Fy så fult!

Ni som känner mig vet att vita ränder från bikinin är bland det fulaste jag vet. Jag står inte ut med sådana, framförallt inte om de kommer från en bikini man knyter i nacken.. huga! Hur som, eftersom att jag inte ännu lyckats hitta en tillräckligt stor bikiniöverdel till min F-kupa (om man inte vill ha en tantbikini dvs, men det är inte rikigt vad jag är ute efter...) så fick jag sitta ute i BH. Jag drog självklart av banden medan jag solade, men medan jag gick runt med den på så fick jag givetvis två vita ränder av banden. Usch.. Nu har jag sprungit runt till alla i här hemma och utbrustit "Titta! Så fult!!" men de skrockar bara..


Nåväl, man ska väl inte klaga antar jag. Nu ska jag äta middag och se allsång på Skansen :)


Pussis,



Inte ett moln

Idag blir det inget annat än att lapa sol och äta jordgubbar. Just as I like it. Hörs senare, när jag är någon nyans brunare.

Pussen,



Kort och konsist.. eller inte

Tänkte bjussa på en liten uppdatering såhär på kvällskvisten. Vi har ju förnyat designen lite här på bloggen, jag vet inte riktigt om jag tycker vi ska behålla den eller inte, men det får gå för nu. Istället för bilder på oss två tillsammans har vi bytt till individuella bilder, två på var och en av oss. Alltså, B1, B2, B1, B2. Och för er som inte hajjar: Emelie, Jessica, Emelie, Jessica. För i övrigt har vi självklart kvar de rosa färgerna, de klarar vi oss inte utan! Vilken tråkig blogg det skulle bli om vi bytte..


Och från ett ämne till ett annat. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att slappa i solen. Visst är det härligt med detta väder, men det blir så konstigt varmt i Sverige tycker jag. Det blir typ jobbigt. Utomlands står man ju ut med 40-50 graders hetta och det är inte alls på samma sätt, men då har man ju oftast havet utanför ytterdörren iofs.. Aja, tur att man har lätt för att bli brun så slipper man sitta i solen heeela tiden.. :)





Nej nu får det vara färdigbloggat. Jag bloggar ju inte ens om något vettigt och någon röd tråd finns det ju inte heller. Som med Kissies inlägg ungefär.

Pussen,





 


Mumsfilibabba

Tänkte visa vårt tappra försök till att vara nyttiga igår iaf..




Eller inte haha! Ni får som sagt stå ut med fetton i den här bloggen om ni ska hänga här..





Hatar söndagar

Det gick faktiskt bra att grilla igår.. Efter att ha försökt få igång grillen i en timme iaf. Gott blev det och mätta blev vi. Vi glömde visst bort att snåla med maten och eftersom det var kväll och vi satt på ballen så blev det inte mycket sol heller. Så tyvärr kära bloggläsare får ni nöja er med lik och fetton i denna blogg :)
Idag har varit en typisk söndag, jag avskyr söndagar. Stackars söndag. Imorgon blir det till att gå upp hyffsat tidigt och fortsätta kirra stålar.

Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world




Dagens citat

B2: Kolla hon letar efter nått... vad letar hon efter??

B1: Jag vet inte. Lik i buskarna eller nått.

B2: Aa vänta, ska gå och lägga mig där.

B1 och B2: HAHAHAHAHAHAHAHAHA


Grilla grilla grillaaa

Så var man där igen. Jag menar, vid det stadiet när man inte somnar förrän det är ljust ute. Man får allt bra konstiga sömnrutiner när man är ledig, även fast man inte vill. Men nu sitter jag här, så varför inte passa på att blogga?

Jag älskar det underbara sommarvädret, finns det något bättre än middag i kvällssolen? Så jag fick den briljanta idén att jag och Jessica borde grilla i helgen. Det var liksom helt självklart - vi grillar grillspett och dricker hallonsoda på min balkong i helgen. Vilken superbra idé!.. tills jag kom på att jag inte har den blekaste aning om hur man grillar. Om jag har tur kan jag få till en korv eller två på en engångsgrill men that's it. Men som tur var sa Jessica att hon vet hur man gör, så det verkar bli grilling ändå. Vilken tur att man har en vän som Jessica..






Till minne av the king of pop

Vill bara säga Vila i Frid Michael Jackson som avled ikväll. Usch asså, kan knappt fatta det. En av våra allra största stjärnor har dött och han blev bara 50 år! Han var verkligen en av de bästa någonsin och har skapat bland den bästa musiken jag någonsin hört. Inatt och imorgon kommer min spellista definitivt att bara bestå av Jacko och hans musik. Just nu spelar jag Dirty Diana högt och minns tiderna i högstadiet då jag bara lyssnade på Michael, han var allt då.



Tack för all fin musik och vila i frid.

"Well they say the sky's the limit and to me that's really true"


En blondin som tänker...

För ett par veckor sedan fick jag kännedom om ett ord jag aldrig hade hörttalas om tidigare. Nypotatis. Jag började givetvis undra över vad fan det var för något och har sedan dess läst ordet lite här och var. Jag drog den snabba slutsatsen att det kanske är samma sak som färskpotatis, men var tvungen att ta och kolla upp det..

Såhär säger Wiktionary:

Substantiv [redigera]

  1. potatis av årets skörd
    Nypotatisen kostar mer än tjugo kronor kilot.

Synonymer [redigera]


Så då började jag fundera.. Äter vi potatis av förra årets skörd när vi äter vanlig potatis, alltså inte färskpotatis? Blä isf.


Soliga hälsningar

Förlåt för att jag uppdaterar så sällan, men solen tar all min tid dessa dagar. Ja det är sant, solen vill att jag ska vara med den hela tiden, så jag gör mitt bästa...




Picknickdag på djurgården

Åhh vilket fantastiskt väder! Man blir bara så himla glad :) I förmiddags mötte jag upp Jessica på söder och köpte jordgubbar, sen åkte vi till Slussen och tog färjan över till Djurgården där vi spenderade hela dagen svettandes i solen. Vi solade, lyssnade på musik, åt allt möjligt och läste cosmopolitan. Dessutom hörde vi Måns repetera inför sitt framträdande på allsången ikväll och blev helt till oss i byxorna (kjolarna).



Mer picknick blir det i helgen. Imorgon ska jag åka ut till landet och ligga där och steka hela dagen. På torsdag ska jag träffa Suzana och sen.. ja, då är det ju helg :) Men nu ska jag faktiskt bege mig ut på en löparrunda, jag älskar att jogga i detta väder.. Många tycker jag är helt sjuk men älskar känslan av att det bränner på ryggen samtidigt som man sliter!

Pussis och kramis,


When love takes over

Den här låten ger mig gåshud!!! Love, love, love it!!





Mysdag

Idag fyller min älskling 8 år. Grattis grattis grattiiis :)
Eftersom det faktiskt är hennes födelsedag fick hon följa med mig på alla äventyr dagen bjöd på.



Träffade Anna vid slussen å satt och snackade bort hennes arbetstid innan det var dags att möta upp Pemelie för att lämna böcker på stadsbiblioteket.
 

Imorgon blir det ytterligare en dag med mysfaktor. Det är äntligen dags för picknick, som jag längtat. Kyckling, jordgubbar, sipps, dippi, kortlek, filt, sol och myshumör. Åh vad mysigt!



Dimmigt med dementorer

Har legat och läst Harry Potter ett tag. I sjätte boken befinner sig trollkarlsvärlden i ett katastrofalt tillstånd. Voldemort är tillbaka, dödsätarna håller på att ta över hela trollkarlsvärlden och dödar dessutom mugglare hej vilt. Dementorer härjar dessutom över hela södra England och sprider olycka och hopplöshet bland folket. Det är mitt i sommaren men det är kallt och dimmigt över hela södra England pga. att dementorerna förökar sig och bara blir fler och fler. Dementorer är bland de värsta varelser som finns och används normalt till att vakta Azkaban, det värsta fängelset i trollkarlsvärlden.


Jag lägger ifrån mig boken ett tag och tittar ut genom fönstret. Det är alldeles dimmigt ute. Är dementorerna på väg hit till Skarpnäck också mån tro?


 

 

Men sen slog det mig att detta är ju vanligt sommarväder här. Inga dementorer i sikte än.


Midsommarhelgen :)

På midsommarafton träffades jag och Jessica på söder och åkte in till Grönan där vi försökte vinna en stor marabou, men det gick käpprätt åt helvete faktiskt och det var ju trist. Sen åkte vi hem till mig och lagade supergod mat, kyckling med potatis och jensens favoritsås. Sen tittade vi på typ 5 olika filmer hela natten (ja vi sov ingenting, jag somnade till vid halv nio på morgonen och vaknade en timme senare av att jessica sa att hon skulle åka hem) och åt glass med jordgubbar, godis, chips och dipp. Egentligen skulle vi haft picknick men vädret tillät ju tyvärr inte det.. men vi hade det supermys i alla fall :)

Igår så sov jag ungefär till 16 och sen på kvällen möttes jag och Jessica i stan igen och åt middag och efterätt på Jensens, supergott! Sen efter det så träffade vi ett par vänner. Och idag har jag inte gjort så mycket alls faktiskt, mest slappat hela dagen/kvällen.

Nu ska jag lägga mig och läsa om den sjätte Harry Potter-boken och frächa upp minnet inför premiären av den sjätte filmen den femtonde juli. Ja, sån nörd e jag! :)

Pussis,



Äta bör man, annars dör man

Beach 09, here we come :)





Midsommar!

Klaaaad midsoooommar blooooggiiiiis!


Bara ytligheter

Jag tröttnade på min franska manikyr, trots att det är en klassiker som alltid funkar, som jag haft i 2 veckor nu så jag bestämde mig för att jag vill ha lite färg på naglarna. Det är ju trotsallt midsommar, då ska man väl sätta lite färg på tillvaron. Färg på naglarna för mig betyder givetvis rosa och trots att jag har typ 10 olika nyanser av rosa nagellack hemma så fanns det inget som lockade. Så vad gjorde jag? Jo, jag blandade mitt La Paz från Mavala med mitt vita från Depend och fick till världens finaste rosa.

Innan



Efter



Pussis,


Farbror doktor, hjälp mig.

Jag har mått jättekonstigt på sistone. Jag vet inte va det e, men det är så skumt. Jag är jättetrött hela tiden, jag är seg, nere och har tappat all slags matlust. Jag orkar inte göra något, inte ens äta. Att äta har blivit jobbigt, jag orkar inte. Efter en halv macka orkar jag inte mer. Jag är inte sugen på någonting. Cola smakar inget speciellt längre... Blä. Vad är det för fel på mig?



Väder

Det får inte regna på midsommar. Vi har ju värsta mysiga planerna så något regn får inte komma och förstöra. Men juste, vi bor ju i Sverige. Dags att flytta kanske?




En liten update

Hej bloggisen. Tänkte bara ge en liten uppdatering..

Har precis varit hos min favoritsyrian och klippt mig, så nu är jag jättefin i håret. Jag försökte briljera med mitt syrianska ordförråd men de garvade bara... Efteråt satt vi ute i solen och snackade skit tills hans nästa kund skulle komma som var min faster :)


Nu är jag hemma igen. Sov inte en blund i natt så jag tänkte ta efter Jessicas exempel som la sig för att sova en stund (hon sov inte heller något inatt). Sen får vi se vad som händer.


Och Pessica, om du ser detta och jag sover och vi ska göra något ikväll. Smsa mig så jag vaknar!

Pussis,


?

Vänder man ryggen till så kanske det mesta löser sig?



Baksmällan

Blev bio igår. Såg The hangover, eller baksmällan som den heter på svenska. Det var en riktigt kul film faktiskt! Killar, killar säger jag bara...




Middag och mys

Nu har jag gjort mig i ordning och är fit for fight. Ska strax bege mig iväg på middag hos mina kära vänner och har fyllt väskan med champagne, godis och chips, allt man behöver alltså. :P


Efter det så ska jag träffa B2 och om det blir fest, bio eller filmkväll med ett par vänner återstå att se. En sak är i alla fall säker, vi ska har en otroligt trevlig kväll.




Nu måste jag rusa. Såhär ser jag ut ikväll. Ursäkta den dåliga bildkvalitén, men e man blond så e man.

Pussis,



En dag på landet

God lördag älskade bloggis!

Idag vaknade jag verkligen upp på rätt sida och kände att jag behövde en massa friskluft så jag begav mig ut till vårt lilla landställe som ligger här i närheten. Där har jag spenderat hela dagen med mormor och min hund. Sen åkte jag iväg med mamma och handlade. Nu känner jag mig som världens hälsosammaste människa och kan leva länge på den där lantluften jag fick i mig.

Jag gick dessutom runt osminkad och med oplattat hår, i mjukiskläder och gummistövlar. Tur att man e naturligt snygg! He he.








Inatt var det dags

Inatt hände det. Minns ni att jag skrev förut att jag ville se en skräckfilm? Well, nu har jag gjort det. Inatt såg jag och en vän på en skräckfilm och det va.. faktiskt inget speciellt. Men jag tyckte faktiskt inte att filmen var så läskig. One missed call hette den. Funny ringtone though.

One Missed Call



F1 och F2

Jag lovade er en utförlig beskrivning av gårdagens äventyr, men jag tycker nog att den här bilden beskriver allt. Släng till lite Måns Zelmerlöw, Flypside, Milow, Dead by April, sockervadd, brända mandlar och napp-klubba and you got it.




Kvällen till ära var vi alltså inte B1 och B2 utan F1 och F2.
Fjortis 1 och Fjortis 2.


Eller?

Det man inte vet mår man inte dåligt av. Har ni tänkt på det?

Vad vill man egentligen veta och inte? Och när man fått veta något man helst egentligen inte ville veta, hur tar man då bort denna information från hjärnan?

Vet man om det så mår man ju dåligt. Är det verkligen värt det?

Är det inte bättre att leva ovetandes, så att man istället mår riktigt jävla bra?

Kanske är bäst att vara helt naiv och inte förstå något. Jag ska i alla fall låtsas som det.

För det man inte vet mår man ju inte dåligt av.


/ E

Grattis älskade lillebror!

Hellu bloggis. Här sitter jag med en skål coco pops till middag. Strax ska jag och Jessica ut på äventyr, det är alltid lika kul att ge sig ut på äventyr med B2. Självklart får ni en utförlig uppdatering av detta äventyr imorgon.

Min bror fyller förresten år idag. Grattis, grattis!! Köpte jättefina tröjor till honom i present, hoppas han är nöjd :)

Hoppas ni får en fin torsdagkväll allihopa!

Pusspuss,

Emelie B1

Ny mobil

Ikväll åkte jag och en vän iväg å köpte en mobil till mig, en rosa såklart :) Sen skulle vi bowla men med tanke på att jag inte ville bryta av mina gelenaglar så fick det bli biljard ist. Men lika bra var väl det för då fick jag visa mina skills där också, jag vann faktiskt och är därmed biljardmästare.



Nu ska jag äta upp min glass sen sova. Ska upp halv sju imorgon bitti. Gud vad härligt att ha tagit studenten!



Och svaret är...



... Rosa såklart!

Gissningslek

Fick nyss ett sms av pemelie som är i stan och handlar.

"Hjälp mig! Har hittat en jättefin kofta som finns i grått, svart å rosa. Vilken ska jag ta?"

Vilken tror ni jag valde?

And that's why we rule

Haha åh gud jag kan inte sluta asså. Jag bara gottar mig i allt bra med mig själv. Som det här, det är en av anledningarna till att jag går på moln just nu. Ville bara trycka upp det i era nyllen också. Pusspuss.







Detta var förstås inte alla kurser. Det finns en till sida..
Loves it!


"Är du en härmapa?"

Ett test jag tycker alla våra läsare borde göra. Skojsigt... Själv gjorde jag det inte, för jag vet redan att jag itne är någon apa som härmas :) Lycka till!

http://kpwebben.se/kul-a-klur/tester/ar-du-en-harmapa/index.xml?page_nr=1

Kyckling, regn och webbkameror

Ännu en regnig onsdag. Det är grått, trist och jävligt. Och så svinigt kallt dessutom. Men jag bryr mig faktiskt inte ett dugg, för jag mår ju så fantastiskt bra nu. Strax ska jag laga lite lunch och sedan bär det av mot stan för jag ska göra det jag gör näst bäst här i livet; shoppa. Vad jag gör allra bäst får ni dra er egen slutsats om..

Nu ska jag försöka få igång webcamen på min nya dator. Jag + inbyggda webcams är ingen bra kombo har jag märkt!

Pussis



Som vantar och mössa en kall vinter

Ja, kan inte mer än instämma helt med B1. Jag mår också underbart bra. Vet inte vad som kunde vara bättre i mitt liv just nu. Möjligtvis en lägenhet och ett fast jobb. Men pengarna flyter in nu också, så jag är glad. Jag menar, jag har ju nästan allt jag vill ha. Perfekt

    

Som jordgubbar med grädde en varm sommarkväll i juli

Jag mår bra. Jag är lycklig. Jag har nått ett stadie i mitt liv som jag länge strävat efter. Jag har nästan allt jag vill ha. Det enda som fattas nu är ett jobb. Sen kommer allt vara helt jävla perfekt.




En vanlig kväll hos B1 och B2

B1 och B2 sitter proppmätta efter en varsin kyckling, nåt kilo potatis var, en skål godis, en halv tårta var, en chipspåse och en skåldipp. Båda klagar över att de är proppis men trycker ändå i sig det sista som finns kvar.

B1 äter en godis.
B2: Varför sitter du där med en godis i munnen nu för?!

FYFAN VAD VI E BRA!!

Godkväll bloggen. Jag ville bara titta förbi och skryta lite över mina finfina betyg. Jag mår så jävla bra idag.

Tack för mina 11 MVG:n, mina 17 VG:n och mina 3 G:n samt mina 0 IG:n. FY FAN VAD JAG E BRA! MVG i kineiska och internationell ekonomi. Vem kunde ana..?

Nu festar vi loss och firar med god mat, godis, chips och dipp och tårta. Som nämnt i tidigare inlägg, vi är helt enkelt bäst.

Pussis


PUSSSS

Hallå allihopa! Tänkte bara påminna er om hur bra jag och Jessica är. Störst, bäst och vackrast såklart. Ha en trevlig natt!

Puss

Vilken fantastisk dag!

Ja, trots regn och kyla hade vi en helt underbar dag som började strax före nio med champagnefrukost på kajen. Sedan var vi i skolan där lärarna höll i en fantastisk show(!) och sedan bjöds det på buffé.. men allt såg så skumt ut så B1 och B2 vågade inte röra det, haha. Det va säkert gott med tonfiskrullar och gud vet vad..

Sen bar det av till kajen igen. Eftersom att vi inte har något vettigt ställe att springa ut på så åker vi båt från Liljeholmskajen till Riddarholmskajen och springer av från färjan, vilket är ett mycket speciellt sätt att springa ut på och sjukt mycket bättre än ett vanligt utspring. Det va givetvis svinkallt men vi överlevde.. Sen vare förstås flakåkning, mottagning med en massa fina presenter och sen slutskiva på April. Jag blev apfull och gick, jag var helt slutkörd på kvällen..

Idag har jag legat som en död fisk hela dagen och inte orkat göra så mycket mer än att surfa runt och äta bakismat. Sovit har jag gjort mest hela tiden, och nu runt 3 tiden har jag äntligen vaknat till liv..

Men nu e det över. Klart, done, finito, over.. you name it. Jag klarade det, gymnasietiden, vilket jag inte trodde när jag började.




Massor av bafulla pussar,


FÖR VI SKA TA STUDENTEN!

Okej peeps, nu är det sjukt jävla nära. Några timmar bort faktiskt. Åh så jag längtar. Morgondagen ska bli den bästa i mitt liv, eller i vårat liv rättare sagt. Eller hur Pessica?

Jag fixar och donar med saker hela tiden och har hållt på heeela dagen. Bakat, fixat naglar, fixat hår, rakat mig och gud vet vad. Packat oxå, flakkläder och sånt. Hoppas det inte blir allt för kallt. Och inget jävla regn heller!

Håll tummarna för oss. Imorgon tar vi studenten och blir arbetslösa! Woohoo!

Pussis


STUDENTEN!

Nästa gång vi hörs är jag en friare människa. Kan du fatta bloggis? Jag tar studenten! Det ska bli underbart. Jag är stolt.


Suktas!

Börjar bli grymt sugen på att gå ut igen. Det var så längesen nu, men på fredag blir det riktigt röj förstås. Då ska jag och Jessica go bananas, som vi alltid gör när det är riktigt partaj på gång. Jag är sugen på alla möjliga drinkar, så tänkte lista mina favoritdrinkar all time.

1. Moijto Lime, den godaste av alla såklart
2. White Russian, dock mest vintertid
3. Strawberry Daquiri, helst på Friday's
4. Sex on the Beach, helst på någon solig beach
5. Gin&Tonic
6. Rosa Pantern
7. Frozen Mango

Går fetbort:
1. Bloody Mary
2. Rosé och fanta
3. Allt med vaniljvodka - huga!



Håll inte på er!

Man får läsa mycket konstigt i sina dagar. Speciellt om man klickar sig in på aftonbladet.se.



Va? Att hålla på sig känns väl inte så eftertraktat, eller? Känns helt onödigt i mitt tycke. Varför gå miste om något underbart i en hel månad? Känns helt befängt. Som sagt, en kvinnosyn från 1800-talet är inte så attraktiv.


There's no one like Elvis








Love you guys

Under en trevlig stund med mina vänner i helgen. Det här speglar mina vänner väl.

Samira: ... jag menar, tänk om man skulle komma till USA och inte hitta några vänner alls. Tänk om det inte finns några andra au-pairer i området och man lär inte känna några av lokalbefolkningen. Vad gör man då hela dagarna??
David: Då spelar man WoW!


Sömnen är min bästa vän

Gud vad jag har sovit idag. Helt otroligt. Sovit till och från hela dagen. Vaknade vid 12, gick upp och ut med hunden. Åt lite yoghurt. Gick och la mig och sov. Vaknade till på eftermiddagen. Somnade om igen. Vaknade, åt lite middag. Sov ytterligare en gång på kvällen.

Nu ligger jag här och vill bara sova ännu mer. Sova tills på fredag helst. Jag är helt död. Behöver ännu mer sömn.

Puss


Nattliga tankar

Klockan är mitt i natten och jag kan inte sova. Ute har det börjat ljusna. Jag hör fåglarna kvittra.

Klickar mig in till Vimmelmamman. Fäller några tårar. Få människor berör mig, vimmelmamman är en av dom. Vilken kvinna. Bestämmer mig för att jag ska bli lika stark som hon när jag blir stor.




RSS 2.0