Storebror

Dessa är mina favoriter i årets Big brother-upplaga. Nu har 101 dagar gått (fan det började ju nyss??) och finalen är redan nu på söndag. Bara en av mina favvisar är i final så nu håller jag alla tummar och tår jag har på att Simon kommer ta hem det hela!





The edge of glory

Har legat och solat ett tag men tröttnade faktiskt. Är så tråkigt att sola själv! Jaja, när S kommer hem som blir det pressa för hela slanten, hela sommaren, eftersom hon är lika galen som jag är när det kommer till solbränna.

Nu drar jag och shoppar en sväng istället. Det är faktiskt roligt att göra själv. Sen blir det nog lunch någonstans, typ sushi. Är så sugen på sushi.





Elias och Kissie

Ska strax börja röra mig mot jobbet men först måste jag bara citera Elias Giertz, nöjesreporter på Nyheter24 som Pemelie och jag träffade för ett tag sen. Han är 15 år gammal men så sjukt mkt bättre på sitt jobb än många äldre som vart inom yrket i flera år. Han har skrivit en riktigt bra krönika angående kissies viktnedgång.

"De senaste två åren har hela Sverige kunnat följa en vuxen tonåring på väg in i en grov form av anorexia. Hon har svultit ihjäl sig själv genom bantningspiller och gått igenom skönhetsoperationer för att förvandlas till ett grillat revbensspjäll bränt av lysrör i unkna solarier på Stureplan."

Läs hela artikeln här: http://nyheter24.se/noje/572430-elias-giertz-nar-kissie-dissar-chipsskalen

Blir solariet ikväll då...

Vädret är ju jättefint idag men det är ju fan kallt?? La mig ute på balkongen för att sola men fick gå in igen för det blåste så jäkla kallt så jag kunde inte ligga kvar. Kan inte sola med gåshud tyvärr... Håller med Jessica, längtar verkligen efter RIKTIG sommar. Till att ligga på stranden och svettas. Jag längtar hit... Mindre än en månad kvar nu tills jag befinner mig här igen...






Sommaren är kort

Jag har blivit så extremt sugen på sommar. Sugen på sol, värme, bikini, bada och allt vad det innebär. Försöker bli av med detta sug eftersom jag ändå bara ska jobba hela sommaren. Några tips på hur jag kan gå till väga? Hittade bilder från förra året när jag och min kusin var på utö och badade och solade. Ibland är livet bra härligt. Ska nog se till att hinna med lite sånt mellan allt jobb iaf, så liiite kan jag väl fortsätta längta... Kanske i såna här lägen det är bra att sommaren är kort?

I dont care if the whole club is dead cause the party is in my head

Bortsett från att jag va så snyggt klädd igår så var jag ett vrak. Så jävla sliten och det syntes långa vägar. Tur att jag var så förbannat snygg i hået då! Dagen-efter-lockar är alltid snyggast.





Lördagens

Tänkte visa upp gårdagens för jag kände mig så förbaskat snygg igår!



Helsvart långklänning, beige skinnjacka, ormmönstrad sjal, vita converse, stor vit ring. Så simpelt och såå snyggt!



Lördagens

Tänkte visa upp gårdagens för jag kände mig så förbaskat snygg igår!



Helsvart långklänning, beige skinnjacka, ormmönstrad sjal, vita converse, stor vit ring. Så simpelt och såå snyggt!



Braaavo

La mig på soffan vid halv åtta och kikade på Postkodmiljonären medan jag väntade på att sändningarna från Champions League-finalen skulle börja, tyckte det skulle bli så kul att se matchen... Helt plötsligt vaknar jag till och kollar på klockan - 00.26. Jag har alltså inte sett en enda sekund av den där jävla matchen. Bra jobbat.

Stängde av teven och gick och la mig direkt. Fan asså.



Fucking impressed

Jag blev alldeles varm inombords när jag såg alla marathonlöpare på stan idag. Wow! Så duktiga dom är, allihopa! Alla ni 16.000, varenda en av er, jag är så jäkla imponerad av er! Hoppas att jag en dag kommer delta i ett marathonlopp!



Massa löpare utanför jobbet mitt!





Råååååsa

Här e mitt rosa skal! Ville egentligen ha babyrosa och när jag väl hittade det insåg jag att sidorna på det var svarta och det funkar ju inte när jag har en vit iPhone!

Lördag

God morgon! Idag sov jag äntligen ut. Var vaken ett tag imorse när Sigge ville mysa men sen somnade jag om ett par timmar. Har inga planer för dagen, vill träna Sigge men det ser ju ut som det ska börja regna vilken sekund som helst så får väl avvakta lite med det...
Har lagt kameran på laddning så jag kan fota iPhoneskalet också så visar snart Dellion! Hihi.
Sigge med sin mamma. Han har nog världens längsta tunga...

Skjut mig, tack

Inte en blund har man fått inatt. Kul.. Klockan ringer om en kvart och då är det meningen att jag ska göra mig i ordning och åka till jobbet. Har dock en migränattack som ligger och lurar känner jag.. huvudvärken har börjat komma och illamåendet likaså. Tror faktiskt den har lurat sen i torsdags när jag var ute med Jessica för redan då hade jag ont och det har inte riktigt försvunnit helt. Jag ska ta en tablett nu och hoppas på att det blir bättre, jag måste verkligen jobba!



Snyggt värre!

Det här nagellacket har min mamma haft i sin ägo ända sen i vintras utan att använda det en enda gång?? Så jag snodde det faktiskt. Hur snyggt är det inte? Älskar det!





Det kloka

Motgångar är prövningar och det är inte dom som gör dig till den du är. Det är hur du hanterar dessa som kommer vara avgörande för vem du blir.





Du får passa dig som satan

Omg jag mår så dåligt, vill bara börja böla!! Såg precis sista avsnittet på säsong 3 av 90210 och nu kommer det inte tillbaka förrän i höst! Hur fan ska jag klara mig?? Hur gjorde jag förr innan serien fanns?? Åh herregud detta är så jobbigt!! Haha. Ska jag se om hela serien eller?? Jessica vill du se den med mig? Jag måste dela den med någon! Kom hit någon dag så kan vi ha en heldag med 90210, så jävla bra!



Såhär ledsen är jag just nu... hahaha, bilden blev för rolig alltså






Long time, no sleep

Update: Dumma blogg.se som lägger allt jag skriver ihoptryckt utan styckindelningar och mellanrum mellan text å bild :(
Hur blev det med dagen då jag skulle sova massor för att bli pigg och fräsch för eventuella jobb kommande dagar? Får bli en annan gång.. Gick upp tidigt och åkte till veterinären med Sigge sen åkte vi och hälsade på hans mor och far där vi som vanligt blev kvar i ett par timmar, haha. Han hade hur kul som helst och älskar farsan sin, en riktig buse det där. Sen lämnade jag hem S och åkte till skärholmen för att köpa ett skal till iPhonen eftersom jag inte hitta nåt igår:( Ska visa bild snart!
Sen borde jag ju ha hunnit sova tycker man, men nej då skulle jag vänta på att hämta mamma så jag gjorde efterrätt till idag, creme Brulée eller hur det stavas(?). Än så länge e den ätbar, sen får vi se hur det går med själva bränningen haha.
Sen gick jag iaf en promenad med min kusin som vi bestämt och nu är det städning som gäller. Sova kan man göra i graven eller hur var det?

AW

Försökte blogga tidigare från min nya iPhone men dålig som jag är så lyckades jag inte så får blogga nu innan jag ska sova istället. Hade en helmysig eftermiddag/kväll med Emelie. Tog en snabb runda på stan för att hitta iphone-skal innan vi satte oss på Friday's uteservering där vi blev kvar i hela 5 timmar tror jag?! Det var iaf väldigt trevligt, sen blev vi båda alldeles för trötta.


Grab somebody sexy, tell'em: hey, give me everything tonight

Pussisar! Har ägnat kvällen till en extreme makeover på mig själv. Hårfärgning, manikyr och så har jag brun utan solat mig. Nu ska jag noppa mina för tillfället buskar till ögonbryn och sen ser jag nog någorlunda okej ut i alla fall...

Sen ska jag försöka hitta något att ha på mig imorgon då jag ska Afterworka med Jessica. Min garderob bara växer men jag har aldrig någonting att ha på mig? Konstigt det där...






Visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min

Jag tycker det är läskigt hur dagarna går så långsamt men ändå så jävla fort. Nyss stod jag på jobbet och ba: shit är det inte lunch snart?? Och nu sitter jag här och ska precis gå och lägga mig för natten. Hoppas morgondagen går i raketfart igen för på torsdag ska jag hänga lite med frugan, var ett tag sen!

För i övrigt så längtar jag sjukt mycket tills Susanna kommer hem från London igen. Dels för hennes fabulösa sällskap och dels för att hon ska följa med mig och hålla handen när jag ska förstora läpparna nu i juni (och jag hålla hennes hand när hon förstorar sina?).

Anyways, time to sleep. Hasta luego babes.





Jessica Klant

Vet inte ens om jag vågar blogga.. Då lär väl bloggen raderas eller nåt. Jag verkar ha en oturskväll idag. Jobbade 9-18 så antar att jag är trött. Började för en stund sedan med att min hund trampade sönder min laptop. Det va den liksom.. Visserligen har vi ju drulleförsäkring men ändå, jobbigt. Imorogn hämtar jag som tur är min iPhone som får mig att överleva ett tag utan en laptop. Sitter för tillfället med min stationära, känns lite old fashion liksom men vad ska man göra?
Sen då? Jo, då skulle jag ta ut hunden på tomten. Då var jag tvungen att kliva över en ca 20-30 cm hög mur för att komma ut på gräsmattan. Jag ramlar såklart. Jag snubblar på kanten och ramlar rakt framåt, försöker hålla i mig i en buske så jag slår i armar och mage på muren. Hej blåmärken!
Jag orkar inte med mig själv längre, livet suger.

Skogsmulle

Vilket konstigt väder! Ena sekunden fryser jag och andra är det varmt. Är ute på landet tillsammans med min mormor och vovven. Vi var nyss ute på långpromenad och nu ska vi grilla korv till lunch. // Emelie

Måndag igen

Tiden går så fort, nu är det måndag igen och det ser ut att bli jobb hela veckan, iaf mån-tor sen får vi se...



Hoppas ni får en trevlig vecka!


Min värsta mardröm typ, haha

Emelie säger:

asså va en tjej inne i butiken igår.. hon hade långa klor med typ lilaglittriga tippar

asås jag RÖD

RÖS*

ryste

det va så vidrigt

haaha

jessica säger:

hahaha ja, hatar när de ska ha starka färger på tipparna, så fult haha

Emelie säger:

haha jaa

skitfult

allt annat än vitt är fult

jessica säger:

ja haha

Emelie säger:

haha hon ba: va fint hår du har

den där tjejen

haha jag ba: tack..

men bara led av att ha hennes naglar i närheten

jessica säger: 

hahahha

Emelie säger:

asså du

jag tror till och med att det va runda tippar

jessica säger:

hahaha åh nej




Sunny sunday

Hello sunshines!

Somnade när jag kom hem från jobbet idag igen! Helt sjukt vad trött jag är. Vaknade för någon timma sedan och hade legat i en helt sjuk position så halva kroppen var typ avdomnad. Det är så jobbigt! Nu ska jag spendera resten av min kväll i sängen framför de två senaste avsnitten av 90210 och den här farligt goda glassen...





Some of my favourites, baby

Favorit…

…klädesplagg: Hmm.. blusar tror jag.
…skor: Ridstövlar
…väska genom tiderna:
Hermés Birkin of course, what else liksom?
…dryck: Cola
…drink: Caipirinha, Margarita, Strawberry Daquiri, Cosmopolitan. Give me anything with alcohol, typ??
…stad: London eller Marbella
…musikgrupp: Kan aldrig svara på sånt här...
…musik: De senaste hitsen, house, Oskar Linnros.
…snacks: Nachos
…stilicon: Rachel Zoe
…parfym: Lancome Miracle, Clean fresh laundry, Hugo Boss femme
…sport: att se på - Fotboll och Konståkning
…magasin: ELLE
…bok: Harry Potter-böckerna, helt klart!
…serie: Two and a half men
…skådespelare: Johnny Depp
…journalist: pass
…illustratör: pass
…hemsida: Twitter, haha




Nighty night, fellas

Att gå ut igår satte sina spår... inte för att jag har varit bakis idag, men med endast fyra timmars sömn så blir man fan trött alltså. Gick runt som en zombie på jobbet idag, det hände inte så mycket så man kom aldrig riktigt igång heller. Gick hem efteråt och sov en timme för att sen ge mig iväg på grillning. Nu är jag hemma och ligger nerbäddad, dags att sova strax. Imorgon väntar jobb igen, så inga Margaritas ikväll, nej.






As an unmarried woman, I was thought to be a danger

Idag fick jag äntligen mejlet att min ajfåvn är skickad så den kommer under nästa vecka :) Blev en lugn fredagskväll med god mat och sånt där fredagsmys. Blir jobb imorgon på eftermiddagen/kvällen... Får väl se om jag hinner dit innan jorden går under, någon som vet vilken tid det är planerat? Hinner jag ens vakna imorgon bitti tro?






Excuse me, but I might drink a little more than I should tonight and I might take you home with me if I could tonight

Hej babes! Har vilat hemma en stund efter en stressig arbetsdag. Nu sticker jag iväg för lite drinkar med tjejerna. Jag ska upp klockan 06 imorgonbitti men vadfan, man lever ju bara en gång!

Försökte ta en outfitbild men gick sådär.. kör i alla fall på långkjol och skinnjacka ikväll. Converse till det, hur bekvämt och snyggt som helst.






You just lost the chance you never had

Ju sämre vi bloggar, desto fler läsare får vi, konstigt det där. Vi kanske borde sluta helt? ;)
Idag har bara varit en segdag, har laddat inför kommande två arbetsdagar. Min iPhone har fortfarande inte kommit :( Lär väl komma nästa vecka då, förhoppningsvis...




Godnatt




hahaha

damn you auto correct funny iphone fails and blunders



Morgonmys

God morgon. Hoppas att ni har sovit gott, det har jag gjort till kl 6 imorse då Sigge bestämde sig för att inte sova längre. Hade ställt klockan på halv åtta och gjorde allt för att lyckas somna om men han klättrade på mig, pussade på mig och när jag vände mig bort så fortsatte han.
Det är så lustigt hur en liten valp kan göra sådär, man blir liksom inte arg, för det är ju hur mysigt som helst hur trött man än är. Vi låg och gosade en hel timme innan jag bestämde mig för att kliva upp. Nu bär det av till jobbet.

Ha en fin dag,


Godnatt


Godnatt, sov så sött.


Zoo

Hej snyggingar.. Ligger här i sängen med min tiger Sigge och tänkte sova strax. Jag skulle vilja ha en riktig tiger, fatta vad häftigt! Såg på djursjukhuset nyss och de verkar ju bara föör mysiga! En apa skulle jag också vilja ha... Kanske inte en gorilla då, men typ en schimpans skulle ju va supermysigt!


Ge mig!


Jag, en social ensamvarg.

Jag har inte avnjutit en middag tillsammans med min familj sen.. jag vet inte när, urminnes tider typ. Så det är precis vad jag ska göra nu, sätta mig ner tillsammans med min familj och njuta av mammas hemlagade mat. Mums!

På sistone har jag bara slängt ihop någonting själv och ätit själv. Men och andra sidan gör jag det mesta själv, jag är liksom född ensamvarg och det är jag ända ut i fingerspetsarna. I ett förhållande blir jag aldrig till "vi", det är alltid jag och han. När jag var liten gick jag aldrig på fritids för jag kände inget behov av att umgås med de andra barnen och efter jobbet åker jag mer än gärna hem och bara umgås med mig själv. Kanske för att jag har ett sådant socialt jobb, jag vet inte. Dock är jag mer social nu än någonsin tidigare. Jag har blivit en riktigt social ensamvarg, helt enkelt.

Nu blir det middag.



I wanna be on the cover of Forbes magazine

Ni som läser den här bloggen, eller ni som läser mina inlägg i alla fall(?) har säkert förstått att mitt liv går ut på att jobba så mycket som möjligt, haha. Sounds so tragic. Anyways, min "helg" består av måndag och tisdag då jag nästan, nästan alltid jobbar helg. MEN! Jag är faktiskt även ledig onsdag den här veckan. Känner mig som den gode samariten himself då jag gav bort mitt onsdagspass till någon som behöver det bättre och för att jag inte ska gå in i väggen, typ.

Så 3-dagarshelg. Kan ju inte bli bättre! Tänk hur jävla illa det är när veckans höjdpunkt är en 3-dagarshelg... Must become a billionaire, and that's fucking soon.


 



The other woman

Kom hem från jobbet för en stund sen, gick jättebra! Under tiden hade de sökt mig från en förskola och undra om jag kunde jobba imorgon. Det går bra nu! Jag gillar variation så det är bara skoj :)
Nu tittar jag på en film som Sarah kom ner med igår, The Other Woman. Lär väl somna snart också, sov bara fem timmar inatt...



To whom it may concern

Sämsta helgen någonsin vafan! 3a igår trots att Eric va BÄST, silver i hckeyn, stressigt som fan på jobbet och dessutom en huvudvärk från helvetet. Jag kan verkligen inte släppa ESC, det var så sjukt DÅLIGT att Azerbaijan vann och ännu jävla sämre att italien lyckades komma tvåa! Vad är det för seriöst jävla fel på folk?? Är det bara jag som är vettig?? Verkar ju så väldigt ofta tycker jag...

Nä. Fuck you asså.







Rabarberpaj

Har precis slängt ihop en rabarberpaj som står i ugnen. Nu tittar jag på bachelorette. Skulle också vilja va med, fast helst utan så mycket manus, haha. Ikväll blir det bara tv-tittande och mys framför tv:n. Ska försöka gå och lägga mig i tid eftersom jag ska upp tidigt imorgon och jobba på förmiddagen :)
Juste, de ringde från tallinksilja så bokade kryssningen som e i juli, nu får vi bara hoppas att den blir betald också, haha!





I will be popular

Dagens frisyr: Stram, hög hästsvans
Dagens låt: Popular såklart!
Dagens händelser: Slutade tidigt och gick hem och sov en timme. Alldeles förträffligt!
Dagens köp: Avocados, Pepsi max och gräddfil. Kul köp!
Dagens artist: Eric Saade
Dagens väder: Soligt faktiskt!
Dagens smink: Det vanliga, dvs solpuder, concealer, mascara
Dagens planer: Fortsätta ligga och kolla på ESC
Dagens dricka: Pepsi max
Dagens film: Ingen
Dagens program: Eurovision song contest!




Tråkig lista såhär på natten

Jag har insett att min senaste kyss: var bra? haha
Jag pratar: Ganska otydligt ibland så folk inte hör vad jag säger.
Jag avskyr när folk: bara klagar.
Min bästa vän är: Inte bara en...
Min första vän heter: Emma
Kärlek är: Börjar tro att det är överskattat, haha
När jag borstar tänderna: Kollar jag mig mer i spegeln än att koncentrera mig på själva borstningen.
När jag lagar mat: så äter jag den sen :)
Jag tänder på: Tänder och tänder. Faller för ögon och tänder.
Jag är rädd för: Ormar, spindlar och mkt mer.
Den värsta känslan är: ångest och rädsla
Den bästa känslan är: Lycka
Jag är bäst på: att vara sneelll? (A)
Jag är sämst på: frågesport..
Om jag var ett djur skulle jag vara: en tiger
Min mobiltelefon är: snart en vit iPhone :)
När jag vaknar på morgonen: somnar jag om igen.
Just nu tänker jag på att: jag borde sova snart...
Bebisar är: Söööta varelser!


Hej!

Ville bara kika in och säga hej :) Har jobbat ett långt pass idag men känner mig trots det rätt pigg! Ju mer jag jobbar, desto säkrare blir jag på att jag vill åka på sommarkryssningen i juli. Eller, klart jag vill, men jag kan  ju åka med gott samvete om pengarna rullar in som de ska ;) Nu måste jag bara tjata med mig Anna, de andra hyttplatserna är ju redan klara, haha. Villllll!


Förlåt för alla tråkiga bilder men bättre än inga alls, eller hur?


So many boys in here, where do I begin?

Igår, Cesar Millan. Gud, jag kan inte ens beskriva i ord hur bra det va. Den bästa showen jag någonsin varit på tror jag. Eller det VET jag. Skulle gärna betala för att få se honom igen, finfina minnen kommer jag spara utav kvällen. Skrattade mig igenom de 2 och en halv-timmarna som jag befann mig där. LOVE CESAR!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och står och skär sallad till middag. Blir med kyckling, ägg och avocado, just as I like it. Sen blir det slapp i soffan, ingen träning ikväll, jag är så trött.

Hoppas ni får en roligare fredagkväll...




Vill du ligga med mig då

Jobbet avklarat för ikväll, får väl se om de ringer in mig under helgen. När jag kom hem klickade jag hem en vit iPhone. Har gått och funderat på det väldigt länge nu, om jag borde vänta på femman eller ej. Har kommit fram till att jag behöver en iPhone och det är fort så nu minsann kommer den till mig inom en vecka förhoppningsvis. Tog nytt nummer bara för att den ska levereras hem fortare till mig. Orkar inte vänta på att de flyttar över mitt gamla nummer, haha.

Nu måste jag bara fixa nåt fint rooosa skal. Säger man skal? Låter som till nokia 3310. iPhone-skal? iPhone-skydd? Whatever, ni hajjar!


Googlade fram en liten bild


En glad dag

Känner mig på rätt gott humör idag, det är skoj! Ska strax åka och jobba till stängning så nu måste jag föna håret och sminka mig klart! Ville bara slänga in en liten uppdatering eftersom jag annars är så dålig på det! Puss på er!




The dog whisperer

Imorgon ska jag göra något som jag längtat otroligt mycket efter ända sen i vintras. Jag ska nämligen gå och se min stora förebild, min idol och min gud Cesar Millan live på Hovet. Gud det kommer bli hur jävla kul som helst, haha. Längtar som tusan, mest på att få se Junior såklart, Daddys arvtagare. Finns nog ingen sötare än Junior med sina strumpor haha.




Känns rätt bra, jaaa









In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away

Har njutit massor av solen idag. Dessutom har jag bestämt mig; jag ska beställa en iPhone, en vit. Det blir bra, I need it!

Nu blir det valpkurs med Sigge :)




I'd like to see things your way, but I'm not sure if I can stick my head that far up my ass

Inte mycket som har hänt idag, har mest vart ute i solen nu när den äntligen är här några dagar.
Nu sitter jag mest och tjatar på Pemelie om hur mycket jag vill att vi ska flytta. Nån gång måste det väl vara vår tur också? :(


Bilden har egentligen ingenting med inlägget att göra. Saknar bara Newcastle och Starbucks lite...


Visst du kan klippa dig och skaffa en annan tjej, men när du strippar och klär av dig är det samma grej...

Vaknar klockan 07 och kan inte somna om. Typiskt... speciellt när man inte behöver infinna sig på jobbet förrän vid 13-tiden, då tycker man att man kunde sova ut lite. Men nej, att somna om är helt omöjligt, har försökt i 50 minuter nu...

Kanske lika bra att kliva upp, knyta på sig joggingskorna och bege sig ut. Så kan jag se det här som en möjlighet att hinna med massa vettigt innan jobbdags.

Hoppas ni får en fin tisdag!








Jävla helveteskuk

Nu kan det nog inte bli sämre än såhär... Jag bestämde mig för att vara lite onyttig ikväll eftersom jag varit så duktig ett tag nu så jag tänkte baka bröd och äta det till middag. Well, har ni hört uttrycket; "Somliga straffar Gud med detsamma"?? Det är EXAKT vad som hände mig. När jag ska ta ut brödet ur ugnen så bränner jag sönder fingrarna TROTS att jag har en fet köksvante på mig. Alltså detta är egentligen en fysisk omöjlighet och denna vante har jag använt i säkert 2 år utan att någonsin bränna mig. Det gör så ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Man kan tydligt se att jag har bränt bort översta lagret med hud på pekfinger, långfinger och ringfinger. Dessutom har vi ingen is hemma för ingen här fattar att vi inte har någon ismaskin i frysen längre så att man måste göra is för hand så jag fick ta det som fanns - en fryst laxfilé! Som att det inte var komiskt nog, liksom...




Godnatt

A lot of guys think the larger a woman's breasts are, the less intelligent she is.  I don't think it works like that.  I think it's the opposite.  I think the larger a woman's breasts are, the less intelligent the men become.  ~Anita Wise





Please leave

Vädret rocks just nu ute ser jag... Jag ligger nämligen kvar i sängen med jordens hemskaste mensvärk. Eller just nu har det faktiskt lugnat ner sig lite, men trodde jag skulle dö där ett tag. Ska man sätta sig i solen på balkongen och fortsätta krampa eller? Haha, jag tror jag ska göra det nu faktiskt. Vi får höras senare.



A lot of beautiful people are stupid. There’s a tremendous amount of idiots who look so good. It’s frightening

När jag åkte hem från jobbet lyssnade jag på överdrivet hög musik i bilen och blev så taggad på utgång så nu har jag och Pemelie bestämt att gå ut när lönen kommer. Länge kvar men längtar redan nu, haha. Mina festperioder går verkligen i omgångar. Jag behöver EN riktigt jävla bra fest för att bli taggad på att festa mer. Förr var ju liksom jag och Pemelie ute varje helg typ? Men det var länge sen... Man kanske börjar bli gammal?

Jag har sån  j * v l a  huvudvärk. Kan bero på att jag haft fullt upp hela dagen. Nu får det bli läggdags i tid.


schnygga brudar


On my mind

Ligger fortfarande i sängen, kom inte mycket längre än såhär... Är så fruktansvärt trött och sugen på allt möjligt. Orkar ingenting, borde släcka ner och sova.

Saker jag tänker på nu...

1. Sushi, eller nigiri med räkor.
2. Salt och vinägerchips.
3. Choklad
4. Salt sill, ni vet lösviktsgodisen? Den svarta fisken
5. Potatisgratäng
6. Calippo

Hoppas ni tänker på roligare saker i alla fall, haha.



Last night, I dont remember last last night

Hej babes! Blev en liten AW ute i solen på Debasers uteservering i Slussen. Mucho nice. Just nu är jag hemma och egentligen dödstrött och skulle bara vilja sova men funderar på om jag ändå borde hitta på något ikväll? Eller om jag borde ta mig ut på en PW eller helt enkelt bara gå och lägga mig?

Vilka problem man har.






Puss på dig

Har suttit barnvakt tills nu, nu fick mamma ta de små liven istället för jobbet kallar så jag ska jobba 15-21. Mycket händelserik dag. Kände iaf att jag skulle slänga in en update här ifall vi inte hörs mer idag :)


Hade helst velat sitta på en uteservering och dricka öl eller vin idag. Får bli en annan gång...


Blä blu blä

Jobbet gick bra, träffade många intressanta människor som vanligt, haha.  En gubbe bjöd hem mig eftersom han skaffat en kattunge. Tackar nog nej till det erbjudandet, å då inte bara för att jag är allergisk...
 
Imorgon kommer jag va barnvakt åt mina småkusiner, mysmys :)


A moment on the lips, forever on the hips

Jag vet inte när jag var såhär hälsosam senast, plötsligt har en helt ny värld öppnats där jag genuint bryr mig om vad jag faktiskt stoppar i mig. Jag känner dessutom att jag verkligen prioriterar träningen i mitt liv, jag menar kom igen, det är fredagkväll och jag åkte hem och gick ut och tränade istället för att hitta på något roligt?? 

Det känns riktigt bra faktiskt. Jag ska ta vara på den här tiden så länge den håller i sig (förhoppningsvis föralltid haha) och njuta.



Såhär död va jag efter träningen, svettig och äcklig...




Baby shake your ass right cuz this could be your last night

Nu är Jessica på jobbet och jag har precis kommit hem från mitt jobb, inte kul att vi jobbar om varann, då kan vi inte skvallra när jag kommer hem från jobbet! Skönt att ha slutat för dagen i alla fall.

Blir dock ingen vila nu direkt, ska strax hoppa i träningskläderna och ge mig ut på ett löp och PW-kombinerat pass i skogen. Härligt med sol! Har lite lätt träningsvärk i rumpan från träningen igår, hoppas på att ta ut mig ännu mer idag så jag får sådär härligt ont att jag knappt kan röra mig imorgon :) Hörs senare babes!





FREDAG

Ska strax äta lunch sen bege mig till jobbet. Jobbar 14-21 idag och hoppas på att dagen går fort! Har blivit illamående men antar att det är av min medicin. Ha en trevlig dag och njut av solen så hörs vi senare! PUSS




A kiss is something you cannot give without taking and cannot take without giving




Stop being so stupid.. it’s my turn

Jag vill träna, jag vill springa, jag vill känna att jag gör nånting bra. Snälla hosta, försvinn!






Walking gets to boring when you learn how to fly

Segstartad morgon idag, vill bara somna om. Ska hur som helst slänga på mig träningskläder och sen gå och handla, följt av en powerwalk till solariet. Sen kanske jag hittar på något roligt som att ta mig en shoppingrunda eller liknande.

Hur ska ni spendera er torsdag?



If you have noticed this notice you will have noticed that this notice is not worth noticing

Blev en kväll/natt fylld med diskussioner. Pemelie och jag diskuterade killar, hushåll och våra kroppar. Viktor och jag diskuterade kärlek. Jo och jag diskuterade relationer och jag och Christopher diskuterade problem. Kan man diskutera mer under en kväll? Tror inte det... Smartare blev man inte heller. Allt är fortfarande ett stort frågetecken.




Moroccan Oil

Har haft en riktigt SPA-dag idag, så otroligt skönt. Jag har badat, skrubbat kroppen, haft hårinpackning, hårolja, manikyr, pedikyr och nu så ska jag noppa ögonbrynen. Känner mig som en ny person, en fräschare person haha.

Måste rekommendera håroljan jag använder, den heter Moroccan oil treatment och den är typ mirakulös - på riktigt! Så jävla grym. Mitt hår went from disaster till babylent efter bara en användning.






Blondin

Det var inte länge sen jag var såhär mörkhårig. Jag kommer nog aldrig kunna bestämma mig vilken hårfärg jag vill ha men just nu nöjer jag mig med blond, det är ju faktiskt vår och sommar. Det är blondiner som gäller! Vad tycker ni om våran nya header förresten? Pemelie har grejjat den, hon är duktig den där tjejen!




Don Omar

Bästa sommarlåten är såklart Danza Kuduro. Lyssna och känn sommaren inom er. Snart är den här!







Yäääh

Härlig powerwalk, tog en del backar för att ta ut mig lite extra. Funderar på lite intervaller nästa gång om jag ens orkar det? Kanske faller ihop och dör, haha. Känner mig dock inte så taggad på att göra allt det andra jag skrev att jag måste. Hum.. kanske glider ner i soffan med senaste avsnittet av 90210 istället..

Nej vafan, skärpning nu. Solning får det i alla fall bli. Vi hörs väl efter det antar jag :)


Mysigt med regn

Åh vad sugen jag blev på en powerwalk när Pemelie skrev sådär, men det går inte för jag är sjuk och äter penicillin för den här hostan som någon gett mig, antingen min mor, Anna eller Mr x kanske? ;) Hahah härmar Pemelie lite i det här inlägget känner jag. Nä, men det kan va mysigt att ligga inne också när det regnar... Faktiskt!

Jag hade egentligen kunnat sova mycket längre idag men skulle skypa med Emma klockan tio så det var värt att kliva upp tidigt. Kunde inte somna inatt och inte heller imorse när jag varit uppe och gett hundarna mat och släppt ut dem. Hoppas på mer sömn under dagen för ikväll är det ju faktiskt valpkurs!




This place about blooow

Idag har jag maaassor att fixa. Egentligen skulle jag bara vilja ligga kvar i sängen och gosa men fan, det kan jag göra senare.

Jag ska bl.a göra detta:
- Fixa naglarna
- Fixa håret (hårinpackning, hårolja, föna)
- Gå och sola
- Tvätta
- Köpa ett par böcker och en väska

Men först, en powerwalk i det här fantastiska vädret. Uhh, jobbigt, men vad gör man inte för Mr.P hahaha. Puss på er!





Put your hands up in the air, dance for your man if you care

Jag har verkligen njutit till fullo av den här lediga dagen. När regnet faller ute så känns pressen att man måste hitta på en massa saker inte lika stor. Jag har legat i sängen, sovit lite då och då och bara myst. Vid 19-tiden träffade jag Susanna, som imorgon åker tillbaka till London för att avsluta sina studier, för en sista middag. God mat och en massa skratt, så trevligt. Vi gjorde lite sommar och höstplaner dessutom... Längtar något otroligt nu till sommaren och framförallt Grekland :) Men snart så!





En liten update

Usch, är fortfarande helt slut... Jag har gått och blivit sjuk också.. Är hostig så vi får väl se hur länge det håller i sig. Måste verkligen städa mitt rum nu, det ser hemskt ut här.




Fina tjejer

  
 

Shit, idag känner jag mig helt död. Var fan piggare igår. Var så dum och var uppe till typ 2 sen kunde jag inte somna förrän 3 inatt. Men men, ny dag, nya tag. Idag är det Roddan som gäller.


On my way to work

On my way to work, sitter på tuben. Fan vad kallt det är ute idag, man är inte direkt van med 0-gradigt som det är nu på morgonen. Första maj idag. Ska ni demonstrera mot något idag? Det ska jag. Mot den vidriga big brother-produktionen och dess fusk. Oavsett så hoppas jag att ni får en fin dag! // Emelie. Ps någon som vet när bloggappen kommer?? Ds.

RSS 2.0