Okej, vill bara berätta...

En del har undrat varför jag inte kommer att blogga igen på ett tag (and yet I just did..) och det finns självklart massor med anledningar till det. Inte så att jag tänker helt bojkotta bloggen för alltid utan bara att jag kanske bloggar mindre och inte alls lika ofta.

Det jag ville berätta var i alla fall att jag nu har fått ett jobb och kommer att jobba så mycket jag bara kan. Det är en kassatjänst givetvis och det ska bli riktigt roligt. Jag kommer att jobba fram till den 5:e september.


Passa på att njuta av sommaren, det lilla som är kvar! :)


Pussis,



Nu slutar jag blogga

För ett tag i alla fall.



Can you keep a secret?

Helt otroligt. Jag har ingenting för mig idag, alls. Kan va farligt för någon som mig, som blir rastlös så snabbt. Eftersom att det är sol ute så måste jag ta och utnyttja det. Därför ska jag ta med mig den här ut på balkongen och börja läsa. Den är riktigt rolig(TIPS!) och det var längesen jag läste den.




Inget särskilt alls

Herregud. Jag har varit vaken sen halv sju imorse och inatt sov jag inte många timmar. Jag är med andra ord helt död nu och bara väntar på att få sova. Men det verkar fan aldrig bli läggdags. Jag har varit på en tre timmar lång arbetsintervju, jag har flängt runt i stan, varit i farsta med mina vänner och nu lagat och ätit middag med en tjejkompis. Dagen har varit superduperultralång och tycks fan aldrig ta slut. Jag vill ha sovtid nuuu! Jag ska ta mig ett bad, se på dubbelavsnitt av två och en halv män klockan nio och sen tänker jag krypa ner under täcket för att soooova.


Gruppaudition :)

Jag dog inte, jag överlevde och klarade det rätt så bra tror jag. Nu får vi hoppas att jag får jobbet också, i sådana fall börjar utbildningen på fredag och sen är det bara att börja jobba efter det. Lönen suger rätt ut sagt, 25 kr mindre i timmen än på mitt förra jobb och dessutom bara ett par kronor i OB, men vad gör det? Jag saknar att arbeta så fruktansvärt mycket att jag knappt kan vänta på att bege mig ut i arbetslivet igen :)

Håll alla tummar och tår ni har!





Hello hey, what's your name? I need to know...

Ska jag erkänna så varade shejkandet i typ 5 minuter, max. Det tog mig inte länge innan jag kom på varför jag inte går ut så mycket nuförtiden, man kan nämligen inte dansa utan att ha minst 3 kukar tryckta mot sig. Tyvärr är inte jag en av de som tycker om det, jag vill bara dansa med mina tjejkompisar utan en massa äckel, men det går tydligen inte. Tilläggas kan göras att det var nittiotalsmusik som spelades, typ Spice Girls, Backstreet boys, Offspring och Aqua. Men alla äckel kan ju tydligen jucka till det också.. fyfan.

Nej, nu till något annat. Jag håller på och förbereder mig för en arbetsintervju imorgonbitti. Jag har gjort massa kopior på mina betyg, både den engelska och den svenska versionen (snea och fina blev dom) och nu ska jag skriva ner lite svar på ett frågor dom ville ha besvarade. Jävligt krångliga frågor.. men whatever. Det svåraste är nog hur jag ska orka upp halv sju imorgonbitti utan att dö..



 



Nu ska jag ut

Nu ska jag ut och shejka lite. Det är jag värd. Hörs. Puss.



Cool whip

Favoritklippet, haha. Ett gott skratt förlänger livet..




Att titt-ut-leken kan vara så rolig...

Fuck bloggandet tänkte jag tidigare idag. Orkar inte riktigt med någonting känner jag. Men innan jag skiter i allt helt så vill jag bara berätta att jag har lekt med Alex Ballex idag,  vilket förstås fick mig på lite bättre humör.





Yada yada yada

Gud vad jag inte vill ha söner när jag får barn!! Var just och handlade och det var en upplevelse helt i sig. Nu skulle jag handla åt mig, min bror och hans polare. De äter så sjukt jävla mycket.. och ännu värre, dricker som jävla.. jag vet inte vad. Juicepaket, mjölkpaket och läskflaskor väger en hel del kan jag säga! Kunde inte fan inte styra cykeln hem sen för att varorna som hängde i kassarna på styret vägade TON. Dyrt var det oxå! Tur att det va mammas pengar, men i alla fall.. jag hade kunnat spenderat dessa pengar på vettigare saker. Som skor kanske.



Sleepless in Skarpnäck

Goooood mooorning sunshiiineees! Jag vaknade för ett tag sedan och kunde inte somna om, men än ligger jag kvar i sängen och myyyser. Så otroligt tråkigt att mysa själv bara, så jag myser här med er istället!

  

Pussisar,




Ingen mat, inget blod

Jises vad hungrig jag är! Jag kör med en strikt "ät-ingenting-diet" för att mensen ska försvinna fortare. Som vi alla vet betyder ingen mat, ingen mens. Och det funkar väldigt bra faktiskt. Frågan är bara hur länge jag står ut.. Aja, mensen är nästan helt gone iaf. Snaaaart får jag äta igen!



Blä orkar inte klämma fram någon rubrik

Vilken underbar onsdag! Och fint väder också! Fint väder kräver fina kläder.. tycker jag.




Ursäkta för den sämsta bildkvalitén genom tiderna, men så blir det med en mobil som gjort sitt och kass belysning. Ni får världens mest obäddade säng på köpet också. Pussis.


Fuck you.


Kiss me thru the phone


Jag älskar dig mamma <3

Mamma kan inte sova (det kan inte jag heller, men det kan jag aldrig på nätterna nu mer.. på dagarna sover jag däremot jävligt gott) pga. händelsen tidigare ikväll så hon väckte pappa som blev hungrig. Han sitter nu i köket och äter. Karlar och mat asså.. Jag passade i alla fall på att lägga mig brevid mamma i sängen och snacka. Det bästa med min mamma är att hon är lika knäpp som jag, så nu har vi legat och skämtat och skrattat så att tårarna sprutat och magen värkt. Vilken trevlig natt!


Imorgon är det dags igen!

Det finns någonting jag hatar mer än mycket annat (fan vad gnällig jag har blivit, men i nästa mening fattar ni väl varför). Det är mens. Jag avskyr mensen och försöker jämt komma på anledningar till att skippa den. Inte nog med att man ska blöda i ett par dagar, man kan inte ha sex (tillhör tyvärr inte den skara människor som är into blodsex) och dessutom känns det som att min livmoder går en plågsam död till mötes. Jag lever i princip på värktabletter dessa dagar. Därför ska imorgon bli en helt underbar dag, jag får nämligen börja på en ny p-pillerkarta. Det betyder att mensen tar slut. Hallelujah! Couldn't be happier. Denna vecka utan p-piller suger. Åh vad jag älskar mina blåa små piller.



Vad är det för fel på folk??!

Gud alltså, var nyss en helt jävla psykad brud här och ringde på. Hon försökte ta sig in i lägenheten och va helt jävla rabiat. Allt slutar i kaos. Pappa typ kastar iväg henne och mamma ringer polisen. Och jag sket på mig, typ. Jag har sån jävla tur att detta hände den enda dagen som mamma och pappa är hemma, imorgon ska de resa bort igen. Nu kommer jag aldrig våga gå utanför lägenheten igen, hon skrämde livet ur mig.

Mamma vandrar omkring och säger "Pappa, nu vågar jag inte resa bort och lämna barnen ensamma!"

En sak är i alla fall säker. Om jag vågar lämna lägenheten så lär jag i alla fall inte komma tillbaka på ett tag.



Pussen.


Så kan det gå

Hellu! Ni får ursäkta föregående inlägg, jag var väldigt upprörd när jag skrev det men så blir det ju ibland. I min värld är mina vänner allt, jag skulle offra mitt liv för dom. Jag värdesätter dom högt och tycker det skulle vara en skam att på något sätt misstro dom. Därför blir det så konstigt för mig när vissa av mina vänner inte alls har samma värderingar angående detta och helt andra prioriteringar än vad jag har. Det blir helt ofattbart för mig att vissa inte kan se hur högt värderat vänskapen är och bara ta den förgivet. Men men, alla är vi olika och det är bara att lära sig det. Nu vet jag i alla fall att vissa av mina vänner är HELT olika mig.. bättre sent än aldrig.


Jag vet inte vart jag ville komma ens. Tror jag bara ville skriva av mig lite.


PS. Det gällde såklart inte alla mina vänner. Jag har ju en del helt fantastiska också. DS.

/ E


"!#9fnf990dh!"

Fuck allt och alla!!! Det är allt jag har och säga nu. Flytta snart? Till Spanien kanske. Där verkar i alla fall riktiga vänner finnas. Miss you guys!

Gah! Så trött man blir. Illamående till och med. Rädda mig från den här världen!!!

/ E

Polkagris

Hej bloggis. Tänkte bara berätta att jag lever. Igår var jag och Pemelie på sommarkrysset för att få en liten skymt av vår älskling Måns. Han var lika het som vanligt och hade rosa skjorta på sig! Vi tog en cider i regnet innan det var dags för mig att bege mig till ett par andra vänner som satt i en park. Efter det blev det utgång. En ganska nykter sådan dock, men vad gör det?

Nu har jag en hel del att fixa så det var bara på med mjukisbyxorna till mitt polkagrislinneoch börja.. Vi hörs väl i framtiden.




Blåa ränder, de går aldrig ur.

Hallå bloggisen. Försökte mobilblogga tidigare men batterierna i mobilen dog så det blev inget med det. Söndagen har i alla fall bestått av thaimiddag på Sawadee och Djurgården - Elfsborg på Stadion. Blev tyvärr förlust, men det va ju väntat..




Nu ska jag strax baka tårta, min kära pappis fyller år imorgon, 49 faktiskt. Tänkte låtsas vara förvirrad och skriva ett kort där det står "Grattis på 50-årsdagen", men det känns lite väl elakt, hehe. Jag som är snällast i världen.

Pussis,


Så fel det kan bli


Vafan var detta för missfoster till varg? Och då syftar jag inte på att den attackerade en tax utan på vargens käftar. Den hade alltså flera stycken?!? Gud vad creepy, det hade inte jag velat se...


Äntligen över!

Åhå vad kul!! Just som jag gått och lagt mig så smsar min bror att han är på väg hem och att jag inte får somna. Han har varit i Götlaborg och spelat Gothia cup en vecka. Äntligen slut på ensamheten. Jag är verkligen ett flockdjur.


Varför händer sånt här alltid mig?



Trevlig resa mitt i natten...



:)

"El mejor plumón es una buena conciencia"



Godnatt <3

Nu har jag ätit pch tittat på Hälsoresan. Nu är jag på lite bättre humör igen. Nu ska jag väcka grannarna genom att ta ett bad och sen ska jag krypa ner i sängen. Hörs imorgon <3




Jag lär aldrig av mina misstag

Att man aldrig lär sig!! Filmen var så jävla dålig alltså. Man ska aldrig läsa en bok och sedan förstöra det genom att titta på filmatiseringen av den, där inget stämmer överens med vad som händer i boken. Nu är jag så grymt besviken, usch. Har dessutom levt på en påse ahlgrens bilar idag, vilket betyder att min mage skriker efter mat. Därför ska jag laga mat nu och se en BRA film.


Onsdag

Blev en lugn och tråkig dag igår. Men idag, då händer det grejer! Jag ska nämligen på premiären av Harry Potter ikväll, som jag väntat! Längtar så sjukt mycket. Innan dess ska jag bege mig ut i solen ett par timmar. Hörs senare. Pusspuss.





Vi älskar Måns

Jag och Jessica älskar Måns Zelmerlöw. Nu tittar vi på firandet av kronprinsessans födelsedag där Måns uppträder, av just den anledningen, att han uppträder. På lördag ska vi till Gröna Lund där han kommer att vara programledare för Sommarkrysset. Vi <3 Måns.




Trötter

Jag är fortfarande såååå fasansfullt trött. Så jäkla trist och segt att vara såhär trött. Jag får ingenting gjort, jag bara ligger här helt död. Orkar inte laga mat, orkar inte gå på toa, orkar inte sätta på teven. Jag är helt slutkörd.







Just det.

"If every instinct you ever have is wrong, then the opposite would have to be right." - Jerry Seinfeld

Lustiga fördomar

Har ni också haft konstiga idéer och föreställningar om saker och ting? Fördomar typ. Jag har tills ganska nyligen alltid haft för mig att fula människor alltid är trevliga eftersom det på något vis är så de väger upp för sitt misslyckade yttre, en trevlig insida kan ju faktiskt göra en ful människa lite mindre ful. Detta har jag fått motbevisat BIG TIME alldeles nyligen... Fula människor kan vara riktigt otrevliga dom med.



Varning!

Sjukt trött. PMS. Irriterad. På allmänt dåligt humör helt enkelt. Se upp för mig med andra ord.





Jag är inte riktigt frisk

Konstigt nog har jag gått och blivit sjuk under natten. Kände mig helt kry igår - tills jag skulle gå och lägga mig. Då smällde det till och jag fick väl feber och hela köret antar jag. Låg och väntade på bättre tider för att kunna somna men det gick inte. Till slut somnade jag iaf och vaknade upp aningen friskare men fortfarande sjuk. Blä, hur lyckas jag med sånt här? Jag och Emelie skulle ju ha mysmiddag och filmkväll idag! Som det ser ut nu så är det ingen idé för jag måste verkligen bli helt kry till onsdag :(  Det är ju positivt att det känns bättre och bättre hela tiden iaf.

Men pemelie, om du läser detta så vet du iaf att jag lever men halvt inte. Filmkvällen får vi väl ta i helgen kanske? BLÄÄÄÄÄÄ

Nu ska jag gå och försöka se till att bli lite friskare.




En trevlig utgång

Hej bloggisen. Sitter här i underkläder och dricker nyponsoppa. Det var en mycket trevlig kväll, om man bortser från stalkern som förföljde oss hela kvällen runt i stan och dom äckliga araberna som skrek diverse otrevliga saker till mig för att jag "inte visade dom någon respekt när dom sa att jag va vacker"?? Jaja, mycket ska man uppleva innan man dör.

Sen fick jag sitta i gullmars i typ en halvtimme själv och vänta på min nattbuss, men som tur var fick jag sällskap av en gubbe från SL..

Jag och S förra sommaren :)


Nej nu väntar sängen. Pussisar,


Nattens hemlöse

"Min hund åt upp min katt. Snälla hjälp mig, jag behöver pengar"

Nu drar jag

Har tittat på Denise Richard's - It's complicated hela kvällen medan jag gjort mig i ordning. Nu blir det (en lugn) utgång med min kära S. Bilder blir det kanske, förhoppningsvis. Vi får väl se. Anyways, Im off now. Kisses.






Barn är bra ärliga...


Gratis fylla!

Ha! Där lurade jag er allt va?! Inte fick ni veta vad jag hade haft för mig, nej. Det väljer jag nog faktiskt att hemlighetshålla här på bloggisen, det skulle nog bara vara för upprörande om ni fick veta.

Igår gjorde jag massor, allt utom det jag tänkte att jag skulle göra, vilket var att städa. Kvällen slutade i alla fall på Grönan med B2 vilket var mycket trevligt. Jessica hade glömt sitt gröna kortet men hon fick såklart komma in gratis ändå eftersom att hon är "vacker som en ängel". Jag citerar alltså, det var inga självvalda ord, hehe. Det blev iaf sockervadd, brända mandlar, EMD och lustiga huset. "Gratis fylla!" som Jessica skrek där inne.



Nu har jag precis kommit hem och är dödstrött så nu ska jag dyka ner i min egen säng och sova vidare.

Pussisar,


GÄSP

Jag har varit ute på äventyr ända sedan inatt faktiskt. Nu är jag så svinigt jävla trött, ni anar inte. Jag har under det senaste dygnet kanske fått sammanlagt 2 timmars sömn. Det är sjukt lite för någon som annars gillar att sova 10-12 timmar per natt. Men vad jag har haft för mig får ni veta imorgon. Nu ska jag stupa ner i sängen och sooova, lääänge.

puss


Logik logik

Jag känner någon slags logism(?) flöda inom mig idag. Simpla, logiska svar bara sprutar ur mig när jag pratar med folk. Var nere hos S en sväng idag och hon fick ta del av mina riktigt logiska tankar..

S: Jag vet inte hur jag ska hälsa på honom. Ska jag ge honom en kram, eller en kindpuss? I Holland hälsar man puss, puss, puss tror jag.
Jag: Jaha, men vi är inte i Holland nu så du behöver inte oroa dig.

S: Jag ska köra upp på tisdag! Åh, tänk om jag failar!
Jag: Det går nog säkert jättebra. Annars är det bara att göra om det..




fantasilös

... eller så kan man blogga. Fast jag har verkligen ingenting att blogga om. Helt tom i skallen är jag, men det är jag väl alltid iofs.

Äsch, ni får en bild istället. Pusspuss.





När man inte kan sova...

Så kan man ju ägna sig åt annat. Jag ligger här i sängen med allt jag behöver (nästan), dvs mina två älsklingar Harry och datorn. Vi myser tillsammans allihop.





Nej det regnar inga män, bara vanligt vatten

Ligger här i mörkret med fönstret öppet och lyssnar på regnet som smattrar där utanför. De flesta avskyr regnet, jag tror att jag älskar det. Ibland i alla fall.  Luften blir så fräsch och dessutom luktar det så gott.





vad har man gjort för att förtjäna detta liksom?

Nej jag orkar inte heller mer. Och i mitt fall så handlar det inte om någon allergi. Jag e bara så trött, så trött..

Men jag lovar, nu ska du få PRECIS som du vill.



Nu orkar jag inte mer

Nä, nu orkar jag inte vara pollenallergiker längre. Det är så hemskt. Har dränkt mina ögon i en halv flaska ögondroppar men det hjälper inte. Inte heller hjälper de där j*vla tabletterna. Vad ska man gööra? Några tips? Det är väl bara att hålla fingrarna borta helt enkelt. Som krydda på moset är jag lite irriterad. Blä

Snart ser jag väl ut såhär...




Jag fick ändå hålla hand med världens bästa

Den här kvällen har ju tillägnats Michael Jackson. Jag hade ingen att hålla i handen, så jag höll min hunds tass. Han förstod inte riktigt varför jag gjorde det helt plötsligt men han höll lydigt kvar den och trodde antagligen att det var "vacker tass" vi körde. Han hoppades väl på en godis eller två..






There is no one like Pitbull


Dagens outfit

Jag tog en bild på dagens outfit för att jag vill att ni verkligen ska förstå hur seriöst jag tar det här med färgen rosa. Rosa är allt för mig. Länge leve den färgen!







FUCK

APKAJFROFJPENFL MFÅJFM JKŨÅWĨ CPJPDFNEÅEKPOEWNCPSOAN D BPOÖPPÅAsåå<zpnbgvbnobngäsäå¨lsaojsNPWSJFIFNÅPEÅFPKPNK,DSM,D .DS LOFNOOLLKMMKFJFUIHOISLPSKNBÖAPÅPOBFKBJBF!!!!!!!


Typ.




In my lovely ghetto

Nej nu har jag legat och vridit och vänt mig i 2 timmar. Det går inte att sova pga. ett par odrägliga ungdomar här utanför som skriker och slåss och gud vet vad. Jävla idioter alltså, helt omöjligt att somna för att de för ett sådant oväsen! Gå hem och lägg er förfan!

Dagens ungdomar alltså...



Soooov goooott!

Hellu bloggisen. Vad duktiga vi har blivit på att uppdatera tycker jag! :D
Ska strax krypa ner under täcket och släcka lampan, men först ska jag givetvis läsa ett par kapitel innan jag somnar. Inatt kommer förresten min bror hem från Italien där han varit med sitt fotbollslag AFC Elite och spelat någon turnering. Det ska bli jättekul att han kommer hem, han har varit borta så länge att jag börjat sakna honom, även om det för det mesta bara är skönt att bli av med honom..

Tänkte i alla fall få tillbaka någon normal slags dygnsrytm, så jag ska lägga mig nu och gå upp hyfsat i tid imorgon. Det blir mitt nya mission :)




Sov sött nu allesammans.

Pussen


Dagens citat

"Vi har ju redan copycats.. så om vi börjar kopiera från någon så är cirkeln sluten"

Boom boom boom


Fortsättning

Tro på när allt är såhär
Och ingenting vi nånsin med nåt menar
För vem ska jag tro på
tro på tro på när
Tro på när allt är såhär
Jag hoppas ändå på ett lyckligt slut (8)





Jag äter Dumleklubba

Här ligger jag i soffan och kollar på Sommarkrysset och äter dumleklubba. Sommarkrysset är ju riktigt tråkigt idag. Kunde ha gjort så mycket mer nödvändiga saker men självklart orkar jag inte. Städa behövs verkligen här hemma. Bara jag och pappsen hemma vilket innebär att huset ser ut som ett bombnedslag. Städningen får ske på onsdag nån timme innan mamma kommer hem.
När jag flyttar skulle jag aldirg kunna tänka mig att ha stökigt hemma men  nu har jag ångrat mig lite, kommer nog vara rätt stökigt trots allt men vad gör det?

Nehe nu är sommarkrysset slut. Vad gör man nu? Slutar babbla iaf.

Vem ska jag tro på, tro på, tro på nääär (8)



Puss


Jag äter bajs

Först och främst, om ni undrar över rubriken så är det  bara ett litet expriment jag utför. Jag äter självfallet inte bajs på riktigt. Så nu har vi fått det ur världen :)

Något jag däremot ska äta är iaf kyckling till middag. Håller på och lagar det nu, sen får vi se vad som händer. Förhoppningsvis ska jag hitta på något med Jessica och Smilla. Skulle egentligen gått ut med Suzana ikväll men känns inte som att det blir av. Skulle iofs behöva supa skallen av mig, men det får bli en annan gång..

Hörs lite senare bloggis.



Verkligen inte okej...

För att referera till tidigare inlägg angående min bedrövliga solbränna tänkte jag bara visa det också. Det här kära bloggläsare, är INTE okej.





Här ligger jag mitt i natten

Här ligger jag mitt i natten och läser Harry Potter. Dessa böcker kan jag läsa om och om igen. Det kanske inte är så vanligt i min ålder att ligga och läsa Harry Potter natten till en lördag... Ni kanske inte tycker att jag är fullt normal, men jag skulle ge min vänstra stortå för att bli en häxa och leva i trollkarlsvärlden. Som min kära vän sa; "Då kanske du inte hade behövt punga ut 40 papp på ett par nya bröst och istället bara trolla dig till dom!". Mycket riktigt.






Jag är tillbaka


Hej bloggiiiie.


Jag är inte tillräckligt aktiv här måste jag erkänna. Men som förlåt så får ni istället massa bilder i det här inlägget. Jag och Anna har nämligen vart på dunderkryssning. Det var faktiskt skojsigt trots att det var lite lite folk av vår generation.

 

Vet inte vad detta påhitt av Anna var, å ta mig bakifrån?
 


Denna kryssning var lite av en specialkryssning för vår del. Vi var lite VIP-gäster ombord. Vi fick maten gratis och så fick vi komma in å hälsa på där de styr båten. Jag blev mycket klokare av detta. När jag blir stor ska jag bli en sån som styr en båt - med en liten spak. Det kan väl vem som helst? Resten av knapparna får någon annan sköta.

 

 

Nu vill jag varna känsliga läsare för denna bild. Korvtår, fettofot, död fot å allt vad det nu heter. Men här kollar de ner när de parkerar båten vid en kant, det var lite läskigt att gå på den.


Nu får ni vara nöjda för ett tag iaf. Puss på er!





Så äckligt kvavt ute

Godkvällis bloggis :)

Har egentligen inte så mycket att skriva, ville bara titta in och säga hej. Dagen har givetvis spenderats ute i solen i detta äckligt klibbiga väder. När jag skulle ta bussen hem imorse trodde jag seriöst att jag skulle DÖ, smälta bort och bli till en äcklig sörja. Det vara bara att komma hem, smörja in sig i en halv flaska SPF och sedan bege sig ut igen.

Nu slappar jag framför teven med jordgubbar.



Bloooooondiiiin så fiiiin

Hallå bloggisen. Sitter här med hårfärg i håret. Ju blondare desto bättre, right? Ska strax hoppa in i duschen och skölja ur det, sminka av mig och raka benen. Sen är det bara att sminka om sig och hela köret.

Åkte in till stna idag i alla fall. Big mistake! Hemskt vare, inte en endaste jävla butik med AC. Trodde jag skulle tuppa av där ett tag. Hur som, mötte Jessica en sväng inne på Gina. Letade efter nya tights/leggings what ever you wanna call it men hittade inga i min storlek. Gick surt fram till Jessica och sa "Det finns bara i XL! Känns inte riktigt som min storlel.." varpå Jessica svarar "Jo men det passar väl dig. Det såg du väl bland kommentarerna på bloggen?". Haha!

Men jag fick med mig på både tights och en klänning hem. Och så hårfärgen förstås. Och så silverschampoo :)

Nu är det dags att skölja ur detta mirakelmedel.


JAOURTI ME KARIDIA KE MELI

Första sommaren på länge som jag inte åker till Grekland. Väldigt tråkigt givetvis, men jag gissar på att landet inte kommer försvinna direkt. Förra sommaren var jag på Karpathos med min syster och åt världens godaste efterätt. Jag var tidigare inte så förtjust i det, men nu är det bland det godaste jag vet. Så vad gör man om man inte kan åka till Grekland? Man tar Grekland hit of course. Värmen är ju redan här, så det var bara efterätten som fattades.

Grekisk yoghurt med valnötter och honung. Muuuums!




RSS 2.0