingen pojkvän, pluggar inte, har inget fast jobb... Däremot lever jag livet så det är nog lite mer värt kanske? Om jag inte lever livet nu kommer jag ångra mig sen att jag inte gjorde det nu när jag fortfarande är ung.

Jo, jag är ung, 20 år om nitton dagar. Kanske är det bara en kris att lämna tonåren bakom sig, man blir vuxen på riktigt liksom...  Bara en tanke denna vackra måndagskväll.




One month

En månad. Det går snabbt. Snart är vi där.

Cheers


Natti natti






De finaste vännerna jag har. Nu ska jag träffa Annapanna. Tycker att Pemelie ska komma hem nu så vi kan köra en utgång, det var alldeles för länge sen. Meeeen, hon ligger i solen och har det bra om dagarna. Jag vill också!


Allrahelst minns jag framtiden

Varje gång jag och Pemelie ses så börjar vi prata om framtiden. I flera dagar efteråt kan jag sedan gå runt och ha detta i tankarna. Vad gör jag om 2 år? 5 år? 10 år? Vilka val ska jag göra i livet? Nu är den stora frågan; Kommer jag stanna kvar i England eller kommer jag flytta hem? Hum....




32 days

Kollade bokningen av mitt och Emmas flyg till Newcastle idag efter jobbet. Jag är glad att jag satt och granskade den noga, läste exakt varenda litet ord som stod. Vi mellanlandar i London det visste vi. Vad vi inte visste var att vi landar på heathrows flygplats men ska sedan förflyttas med buss till gatwick för att byta till flyget som går till Newcastle. Det hade inte förvånat mig alls om vi stått kvar på heathrow och väntat...


Taxiverksamheten är igång

Jag hann bara släcka lampan och lägga mig i sängen igår innan bror ringde och ville att jag skulle skjutsa honom och hans vänner till södertälje. Okej, tänke jag, södertälje går snabbt. Det blev stan istället, liiiite längre att åka. Sen skulle de plötsligt hem igen, kom i säng klockan 2. Tur att jag är ledig imorgon. Borde faktiskt starta en taxifirma...




You'd be surprised how much it costs to look this cheap!

Nä, dags för sängen.



Godnatt sweethearts!
                             


Go' och Glad Kexchoklad

Är man trött när man inte vill gå och sova för man inte orkar borsta tänderna och göra iordning sig för läggdags? Det är frågan. Har stått i spel/förbutiken mycket nu på sistone så ska bli skönt att sitta i vanliga kassan imorgon. Ledig måndag, längtaaaaaar! Sen blir det dock massa jobb igen :( Känns jobbigare än jag trodde att jobba när det är så lite kvar. T i d e n   g å r    s å   s a k t a !

Tanken slog mig just att om exakt 3 veckor firas min 20-årsdag. Kanske är på krogen med vännerna just nu då?




Nostalgi

 







Ny mobil tack

Dumma, dumma mobil! Den har börjat leva sitt egna liv och svarar av sig själv, skickar sms av sig själv, går in på internet av sig själv. Värd att ha? Nej.

Jag som skulle köpa en till mobil innan england för att ha ett engelskt nummer på, nu måste jag köpa 2, en för det engelska och en för det svenska. Blää. :(


33 dagar kvar...

... av denna blogg? Jag undrar om det verkligen kommer att bli så att bloggen går under när jag åker till England. Det vore ju trist, men samtidigt känner jag att den nog har gjort sitt för ett tag. Den har vart med om både roliga och tråkiga saker. Den har varit omtyckt och hatad. Den har haft sina bra och dåliga dagar.

Den här bloggen är ju jag och Emelie. Jag tror att den bara behöver vila ett tag, den kommer nog tillbaka om inte allt för länge... Hoppas jag.




Ta mig tillbaka




Well that's alright because I like the way it hurts

Spindeln är död. Jag är glad. :)

Dagen spenderades med bror och Sarah på IKEA och lite andra affärer. Skulle egentligen vara ledig imorgon också men fick jobb iaf. Bäst att passa på att skrapa ihop varenda litet öre jag kan nu innan jag åker till england. 35 dagar kvar, K A N   I N T E   F A T T A ? ! ?
Efter jobbet blir det frisören för att fräscha upp håret lite efter semestern, det behövs verkligen.




Skräckupplevelse

Igår innan jag skulle till jobbet tittade jag mig i spegeln i vanlig ordning. Denna gången skulle dock bli en skräckupplevelse. På min rygg satt en JÄTTESTOR (Jag skojar inte!) spindel! Fyfan vad rädd jag blev. Jag skrek, försökte vifta bort den men den satt kvar. Jag drog av mig tröjan över huvudet vilket fick mig att tro att den fastnat i håret istället. Om någon hade sett mig hade den nog trott att jag hade nån allvarlig sjukdom. Jag kunde inte stå still, sprang omkring och rös samtidigt. Spindlar är bland det vidrigaste som finns.

Spindeln var borta, någonstans i mitt rum. I natt när jag kom hem från dejten med Emelie vågade jag mig till slut in i rummet och höll mig på min stol framför datan när den helt plötsligt dyker upp på gardinen. Spindeljakten var igång. En timme senare när jag sökt igenom hela området utan att ha hittat skiten gav jag upp, fick helt enkelt gå ut och sova på soffan. Fallet är ännu inte löst. Har stängt dörren till mitt rum för att fortsätta jakten senare. Jag ryser bara jag tänker på det, känns som spindeln kryper på mig hela tiden.

Dö ska den jäveln iaf göra så förvänta er ett riktigt regnoväder i dagarna.




Dejt i liljeholmen

Pemelie drar utomlands och jag är ledig imorgon så det blev en mysig sista minuten-dejt vid kajen ikväll eftersom vi ses så sällan. Eftersom vi tyvärr inte reser tillsammans denna sommar så måste vi informera varandra om resorna vi gör såklart. Jag är så avis, jag vill också åka utomlands imorgon, men men, måste man jobba så måste man. :/


Bye bye Sweden.

Nej, nu ska jag strax sussa några få timmar. Vid 7-tiden sticker jag till Arlanda för en vecka i Grekland igen. Klarar verkligen inte av det här skitvädret i Sverige! Nu ska jag äntligen få komma till sol och värme och långa sandstränder igen.

Hoppas ni har en fin vecka, sötnosar.


Lill-lördag.

Idag har jag tvättat, packat, städat, färgat håret och åkt och växlat pengar (haha vad ska man med det till egentligen? Allt är ju typ gratis utomlands, från sprit till taxi, hehe..).

Så med andra ord: BOOORING. Nu ska jag äta middag och göra mig i ordning för sen ska jag åka och ha picknick med frugan, det va längesen det!

Hörs ikväll, jag kommer antagligen vara vaken halva natten (läs: hela).

Pussis



Sleep tight.

Usch, jag har ägnat hela kvällen åt en massa strunt istället för det jag borde ha gjort. Lite lätt ångest sådär, men aja, nya tag imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen för jag har en känsla av att min älskling (han på fyra ben alltså) kommer att väcka mig tidigt imorgonbitti...

Godnatt sweeties.



Lime coolada.

Shit vilken huvudvärk jag har fått nu på kvällen. Hemsk är den! Ligger nerbäddad i sängen och hoppas på att den ger med sig snart, jag har ju tusentals saker att fixa.

Gick på stan en sväng idag och köpte lite smågrejer. Bland annat Hawaiian tropic body butter med doft av kokos och lime. Jag älskar den! Fast det tror jag alla tjejer gör.. vem gör inte det liksom? Den är sååå awesome!



Blondes have more fun.

Usch, jag var så trött på mina slitna toppar att jag tog en sax och började klippa själv. Det blev faktiskt oväntat bra så nu är mitt hår superfräscht. Gud vad nöjd jag blev! Sen är inte jag så jättekänslig när det kommer till mitt hår heller.. jag brukar säga: äh det är bara hår, det växer ut igen, och mina vänner ser alltid lika chockade ut. Jag minns en gång när jag va hos min frisör och jag bad honom typ klippa av en decimeter för jag va så trött på det. S bara skriker NEEEJ, rätt ut. Hahaha, det var roligt.

Nåväl, nu fattas bara färgning av utväxt och leverans av min beige-inpackning så blir det nog kanon.





To-Do.

Känns som att jag har ungefär en miljon grejer att göra innan torsdag. Ändå ligger jag bara här och slappar för att jag helt enkelt inte har någon ork. Sen kommer jag väl panikstressa på onsdag och göra allt... SUCK på mig.

- Färga håret
- Sola
- Tvätta kläder
- Packa
- Köpa nödvändigheter såsom Aftersun, lösögonfransar, hårinpackning.

- Träffa nära och kära
- Vaxning
- Maniky och pedikyr
- NJUTA AV LEDIGHETEN.

Stress, stress, stress.



Waka waka

Ja, det här var verkligen en tråkig bloggdag. Jag har i princip bara sovit hela dagen för att försöka bli frisk. Lär bli samma sak imorgon eftersom jag är ledig igen, fast först måste jag fixa lite viktiga saker.




Pie.

Dåligt med bloggning här idag märker jag. Det beror nog på att varken jag eller Jessica har gjort något spännande som vi har kunnat blogga om, kan jag gissa :)

Sitter i soffan och är äckligt mätt, slängde ihop en äppelpaj eftersom både mamma och jag var sugna på efterrätt och nu är vi så proppmätta att vi mår illa. Men gott var det! Nu måste jag väl springa några kilometer (läs: mil) för att bränna bort den där pajbiten...




Take away-latte.

Snyggaste nagellacket har jag. Ett levande bevis på det är miss Lady Gaga herself, som bär exakt samma nyans i kommande septembernumret av Vanity Fair. Det kanske inte ser ut så här på bild, men det är verkligen på pricken samma nyans. 

Färgen heter Latte 2 GO och kommer från H&M.


 









Light beige.

Är det bara jag eller är det inte lätt att man börjar nätshoppa så fort man har tråkigt? Jag tycker jämt jag glider in på diverse sidor med köpbara saker för att jag inte har något annat för mig. Nu har det hänt igen. Gick in på min favoritsida baresso.se och gick lös. Bland annat beställde jag den här. En inpackning med färgpigment för att pigga upp hårfärgen lite. Jag är så trött på mitt hår, det är liksom bara ljust utan någon ton i det? Nu ska det förhoppningsvis bli lite ljust beige, som den heter.

Revlon Professional Nutri Color Creame 931 Light Beige / Ljusbeige



HJÄLP.

Jag är rädd. Jag har alltid tyckt det är obehagligt med åska och blixtrar men detta är fan läskigt på riktigt. Det verkligen ÖSER ner, blixtrar till hela tiden och åskar så att jag knappt hör musiken jag spelar på Spotify som jag skaffat idag... Ja det är sant, jag har skaffat spotify för första gången i mitt liv idag.

Som M sa "jag skaffade Spotify när vi flyttade hit (i början av 2009 alltså) och jag tyckte jag var jävligt efter med att skaffa det.. hur fan klarar du dig??".


Nej, nu håller teven på att stängas av och sättas på av sig själv pga ovädret. HJÄLP!!

 


Snart så, snart.

Aaahh, gud vad jag saknar sol, värme, stränder, bad och att ligga och svettas som en gris i coconut oil. Längtar så otroligt mycket utomlands, men inom några dagar så åker jag iväg nånstans! Väskan står halvt färdigpackad och väntar på mig. Livet är allt bra ibland.

 


"I lost my voice, have you seen it?"

Min röst vill verkligen inte komma tillbaka helt från kos. Jättejobbigt att jobba när man låter som en 13-årig kille som kommit i målbrottet. Hela sista kvällen på kos gick jag och frågade alla turister och bartenders ifall de hade sett min röst nånstans eftersom jag tappat den. "If you find it, please give it to me". De bara skrattade åt mig, jag var ju faktiskt seriös, min röst är borta. Jag måste nog tillbaka till Kos och leta.





"ehh, öhh, eehh".

Måste bara berätta om en riktigt dålig försäljare som vi stötte på igår, jag och S. Vi gick in på Åhlens parfymavdelning för att leta nya dofter och direkt kommer det fram en tjej som ska demonstrera någon parfym. Hon håller upp Avril Lavines (eller va hon heter) nya parfym och säger att den är sååå fantastisk och frågar om vi vill pröva den. Visst, har du nån pappersremsa att spruta på? säger jag. Hon drar fram en skrynklig sådan ur kavajfickan och svarar: självklart har jag det. Kanske bara jag som reagerar på det men det va lite ofräscht..

Sen väntar hon för och se vad vi tycker om den. Jag ser direkt på S blick att hon inte gör det och jag gör det inte heller. Försäljaren uppfattar det också och säger typ: Asså jag gillar den för att den är såå prisvärd och såå billig! Och liksom? Vem köper en parfym bara för att den är billig?

Jag tyckte ändå att parfymen påminde om något så jag frågar: vilka doftnoter har den? Jag skojar inte när jag säger att hon lät såhär: "eeeehh... ööhhh.. asså.. öhhh.. den är fruktig, som jag nämnde". (Som om jag vore helt handikappad och inte kunde känna att den va frukig själv...)

Det blev bara jättepinsamt med en försäljare som inte ens kunde sin produkt. Stackarn, hon kanske va ny. Hoppas hon blir bättre för hennes egen skull...

 




 


Berättelsen om gränden

Som ni säkert förstått var det inte många sekunder jag var nykter på kos. Första kvällen gick vi till bargatan med en kompis som jobbar där, så han visste ju vägen. Andra kvällen skulle vi gå en annan väg som jag inte hade en aning om. Tydligen vägrade jag följa med in på bargatan för jag tyckte det såg ut som en läskig gränd.  Det kan ju ha att göra med att pappa sa att jag absolut inte fick gå in i några läskiga gränder. Det resulterade i att jag vände därifrån och den där rädslan för gränden skrattade tjejerna gott åt resten av veckan...


Dagen efter övervann jag rädslan och satte mig vid gränden


Ledig lördag.

Lördag. Ledig. Love it! Idag ska jag inte göra mer än att ligga hemma, slappa och fortsätta leta resor. Jag måste bara resa iväg till något varmt ställe. Börjar få panik här hemma i regnet. Tur att min kära vän S lider av exakt samma panik, så har jag någon att resa med! :)

Well, ville bara önskar er en trevlig lördag! puss.





Richard Branson.

En av mina största idoler. Haha. Richard Branson äger.

Mitt mål är att en vacker dag hyra hans privata ö Necker Island, vilket kostar 470 000 kronor per natt men då ingår en personalstyrka på 60 personer, förstklassig mat, obegränsat mängd champagne, spa behandlingar och ungefär alla semesteraktiviteter som finns. Det ni.

I love Sir Richard Branson.





Det här måste vara årets galnaste bild



Nu måste jag ge mig, sitter och väntar på massa bilder men måste sova. Ska upp och jobba snart.

Cheers!


Såååå kos 2010


The pressure's on; you feel it
But you got it all; believe it
When you fall, get up, oh oh
And if you fall, get up, eh eh
Tsamina mina zangalewa
Cause this is Africa
Tsamina mina eh eh
Waka waka eh eh
Tsamina mina zangalewa
This time for Africa




Kos i mitt ♥

Saknar Kos. Vill tillbaka, helst nu. Nästa flyg. Snälla ta mig dit. Jag hade kul där, jag mådde bra. Nu!!!


Animal print.

Köpte ytterligare en blus/tunika idag. Jag vet inte hur många jag har nu! Skulle behöva halva lägenheten som garderob, vet inte vart jag ska få plats me allt.

Anyways, köpte denna på Åhlens från deras märke FRK. Gud, de har verkligen ryckt upp sig måste jag säga, supersnygga plagg från höstkollektionen. Dålig bild iofs, men denna är i fint satinmaterial. Loves it.









Kvällen.

Jag har redan gått på semester känns det som. Var ute nyss (brukar aldrig va ute såhär sent annars) och promenerade i sommarnatten. Mycket mysigt. Sen åt jag middag när jag kom in. När annars äter man middag tio på kvällen om inte på semestern?

Nu ska ta en dusch, fixa naglarna och sen blir det Sex and the city klockan 23 som alltid. Äääälskar semester!!




After Work.

Sista fucking dagen imorgon. Sen går jag på 2 veckors semester igen. Ohh myy goosh (sjunger Usher-låten). Det ska firas med After Work hos Calle på jobbet som har bjudit hem alla till sig (och ni vet inte hur många vi är som jobbar i Stadshuset!). Han ska dessutom bjuda alla på öl och vin, med andra ord så är han sjuk i huvudet (eller världens snällaste kanske). Eftersom jag slutar så tidigt som 13.30 tänkte jag möta upp S och springa runt till lite olika resebyråer och kolla lite innan AW:n...

Aja, nu ska jag bege mig mot solarieöarna. Kyss och smisk.



Jag lever inte riktigt än

Jag har fortfarande inte vaknat upp riktigt tror jag. En underbar vecka med brudarna. Känns som man aldrig riktigt var nykter på Kos, känns som allt va kaos, allt var galet, allt var underbart. Det var riktigt sorgligt att säga hej då till människorna igår. Som Big Papa sa: "You are crazy and I am gonna miss you". 
 
För att göra en kort sammanfattning av resan:
Awesome, jättekonsitgt, varför inte? Vi är ju trots allt på kos, true story, please don't stop the music, okänd, ceasar, käften, va saru saru?

Men jag ska inte deppa, om en månad och 11 dagar blir det England, ett nytt äventyr. Nu ska jag bara se till att bli av med Kos-sjukan som alla turister verkade ha fått, hosta, feber och halsont. Sen blir det jobb, en massa jobb i Augusti. Sen kör vi bara. Jag fyller 20 om en månad. Det är nu livet är som bäst.

Cheers!


The true story.

Du heter: Emelie

Smeknamn: Pemelie, Emla, Rapunzel

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Har ingen sådan

Beroende av: Skratt, choklad, vackra ting.

Vad tror folk om dig?: Haha, bra fråga.

Stämmer det?: Gör det säkert, haha.

Vad får du oftast komplimanger för?: My boobies. Min hy. Mina plagg. Mina naglar.

Hur imponerar man på dig?: Man är världsvan och allmänbildad.

Brukar du skratta för dig själv?: Ja, väldigt ofta.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ja, det skulle va perfekt att åka till Korsika"

Var bor du?: Hos mamma i Skarpnäck.

Trivs du där?: Ja, det är klart. Men jag vill flytta snart, närmre stan.

Har du haft sex idag: Nej :(

Hur svarar du i mobilen: "Aa det är Emelie"

Vem ringde du senast?: Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Jag ska laga mat, vill du ha?"

Antal timmar sömn inatt: 8, typ.

Sov du ensam: Yes :(

Brukar du komma i tid: Ja, nästan alltid. Jag är tidspessimist!

Hur känner du dig nu: Glad, för jag såg nyss att min skatteåterbäring satts in på mitt konto.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart och beige

Vad tycker du om fötter: Inget speciellt. Mina är söta!

Vad saknar du: Min hund som är på landet.

Hade du en bra kväll igår: Helt okej.

Favorit dryck på morgonen: Drickyoghurt, smoothie.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid elva, tolv.

Är du blyg?: Ibland, men inte så ofta. Förr var det värre.

Sysslar du med någon idrott: Nejnej, men jag löper.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, det gör jag nog inte faktiskt.

Har du spytt offentligt: Ja, ett par gånger haha.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Knulla!

Är du nöjd med ditt liv: Hyfsat.

Är du bortskämd: Ja, rätt så.

Vad gör du i morgon: Jobbar till 13.30, shoppar, solar solarium.
Vad är det värsta du vet?: När nära och kära råkar illa ut.
Har du bra vänner och äkta vänskap?: JA. Tacka gud för det.

Vad är det finaste du fått?: Alla minnen med mina fina vänner.

Du samlar på: Vackra kläder, vackra accessoarer, vackra inredningsföremål.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Samira. Alltid Samira.

När grät du senast: Typ igår, till boken jag läser. Skynda att älska av Alex Schulman. Så jävla bra!

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en lägenhet, typ på Strandvägen.

Vill du gifta dig: Ja, såklart!

Vill du ha barn: Ja, någon dag.

Är du musikalisk?: Jag sjunger gärna hela tiden?

Vad dricker du helst när du är törstig: Cola.

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Många gånger. Vem har inte liksom?

Biter du på naglarna: Nej gud vad äckligt.




Där ser man.

Jag har alltid trott att Carmen Krass och Kahlen Rondot är samma person. Men tji fick jag. Max Factor/Lindex-tjejen är alltså inte samma person som var med i Top Model för ett per år sen. Alltid lär man sig något nytt...


Bikini.

Idag har jag äntligen köpt en bikini som fungerar, haha. Tråkigt nog är den svart, men den sitter rätt okej och det är ju huvudsaken. Köpte den på Twilfit för 269 kr så det är verkligen ett tips för er med lite större kupa, gå till Twilfit! Denna finns i upp till E-kupa, tyvärr är det ändå i det minsta laget för min del men det får gå. Det bästa är att man kan bära den på 3 olika sätt, så det blir nästan lite som 3 olika bikinis...



 



Imillo long dress.

Kolla, vilken superfin långklänning från VILA. Hur vacker som helst. Vill jättegärna invistera i en, men då är ju bara frågan när man egentligen skulle använda den?

VILA Imillo Long Dress Smokey Rose

VILA Imillo Long Dress Smokey Rose

VILA Imillo Long Dress Smokey Rose


Finns hos bubbleroom.se. Bilder lånade därifrån.




Ser fram emot hösten.

Gud, jag längtar nästan lite till hösten. Kanske inte vädret och så, men definitivt till höstmodet som faller mig utmärkt i smaken. Begiet, guld, rött, svart. Mocka, kilklackar, glamorösa smycken, päls, skinn, nude-färgade klackar. Gud, så hett. Beiget och guld är redan en favoritkombination som används nästan dagligen.

Vilka trender gillar ni?





Vill bort.

Regnet bara öser ner. Jag är så trött på regn och dåligt väder nu så i helgen blir det förmodligen en resa någonstans. Längtar så otroligt mycket efter varmare breddgrader.

Men istället för att sura tänker jag göra det bästa av situationen och mysa ner mig i soffan med en ny bok och bara njuta av ledigheten för imorgon är den redan över...


No net atm.

Har inget fungerande internet för tillfället. Buhu. Igår åkte jag med M hem när han hade ölat klart med sina vänner. Idag jobbade jag hela långa dagen. Sen har jag sovit typ hela kvällen. Så trött. så trött. Imorgon är jag ledig, då ska jag sova ännu mer.

Bild på min snygga outfit från igår.

 

 



RSS 2.0