Trosor

Ja, som sagt ska jag på bio snart.. Tänkte att ni har ju sett Emelies fina rosa trosor, så tänkte visa mina rosa favvisar också. Så nu slipper ni gå och undra vad jag har på mig under, för det är dessa jag ska slänga på mig nu. Fiiiina va?




Ljuva Lördag

Dags och blogga igen kanske. Håller på att laga middag tillsammans med min älskade mor. Blir underbar bifteki till middag, mums! Vad säger du om det Roffe?

Blev ingen utgång igår, istället träffade jag Jessica och två andra vänner, en som var skyldig mig 500 spänn så dom fick jag tillbaka. Så nu är jag svinrik igen, känns superbra haha. Jessica Pessica ska på bio ikväll och se Bedtime Stories om ni undrar vad hon ska ha för sig. Själv ska jag hem till en vän och spöa skiten ur denne som vanligt, eller något annat kul.

Var förresten i stan idag på förmiddagen. Köpte hårfärg till min hemska utväxt. Sanningen har börjat visa sig och den är fan inte vacker någonstans. Har velat gå med mössa den senaste veckan, men då hade jag bara känt mig som min 13-åriga lillebror. Nej, nu ska det bli bloooont. Sönderblonderat in fact.

Nu luktar det färdigt :)

Puss,


Blocket.se: Djur: Hund



Jo men, så kan man ju också göra..

Utgång eller ej?

Vad säger ni, ska ni ut ikväll? Jag funderar nästan på att ta mig ut, blev väldigt sugen nu när jag lyssnar på GaGa och Prydz, men jag får nog se. Har nämligen en del skolarbeten att ta itu med.. fast utgång låter ju sååå mycket mer lockande..

Svårt å välja!



Igår

Igår lagade ju jag och Pemelie mat, vilket resulterade i magont.. Inte för att maten var dålig, utan otroligt god, vi borde öppna restaurang.. Fast.. då kanske vi borde lägga upp det lite finare och använda lite mer färg?


Fläskfilé, potatisklyftor, beasås och ett sipps i mitten..

En HEL fläskfilé, TIO potatisar och en beasås-burk senare... Var det dags för gooodis

                      

Mmmmm.... magont

Fotograf: Emelie. Modell: Jessica

Tänka sig, det är inte bara i sängen man kan hitta stora korvar...




... Har den piercing också?


husfrun är tillbaka

Emelie goes housewife igen. Eller städmaniac i alla fall. Nu ska hela lägenheten städas rent från topp till tå då vår städerska tydligen också har sportlov. Ingen lugn och ro här inte. Dags att damma, skura, dammsuga, putsa.. you name it.

Puss,


Älskade sportlov

Sportlov, sportov, älskade sportlov. Vad härligt det är att va så liten ibland, att man fortfarande får ha alla sköna, välbehövda lov! Snart är det ju slut med det för då är det studenten som gäller, men mig lider det ingen nöd på. Längtar dit så sjukt mycket! Jag har t.o.m. börjar lägga in det i folks mobiler. Den 5:e juni är en dag som sent skall glömmas!

Nåväl, än är det bara februari och sportlov innebär inte bara skön ledighet. Vi måste faktiskt plugga också tyvärr och inte bara lite utan en jävla massa! Blir inge snowboard eller något för min del inte. Fast självklart händer det ju en del roliga saker också..

* Laga middag med Jessica hemma hos mig. Det blir vår favorit; kött, klyftpotatis och bea.
* Lägenhetsvisning i Bromma.
* Bolt på bio?
* Färgning av hår
* Sportlov på Infinity?
* Och så självklart en massa spontana roligheter som vanligt

Vad ska du göra på sportlovet?



Livet går under för oss


Det va lite kul..

B1 och B2 sitter och förar i hytten med ett par vänner.

B2: Oj, kändes som det gick hål i byxan. *Känner efter med handen på rumpan*... Näe.
B1 och B2: HAHAHAHAHAHA

Hemma

Nu är vi hemmaaaaa.. Som vanligt blev de flesta bilder alldeles för heta för att läggas upp här.. Men nån kan ni väl få.




Hej då!

Nu drar vi på kryssning, vi vet att ni kommer sakna oss och vi laddar upp bilder när vi kommer tillbaka ;)

Och en extra puss till Nisse som hjälper mig att inte få panik!



Så kan det gå

Ibland går det vilt till...



Kööör bara

Nu har jag haft en liten bloggfri tid medan jag firat min födelsedag. Men nu är det slut på det. Vet ju att ni längtar efter mina inlägg hela tiden så nu kör vi.

Fredagens bästa present måste ju överlägset vara dessa. Min kompis tyckte tydligen att de skulle passa mig utmärkt och köpte dom därför till mig i födelsedagspresent. Jag måste faktiskt säga att jag kan inte annat än att hålla med. Hur rosa och fjortis som helst. Som pricken över i:et på hela blond-fejktutt-looken. Eller vad säger ni?





Förlåt

Förlåt för den sämsta uppdateringen någonsin...  Igår firade vi Emelie och var vi ute och åt på Jensens. Liiika gott som vanligt :d 
Sen drog vi oss vidare mot huset men stannade bara där en liten stund för att senare möta upp några andra på After. Där stannade vi inte heller nå länge. Vi drog hem runt ett(?) och det blev en tidig kväll pga panka tider vilket iofs var rätt skönt.

Ikväll blir det till att titta på melodifestivalen med någon. Måste stå ut med urtråkiga Petra Mede än en gång... Kan de inte slänga in Björn Gustafsson som programledare istället?

     

Grattis!

Idag fyller jag år! Grattis Emelie!! Hoppas du får en fantastisk dag!!




Födelsedagspuss till er alla!



Torsdag

Phew, helt slut. Har städat hela lägenheten nästan, har inte ens börjat med bakningen än. Fuck being a housewife asså, aldrig mer känner jag just nu. Men det kanske är värt det ändå, för imorgon är det ju min födelsedag och då kommer alla mina älsklingar hit. Eller inte alla, några av dom träffar jag ju på kvällen. Då blir det middag och utgång!



Har precis varit och hämtat ut ett paket på posten med vårskor, bikini och lite kläder. Allt i råååsa förstås. Just as I like it. Som en födelsedagspresent. Imorgon hoppas jag på fler rosa saker eller kanske sprit i present av mina söta vänner.
Men här har jag inte tid att sitta, måste hinna städa klart och baka innan det är dags för middag framför Antikrundan. Yes you got it, jag är en riktig nörd.

Pussisar,



Hosewife för en dag

Gud vilken härlig dag. Känns som att jag fått en massa uträttat, men dagen har ändå inte varit jobbig på något sätt. Vaknade vid 9 av att klockan ringde och kände mig för första gången på väldigt länge helt utvilad. Hur skönt är inte det?

Nu har bestämt mig för att sova ut imorgon och inte vakna av att någon jävla klocka ringer. Det känns som jättelängesen jag sov och fick vakna upp av mig själv, så det ska bli helt underbart. Sen står storstädning och storbak på schemat. Usch asså, får rysningar av dessa housewifesysslor. Att diska är en sak, men att bli housewife för en hel dag är ingen jättehit. Tacka vet jag städhjälpen - synd bara att hon inte är här när man behöver henne som mest!

Antar att jag helt enkelt får kompensera hemmafru-görat med sup och knull eller något på kvällen. Eller äta godis och spela playstation. Eller snacka med Jessica i telefon några timmar. Eller vad gör en typisk tonåring egentligen?



Onsdag!

Sitter i denna underbara skolan ännu en dag, dock är det ju sista dagen innan sportlov vilket känns grymt. Liten som man är så har man ju sportlov fortfarande! Var hos tandläkaren imorse och jag måste säga att det var lika trevligt som vanligt. Jag är en av få som faktiskt tycker om att gå till tandläkarn. Alla andra verkar hata det. Jag är nog störd.
Vad tycker ni om tandläkaren?

Nu är det i alla fall dags för dagens, veckans och månadens sista lektion. Fan vad bra det kändes att skriva det där!

Puss på er,



Utsikt

Dags att åka till skolan och sitta där i två timmar och titta på denna vägg.. Det är den enda utsikten skolan har att erbjuda...



Mysigt va? Man blir så glad, när det är fint väder och allt :)

Puss


Changeling

Såg förresten en skitbra film igår som jag bara måste rekommendera. Hade inga höga förväntningar alls innan jag såg den, men kunde inte sluta titta fastän jag var dödstrött. Thriller är generellt sett inte min favoritgenre, men fyfaaan vad den här vad bra! Jag ääälskar Clintan!



Changeling med Angelina Jolie. Se den!!


fyfan vad gulligt

Are you embarassed to be around Emelie FT?     Yes

Do you think Emelie FT is a hypocrite?     Yes

Do you think Emelie FT could be a gangster?     Yes

Do you think Emelie FT would hit on your date?     Yes

Do you think Emelie FT has ever skipped out on a bar tab?    Yes

Do you think Emelie FT has ever fantasized about you?     Yes

Boken om sex

Mycket kan man lära sig om sex. Som jag lovade så skulle jag visa er ett utdrag ur boken jag läste idag.






Trevligt

Vad trevligt, äntligen funkar skolans internet. Inte för att det spelar så stor roll nu, när dagen börjar lida mot sitt slut. Vi har håltimme nu i en timme och ska förmodligen träffa två vänner några minuter...

Vet ni? Jag hittade en intressant bok i skolan idag! Jag lärde mig väldigt viktiga saker. Ska visa er ett utdrag ur den ikväll.

Ha en fortsatt trevlig dag.. Nu ska vi fortsätta lyssna på fjoooortismusik i Emelies rååsa mobil.

Pussisar

  &

Svinmobil

Ni vet att jag berättat tidigare att min mobil ibland lever ett eget liv men det här var fan droppen. Skummaste någonsin hände imorse påväg till skolan. Jag satt på tvärbanan, något sen till lektionen medan Jessica redan kommit fram till skolan. Där får hon reda på att vår lärare vabbar.. så hon slänger iväg ett sms för att förklara situationen.

Såhär såg det ut när jag fick det:
"Fan, du behöver inte stressa iaf. Hannes vabbar idag...
Mentoring e gör något. Det funkar inte. Något måste ju
göras och kultur. Kul!"

Vad i helvete försöker människan säga undrar jag och läser det där smset om och om igen för att försöka förstå vad hon ville få fram. Men till slut ger jag upp och ringer henne för att fråga. Hon måste tyckt jag var helt dum i huvudet, då smset hon skickat såg ut såhär:

"Fan, du behöver inte stressa iaf. Hannes vabbar idag.
Vi har bara mentoring och kultur. Kul!"

När jag kom fram till skolan så upptäckte vi källan till vår förrvirring och börjar såklart asgarva. Tillslut så kom jag på att den delen jag fick tillagd i det smset jag tog emot var en del av ett mycket äldre sms jag fått tidigare. Det var en jävligt skum händelse, det här. Varför blev det så egentligen?



Blonda bananer


Då var det klart.

Nu har vi haft vår presentation och tro det eller ej, det gick galant. Så nu är den skiten överstökad. Nu har vi bara hundraelva andra saker att ta itu med och se fram emot. Livet är inte alltid så glammigt som man önskar.

Strax dags att åka hem. Puss!



Lunchtime

Aja, nu har jag lugnat ner mig lite. Sitter vid en dator och försöker få lite plugg gjort men det är någon jävel som spelar piano i musikrummet här intill - det är alltid omöjligt att plugga i den här skolan. Men jag dricker en fantastisk god lunch bestående av nyponsoppa, så det är ju alltid något. Egentligen vill jag bara hem och sova, men har en presentation i Kultur- och idéhistoria som måste genomföras. Hatar alla måsten, villa bara kräkas på dom.

Nej, den här dagen började inge bra alls. Hoppas den avslutas mycket bättre. Det tror jag nog att den gör, eller vet snarare.

Pussisar,




Dagens citat

- Det blir ju sekulär parmiddag sen...
- Sekulär?!
- Ja, vad heter det då?
- Ehh, semiaktiv?
- Juste! Semiaktiv parmiddag, inte sekulär jude.. (Sekulariserad jude)

Nu får det vara nog!

Åhhhhh vad jag haaaatar Kunskapsgymnasiet!! Jävla fittkoncern. Man är oskyldig och går i nian, råkar välja världens bästa lilla internationella friskola och lever lycklig under hela ettan - tills Kunskapsskolan kommer och köper upp den. Nu har dom fuckat upp hela vår skola. Jag blir så jävla ledsen. Hur fan kan det finnas folk som väljer att börja i en Kunskapsskola?? Don't ever do it säger jag bara!! Never ever!

Gah! Kommer alltid ha International College i mitt hjärta...

En bild säger mer än 1000 ord


Hope and glory

Dags att blogga igen kanske, förstår att ni saknat oss. Kvällen igår blev supermysig! Spännande melodifestival och jag och Jessica konstaterade snabbt att vi skulle göra slut med melodifestivalen om Måns inte gick vidare. Som tur var gjorde han ju det, annars hade vi fått komma på något helt nytt att göra nästa lördag. Jessica och jag blev i alla fall störtkära i Måns låt och vi låg och sjöng på den resten av kvällen.

Sedan blev det hundpromenad mitt i natten tillsammans med två vänner. Svinigt kallt men väldigt skoj. Sen somnade vi nog inte förrän 5 - 6 på morgonen. Trötta som få, men ack så söta. 





Om kvällen skulle beskrivas med en bild så skulle väl denna sammanfatta allt...

Nattens citat

- Klockan 1? Då är dom ju inte ens i Marievik.. (Ska vara Mariehamn)
- Marievik? ... Men vänta.. vart ligger det?
- Öhh, där vi går i skolan?
- Oj, HAHAHAHAHAHA

Glad alla hjärtans dag!

Mannen var ute och provkörde sin nya sportiga Audi.
Han fällde ned taket och tryckte på gasen.
När han körde över 160 såg han blåljus bakom sig.
Han hade blivit något fartblind och tänkte att polisen kan väl aldrig köra
ikapp honom.
Han tryckte gasen i botten, men när han närmade sig 200 började han att
tänka, -'Vad i helvete håller jag på med?' och så svängde han av och stannade vid vägrenen.

Polisen kom fram till bilen, skakandes på huvudet, med böteslappen i handen.
-'Det har varit en låååång dag med många idioter som du ute på vägarna, mitt
pass är snart slut och det är dessutom fredag den trettonde.
Jag har ingen lust att avsluta dagen med en massa papperstrassel.
Jag lovar att släppa dig om du kan lämna en riktigt jävla bra förklaring
till fortkörningen. Och det skall vara en som jag inte har hört tidigare'.

Mannen tänkte 2 sekunder och svarade;

-'Min fru lämnade mig förra veckan, hon stack iväg med en polis och nu
trodde jag att det var han som ville lämna tillbaka henne!!'.

-'Trevlig helg och kör försiktigt!' , sade polisen och gick.

Hulken Löwengrip

Hahahahaaha. Jessica, minns du?



How to wash a man´s brain


Alla hjärtans dag

Vill börja med att hälsa alla underbara läsare en underbar alla hjärtans dag

Gårdagen var rätt lugn. Blev fest, "fest", "chill", or whatever you wanna call it hemma hos Victor med en massa vänner. Var kul att träffa alla då jag inte träffat dem så mycket på sistone.
Eftersom varken jag eller Anna hade någon att sova med så fick vi bli tillfälliga partners, så båda gick  hem till mig och somnade sött.

Från den ena partnern till den andra, ska ju hem till Emelie senare. Någon som vet någon bra film som går på tv idag? Är det bara "The perfect man" och "Bruce den allsmäktige"? Har inte alla hjärtans dag mer att erbjuda än så?




                     
                                                
                                                      
                                                                                                                                

Godnatt sötnötter

Nej, strax dags att avsluta fredagen den 13:e med en lång, välbehövd sömn. Hur har er dag varit? Min har varit lugn och utan varesig olyckor eller otur. Javisst, jag spillde ut halva middagen, men det är ju inget ovanligt direkt... Jag är nog största svinet när jag äter. Popcorn är nog värst, speciellt i biomörkret.. tror man är duktig som fått i sig så mycket, men när man kommer hem och tar av sig bh:n så ligger hälften där.

Anyho, morgondagen blir nog superbra. Det känner jag på mig. Jag har massvis att stå i, bla. så ska jag ta en tripp in till stan och utföra några ärenden, baka chokladbollar, städa och så givetvis ha Alla hjärtans dag dejt här hemma med Jessica!

Nu väntar sängen min.

Pussar,




Fredag den 13:e



Buuuu! Fredagen den trettonde. Skraj? Det är inte jag. Jag är så otursdrabbad i vanliga fall ändå, så jag är van nu. Dock har inget hänt än idag så jag väntar med spänning på vad som skall komma att ske. Jag har redan en bula på huvudet, en bula på knät, ett stort blåmärke på benet och rivsår i nacken. Kan det bli värre liksom?



Tips på vad man kan göra denna horrorkväll:

- Gå ut och festa med polarna. Många klubbar har skräcktema ikväll!
- Ha skräckfilmskväll med popcorn och bästa vännen.
- Gå ut på spökrunda i skogen när mörkret fallit
- Eller varför inte tjuvstarta alla hjärtans dag med en riktig knullkväll?

Jag ska nog inte göra något speciellt eftersom att jag hatar allt som har med skräck att göra. Så jag tror jag hittar på något kul istället. Vad gör du ikväll?

Puss,

 

Skön dag

Hade bara Historia B i en timme idag, sen gick vi hem. City planning-läraren var ledig, såå skönt!
Vaknade precis igen efter 3 timmars sömn, ännuuuu skönare!
Men skönast måste nog ändå vara att vi har helg nu.

Bara två dagar kvar till Alla hjärtans dag, något att se fram emot. Emelie och jag ska som sagt mysa med massa gelehjärtan och vår favorit; Sipps med Dippi. Kan det bli bättre? Det blir naturligtvis till att titta på melodifestivalen också, kan ju verkligen inte missa Markoolio, Amy Diamond och Måns Zelmerlöw.




Nä, nu ska jag ta och mysa lite med min håriga älskling, hunden.


Puss


Tips


Redovisningar.

Läste på blondinbellas blogg om tips på hur man håller i en redovisning eller ett tal, men det kändes alldeles för seriöst och krångligt. Känner du också det? Då tänkte jag tipsa er om hur vi, som är sjukt skoltrötta, gör när vi ska hålla i en redovisning. Snabbt, enkelt och definitivt godkänt.


Denna metod passar dig som...


* Känner att du inte har tid att arbeta ihop en lång redovisning eller så mycket tid att lära dig allt.

* Är skoltrött

* Inte alls gillar att prata inför klassen

* Bara vill ha skiten överstökad

Nu tänkte jag mest inrikta mig på redovisningar idag. Jag har alltid hatat att prata inför stora grupper av människor och har alltid gjort allt för att undvika det. Varför utsätta sig själv för något man hatar? Har aldrig förstått grejen.


1. Leta information om ämnet du ska redovisa om, googla och använd stycken från olika sidor. Klipp och klistra ihop till ett dokument.


2. Gör en powerpoint! Ett mycket bra verktyg att använda när man presenterar något. Blir mycket lättare för åhörarna att hänga med. Dessutom är powerpoint ett bra sätt att flytta fokus från dig om du tycker det är jobbigt att alla glor på bara dig. Släng in nån bild också, så blir det fint.


3. Se till att allt funkar, att du kan öppna dokumentet på skoldatorerna osv.


4. Nu är det din tur. Nervös? Skitsamma. Upp och läs dokumentet du klistrat ihop. Titta upp från pappret någon gång ibland och skapa ögonkontakt, gestikulera med handen eller peka på powerpointen.


Se där, du har blivit en mästare på presentationer på en kväll! Lycka till!


Onsdag

Förlåt, förlåt, förlåt alla våra älskade läsare för dålig uppdatering idag. Dagen har varit lång men väldigt trevlig. Eller, inte så lång eftersom att vi tog sovmorgon till 12:50, sedan fick vi lyssna på ett superintressant föredrag av Helena Ståhl i skolan. Det handlade om personlig utveckling och att våga misslyckas.

Sen blev det en sen lunch i kungshallarna och lite fönstershopping i stan. Vi tog en lång promenad från Gallerian till Odenplan - det va skönt men fyfan vad kallt! Sen träffade vi några vänner och nu är jag äntligen hemma. Ska strax hoppa in i duschen. Är svinhungrig men finns inget att gott att äta så får väl skippa det.

Strax får ni även en Blond och Blond special där vi tipsar er om hur ni får det lite lättare i vardagen. Kom snaart tillbaka!

We love you,





Oj juste - fyller ju år nästa fredag. Ryktas om kryssning med klassen onsdag eller torsdag. Vi får se hur det blir med det, men det vore jävligt skoj!

Dagens citat

- Asså städerskan måste ju va iranier, hon ser ju ut som det.

- Iranier? Hon e fan ghandi!

- HAHAHAHAHAHAAHAHAH

Knäppismobil

Min mobil är så himla söt och rosa och jag älskar den.. för det mesta. Men ibland är den helt jävla knäpp. Memorysticket verkar leva ett eget liv och därför funkar bara kameran ibland när den känner för det. Dessutom försvinner alla filer och all musik när memorysticket bestämmer sig för att jävlas. Men ibland så funkar den faktiskt i någon minut.. som idag tex, när jag precis hade skickat iväg ett sms till någon som verkat hjärndöd hela dagen, upptäcker jag till min förvåning att det funkar igen. Överlycklig som jag blir under dessa sekunder av en helt fungerande mobil så vill jag alltid uttnyttja detta till fullo och tar kort på vad som helst som kommer i min väg för ögonblicket.





... i brist på något annat att fota så fotade jag mina egna fötter.

mys

Det är helt fantastiskt att vi orkade med hela skoldagen med kinesiska och allt. Efter skolan träffade jag min vän, tog en semla, pratade och åkte hem.



Snart börjar Victoria Silvstedt-my perfect life, can't wait!

Bjuder på två bilder från skolan idag.

  Utsikten från skolan. vackert     

Dagens citat

-Vi drar hem till våran lägenhet...

-Fuck off!


Mer blont i vardagen

Visst är det tråkigt när vi inte skriver så mycket i bloggen, när vi inte har så många uppdateringar eller så mycket intressanta inlägga? Jag förstår er. Jag vet att ni vill ha massvis med blond och blond i er vardag och självklart ska ni få det. Vi älskar ju den här bloggen lika mycket som ni gör.

Vårt mål är att vi ska ha fler bilder i bloggen. Vardagsbilder, snapshots och så självklart en massa party pics - för avd vore livet utan dom? Så det första jag ska göra när jag kommer hem från skolan är att blogga och slänga upp massa bilder - det vet jag ju att ni så gärna vill!

För i övrigt så sitter vi i skolan just nu och pluggar. Vi har egentligen Engelska D nu men vi kom fram till att vi hade viktigare saker för oss (och nej, då menar jag givetvis inte att blogga...). Solen skiner och jag är på allmänt bra humör förutom en sak.  När Jessica kom till skolan idag insåg jag att hon inte hade någonting rosa på sig! Förutom hennes rosa uggs (som vi har likadana) samt hennes rosa halsduk (som vi också har likadana). Det vart lite utav panikkänsla där ett tag men sen kom jag fram till att det inte gör något, jag tycker faktiskt om Jessica i alla fall!

Nu ska jag brunkräma mig lite.

Puss



Älskling

Ikväll är det dags för kvällsmys igen, för ikväll är det tisdag. Och vet ni vad det innebär? Klart ni vet, vår älskling Victorias serie visas på fyran. We love her perfect life!

 
Victoria Silvstedt

Kryssning?

Hej alla glada, sura, ledsna, dumma, fula, söta & snälla...


Under svenskalektionen fick vi reda på att klassen eventuellt ska på kryssning nästa vecka, onsdag eller torsdag. Vi blev lite taggade direkt och ska försöka få med oss några vänner, sen får vi se vad som händer.

Nu äre dags att sätta igång å plugga igen, så flitiga som vi är.

Puss


Måndagkväll

För er som inte förstod att jag var lite ironisk i det förra inlägget så fyller jag självklart inte 14 år utan rättare sagt 19. Dock kan man nog ibland tro att jag är 14, men det bjuder jag på ;)

Ligger och kollar på Design: Simon and Thomas. De renoverar och gör om hundcafét Himmelska hundar. Det verkar så himla mysigt. Har aldrig varit där. Åh Jessica, vi måste dit med Smilla och Hjalmar!


Inte så långt kvar

Damn right, den 20:e är det MIN dag, bara min, min, min! Jag fyller nämligen 14 år och det ska givetvis firas stort. Dagen i ära ska jag ha råååsa på mig, umgås med mina bäästisar och sedan ut och fjortissupa på krogen. Hur jag kommer in? Med mitt falskleg såklart och så är det bara trycka upp tuttarna extra mycket ;)

Nu; Internationell ekonomi.
Snart; Kultur- och idéhistoria

Pussisar



Största skämtet

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH. Största skämtet idag! Är det första april eller? hihi

Vill uuuut!

Ja, det blev ingen utgång i fredags. Var tänkt att jag skulle ut med Anna och hennes gäng till 90's men snål som jag är så valde jag att spara pengar. Måste ju faktiskt ha råd att gå ut på Emelies födelsedag nästnästa helg, efter vår goa middag på jensens.

Nu när de spelar lady gaga på radio så ångrar jag nästan att jag inte gick ut.. Men kanske bättre att va riktiiiiigt taggad den 20e istället?


Rekord

Wohoo, besöksrekord i bloggen idag. Jag älskar er allihopa. Puss, Kiss, Beso, Bos!


Ny favorit

Jag har fått dille på ljusgrönt. Eller snarare babygrönt. Det är så jäkla fint. Det är nog min nya favoritfärg.. efter rosa förstås. Och möjligen turkost. Älskar våren och sommaren då folk har lite mer färgglada kläder på sig. Färger livar upp så mycket, oavsett om det är glass eller en outfit.



Mitt nya favvolinne, jag har nästintill bosatt mig i det. Här sexigt matchat med mina lila pyjamasbyxor.


En typisk söndagkväll

Jag har något gemensamt med tusentals andra svenskar den här söndagen; jag äter glass. Det är så barnsligt gott! Jag vill alltid ha färgglatt strössel på, det är så himla fint. Lite töntigt sådär, jag vet, men jag älskar det! Ju finare, desto godare. Eller hur? Tänk vad brun och tråkig den här glassen hade varit om jag inte haft strössel på. Strössel is the shit. Hur vill du ha din glass?


oh no


Någon har visst bedragit mig med denna översminkade blondin med sönderblekt hår.
Men.. det gör inget, vi va ju rätt lika ändå






igår och idag

Förlåt för typ världens sämsta uppdatering. Den har varit obra, som en gammal lärare till oss skulle sagt.

Kvällen var i alla fall väldigt trevlig, som väntat. Dock va jag jäkligt seg, trots att jag sovit bort hela dagen - fast det är väl då man blir som segast. Gjorde egentligen inget speciellt ansträngade igår heller så förstår inte varför jag sov exakt hela dagen, men det var sjukt skönt. Blev bio igår med ett par gamla vänner och sen lite fest på det, men drack faktiskt ingenting, tro det eller ej.

Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av 90210 tror jag, har missat att se det. Och innan jag går vill jag bara säga att Alcazar hade jättefina rosa saker och att caroline af ugglas skrämmer mig.


Kvällen består av


Homo?

Emelie: Han har inte kommit ut ur garderoben än...

Jessica: Nä, han sitter fortfarande instängd med sin flickvän.

Ja

8238723 lager brunkräm och 93289 lager mascara senare är jag redo att kila.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Puss



Fredag

Idag har jag fått åka bil med Samira för första gången, hon övningskör och jag var livrädd. Rondeller är ju faktiskt livsfarliga, något jag aldrig tänkt på tidigare.

Sen blev det lunch med Samira, Veronica och Alex Ballex - världens sötaste unge. Han hade barbapappa-bodyn på sig som jag köpte till honom i doppresent - han var het som få. Lite shopping på det också och sedan var jag nöjd.

Kvällen då?
Jo den kommer bestå av film, vänner, popcorn och mycket skratt hoppas jag. Det är ju faktiskt fredag, dags att rycka upp sig och sluta deppa. Vad ska du göra ikväll?


Pussar,


Gårdagens citat

"Den är inte helt perfekt, men den har sin form"

hur man lyckas



Lika som bär



Magica de hex från Ankeborg - Scarlett Johanson?

Lucifer

Jag har aldrig riktigt gillat rap. Det är inte min musikgenre. Men det finns en låt som jag har älskat från första gången jag hörde den. Kärlek vid första öronkastet?

Det finns ingen rappare som fascinerar mig så. Han leker med språket på ett spännande sätt och jag blir alldeles... vild när jag hör den. Varje gång, alltid. Haha. Och dessutom känner jag mig lite anti-christ just nu. Passar ju utmärkt.




"Curse the day that birthed the bastard"




Någon som vet?

Förra veckan såg vi en man i liljeholmen som var ute och gick med sin hund. Vi är säkra på att han är känd , har sett honom i Hänt Extra X antal ggr.
Han är gråhårig, ca 180 cm och homosexuell.


Vem är han?! Har fått  för mig att han haft ihop det med Magnus Carlsson eller Andreas Lundstedt. Den enda jag kan tänka mig är Mathias Holmgren, men han såg ändå inte ut som honom, han såg mycket tunnare ut.

Finns det någon annan gråhårig homosexuell man i kändissverige?

Godnatt

Äntligen hemma. Nu ska jag göra en favorit i repris - en törnrosa och sova i hundra år, minst. Den enda skillnaden kommer vara att min drömprins inte väcker mig men det är sånt man får stå ut med. Jag gillar storyn i alla fall.




Tusen kladdiga pussar,


I skolan just nu


Today

Vad gör ni idag? Vi har fredag idag i alla fall. Så jääävla skönt!

Vi slutar halv fem idag. Sen ska jag hem och sova. Sova, sova och sova ännu mer. Ända tills imorgon om jag lyckas. Jag vill bara krypa ner under täcket och ligga där i all evighet. Så trött är jag. 

I helgen blir det andra bullar, dock lugna bullar. Typ bio, melodifestivalen och skridskoåkning. Och så lite plugg förstås.
Hur ser er helg ut?



Pussar,

 

Grattis Barbie!

Allas vår älskade Barbiedocka fyller 50 år idag! Det vill vi självklart fira, hon är ju vår förebild (inte blondinbella som några av er tror). Tänk att hon funnits i 50 år! Hur ballt är inte det? Barbie var min favoritleksak när jag var liten, jag klädde henne alltid i rosa. Grattis, grattis.


Insomni

Klockan är mitt i natten och jag borde sova. Men jag kan inte. Jag tror jag lider av insomni, hypokondrisk som jag är. Jag vrider och vänder på mig. Känner paniken komma för jag vet att jag måste sova, annars kommer jag aldrig att orka med morgondagen. Jag tänker på ALLT istället för ingenting och alla dessa tankar som snurrar runt gör det ännu svårare att somna. Jag vet att jag ska upp om 4 - 5 timmar och blir jättestressad för att jag känner att jag måste somna NU för att hinna sova något. Och stressen gör det bara ännu mer omöjligt att somna.



hoppas!

Nu har vi hittat vår drömlägenhet! En stor, rymlig trea i närheten av skog så att vi kan ta ut hundarna. Hoppas vi får den nu, då skulle vi verkligen bli överlyckliga!

Pusspusspusspuss (Fyra pussar får ni för det är jessicas tursiffra)

E du svartsjuk?


Svar:


Svartsjuka kan beskrivas som en spontan känsla som är svår att övervinna, inte ens med förnuft. I första hand har den sin grund i en personlig osäkerhet och en dålig självtillit. Men svartsjukan kan ha många orsaker och samband. En svartsjuk människa saknar förtroende, betvivlar den andres trohet och är rädd att mista den hon/han älskar. Den svartsjuke känner sig ofta värdelös och tar på sig skulden när han/hon blivit sviken för en annan.


Psykologerna anser att svartsjuka är en följd av för höga äganderättskrav. En mycket svartsjuk människa vill äga den andra helt och hållet och är inte beredd, att först själv skapa förutsättningar för ömsesidigt förtroende.

Svartsjuka grundläggs ofta i barndomen. Om barnet inte får tillräckligt med ömhet, kärlek och trygghet, så kan inte förtroendet till människor utvecklas. Man kan t.ex. redan som barn känna sig förbigången av ett syskon som föräldrarna uppmärksammade mera. Många barn i den situationen lider sen hela livet av mindervärdeskänslor och försöker kompensera sin svartsjuka antingen genom att prestera bra i skolan eller inom någon sport. Men de kan också utvecklas till att bli kriminella eller missbrukare om de inte orkar tävla om föräldrarnas kärlek. När de senare i livet upplever svek i kärlek till en annan människa känner de sig djupt svartsjuka men samtidigt värdelösa.


Män och kvinnor är lika ofta svartsjuka, men deras svartsjuka tar sig olika uttryck. Männens svartsjuka är starkt inriktad på det sexuella beteendet, rädslan att kvinnan har sex med en annan man. Kvinnors svartsjuka är mera inriktad på rädsla för att mannen skall känna mer för en annan kvinna, föra resurser till en annan kvinna och kanske överge sin tidigare partner.


En banan om dagen..

Ett äpple om dagen är bra för magen... en banan om dagen är bra för.. huvudet? Ja, det var allt värt att fundera på. Vad säger ni? Funkar det att käka en banan vid huvudvärk? I sådana fall kanske jag borde pröva, har nämligen haft ont i huvudet i 2 dagar nu och det verkar inte vilja försvinna helt. Smärtan kommer och går som i vågor.

Jag är blek som en riktig fis också, inte nå vidare hett alls. Känner mig jättesliten och seg. Blir väl till och brun utan sola mig ikväll så att jag blir brun och fin som en riktig morot igen. Men nu ska jag kolla lägenheter och sen ska jag vila en stund. Hörs efter det.

Puss puss


Dagens citat


 

"Jag måste ta en banan! Jag börjar få huvudvärk."


Godmorgon!

Dags för skola. Bloggar mer under lunchen.

Dagens schema:

Engelska D 10.10-11.10

Internationell ekonomi 11.10-12.10

LUNCH 12.10-12.50

Svenska C 12.50-13.50

Religion B 14.00-15.00

Dåligt

Dåligt med uppdateringen här idag även fast vi är lediga. Det beror nog mest på att vi slappat och vart/är iväg.. 

 
Kvällens planer:
Äta
Slappa
Kolla Victoria Silvstedt- my perfect life


Onsdag:
Möta pemelie i Årstaberg
Skola 10.10-15.00
Nånting
Sova

Torsdag:
Skola hela dagen
Lunch -glass på jensens eller globen
Se fram emot helgen

Helgen:
Eventuellt utgång på fredag med Anna och några?
Melodifestivalenkvällsmys med sötisarna
Vila på sööööndag

Så nu vet ni vart jag håller hus om jag inte uppdaterar så mycket.




Mys

Även jag tog en skogspromenad med hunden. Riktigt mysigt, passar på att njuta av den lediga dagen. Nu är det iaf bara 2 dagar kvar till helg.



Nu är det dags för att äta lunch, fortsätta ta det lugnt och läsa tidningen. Livet är härligt ibland..

Puss


Det är inte sant!

Pinch my arm! Det här är inte sant. Vet ni vad? Kom till skolan och fick veta det är studiedag! Helt fantastiskt. Så nu är man ledig idag. Kom precis hem men ska snart sätta på mig ytterkläderna igen, och då menar jag hela köret - långkallingar, mössa, vantar, halsduk (det är svinkallt ute!) och ta mig ut på hundpromenad i skogen.



Först blir det en kopp te!


Tisdag, tuesday, martes...

Sjukt vad jobbigt att kliva upp såhär tidigt, känns som evigheter sedan jag gjorde det. Men, men idag är det fulla muggar på gång. Veckans längsta skoldag, hoppas vi står ut. Jag startar i alla fall dagen med havregrynsgröt, äntligen morgon med adam och gry och så min stora, rosa, fluffiga morgonrock såklart.

Såhär ser dagen ut idag:

8:30 - 10:00 Religionskunskap B
10:10 - 11:40 Svenska C
11:40 - 12:30 Lunch
12:30 - 14:00 Engelska D
15:00 - 16:30 Kinesiska steg 1

Och sen blir det maaassa belöning ikväll i form av tevetittande. Bl.a. Victoria Silvstedt - my perfect life och Seven Pounds med Will Smith... åh vad jag älskar dom båda.

 


Nej, skola var det! Ha en superdag så hörs vi under svenska c lektionen ;)

Puss,


Ett litet innan läggdags

Vad har vi lärt oss av bilden i förra inlägget? Sminka dig aldrig på fyllan! Huga, haha.

Vet ni vad jag har gjort idag? I princip ingenting, om inte gå ut med hunden och titta på tv räknas. Och vet ni hur trött jag är? Sjukt trött. Jag har alltbra konstiga sömnrutiner jag. Nu hade jag i alla fall tänkt att släcka lampan straxoch få ännu mera sömn. Imorgon är en lång dag (läs:Jag HATAR tisdagar... kanske är det den värsta dagen ändå) och nya äventyr väntar.



Godnatt puss från mig!



Some fun


I come home in the morning light
My mother says "when you gonna live your life right?"
Oh mother dear we're not the fortunate ones
And girls they wanna have fun
Oh girls just wanna have fun


The phone rings in the middle of the night
My father yells what you gonna do with your life
Oh daddy dear you know you're still number one
But girls they wanna have fun
Oh girls just wanna have


That's all they really want
Some fun
When the working day is done
Girls they wanna have fun
Oh girls just wanna have fun




Vill bara säga...



till alla våra nya läsare. Hoppas att ni gillar bloggen och att ni kikar förbi igen :)
<3

Årets största jippodag?

Nu är vi vakna igen! Har ni saknat oss? Kan tänka mig det! Vad otroligt skönt och syndigt det har varit att sova bort en hel dag, speciellt en måndag. Jag är intet stort fan av måndagar, utan föredrar nog fredagar. Fredagar är min favoritdag på hela veckan. Vilken är er favoritdag?

Jag och Jessica har i alla fall börjat smida Alla-hjärtans-dag-planer. Vi tänker oss nedsläckt, massa tända ljus och tonvis av gelehjärtan. Och så kanske lite lady gaga och chips med dipp, som hyser vi sådan kärlek för. Det är ju faktiskt bara 12 dagar kvar nu...



Tror ni att vi sover nu då?

Då tror ni fortfarande fel! Än är vi uppe, fast så sjukt jävla trötta.
Tror ni att vi pluggat färdigt nu då? Ja, då tror ni jävligt rätt. Äntligen är vi klara! Det tog bara 9 timmar ungefär. Fyfan vilken underbar känsla. Jessica, jag älskar oss. Vi är bara för bra.

Nu blir det äntligen till att sova. Tusen pussar på alla våra läsare!


Tror ni vi sover`?

Då hade ni allt fel.
Tror ni att vi inte pluggat klart?
Då har ni rätt.

Sitter här ensam helt ensam vaken, den enda som e vaken med mig är en bananfluga som vägrar försvinna. Blir så avundsjuk när älskopälsko ligger där och snarkar. Här lär jag ju bli sittande ett tag, det här arbetet var riktigt segt att göra.



Puss

 & Bananflugan

Oh yes

Hahahaha, vilka bilder Jessica! Apor ja, minst sagt. Tur att vi är så sköna och kan bjuda på oss själva.

Nu så



Vet att ni bara gått och suktat efter bilder på oss så här får ni några, de hetaste jag kunde hitta. The blonde monkeys?



Varsego
PUSS

Plugg, plugg

Fortsätter på pluggstuket jag. Sitter här med religionsarbetet och känner hur trött jag är. Nu vill jag bara bli klar med skiten. Tur att man kan mysa ner sig i sängen, då blir det mycket mysigare att plugga - om än mycket svårare. Livet är hårt för oss blondiner ibland.





Söndaaag

Ja då vare söndag igen, vilket innebär samma ångest inför skolan som alla andra söndagar. Religion B-arbetet skall vara inne innan 00.00 inatt, hur ska man hinna? Man blir ju förvirrad av att försöka förstå sig på allt.
Noas släktträd till exempel:

" Detta är släkttavlan för Noas söner, Sem, Ham och Jafet. De fick söner efter floden. Jafets söner var Gomer, Magog, Madaj, Javan, Tuval, Ashkenas, Rifat och Togarma. Javans söner var Elisha och Tarshish, kitteerna och rodaneerna...."

Är det meningen att detta ska ha en mening?


Godnatt, eller godmorgon perhaps

Nej, nu hade jag tänkt att försöka sova igen så att jag får några timmars sömn innan jag ska upp och plugga imorgon. Religion B står på schemat. Inte mitt favoritämne direkt, men det måste göras färdigt.

Godnatt på er sötisar.





Hur sminkar du dig?

Det här med sminkning har ju till och med kommit upp bland kommentarerna här i bloggen. Finns dom som inte tycker att vi sminkar oss så vackert, sen finns det ju självklart dom som tycker att vi gör det också. Jag vet inte hur det är med er läsare, men jag har aldrig riktigt gillat det där med naturliga  stuket på ögonfransar.. typ brun mascara i ett tunt lager. Nä, långa, böjda och fylliga fransar ääälskar jag. Det är så sjukt vackert. I love the spider legs.






"I deserve to be spanked"

Sitter här och kollar på Lipstick Jungle, helt okej serie faktiskt. Lätt att kolla på, man behöver inte vara så väldans koncentrerad. Har jättesvårt att somna. Försökte för ett tag sedan men gav upp efter en timme. Inte så konstigt att jag inte kan somna i och för sig, sov till klockan fyra idag och drömde dessutom massa sjuka saker. Jag drömmer alltid saker, varenda natt. Drömmer ni ofta?

Härom natten hade jag en riktig mardröm. Jag drömde att jag skulle färga håret (färga utväxten blondare alltså), men någon hade bytt färgerna i färgkartongen och mitt hår blev alldeles rödbrunt. Jag var helt förskräckt och trodde att livet var över. Det må låta helt jävla befängt, men jag var helt förtvivlad. Sen vaknade jag upp och insåg att det bara var en dröm. Finns det någon bättre känsla?

Nu ska jag fortsätta kika på Lipstick Jungle och se hur det går för tjejerna.



RSS 2.0