Välkommen in i min garderob!

Sista inlägget på den här bloggen. Kommer inte radera den eftersom det är kul att gå tillbaka och läsa. Så mycket minnen. Glädje, ilska, ledsamhet och kärlek. Massor med kärlek återfinns på den här bloggen.

Nu får ni faktiskt inte bara följa med Jessica på hennes englandsäventyr utan ni måste ju följa mig också!!

Såå, äntligen tänker jag länka till min helt nya och alldeles egna blogg Emelies closet.

Ses där!!

www.emeliescloset.blogg.se




Hej då

Hej bloggen, hej bloggläsare.

Jag måste säga att det har varit riktigt roligt och händelserikt att ha varit en bloggare i den här bloggen. Vår blogg, min och Pemelies blondinblogg.
Men livet går vidare och nya äventyr väntar mig, redan imorgon faktiskt. Äntligen kommer dagen jag väntat på i över 100 dagar nu.

Såå...

... hej då bloggen, hej då bloggläsare. Vi hörs på http://jessicasundell.blogg.se




Lyxmiddag.

Idag blev jag sååå glad när min pappa kom förbi med en stor låda av en av de godaste rätterna jag vet! Biff bourgon är riktig lyx faktiskt, inget jag brukar äta ofta. Har aldrig vågat mig på att laga detta själv men jag tror faktiskt det är dags att ge sig i kast med det snart.



Haha, kanske inte ser så smakligt ut men jag lovar, det är helt fantastiskt. Det tycker jag om de flesta grytor som är kokade på vin, haha.



Nu blir det allvar.

"Tycker man om Sverige så röstar man inte på Sverigedemokraterna" - Fredrik Reinfeldt.

Word. Jag vet att vi inte har så stor läsarskara men jag hoppas verkligen inte att någon av er tänker rösta på SD! Det skulle göra mig i ont i hjärtat. Självklart får alla ha sin egna politiska uppfattning så länge det inte handlar om ett vidrigt parti som SD :)

Jag kommer att rösta på Centerpartiet i år. Jag gillar inte allt hysch hysch kring vad man ska rösta på. Fattar inte varför så många vägrar tala om det? Även om moderaterna kanske ligger mig varmast om hjärtat så ja, jag kommer att delvis taktikrösta i år. Det skrämmande vilket stort stöd SD fått på sistone och jag tänker göra allt jag kan för att förhindra att de kommer in i riksdagen. Det kan även du göra! Rösta på de småpartier som riskerar att åka ur riksdagen, så får de kanske vara kvar istället för att SD tar plats. Sedan så står Centern även för de 4 punkter som jag värnar om mest:

1. Jobben
2. Företagande
3. Friheten
4. Miljön.

Vad ska du rösta på, på söndag?



Nya tider.

Ja, som Jessica skrev så kommer hon att sluta blogga på den här bloggen. Det kommer även jag. Har jobbat en del på min kommande blogg som även den kommer att ligga på den här portalen, blogg.se efter mycket om och men. Jag funderade länge på att börja blogga hos Improveme men blogg.se är mycket roligare i min mening då det är lättare med egen design o.s.v.

Bloggen kommer nästan helt uteslutande att handla om mode och trender, något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Det här är inte slutet på något utan början på något nytt. Ser verkligen fram emot att se er där!

Premiär för bloggen blir det nog i helgen. Jag länkar självklart härifrån.

PUSS.

 


1 ½

Phew, känns som jag inte suttit stilla en sekund idag (förutom när jag myste med en sjukt söt liten bebis och när jag körde bil). Gick upp tidigt för en gångs skull, var tvungen att skjutsa mor min till jobbet. Sen har jag vart i full fart med att fixa det sista och säga hej då till nära och kära. Imorgon är det släktens tur att ta avsked, sorgligt ju!

Nu är det bara en och en halv dag tills vi börjar resan mot Newcastle. Ihhhhhh! Det innebär också att jag slutar blogga här och fortsätter helt på http://jessicasundell.blogg.se . Den bloggen kommer endast att handla om resan.

Men vi hörs imorgon, nu är det dags för mig att sova den sista hela natten i min säng på ett tag. Njuuuut!





Några snabba frågor.

Hur ofta går du ut?

Mer på vintern än på sommaren, sjukt nog. Förr gick jag ut varje helg, men nu går jag ut någon gång ibland. Det går liksom i perioder.

Hur ser din dag ut i matväg?

Frukost äter jag faktiskt nu mer, men det blir oftast gröt eller yoghurt så man slipper tugga. Jag hatar att tugga så tidigt på morgonen, haha. Lunchlåda mitt på dagen. Småäter allt möjligt på jobbet på eftermiddagen (choklad, frukt, kakor, godis.. alltid någon som har med sig något ätbart och bjuder på) sen blir det middag på kvällen.

Hur ofta tvättar du håret?

En gång i veckan. Förr tvättade jag håret varje dag, men har vänjt mig av detta (min frisör är så lycklig) mest pga brist på tid och ork. Nu håller sig mitt hår skitbra i en hel vecka! Helt fantastiskt, förr blev det fett redan efter någon dag.

Vad gör dig glad?

Shopping, hundar, vänner, komplimanger.

Sover du på mage, rygg eller sidan?

Jag kan inte somna på något annat sätt än på min högra sida, men jag vaknar upp i alla möjliga positioner haha. Ofta på mage faktiskt.

Vilka är dina tre närmaste vänner?

Lätt! Samira, Suzana och Jessica.

Hur ofta pratar/umgås du med dina föräldrar?

Varje dag! I alla fall mamma.

Godis, glass eller chips?

Godis! Fast helst alla tre under samma kväll, haha.






WTF??

Vad fan! Jag brukar ha lite lätt ångest över att jag alltid måste gå och lägga mig så tidigt när alla mina vänner är uppe sent och roar sig. Men nu, när jag äntligen är uppe såhär sent för en gångsskull, ja då är fan ingen vaken?? Vad är det här??




Jag själv och två personer till är online?



Haha den här va faktiskt rolig!


Äppelmums.

Åhh jag har så tråkigt! Jag sov så mycket idag att jag nu lär bli uppe hela natten, det är så typiskt alltså. Jag skulle vilja noppa ögonbrynen men det kommer aldrig att gå med den här handen och jag vågar nog inte ge mig på att noppa dem med vänstern, haha gud vet hur jag skulle se ut då.

Jag är sjukt sugen på äppelpaj också. Har aldrig riktigt gillat det förut men nu vill jag ha det jämt, så gott det är! Ska nog slänga ihop en snabbvariant av äppelpaj som är riktigt god: stek havregryn i socker och smör på medellåg värme tills det blir knaprigt/frasigt, stek äpplen i smör, kanel och socker och servera med vaniljglass. Så gott! En ännu snabbare variant är att steka havregrynen i smör, kanel och socker och servera med äppelmos och vaniljglass.

Imorgon ska jag vara hemma från jobbet igen och troligtvis passa på att träffa Jessica innan hon åker. Blir nog stan då, lite shopping kanske.


One.

I helgen blir det fan brakutgång, typ. Var så längesen och jag är så sjukt taggad på att gå ut. Berns och Cafét, here I come! Skadad hand eller ej, jag ska parta like there is no tomorrow.

Laddar upp redan nu med sköna Swedish house mafia.





Vänstern suger.

Herreguuuud vad många som fyller år i September. Man hinner ju inte ens med, blir helt snurrig. Nu får ni ta och sprida ut era födelsedagar över året tycker jag, så man slipper bli ruinerad den här månaden. Haha, skämt och sido så är det faktiskt jättemånga som fyller år just den här månaden (många par som hade roligt mitt i vintern?) och det är ju bara roligt! Blev bjuden på kalas hos Sandra den 24:e igår, ska bli såå roligt!

För i övrigt är att skriva på tangentbordet det mest avancerade jag kan göra just nu med min dumma hand. Stannar hemma idag för att vila handen och hoppas att svullnaden går ner. Så jag ska bara ligga här och äta kakor med vänsterhanden. Vänstern suger.



4 days

Nu har jag jobbat klart för det här året! Sista arbetspasset på Willys är avklarat. Vilda Willys, gillade det stället och alla underbara människor som jobbar där! Nu är jag ett steg närmare England och studier. Om  f y r a  dagar drar jag!

























Galleoner, galleoner.

I helgen vann jag stilpoäng hos min vän D för att jag vet hur många knutingar det går på en sikel och hur många siklar det går på en galleon. Om du som läser detta inte vet vad det betyder så är du inte värd att veta, haha.

Men jag gissar på att jag är rätt så grym ändå, som faktiskt kan sånt.


Som att det va något nytt, haha.





Buhu.

Hahaha, snygg bild, men poängen kommer ju fram i alla fall. Jag har ont och ser förjävlig ut i mitt bandage! Jävla hand och jävlas med mig. Jag råkar ALDRIG ut för sånt här annars. Jag köpte massa sexy underwears idag men vettefan hur sexig jag kommer vara i dom nu i alla fall, haha.





Dagen

Hej bloggis. Tyckte det var på tiden att uppdatera lite. Jag sitter bara framför tv:n ikväll och tar det lugnt. Var på bio med sötkusinen Elina idag, vi såg Salt, den var faktiskt riktigt bra :) Efter det åkte jag och vaccinerade mig så nu har jag det gjort också, skönt skönt!



Puss

Glöm inte att hänga med i min nya blogg! http://jessicasundell.blogg.se

Fredag igen.

Shit, det är fredag! Och shiiit vilken dag! Har jag någonsin tidigare skrivit att jag haft en hektisk dag så tar jag tillbaka det genast för idag slog alla rekord! Helt jävla insane. Har inte suttit ner på hela dagen, bara stressat runt som en idiot. Nu är jag helt färdig. På riktigt.

Men. Det är ju faktiskt fredag, vilket är helt superfantastiskt underbart för imorgon är jag ledig. Jag vet inte riktigt vad för skoj jag ska hitta på, men något blir det nog.

Nu ska jag dö lite mer. Eller äta middag kanske. Hörs senare.



Det här kan allvarligt talat vara en av de bästa låtarna som släppts på mycket, mycket länge.

Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

från och med nu
från och med du

jag blir aldrig samma, från och med du

(från och med då från och med du)

från och med du

(somliga ljus brinner aldrig ut)

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du,du,du
från och med du, du,du,du

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till.






Stockholm Water prize.

Idag var det den stora ceremonin för Stockholm Water Prize i Stadshuset vilket betydde att vi fick stänga ner tidigt eftersom det skulle fixas inför den stora festen. Jag kände inte till detta pris tidigare men nu när jag vet måste jag säga att det är ett fantastiskt pris som delas ut! Ett fint pris dessutom, Hans Kungliga Höghet Karl Gustaf skulle närvara och han delar dessutom ut priset tydligen, det är grejer det!

I år vann Dr. Rita Colwell för sin banbrytande forskning om vattenburna infektionssjukdomar så som Kolera. Tänk att det finns folk som ägnar sitt liv åt sådant. Det är ju asgrymt!







If she ever tries to fucking leave again imma tie her to the bed and set this house on fire.

 


Thursday.

Det har varit en rätt intensiv dag idag, så nu är jag helt slut. Dock så fick jag mycket komplimanger idag av olika turister vilket alltid gör mig på glatt humör. Bland annat så pratade jag med en äldre amerikansk herre som berömde min engelska; "You speak really good english, I appreciate that!". Då blev jag glad. Man borde sprida fler komplimanger omkring sig. Jag vet inte om jag berättade om det förut men häromdagen kom en japansk kvinna in och frågade hur jag sminkade mig för jag hade såååå vacker hy. Typ. Hur jävla söt som helst var hon!

Nåja, nu till något helt annat. Jag längtar så sjukt mycket till halloween helt plötsligt, eftersom jag antar att det är då nästan maskerad kommer att äga rum. Jag vet precis till vilken läskig figur jag ska klä ut mig så kan det inte bara bli halloween nuuu!



7 days

Om exakt en vecka kära läsare befinner jag mig i England. Jag längtar! Ihhhhh!




Life is no Nintendo game

 


Bra måndag.

Det blev en supertrevlig kväll med frugan! Började med lite shopping i Skärholmen, följt av en snabbis till Ikea på jakt efter deras läskigt goda havrebollar (som inte fanns! :( ), sedan åt vi thaimat till middag, köpte massor med godis, satt och snackade om allt möjligt och sen satt vi hemma hos mig en stund och upptäckte konstiga saker när vi surfade på nätet...

Nu ska jag sooova igen. Fan vad underbart det är att sova när man är ledig. Ingen jävla klocka som ringer på morgonen. Godnatt.



Puss.

Nu ska jag nog börja röra mig mot stan eller något. Ska möta Pessica när hon uträttat sina ärenden och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Lite shopping kanske, om jag får föreslå haha. Problemet är bara vilka skor jag ska ha? Well, well, det löser sig.

Ha en fin eftermiddag mina hjärtan <3




/ Emelie

Crazyness.

Funderar på att göra något galet, typ klippa av mig håret eller något. Haha. Vet inte riktigt varför, känner för något nytt. Hmm.. undra vad det ska bli för galenskap?








Skönt.

Jösses, bästa morgonen på väldigt länge! Har verkligen sovit ut och sen när jag vaknade så låg jag kvar i sängen i någon timme eller så och bara slappade. Det är inte förrän nu som jag har klivit upp för att äta något. Skönt värre.

Idag ska jag träffa Pessica. Dessutom är det ju soligt också! Undra om det är kallt ute dock?



En gårdagens.

Såhär såg jag ut igår på kalaset. Givetvis med fixat hår då, inte en sån där ful hästsvans haha. Sidenblus med puffiga ärmar från Bik bok, halsband från Grekland, svarta treggings och mina mocka-kilklackar från Tiamo.

Kände mig ganska snygg faktiskt.





Söndag.

Guuuuud! Vilken otroligt lång dag det har varit, känns det som. Jag trodde jag skulle spy av trötthet imorse men det gick faktiskt helt okej. Det var nog nu framåt slutet av dagen som jag började bli riktigt trött. Inte på det sättet att jag ville lägga mig och sova men sådär så att man gör massa små slarvfel bara för att hjärnan inte tänker riktigt klart.

Jaja, nu har jag två sköna lediga dagar att se fram emot! Ska börja dessa med att avnjuta en tacosmiddag strax och sen ska jag nog lägga mig i badet :)

Kyss.



Happy birthday to me

Jahapp, så var man tjugo år gammal. Hade så jävla kul igår, en oförglömlig kväll helt enkelt. Var synd att Pemelie inte följde med ut :( Fick mycket fina och bra presenter också, tack familj, släkt och vänner! Idag mår man väl som man förtjänar och eftersom det faktiskt är min födelsedag så mår jag hyffsat bra efter en kväll med alldeles för mycket dricka och som avslutades med några glas skumpa, fyfan! haha.




Min lördag hos frugan.

Nu är jag hemma igen från Jessicas kalas. Det var superroligt, tack för att jag fick komma frugan! Alla skulle dra ut men stackars lilla jag börjar 8.30 imorgonbitti så jag tog en taxi hem istället. Sååå tråååkigt. De andra har säkert så jävla kul just nu. Men aja, that's life. Hellre det än att vara arbetslös som Emma så klokt sa.

Nu ska jag slänga i mig något för jag har blivit hungrig igen. Åt massor hos Jessica men en massa vin brukar som vanligt trigga igång hungerkänslorna.. Sen blir det sova. Imorgon blir det en lång dag på jobbet.

Pussis!



Min lördag hos frugan.

Nu är jag hemma igen från Jessicas kalas. Det var superroligt, tack för att jag fick komma frugan! Alla skulle dra ut men stackars lilla jag börjar 8.30 imorgonbitti så jag tog en taxi hem istället. Sååå tråååkigt. De andra har säkert så jävla kul just nu. Men aja, that's life. Hellre det än att vara arbetslös som Emma så klokt sa.

Nu ska jag slänga i mig något för jag har blivit hungrig igen. Åt massor hos Jessica men en massa vin brukar som vanligt trigga igång hungerkänslorna.. Sen blir det sova. Imorgon blir det en lång dag på jobbet.

Pussis!



Somliga ljus brinner aldrig ut.

Håller på och gör mig i ordning. Sminkar mig, men blev alldeles för mycket så jag ser ut som en transvistit. Samtidigt spelas Oskar Linnros på högsta volym. Life's good.






Kalas på g

Pemelie har korkat upp. Jag längtar tills imorgon, då ska det drickas! Massa paket och presenter ska jag få också, wihoo :D




Nu är det fredag!

Nu korkar jag upp!





I miss ya, I miss ya, I really wanna kiss you but I can't.



I'm done

Nu har jag gjort mitt för det här landet, jag har röstat i riksdagsvalet. Jag har även startat upp bloggen jag kommer att ha under tiden jag är i england. Jag startade den egentligen redan år 2008, mest för att paxa namnet tror jag. Bloggade gjorde jag iaf aldrig... Har bara börjat blogga där lite smått för att komma igång. Jag drar ju liksom om 2 veckor hörrni! http://jessicasundell.blogg.se

Imorgon är det storstädning som gäller. Fest på lördag, det ska bli duuuunderkuuuul.



Mhm.

Jaha, ni kanske märkte vad jag är sugen på? Jag lyckades nämligen få in ordet kuk i ordet: matakuten i det senaste inlägget. Det kanske är mitt undermedvetna som talar, vad vet jag...



No need to eat.

Nä, jag kan bannemig inte komma på vad jag ska laga för mat. Jag är sugen på allt och ingenting. Klockan tickar ju också, fan vad stressigt!! Jag vill ju inte äta inatt liksom...

HJÄLP! Matakukten tack.





MUS.

Seg dag på jobbet, men jag överlevde. Fick halvstressa när jag slutat eftersom att jag var tvungen att byta om, sminka mig och fixa till mig innan Make up store-visningen på Berns. Jag HATAR att stressa, det är typ det värsta jag vet! Men men, jag kom fram hel, levande och snygg i alla fall.

Visningen var för i övrigt helt amaaazing. Snyggt som attan med mycket toner i grönt, beiget och lila. Jag orkade inte stanna så länge så jag tog min goodiebag och gick strax efter att showen var slut.

Nu är jag hemma och försöker bestämma vad jag ska äta för någon middag, går inte så bra... Återkommer senare med en fylld mage.


Koh Phangan.

Nu är jag sååå trött. Åkte hem en snabbis efter jobbet och bytte om och snyggade till mig. Sen åkte jag till söder och mötte upp mina fina kollegor på Koh Phangan. Eftersom dom har typ världens godaste mat så mår jag illa nu för att jag är så mätt! Blev inte så sent ikväll för jag börjar så tidigt imorgonbitti, redan klockan 8. Fast jag måste säga att jag hellre öppnar och slutar tidigt än stänger och börjar sent :)

Nu ska jag måla naglarna mörkröda (känns som att man måste vara trendig imorgon på MUS-visningen) och sen ska jag sussa.

Godnaaatt!



En dag är man faktiskt vuxen

Jag har alltid vart den som anpassar mig efter andra, ställer upp för allt och alla. Jag har vart en sån jobbig typ som hellre håller med än att skapa en diskussion. Jag har vart alldeles för bekväm inser jag nu.
Det senaste året har jag vart med om mer skit än jag någonsin vart och av det har jag nu lärt mig att stå på mig, ha mina egna åsikter.
Jag har insett att jag är gammal nog att bestämma själv. Det går inte att köra med mig längre, det ska många ha jävligt klart för sig.
Man måste våga chansa, man måste våga göra fel och misstag. 

Man lär sig, man växer upp.






Att fly landet hjälper visst inte

Blööö. Har inget annat att säga. Pemlieeee, jag vill prata skiiit med dig. Typ nu. Hör av dig!


RSS 2.0