This is what makes me go nuts sometimes...

Jag har suttit och reflekterat över Jessicas senaste inlägg en stund nu. Visst kan man ifrågasätta vad det var för fel på den där kvinnan, men vad jag mest av allt undrar över är vafan det var för fel på killen? Vad hade han för sjuk fotfetisch som krävde att hon parfymerade sina fossingar med en massa sprut? Eller var det kanske så att den här tjejen led av brutal fotsvett, som hon förevigt försöker dölja i en daglig dusch av parfym?
Oavsett om det var fotsvett eller fotfetisch så kan man ju undra varför han uppskattade detta...

Och som att det inte vore nog med det. Varför vill han vara med en sån tjej? Personligen skulle jag bli någorlunda rädd om jag visste att min partner satt och klippte håret på tåget innan vi skulle ses. Det betyder ju att min partner går runt med en sax i väskan. Why? Går personen alltid runt med sax i väskan? Eller slängde personen ner den innan han/hon skulle dra, just in case liksom?

Och det här gott folk, är vad som får mig att bli helt jävla knäpp i skallen ibland. Min mycket goda förmåga att föra djupa reflektioner. Fuck.



Jag älskar rester!

Hallå bloggisen. Här sitter jag och äter rester. Det är nog bland det bästa jag vet. Jag vet även att Jessica älskar rester. Det kan ju va så himla gott!

We <3 rester!


Människor är bra konstiga

Man slutar aldrig undra hur konstiga människor kan vara. För hela tiden stöter man på konstigare och konstigare folk. Idag på tåget mellan Älvsjö och Rönninge satt en kvinna  som jag skulle gissa var runt 25-årsåldern. Hon sitter och gulligullar med sin pojkvän i telefon och det låter ungefär såhär:

- Men möööööter du mig dååå? Ta med en tröja för jag fjyyyyyser. Du saaa att det var varmt men det var det inteeeee hihi.

Bara det drog ju min uppmärksamhet till henne. Tur att jag satt bakom henne så jag kunde fortsätta underhålla mig med att kolla vad hon höll på med. Hon och hennes pojkvän sa hej då sen började hon knappa med mobilen - förmodligen smsa. Hon har knappljud på! Ett pip för varje knapptryck, och hon sitter där och skriver sms med pekfingret, i sisådär en kvart. Till slut trodde jag att jag skulle bli dum i huvudet av de där pipen. Tror många andra kände som jag då alla blickar var på denna kvinna. Jag tror nog hon skrev antingen en bok eller en kärleksförklaring till sin kille i smset.

Sen verkar det börja det närma sig hennes station. Hon kommer väl på att hon glömt duscha så det var bara fram med parfymflaskan och dränka sig. Hon börja med håret, fortsatte med 15 sprut i nacken och sen ner över brösten, magen, benen och slutligen fötterna. Jag satt där helt fascinerad över att hon ens kunde ta så mycket parfym, och på tåget (!) där allergiska människor förmodligen befinner sig, som jag till exempel. Egentligen borde vi alla på tåget kanske ha tackat henne för vi fick ju i princip också delta i duschen. Hela tåget stank tvåläckelparfym.

Nu får hon ju ge sig tänkte jag. Men nej...

Då tar hon upp en sax. Hon börjar klippa håret (som för övrigt var mycket slitet och äckligt)! Jag ville bara säga till människan: Nej du blir inte vackrare och du luktar inte godare för att du håller på. Efter att ha lekt frisör så var det dags att göra en liiiiten, liten fläta mitt på huvudet, sen var det (nog) bara sminkningen kvar. Fram med spegeln och necessären och DÅ var vi äntligen framme i Rönninge och jag gick av. Får väl bara hoppas att hon fick mycket komplimanger av sin kille, så det var värt allt detta besvär.




So true, so true




Och ja, jag har min facebook på spanska. Jag inbillar mig att det på något sätt förhindrar mig från att glömma språket...



Alla gillar vi lite snusk...

* Det manliga rekordet för gruppsex innehas av en kille som klarade av 55 tjejer på en dag. Hans mål var 101 stycken, men det klarade han inte.

* De flesta killar kommer inom sex minuter efter att de börjat ha sex.

* En far och hans (vuxna) son har nästan alltid samma storlek på det allra heligaste...

* Vissa apor av kvinnligt kön ägnar sig åt en typ av prostitution där de erbjuder sex mot att få extra mat.

* Den största sexorgien ägde rum i Rom för över 2000 år sen. Runt 7000 personer var med och släppte alla hämningar!


Man vill ju inte va en tönt...

Vilken tur att man arbetar på samma plats som en god vän! Speciellt en vän som jobbat där mycket längre än en själv. Denne kan nämligen lära en alla inofficiella grejer, sådana som cheferna aldrig talar om. Jag tog hem min vattenflaska (den som man får på jobbet) igår från jobbet. Det kommer jag aldrig att göra igen. M var snabb med att påpeka att det hur töntigt som helst att göra det. Vilken tur att han sa det! Man vill ju inte tillhöra en av töntarna på jobbet...






Ett tråkigt inlägg

Igår blev det utgång med Emma och lite annat rönningefolk, det var trevligt. Vi satt först på Söderhof men sen drog jag och Emma till gk. Inget mer med det, det var min kväll. Inga bilder togs tyvärr heller.  Nästa helg blir det utgång igeeeen eftersom jag fyller år på lördag. Då ska väl jag och Pemelie kunna se till och kirra några bilder. Det var allt för länge sen sist. :)

Puss

 


Sorgligt dygn

Egge Eggson säger:

haha jag kollade på skoj vilka inlägg du gjort i bloggen på min födelsedag

24 augusti så ganska nyligen

E säger:

haha

hum

Egge Eggson säger:

Idag finns två ord som beskriver det mesta

Fuck. You.

hahahaha

E säger:

grattis i efterskott

hahahaha

Egge Eggson säger:

kefft

E säger:

haha

roligt

Egge Eggson säger:

och så sörjer du ditt té

fast det var natten innan

E säger:

sorgligt dygn


Sagan om ringen

Hallå bloggisen. Jag ligger här helt död i soffan och tittar på Sagan om ringen. Fin berättelse det där, haha. Jag älskar denna triologi, eller egentligen all sån där fantasy (nästan). Jag har nog sett den här filmen en miljard gånger, men det gör inget för jag älskar den lika mycket i alla fall. Visst är den lite otäck då och då, men jag står ut.

Jag har i alla fall lagat middag, men jag orkar inte ta en enda tugga. Jag är så fruktansvärt trött. Jag är på lite bättre humör nu än tidigare (med tanke på det förra inlägget). Kan ju ha och göra med att jag avlägsnat mig från min arbetsplats. Eller helt enkelt att vi hade så jävla kul den sista timmen. Vem vet.



Nu måste jag fortsätta titta på filmen. Nu är det spännande.

Pussis,


Kanske inte...

Ska faktiskt gå emot det jag skrev i förra inlägget och dela med mig av en sak. På jobbet anordnades det en kryssning som de flesta verkar ha deltagit i. Jag deltog lyckligtvis inte i den, men har fått delta i samtal om den efteråt här på jobbet. Alla låg med alla, sägs det. Det pratas om hur äcklig kryssningen var. Nu är jag så äcklad att jag knappt vågar gå till jobbet. Gud vet vilka sjukdomar folk bär på. Har personen brevid mig gonorre? De i lunchrummet klamydia? Nä, jag håller mig nog på avstånd. / E

Jag kanske inte borde vara här?

Nu har jag försökt skriva ett inlägg i.. ja, hur länge som helst nu. Men jag får inte fram ett ord. Jag vet faktiskt inte alls vad jag ska skriva. Vad vill man egentligen dela med sig av och inte? Jag delar nästan aldrig med mig av mina innersta tankar och känslor. Jag är en sådan person som behåller allt inom mig. Jag har lärt mig att det är bäst så och så lär det nog förbli förevigt... Så kanske är en blogg helt fel för mig egentligen? Är det inte här man ska vräka ur sig allt man har på hjärtat? Är inte det här stället man ska dela med sig av sina tankar till de som vill ta del av dem?

Nej, inte för mig.

Så istället tänkte jag berätta att jag har haft en otroligt tråkig arbetsdag idag. Otroligt lite att göra, otroligt mycket tid att döda och otroligt lite som fungerade som det skulle. Så då får man ju tacka gud att man har Jessica som man kan smsa och facebooka med istället (hoppas nu inte att någon av mina chefer läser detta, haha).
När jag kom hem åt jag dagens enda måltid bestående av en tallrik med flingor och så såg jag på finalen av danska Paradise Hotel.

Och nu ska jag sova. Godnatt.



9

Frågan är om det är du eller jag som är dummast?



27 augusti

Nu är det den 27e augusti och idag fyller min käre mor år. Hurra, hurra, hurra! Det här paketet ska hon få av mig senare :)




Oslagbart

- Today at walmart I heard a girl tell her dad she didn't want a Harry Potter back pack because it's not cool and only stupid. I shouted AVADA KEDAVRA at her and her dad fell to the floor pretendeding to die. I feel that I successfully embarrassed her and punished her for saying Harry Potter was stupid.



Vi må vara blonda men sååå dumma är vi inte.

Puss.



Vi må vara blonda men sååå dumma är vi inte.

Puss.



Just nu i bilder

Ja, här sitter jag. Nyss hemkommen från bion. Sommaren med Göran var väldigt rolig, det kan jag inte förneka. Vi fick ett par riktigt goda skratt under filmens gång. Men nu har jag tråkigt igen så jag tänkte fota lite...




Först ville jag fota mig själv för och visa att inlägget om att jag blivit brunett självklart bara var ett helt ironiskt inlägg. Usch! Vilken mardröm. Aldrig att jag skulle bli brunett. Jag är glad att så många av er känner mig att ni inte gick på det. Men, att fota utan spegel gick såhär bra..


Men efter ett par försök så gick det ju!



Så kom jag och tänka på att ni kanske undrar vad det är för skum tröja jag har på mig. Det är ingen skum tröja, utan världens sötaste t-shirt som jag har fått av David och Samira. Tusen tack!



Sen visste jag inte riktigt vad jag skulle fota mer. Men sen kom jag på att jag tänkte bjussa er läsare på det ni älskar mest här i bloggen; mina korvtår och korvfingrar! Här skymtar ni båda...



Närbild på mina korvfingrar. Skriker ni av lycka nu?


The summer with Goran

Godmorgon allesammans. Vaknade nyss av att min hund hade tråkigt och ville leka.. så det var bara att kliva upp. Så nu hade jag tänkt städa lite innan jag ska göra mig i ordning och åka och möta Pessica. Idag ska vi nämligen gå på bio och se Sommaren med Göran. Vi verkar va de enda som ännu inte sett filmen, så nu tänkte vi ta tummen ur röven och gå och se den. Visst blev titeln förresten jätteful när man direktöversatte den till engelska? Haha





Dreams

Här önskar jag att jag låg nu. Alldeles fööör längesen sedan sist.




iiiinglishhhhhh

Idag kära vänner har jag varit på Södertörns högskola. Huga(!) säger jag bara, mycket att hålla koll på. Börjar studera affärsengelska där i oktober - kul! Någonting att göra iaf. Registrerade mig idag, sen följde jag med mor min som studerar där till SH-biblioteket. Jag verkligen avskyr bibliotek, det är så tråkigt att man bara vill somna. Satt där och väntade i över en timme och bara kollade på alla människor och undrade om de tyckte det var kul att plugga och vad de pluggade till.

Innan det är dags att börja plugga engelska är det körkortet det ska pluggas till. Alla verkar ju kugga på teorin nu för tiden? Huuuuur ska det gå? Brukar tänka att det är så himla många som lyckats ta körkort i det här landet så jag måste väl också klara det... Äh vi får se. (Slänger in en ful bild bara för att inlägget ska se roligare ut än vad det är)

Hörs :)




Idag finns två ord som beskriver det mesta

Fuck. You.



Vila i frid

Efter flera veckors letande har jag nu gett upp. Du verkar inte finnas kvar längre. Tack för många goda år tillsammas. Vi hade det så bra, du och jag. Persian Earl grey på påse.





Rest in peace.
Du ersätts från och med nu med lös-te...






Day and night

Hur mycket jag än gnäller när jag jobbar, så är att jobba bland det bästa jag vet. Jag är evigt tacksam att jag har ett jobb. Jag älskar att sitta djupt försjunken i arbetet, att lösa problem eller att räkna pengar och produkter. När jag kommer till jobbet så släpper jag allt annat. Jag lämnar verkligheten åt sidan ett par timmar och det är så jävla skönt. Till jobbet kan jag fly från allt jag inte orkar med för tillfället. Nu ska jag vara ledig tills på torsdag. Skönt på ett sätt, jobbigt på ett annat.

Men tack iaf för att jag har ett jobb att gå till.




Glad Påsk



önskar

Dagens fråga

Vad är schizofreni?

Man talar ibland om schizofreni som en psykossjukdom. Med detta avser man att en viktig aspekt av sjukdomen är att verklighetskontakten kan vara påverkad, t ex i form av hallucinationer eller vanföreställningar (se under 'Vilka symtom ger schizofreni'). Schizofreni kan påverka en människas tänkande, upplevande av sinnesintryck, känsloliv, rörelsemönster, viljeliv och uppmärksamhet. Symtomen kan vara mycket skiftande, men medför oftast att det sociala livet (studier, arbete) och relationer till andra (familj, vänner) påverkas i mycket hög grad.

Sjukdomen startar ofta kring 20-årsåldern men insjuknande kan ske vid högre ålder, upp i pensionsåldern. Den som drabbas av schizofreni kommer vanligen att ha kvar något eller några tecken på sjukdomen under större delen av sitt liv. Sjukdomsförloppet kan liksom symtomen vara mycket skiftande. En del av dem som får schizofreni har svåra symtom kanske bara under en period av sitt liv, och därefter mer begränsade eller mindre besvärande symtom. Andra kan drabbas av svåra sjukdomsperioder upprepade gånger. För en mindre del kan symtomen vara så uttalade att livet utanför sjukhus eller behandlingshem blir svårt att klara av.



Kunde inte sagt det bättre själv

Haha, läste detta på Marie's blogg. Hon är rätt så rolig hon. Jag kan inte annat än att hålla med om detta. Bra skrivet!



Blev det fint?

Jag ville ha förändring, men det blev varken lugg eller page. Nej, det blev en färgning helt enkelt. Tyckte att blondinbella blev så fin som brunett så jag ville också satsa på det. Så fint nu till hösten, eller hur?




What to do?

Jag funtar på och fixa en ny frilla. Jag är trött på den här icke-existerande frisyren, dvs håret hänger ner bara. Just nu har jag snebena och en snelugg som e så lång att den knappt är en lugg längre.

Men, jag vet inte riktigt vad för frilla jag vill skaffa. Lugg, page, bob eller kanske rentav löshår för en lång, svallande man. Det handlar självklart inte om vad jag passar i eller ej, allt klär ju en skönhet. Hum, hum.. kvällens bekymmer. Helt klart.



och innan jag somnar...



* Över 38 miljoner människor besöker Las Vegas varje år.

* En flodhäst kan springa lika fort som en människa.

* En haj kan känna lukten av blod inom 100 millioner liter vatten.

* Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.

* Det går 525600 minuter på ett år.

* En åsnas ögon är placerade så att den kan se alla fyra fötter samtidigt.

Dårar finns det gott om. Jag träffar dem varje dag.

Nä Jessica, tyvärr så gör folk inte det. Skäms alltså. Det finns så jävla mycket psychon där ute. Världen är full av dårar och idioter. Det kan jag givetvis intyga då jag arbetar inom serviceyrket och träffar flera hundra människor om dagen. Det finns en del riktigt trevliga personer, men överlag kan jag säga att människor är dumma, idiotiska och trögfattade. Jag är helt slut i skallen efter en dag fylld av hundratals puckon och därför ska det bli helt fantastiskt underbart att få lägga mig i sängen och krypa ner under täcket.

För i övrigt har min middag bestått av en liter mjölk. Hur nyttigt är detta för kroppen på en skala? Kommer mitt skelett att förvandlas till stål? Och mina naglar också kanske?


Skäms man inte?



Ibland kan jag få tankar som att "Här skulle jag kunna ställa mig och skrika vad som helst eller slå folk, finns egentligen ingen som hindrar mig" eller "Mitt i stan skulle jag kunna börja leka apa och låta som en, hoppa upp på människor och go wild" men det finns något som stoppar mig. Det sunda förnuftet. Det är ju tur att sunt förnuft finns, annars skulle väl världen se hemsk ut. Det märker man ju med tanke på de fåtal människor som idag inte ens verkar ha något förnuft över huvudtaget. Skäms dom inte så som dom håller på?

Med tanke på dagens tanke blir dagens ord just Sunt förnuft. Vad är det för något?

Sunt förnuft är en vardaglig benämning på sådant förnuft som rör sig på en alldaglig och lättförståelig nivå. I lite mer detalj kan detta dels innebära en sund och normal förstånds- och omdömesförmåga, dels allmänna meningen - det vill säga samlingen av de åsikter om världen och tillvaron i allmänhet som delas av alla med ett allmänt sunt förnuft.

Det låter ju ganska simpelt? Något som man borde lära sig under sin uppfostran ungefär liksom.


kvällens



* Kvinnor har i genomsnitt större näsor än män

* Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.

* Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.

* Det är omöjligt att andas ut genom munnen samtidigt som man andas in genom näsan.

* Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

* Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.

Tandtrådsfunderingar

Om det är något som jag verkligen suger på, så måste det vara att använda vanlig tandtråd. Alltså nu menar jag inte överlag, utan sådan tandtråd som bara är en tråd. Jag vill ha en såndär med handtag eller vad man ska säga. Jag fick nyss nämligen jordens utbrott när jag stod med en bit tråd och skulle tandtråda. Jag kan nämligen knappt använda sån.

En bit vanlig tråd går inte alls hem. Det är fan skitsvårt att använda sådan - den är svår att hålla i, den glider ur händerna på mig när den blir salivig och jag skär upp tandköttet så jävla lätt pga detta. Nej, plackers ska det va. Den är säkert mycket sämre, men så mycket lättare att använda.





Haha tänk om min tandläkare Eva skulle läsa detta.
Vad besviken hon skulle bli, hon som verkligen försökt lära mig det där.


Hej då sommar, hej höst

Känns verkligen som att hösten är påväg nu. Mörkare tider på alla vis. Hej då sommar




Stackars mig

Idag  var jag hos farbror doktor och fick jag en spruta...




Som jag undrat...

Varför blir huden skrynklig när man badar?


Svar: Överhuden på insidan av händerna och

på undersidan av fötterna är tjockare än på

andra delar av kroppen. Överhuden fungerar

som en tvättsvamp, och när vi badar länge så

suger den upp så mycket vatten att den blir

skrynklig.



The world is my home

Norrköping. Göteborg. Finland. London. Spanien. Grekland. Thailand. Malaysia. Australien. Staterna. Nya Zeeland.

Ge mig ett private jet och sjukt mycket pengar. Jag vill, jag vill, jag vill. Nu på en gång, typ.



Juste! Jag måste köpa papper till min filofax...

Här ligger jag och kvällsfilosoferar, eller filiosiferar som jag sa när jag var liten. Eller, yngre kanske. Jag är fortfarande rätt liten. Liten och vilse. Jag vet inte vad jag vart jag är påväg här i livet. Det finns så mycket jag vill och så mycket jag inte vill. What to do?



Just nu vill jag i alla fall ha en kopp te. Te och filosofi går bra ihop har jag märkt. Jag och te går väldigt bra ihop. Som Jessica och hennes Smurfdricka, ungefär.


En dag på Skansen

Idag blev det ett besök på skansen med Pessica. Det var såklart supertrevligt. Vi tittade på alla djur, åt en god lunch och diskuterade framtiden.


















För er som hängt med i hela Marie/våldtäkts/Bingo/Katrin-karusellen

Hittade den här kommentaren bland kommentarerna på Marie Plosjös blogg. Hahaha, den var rätt skön faktiskt.

#26 Star 2009-08-12 14:32:49
Elitas och Katrins försvar av stureplansprofilerna är så äckligt,
lås in dom med Tito Beltran i samma cell, ge dem en videokamera så kan Bingo filma.
Dom kommer trivas ihop för de är av samma sort.




Det bästa som finns är att... sova. Eller?

Att gå från att inte jobba alls till att jobba 13 timmar om dagen är en jävla omställning. Och riktigt jävla jobbigt. Att dessutom bara hinna sova 6 timmar där emellan är rent ut sagt förjävligt. Det resulterade givetvis i att jag sov som en stock i 14 timmar inatt nu när jag är ledig. Fyfan vad det var skönt och välbehövligt. Så idag har jag bara slappat ordentligt och verkligen njutit av min underbara säng. Nu ska jag vara ledig i två dagar till och då ska jag leka med alla mina vänner och alla som jag känner. Eh okej, inte riktigt då, men nästan.




Smurffi

Nalle puh har sin honung, bumbibjörnarna sin bumbisaft och teletubbiesarna sin tubbiekjäm. Jag har min Smurfdricka.
Jag hade min smurfdricka. Min smurfdricka från finland. Den är slut. Hade velat ha lite nu. Ligger här i sängen och tänker och tänker. Jag har beslutsångest och kanske hade smurfdrickan hjälpt mig. Vem vet.






Vad vore vi utan våra minnen?

Snart fyller Pessica år. Då blir det äntligen en riktig dunderutgång igen. Det var så himla längesen jag och Pessica var ute tillsammans, men när vi väl bestämmer oss för att släppa loss så brukar vi ha så grymt kul. Jag har några riktigt sköna festminnen tillsammans med B2. Många av de kan jag inte skriva om här i bloggen av olika anledningar, men här kommer ett par grejer som jag aldrig kommer att glömma...

- När jag och B2 skulle in på After för första gången (tror jag det var). Kristian vägrade släppa in mig för att "det inte såg ut som jag på kortet" på mitt ID. Haha, låt mig notera att detta aldrig har hänt, varken före eller efter den gången, någonstans. Han påstod att jag hade "juggenäsa" på kortet och att den juggenäsan inte existerade i verkligheten. Jaja, vi löste iaf problemet och behövde aldrig mer visa legg efter det.

- När Jessica och jag ville bli sådär riktigt svinfulla och upptäckte till vår förfäran att lakritsshotten var slut på stället vi var. Vi prövade andra shottar men tyckte inte att det hände något alls.. så vad gör vi då? Jo vi bestämmer oss för att shotta ren vodka. B2 kommer tillbaka från baren med två stycken vodka päron shots. Jag dricker aldrig mer Vodka päron...

- När B2 blev buren till tunnelbanan av garderobiären för att hon inte kunde stå upp och när jag fick en parfym som någon glömt kvar på klubben.


- När vi satt inne på golvet på McDonalds-toan.. nä förresten, det tar vi nog inte upp här.


- När en norsk kille stöttet på mig och det visade sig att han inte visste vem Lene Alexandra var. Fast han var norsk?? Jag blev väldigt upprörd och gick därifrån.



Emelies gillar-listan

- Amirs "gaybloggens" dissar-lista.


Puss,


Det är dags för hemmakväll.

Halloj. Sitter just nu och kollar på Berg flyttar in. Hon flyttar in hos Carolas ex Runar i det här avsnittet. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om honom faktiskt. Mesigheten får en tumme ner  och boendet en tumme upp iaf.

Ikväll blir det bara en hemmakväll. Smilla och jag var nyss ute på en pissrunda. Nu ska vi mysa ner oss framför tvn med god mat sen chips med dippi. Några filmer och tv-program lär det ju bli också.

Puss på er



 

Flintastek

Har äntligen tagit mig tid att ladda upp bilderna på kossan Emelie nämnde att vi åt för några dagar sedan. Minns att Emelie påpekade när jag kallade det en ko att det kanske var gris. Jag var tvungen att googla detta nu:

Flintastek är en köttprodukt från grisar som efter marinering grillas. Flintasteken styckas från grisens bak och är färsk skinka med ben utskuren i skivor, samma styckningsdetalj som vintertid säljs som julskinka.

Fyfan vad vidrigt säger jag bara. Jag som inte ens gillar skinka?! Den där flintasteken vi åt får förbli en ko för mig.
En svensk ko.

 



bla bla yada yada

Jag och Jessica spenderade ett dygn ute vid min söta, röda, lilla stuga i skogen. Smilla och hjalmar var självklart också på plats, men de va inte bästa vänner direkt.. Iaf så grillade vi och.. ja, åt för det mesta. Jag har tyvärr inga bilder, men Jessica har ett par på vår sverige-märkta ko vi grillade. Skulle föreställa en flintastek men det var nog snarare en halv ko.



Nu ligger jag här och dricker te och kollar på Ghost whisperer. Imorgon väntar jobb (tråååk) mellan 13.45 och 21 :)



pussen,



Ha ha

Det här tyckte jag och Jessica var hysteriskt kul inatt.



Tungvrickning

Jag måste berätta om den gången jag och S försökte lära vår vän Federico i Spanien att säga "sju sjösjuka sjömän sköttes av sju sjösjuka sjuksystrar på skeppet till Shanghai". Det kan ha varit bland det roligaste jag har varit me om. Jag skrattade så att jag tjöt och tårarna sprutade när ha´n försökte sig på den meningen. Han lyckades få fram; "sju sjå nam nam", typ. Och vart kom nam namet ifrån? Ni kan ju tänka er, någon som tom har knaglig engelska och ska ge sig i kast med den här typen av svenska meningar. Nä, än har jag inte lyckats få honom att säga det men nästa gång vi ses ska han fan lyckas.

Sju sjösjuka sjömän sköttes av sju sjösjuka sjuksystrar på skeppet till shanghai. Det kan fan inte ens jag säga snabbt, Haha.

Bläsöndag

Jag håller heeelt och hållet med Jessica i föregående inlägg. Borta bra men hemma BÄST. Jävligt bäst. Jag har jobbat hela dagen idag, från 10:30 till 22 ungefär och nu kan jag se fram emot två sköna lediga dagar. Jag kan definitivt säga att detta är det mest svåra och jobbiga jobbet jag någonsin haft. Jag har ingen hjärna kvar efter all pengaräkning!

Men, som tur var rullade dagen på rätt snabbt ändå eftersom att jag hade någonting att se fram emot, nämligen en heldag med B2 imorgon med solning, grillning, kubb, hundar och myyyys ute på landet.

Nu har jag i alla fall gosat ner mig i sängen med datorn, en bok och en godispåse.



Borta bra men hemma bäst

Ni kanske tror att jag slutat blogga helt men så är det naturligtvis inte. Jag har varit ute i skogarna i Finland i 16 dagar och nu är jag hemma. 


Några sköningar

 

 


 






Varning för ultralångt hundsnack...

Mathias Sundin och Peter Kjällkvist. Det är två personer som inte har alla chips i påsen. HÄR bidrar de med ett långt debattinlägg om att licens borde införas för att få äga vissa farliga hundraser. Farliga hundraser?! Jag vet inte vad som är farligast för samhället faktiskt, personer som Mathias och Peter utan något som helst vett i skallen eller dessa "kamphundar" som de benämner dessa "farliga" hundraser. Politikerna har köpt argumentet att det är bara ägaren det är fel på, aldrig hundrasen, menar de och de anser att rasen visst spelar roll. Vissa hundar är faktiskt farligare än andra... Men vadå farliga hundraser? Alla hundar blir väl farliga i fel persons händer! Jag har bott granne med en pitbull under många år kan gott intyga att det är den snällaste hund som någonsin existerat. På andra sidan gatan bor två små lurviga "sällskapshundar", dessa blir helt rabiata och ser ut att vilja döda både mig och min hund när vi passerar deras hus.

Jag vet faktiskt inte ens vad jag ska skriva. Att Schäfer fortfarande innehar rekord i flest antal attacker på människor verkar de blunda för. Istället har de kategoriserat hundraser i någon slags farlighetsskala från A - D, där A-kategorin kräver att dessa hundar inte ens ska få röra sig ute i samhället. De ska bara få finnas till som vakthundar. Ja, för det lär ju verkligen få pli dom.. Jag funderar även på vart gränsen kommer att gå? Hur avgör man HUR pass farlig en viss hudnras är? Och hur gör man med blandraser? I vilken kategori skulle man placera en hund som är 25% labbe, 25% amstaff, 25% schäfer och 25% dobermann?

Men roligast i det hela är nog att det är två stycken politiker som sitter och uttalar sig. Jag förstår grundtanken kring detta och den är jättefin. Självklart tycker jag att det ska finnas någon slags licens för att få äga en hund och det ska gälla oavsett hundras! Även de hundar i kategorin D som det tydligen inte ska behövas någon licens på. För de kan aldrig bli farliga.. eller nått. Det finns tyvärr allt för många människor idag som har hund men som egentligen inte borde ha det..
Detsamma gäller även människor tycker jag. Finns så sjukt mycket människor som skaffar barn men som inte kan ta hand om de för fem öre. Så nu tar vi och inför licens på både hundskaffning och barnskaffning, pronto!

Sedan tänker jag avsluta detta inlägg med ett lika seriöst förslag som Mathias och Peter har kommit med. Som katthatare så tycker jag att vi införskaffar licens för att skaffa katt också. Jag har blivit skadad och attackerad bra många fler gånger v kattskräll än av hundar.

Så, godnatt. <3


Ett inlägg för boknördar... och B2 :p

Den här boken har jag legat och läst i solen idag. Den är svinbra! Liksom förgående bok så har jag även läst denna förut, men den är också värd att läsa ännu en gång. Och dessutom har jag brist på olästa böcker här hemma så man tager vad man haver... Min mamma har dock tusentals med deckare eller hemska böcker om barn som blir slagna, våldtagna och gud vet vad.. snyfthistorier ni vet. De går inte riktigt hem hos mig. Men någon dag snart så ska jag shoppa loss i någon bokaffär. Reading is sexy.

I alla fall, den här är så himla bra att jag ska ta och tvinga på B2 den när jag har läst klart den. En otrolig historia om fördomar, kärlek, rikedom och intriger.





Min skugga

Det här är nog min favoritplats här hemma, förutom sängen alltså. Hehe. Här står jag och töntar mig på kvällarna då det är mörkt, dansar när jag kommer hem från krogen eller posar när jag har allmänt tråkigt. Man ser sig själv så bra i ljuset mot glasrutan, skuggan blir så tydlig.







yummie yum

Sudden craving efter en thailändsk rätt innehållandes kyckling tillredda/inbakade i bananblad. Så jävla gott. Så jävla längesen. Finns det ens att äta här i Sverige? Eller måste jag hoppa på nästa flyg till Thairiket?





så trött, så trött

Shit vad jag va trött igår! Efter 14 timmars arbete deckade jag direkt när jag kom hem med alla kläder på. Kofta, byxor, hela köret. Inte ens när jag vaknade till inatt orkade jag ta av det, nej jag låg så otroligt skönt och sov så gott.

Idag är jag fortfarande rätt seg. Orkar faktiskt inte laga middag så det får bli lite plockmat framför teven, eller framför Två och en halv män som vanligt. Jag älskar de bröderna. Även fast jag sett alla avsnitt så måste jag se minst ett varje dag för att överleva :)



so true

"I did find out something very important about myself... I'm awesome."




Fick 3 st zoo-påsar i huvudet på min första dag

Idag arbetade jag min första dag på mitt nya jobb. Det var intensivt och mycket nya intryck. Mycket att komma ihåg, mycket att lära sig. Men jag överlevde i alla fall och inatt kommer jag nog att sova gott. Jag är svintrött. Ska upp runt 9 imorgon och funtar redan på att lägga mig. Morgondagen blir lång, med jobb från 10:30 till typ 23:30. Sen är jag ledig. När man jobbar så uppskattar man varenda minut av ledig tid på ett helt annat sätt. Jag känner verkligen hur jag njuter av att ligga på soffan under mitt täcke, det är helt fantastiskt underbart.

Nu: Ett hett skumbad och ett glas iskall Cola.


Pussen,


bla bla

Igår: Utbildning på mitt nya jobb, myskväll med thaimat och rappakalja.

Idag: Prideparad, hbt-snack och lunch på Vapiano.

Ikväll: Tjejdrink på Friday's.

Nu: Skumbad och sova.

Kort och konsist :)


RSS 2.0