Turn up the heat, please.

Vad är det förresten med klubbvärlden såhär mitt i vintern? Okej att man vill tjäna så mycket pengar som möjligt, men att vägra höja värmen är ju bara riktigt sjukt. Igår var inte första gången som jag tvekat angående hurvida jag ska hänga in jackan i garderoben eller inte. Det är liksom inte kul att stå och huttra inomhus och stå och värma sig vid värmeljusen för att det är så kallt. Som tur är så fryser jag hellre än svettas som en gris och Laroy är ett sånt ställe som blir varmare ju fler människor som är där, men ändå...

Nu får de fan ta sig i kragen snart, vi vill inte frysa på nattklubbarna!


Jag e glad att jag hade långärmat och stövlar med sockor i, vet inte hur jag hade klarat mig annars. Och där gick andra omkring i små, små klänningar och pumps typ. Jag hade nog dött, faktiskt.



Allt som behövs är en gnutta respekt

Något som jag tycker är tråkigt, eller förjävligt rättare sagt, är killar som inte har någon som helst respekt för tjejer. Det finns så mycket svin där ute, som tror att de kan bete sig hur som helst och det gör mig så jävla förbannad. Igår var det en kille på Laroy som man fick säga till riktigt på skarpen, han nöp en i rumpan jättehårt från ingenstans, drog tag i en jättehårt, så att det verkligen gjorde ont, för att tvinga en att dansa med honom. En stor jävla idiot med andra ord. Jag ångrar såhär i efterhand att jag inte nitade till honom ordentligt, då kanske han skulle sluta att bete sig så mot andra tjejer i framtiden...



Det blev Laroy igår

Jag har sovit heeela dagen idag. Fyfan vad skönt. Somnade inte förrän sex imorse, blev utgång igår. Vi hamnade på Laroy, som jag egentligen inte gillar för 5 öre, men vi hade kul ändå. I guess it's sällskapet som gör det.

Försöker lägga över lite bilder från kameran till den här datorn, men det verkar inte alls gå... Men det är väl mig det är fel på, jag brukar ju ha grova problem med teknik... SUCK. Orkar inte!



Mumsmums

Tittade nyss igenom lite gamla bilder. Det är lite skoj, för jag hittade en bild jag tog på Måns när han va med i nån tidning. Emelie och jag är ju dökära i honom, så när ja såg denna bild i tidningen och insåg hur jävla hårig han var så va jag ju bara tvungen att visa Pemelie. Fräääsch gorilla, fräääsch.




Måns


My sweet sixteen

Idag har blogg.se krånglat hela dagen. Och jag som febrilt försökt logga in för att lägga upp en jätteful bild på mig själv från i förmiddags. En snäll vän kom över med chokladpudding så vi åt det och tittade på My sweet sixteen på MTV. Sämre program får man ju fan leta efter...















Antikrundan och jag

Igår började jag kolla på Antikrundan men fick inte se klart för att det var Fifa-dags. Jag älskar att kolla på antikrundan, det bor nog en liten tant inom mig för att M påstår att det inte finns någon under 40 som kollar på det! Jo jag!! svarade jag. Men jag är tydligen den enda... eller?

Hur som helst ska jag nu se klart programmet i SVT Play, innan jag går och lägger mig.



Dumma blondin

Ligger och kollar på Nyckeln till frihet, så sjukt bra film. Lite lustigt att den visas på TV idag faktiskt, eftersom att vi spelade TP på iPhone igår och jag fick en fråga om just den här filmen. Ibland undrar jag bara hur dum man får bli...

Såhär löd frågan: Vart någonstans möts de i slutet på Shawshank redemption? Samt tre svarsalternativ till.

Jag: Va? Shawshank redemption? Den har inte jag sett!
M: Va?? Har du aldrig sett Nyckeln till frihet??
Jag: Jo den har jag sett.
M: Men det e ju samma!
Jag: Va? Ere samma film?





Till mitt försvar så kan man ju faktiskt inte ha koll på allt!



Fredagsmys

Storstädning och lunch in my ass. Jag har gjort massa annat än just det jag skulle. Men aja, sånt är livet.

Nu sitter jag hemma och fredagsmyser alldeles för mig själv, framför På Spåret. Så jävla tråkigt, men precis varenda kotte har övergivit mig. Och ni ska kallas vänner och familj... skulle inte tro det va!



Chips och cola. Cola i vinglas, mycket godare och lyxigare. Av någon konstig anledning.



Slapptorsdag

Jag är en riktig segpropp idag. Åkte till M igår och än är jag kvar, för lat för att ta mig någonstans. Så den här torsdagen har gått åt till att göra absolut ingenting. Men imorgon blir det ändring på det. Då tänker jag faktiskt storstäda och kanske tom bjuda över ett par vänner på lunch. Men just nu tänker jag bara fortsätta att lgiga här på soffan och surfa medan M spelar Fifa...


Jag var nog gravid i somras...

Eller... Jag är nog gravid mest hela tiden, som det ser ut iaf. Men på denna bild har jag på mig svart och ser ändå fet ut. Usch. Såg denna bild på min kusins fb och påmindes om hur jävla kallt det var när vi tog studenten. Här är jag ombytt och klar med filt och allt för att överleva flaket. Gud så underbart det var, man glömde nästan bort kylan, det var bara riktigt jävla kul. Ingen unge ploppade ut heller, så jag var nog inte gravid trots allt..




Så seg

Jag vet inte vad som hänt med mig på sistone. Förr kunde jag vara uppe hur länge som helst på natten sen sova bort halva dagen. Men efter att ha ställt om till en normal dygnsrytm (lägga sig i tid och kliva upp tidigt) så kan jag nästan inte ens sova ut längre. Lägger jag mig försent får jag panik, vaknar jag försent får jag panik.

Imorse vet jag inte när jag och pemelie somnade.. Klockan måste ha varit mellan 5-6 iaf, sen vaknade jag till flera ggr under morgonen och klev upp vid tolv. Nu har jag vart trött, seg och inte orkat göra ett skit på hela dagen. Mår till och med bättre och är piggare när jag är bakis. Jag menar, jag är 19 år gamrmal. Hur ska min framtid se ut om jag inte har ork att göra något om jag inte fått sova minst mina 9 timmar per natt?

Nu får jag iaf återgå till mina vanliga sovrutiner då det blir jobb fram tills på lördag. Sen blir det utgång, då kan jag alltid hålla mig vaken ;)




Godis, tandborste, tandkräm

Äntligen har jag ett fungerande internet igen! Trodde jag skulle dö där ett tag utan nätverk, man tappar ju liksom all kontakt med omvärlden, haha.

Åkte iaf hem till frugan (läs: hennes bror som är bortrest) igår och... ja vad gjorde vi egentligen? Tittade på Paradise hotel och snackade en jävla massa, som vanligt. Stannade förbi Ica Maxi och köpte godis, läsk, daimbeskvier och Jessica köpte även tandborste och tandkräm... gissar att hon kände att hon behövde det efter vår svullarkväll, haha.

Nu är det dags att färga min bedrövliga utväxt. Vågar inte ens lägga upp nån bild på mig själv, för just nu ser jag bara ut som en blonderad turk. Inte okej alltså.



Till Emelie

When we first talked to each other
I knew we would always be friends.
Our friendship has kept on growing
And I'll be here for you to the end.

You listen when I have a problem
And help dry the tears from my face.
You take away my sorrow
And put happiness in its place.

We can't forget the fun we've had
Laughing 'til our faces turn blue.
Talking of things only we find funny
People think we're insane-If they only knew!

I guess this is my way of saying thanks
For catching me when I fall.
Thanks once again for being such a good friend
And being here with me through it all.



Min alldeles egna playahead-historia.

Tänk att playahead stängs ner den 1:a mars! Helt sjukt. Det var ju där allt startade! Playahead är verkligen min generations community, fast på min tid kallades det väl snarare för "playa" än PA, som det görs idag.

Jag var kanske 12, 13 år när jag först gick med i Playahead. Då var jag en helt normal tjej som pratade med mina klasskompisar på siten. Åren gick och när jag var 14 år börjde jag på riktigt att bli en riktig playa-nörd. Det var också då jag genom min tjejkompis träffade Mabbe (Mahbod) som var ett stort namn på PA då, hahaha. Cool va man. 

Sen gick jag från att vara en vanlig lite småfjortis tjej till en riktig snobb. Klädde mig bara i skjorta och chanelörhängen och blev vän med alla rikemansungar. Blonderade mig. Fick kommentarer från förortsbruttor om att jag inte skulle leka fin och att jag skulle dö. Haha, jag älskade det då, den uppmärksamheten. Charmigast på playahead var jag, eller så löd åtminstonde mitt alias.

Nu hade en ny site, Facebook, poppat och blivit alltmer populär men jag totalvägrade att gå med. Playahead var ju grejen! 2007 föll jag dock för grupptrycket och skaffade mig ett Facebook-konto. Efter det hängde jag aldrig mer på Playahead.

Nu kommer playahead att försvinna, och så även alla bilder, kommentarer och gb-inlägg. Men minnena finns fortfarande kvar, föralltid.

HAHA.



Gonna have to make it work

Mitt internet ligger nere. Det funkar inte för fem öre, därav den dåliga bloggningen idag. Jag har skrikit, dampat och sagt "luuung, andaas" till mig själv om och om igen när jag förgäves försökt få det att fungera men misslyckats.

Just nu lånar jag ett annat nätverk, men hoppas få igång mitt egna internet imorgon för annars får jag panik.





Det finns bara en som skulle ha kunnat förstå...



Jag saknar min lilla ängel <3


Kunde inte hittat en mer passande grupp för tillfället

 


Rehab nästa då

Jag läser en jävla massa bloggar faktiskt. Nu menar jag inte att jag följer alla dessa slaviskt varje dag, men jag går in rätt ofta för att kolla läget liksom. Finns det ens någon som läser så här mycket bloggar? Är jag bloggstörd? Måste jag läggas in på rehab?

Utan inbördes ordning, givetvis...

1. Blondinbella
2. Kenza
3. Anna Hibbs
4. StinaLee
5. Kissie
6. Dollyblond
7. Amir gaybloggen
8. Paow
9. Rahlenfeldt
10. Natascha Peyre
11. Emelie Mattson
12. Ellen Franzén
13. Marie Plosjö
14. Linda Söder
15. Victoria Björnsdotter
16. Falsksanning
17. Engla
18. Storstadspojken
19. Egoina
20. Bobby kändisfrisören
21. Bloggkommentatorerna
22. Rebecca Simonsson
23. Mogi

Detta är 23 stycken som jag kommer på, på rak arm. Det är säkert ännu fler...



Ännu en cosmopolitan-lista...

Matvanor:

Bästa maträtt? Svår fråga.. men måste nog svara kött, klyftpotatis och bea.
Bästa dryck? Coca Cola såklart
Hat dryck och maträtt? Fanta orginal, drycker som smakar vanilj, öl, jägermeister, spagetti och köttfärsås, sushi, pyttipanna, lamm.
Bästa alkoholdryck? Bacardi breezer ananas, skumpa
Använder du smör på smörgåsen? japp, torrt annars?
Smågodis eller färdiga påsar? Smågodis
Favoritglass? Calippo cola eller jordgubb


Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? Olika
Har du mer skor än kläder? Nej
Favoritplagg? Tights, söta blusar
Hatplagg? Haremsbyxor. Vem vill seriöst bära det frivilligt?


Arbete, utbildning:


Jobbar eller pluggar du? Inget av de just nu, förmodligen båda inom en snar framtid.
Vad vill du bli? Rekryterare, HR-konsult eller något liknande
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? I'm sure I would
Är lönen viktigast? Nej, men den är viktig


Boende:


Lägenhet eller hus? Lägenhet
Framtidsplaner med boende? Flytta ihop med Jessica i någon lägenhet
Litet eller jättestort? Jättestort!
Drömboende? En stooor villa med jättehögt i tak, öppen spis, svindyra vitvaror och fantastisk inredning.
Landet eller mitt i stan? Hellre mitt i stan isf.
Mysigt eller sterilt? En trevlig blandning


Lite allt möjligt:


Har du barn? Nej
Älskar du någon? Ja, flera!
Betyder familjen mycket för dig? Dum fråga, självklart.
Är du lojal? Absolut!
Tycker du om att dricka dig full? Ja, det brukar vara skoj.
Hemmafest eller krogen? Krogen alla gånger.




Mitt tjocka korvfinger

Jag har just upptäckt något riktigt sjukt... mina fingrar har nämligen alla olika omkrets. Jag har under hela mitt liv trott att tummarna är de tjockaste fingrarna på mina händer, fram tills idag dvs. Jag märkte just när jag prövade min återfunna bulldogg-ring att den ramlar av alla mina fingrar förutom mitt högra långfinger. Mitt högra långfinger är alltså tjockare än tummarna. Hur sjukt är inte det?

Det där med korvfingrar har helt plötsligt tagits till en helt ny nivå...





Stackars lilla mage

Gårkvällen slutade i ett hemskt magkatarrs-anfall för min del. INTE roligt. Jag fick sådär riktigt ont, ni vet när man redan ser sig själv åka in till akuten och försöka planera vem som ska berätta för vem att jag ligger döendes på sjukan. Vem kommer att hälsa på mig? Kommer jag få nån choklad? Kommer jag ens överleva?

Jag drack i alla fall lite vatten och störtade ner i sängen och då började det att kännas lite bättre. Och nu är det nästan helt borta. Vilken tur!





Ihhhhhh...sland

Nu ska jag hem till min underbara mormor. Vi ska äntligen boka min studentpresent-resa. Till Island, Reykjavik bär det av i april. Om jag längtar?






B1&B2 Biltvätt AB

Igår träffades jag och Pemelie för att bowla, vilket var väldigt trevligt. När vi var där blev vi så sjukt sugna på att gå ut och dansa men utan pengar en lördagnatt kommer man inte in någonstans där det finns dansgolv. Så under vår betänketid åkte vi och tvättade bilen på Statoil. Vet inte varför folk tvättar i biltvättarna när de har helt gratis vatten och grejer att tvätta rutorna med på bensinmackar. Det funkar ju att skölja hela bilen med?
När bilen var ren begav vi oss slutligen in till stan för att nyktra göra entré på After. Gud vad tråkigt det är att gå ut nykter, det är inget jag brukar göra. Kändes så fånigt att vara där och säga "Jag kör ikväll.." när folk frågade. Nä, att gå ut nykter var inget för mig, haha!

 


Blame it on the pop

Den här mash-upen är grym grym grym!!





Hope for Haiti

Usch, jag kan inte alls somna. Ligger och kollar på Hope for Haiti. Och bölar såklart. Ibland känner jag att jag har problem med att jag är FÖR empatisk. Jag kan knappt se på tv eller läsa något utan att grina. Håller mig därför ofta undan sånt, inte för att jag inte bryr mig, utan för att tjuter som en stucken gris om jag för höra om sorgliga saker. Som Haiti tex.



Fuck you

Juicen gjorde mig glad ett tag, men nu är jag på dåligt humör igen. Allt jag känner är bara ett enda stort FUCK YOU.





Har man inte världens bästa vänner?

Gissa vad David och Samira gav mig idag? En stor flaska brämhults Apelsin/jordgubbsjuice. De tyckte att det var ett jävla tjat om den där juicen så de köpte mig en jättestor sådan flaska! Helt fantastiskt. Tack så mycket!

Sen fick jag en påse pimpim också, som jag också är lite småbesatt av. Små överraskningar är vad som är roligast!

Nu ska jag lägga mig i sängen med ett glas juice och bläddra lite på teven :)





Harry my hero

Jag har dragits med en icke-nådig huvudvärk den senaste tiden. Skitjobbigt. Den går liksom adrig riktigt över utan kommer tillbaka nästan dagligen. Nu ska jag gå till botten med detta och göra en synundersökning. Det kan ju faktiskt vara där problemet ligger.

Berättade detta för M inatt och hans svar var "Haha ska du också bli en brillorm? Hoppas du får Harry Potter-brillor!"

Och se vad jag hittade idag. Vissa får sina önskningar uppfyllda snabbare än förväntat :)





Du är så fin




Man får mycket komplimanger när man jobbar för Karamellkungen. För att nämna några så var det två damer som under samma dag(!) kom fram till mig och suckade lite och sa: "Att du kan vara så smal när du jobbar med godis..." Båda sa det också på precis samma vis, så det var lite lustigt.
Idag när jag var påväg in på lagret så kände jag hur någon stirrade på mig, en äldre dam (säkert iranie eftersom de är de vänligaste invandrarna jag träffat). Jag tittar tillbaka på henne och ler, då börjar hon le hon också, hon såg helt kär ut. Så börjar hon säga något som jag inte hörde så jag gick fram och undrade om hon ville ha hjälp. "Du är så fin", sa hon. "hehe, tack detsamma", svarar jag lite chockad. "Nejnej, inte jag. Du är fin, därför jag tittar så. Jag älskar fina".
Haha frågan är om det var creepy att en främling säger så eller bara snällt.
Låt oss säga att hon var vänlig.

Juste! Får inte glömma killen som tog tag i min rumpa när jag stod och jobbade för ett tag sen. Vilket äckel, tänkte ge honom en käftsmäll men visste inte om jag får slåss på arbetstid...


You're right, I need a couple of sticks

Drömde mig iväg framför kameran. Tänk att ha sånna här kuksugarläppar...

Skulle kanske krävas ett par milliliter Juvederm.



Then I finally found you

Idag fick jag btw äääntligen tag på min juice. Ett jävla projekt att hitta denna i Stockholm faktiskt...

 


Can't read on my pokerface

Lunchen var hur trevlig som helst, precis som vanligt. Vi gick förbi en sväng på Veronicas skola, Åsö vuxengymnasium, och sedan åt vi lunch i Skrapan :)

Eftermiddagen har varit lite jobbigare dock. Har varit en mäklare här och värderat lägenheten och planerat för visning och sådant. Jättejobbigt faktiskt. Men det är bara att bita ihop, le och låtsas som att allt är bra.. precis som vanligt...



Time 4 lunch

Godmorgon. Eller god förmiddag kanske. Nu är det dags för lunch på stan me Veronica och Samira. Hörs lite snare <3



My 20th birthday

Idag är det prick en månad till min födelsedag och från och med idag lever jag på vatten och morötter... typ. Inte riktigt, men jag vill inte gärna se ut som en val på min födelsedag, haha. Det jag skulle komma till var i alla fall att alla tjatar och tjatar efter min önskelista. "Vad önskar du dig?" frågar alla hela tiden och jag har bara svarat "jag vet inte".

Men, här nedan följer ett bildcollage på grejer som jag inte skulle tacka nej till i alla fall...




På bilden ser ni: Jetsetklocka i cerise färg, presentkort hos en tatuerare, hänge i guld i form av en ängel, gossip girl säsongerna, en cane corso-valp, heminrening i shabby chic-stil, champagne, smink från Make up store.

Hoppas att det var till någon hjälp i alla fall ;p



Konståknings EM 2010

Sitter och tittar på EM i Konståkning från Tallin. Konståkning måste nog vara den roligaste sporten att se på, efter fotboll kanske.. eller jag vet inte... men kul är det i alla fall! Det är ett av de få sportevenemang som jag faktiskt alltid ser på. Paråkningen är det roligaste, riktigt spännande att se på när de ska få till alla farliga hopp och lyft!

Nu ska jag fortsätta att titta på detta in bed.



Här är det bästa konståkningsparet i världen enligt mitt tycke, Aliona Savchenko och Robin Szolkowy. Ett par som tävlar för tyskland och de är helt grymma! De har vunnit EM guldet de senaste tre åren, så det säger ju en del! Dessutom är ju killen relativt snygg i jämförelse me de andra killarna som tävlar...



So many thoughts in my sweet little brain

Jag är kissnödig men ligger för skönt för att orka resa mig. Den där jävla huvudvärken har inte försvunnit än. Jag är trött och seg. Jag är mätt. Jag vill flytta ihop med Pessica typ nu. Jag önskar mig ett jobb under handelsavtal. Jag vill tatuera mig och fylla läpparna med Juvederm. Jag vill ha en blå Cane corso. Jag vill resa och se massor med ställen i världen; Rom, Malaysia, Australien, Wien, Kina, L.A., N.Y., Miami.

Jag vill ha längre hår och naglar. Jag vill köpa massvis med skor och kläder. Jag vill komma in på PAO i höst. Jag vill ha nya bröst. Jag vill skänka tusentalskronor till välgörenhet. Jag vill lära mig att träna bruks med hundar, jag vill bli dagmatte. Jag vill springa vårruset. Jag vill ha en grym 20-årsdag. Jag vill vara frisk hela livet. Jag vill att alla mina nära och kära ska få vara friska hela livet.

Jag vill skriva en bok. Jag vill släppa en parfym. Jag vill öppna en nattklubb.


Det är så jävla mycket jag vill.



Vårruset 2010

Den här migränen har hållt i sig sedan i fredags. Så sjukt jobbigt. Men nu har jag bestämt mig för att det får vara nog. Imorgon ska jag inte ha ont nå mer, alls! Så det så!

Idag frågade jag frugan om hon ville springa vårruset med mig i sommar. Jag älskar vårruset, det är en härlig känsla att springa med alla glada tjejer. Tyvärr blev det inte av att jag sprang det förra året av vissa anledningar, men i år är det dags igen! Det är så mycket roligare att träna när man vet att man gör det inför något. Hur som helst så trodde jag hon skulle svara med ett "nej är du dum i huvudet eller??" men hon ville faktiskt vara med :)

Så den 1:a eller 2:a juni får ni se upp för B1 och B2 i Vårruset! :p







Jag vill ha sommar




Give it to me baby

Idag har jag både mensvärk och migrän. Think I'm about to die. Försöker göra en massa viktiga saker, men mina tankar finns på annat håll. Jag kan nämligen inte tänka på någonting annat än den här juicen. Brämhults jordgubb/apelsin. Geee miiiig! Möjligtvis skulle jag klara mig med Jordgubb/lime-juicen också...







Kommer inte ens på någon vettig rubrik

Hela dagen har jag försökt komma på någonting att blogga om, men det står förfan helt jävla still i skallen. Och det är just precis sånt här som man INTE vill läsa om när man klickar sig in på någon blogg. Så jag avslutar här.
Puss.



EMO

På kryssningen så träffade jag och Anna ett gäng emos, sisådär klockan 5 på morgonen. Så vi satte oss där i deras hytt och snackade lite. Jag har faktiskt alltid hållt mig undan från emos lite, just för att jag känner mig så olik dem och visste inte så mycket om dem. Så när jag sitter där, lite (läs: mycket) full med kanske 5-6 stycken så måste jag ju bara säga: Är ni såna där emotional kids?
Det var iaf det jag trodde det stod för. De bara skrattade och började förklara att de bara kallas emo för att de lyssnar på en speciell musik. Så då var jag ju tvungen att fråga om alla emos verkligen skär sig, för det är det första jag tänker på när jag hör ordet emo. En emotionell unge som skär sig.

Men denna kväll i hytten fick jag klart för mig att de står för den musikstil de lyssnar på och som en av dom så fint uttryckte sig så är det bara jävla losers som skär sig för att de vill  uppmärksamhet, och det betyder inte att de är emo. Kunde ju va bra att veta...

 


I've texted lying down and dropped my phone on my face

Av alla grupper jag är med i på Facebook så måste detta vara den som absolut stämmer in mest på mig. 
I have texted lying down and dropped my phone on my face.

Idag hände det igen. Jag blir så trött på mig själv, att jag aldrig lär mig. Denna gång gick det värre än värst eftersom att mobilen gav min näsa en rejäl smäll, en sån smäll att jag börjar blöda näsblod(!!).

Jag är så jäävla dum asså. How does one succeed?




Around my neck

Jag fick jättemycket komplimanger för mitt snart 100 år gamla halsband igår. Jag blev jätteglad. Så gissa om jag kommer att ha på mig det ofta framöver?


Nej, jag sitter inte i splitt på bilden, även om jag ofta brukar gör det hemma...





 


My new crush









If I could find a way I'd take back those words that hurt you and you'd stay

Jag vet inte vad det är med mig. Sedan igår har jag varit så himla klumpig HELA TIDEN?!
Började på jobbet igår  med att tappa lite allt möjligt, sen när jag kom hem tappade jag en tallrik i golvet. Trodde det bara skulle vara igår men nejnej, idag tappade jag ut mjölkpaketet istället. Vad ska jag göra härnäst? Blir så trött på mig själv, har väl annat i tankarna som min pappa beskrev det.
Om jag har...



Min nya business partner

Blev en riktigt rolig kväll på Magenta igår. Det var jag, Suzana, Claudia och en massa andra roliga typer. Jag dansade så mycket att jag idag har träningsvärk i hela benen. Kul.

Dansandet var kanske det näst bästa med hela kvällen. Jag och S kom nämligen på ett projekt vi ska starta och skakade hand på det. Det blir nog sjukt bra det där. Nu ska jag fortsätta spåna på det ett tag innan jag hoppar in i duschen. <3





Jag är tröstig

Jag e törstig. Jag drack en hel stor cola på donken nyss och nu dricke jag en hel bravojucie.

Kom nyss hem från en spååårad kväll på Magenta. Ses imorron. PÖSSS.


If I could turn back time

Pemelie och jag hade det riktigt myspys igår kväll/natt. Inte minst när vi skulle gå och sova. Haha!

 

Killar är ju inte riktigt kloka. Låt mig göra en lång historia kort. Förra(?) helgen när jag va på harrys var det en kille som bjöd mig på nästan all dricka under kvällen. Det var ju bra tänkte jag och stod i baren med honom, men han fick inte det minsta tillbaka utav mig och jag trodde han skulle fatta den vinken.
Trots det blev han helt lost i eller besatt av mig, bedöm själva; har inte gått en dag eller timme utan ett sms från människan. Jag svarade inte ens på 10 % av smsen och när jag svarade var det för att då kanske jag kunde avsluta samtalet och slippa få ett sms på åtminstone två timmar. Mellan smsen ringde han, men jag svarade aldrig. Han hittade hela tiden på något nytt att skriva om. Han undrade aldrig varför jag inte svarade utan bara smsade nya frågor eller påståenden. När han undrade om jag tyckte han va snygg gjorde jag klart för honom att jag inte tyckte detta. 
Sen ringde han inatt när jag och Pemelie lagt oss, så jag svarar för att han inte ska sitta och ringa hela natten. Han frågade om jag haft en trevlig kväll hos min bror. Så jag svarade att jag självklart haft det och att det var en hel drös med snyggingar där.


-Hittade du någon då?
-Jag hittar alltid någon.
-Jaså...
-Ja, han jag är med nu undrar varför du ringer mig. (Pemelie försöker låta som en man nu i bakgrunden)
- Vad sa du?
- *Upprepar*
- Vad sa du? Säg det en gång till sen tar jag bort ditt nummer.
- Jag ska KNULLA NU!
- *klick*

Sen har han inte hört av sig mer. Vilken release asså, så skönt. Nåt seriöst fel är det ju faktiskt på killar.

Var egentligen tänkt att jag skulle ut ikväll med Pemelie och Co men hade ingen större lust att ta mig till och från staden själv så sent. Fick nyss sms av Emma att jag kunde komma till Passi men känns skönt att gå och lägga sig tidigt. Jag har hållt igång för mycket sen december. Jag brukar inte supa så mycket som jag gjort faktiskt men det har ändå vart riktigt kul. Blev en spårad kryssning med Anna i veckan eftersom hon åkte tillbaka till tyskland idag :(




fredagsmys med frugan

Hallå bloggisen. Sitter hos frugan nu, eller hos hennes storebror rättare sagt. Vi spelar Lene Alexandra (vår favorit) på högsta volym, äter godis och dricker cola. Jag ska försöka övertala Jessica att följa med ut imorgon.. hoppas hon går med på det. Annars får ni hjälpa mig och sms-terra henne! Hon verkar för i övrigt haft många sms-terrorister efter sig på sistone...

Aja, nu ska jag återgå till att umgås med frugan. Slänger upp en bild på vår fredagsdricka...






Legendary pitbull

I sommar ska jag äntligen åka tillbaka till älskade Puerto Banús igen. Jag hoppas att alla mina brudar kommer följa med dit ner för en galen vecka eller två. Frugan, Suzana, Claudia, Anna... ja, alla mina små blondiner.

I PB är det två sorters musik som gäller. Den ena är house och den andra är... Pitbull. Allt med Pitbull spelas och det är väl en väldans tur att jag gillar hans musik. Han gör verkligen grym partymusik. Varje gång jag hör Pitbull blir jag helt Marbellanostalgisk och taggad till tusen!

Här är några Pitbullfavvisar...












Ögonbryn hit och ögonbryn dit.

Ett par noppade ögonbryn och lite lunch i magen så känner jag mig på lite bättre humör. Det är lustigt det där med ögonbryn och noppning. Jag nyser ALLTID när jag noppar ögonbrynen.. är det normalt egentligen? Alla kanske nyser, vad vet jag. Sen har ju alla olika smak också... jag själv föredrar ett par välvårdade ögonbryn i normal storlek. Dom ska börja där dom börjar och sluta där dom slutar, inte vara så långa att dom täcker halva fejan. Inte heller ska de vara för korta , eller för böjda så att man ser förvånad ut 24/7. Målade ögonbryn tycker jag inte om heller.. ifyllda, visst, men helt ditmålade är ju bara så fjortis det kan bli.



Hur mycket skräckexempel på ögonbryn har man inte sett i sina dagar...? 


 


Ingen bra dag idag

Gah. Idag har jag en riktig känna-mig-ful-dag. Allt känns bara fult och fel, håret, sminket, kläderna. Inget känns bra. Hatar dessa dagar, de kommer sällan men när de väl gör det så är det verkligen inge kul! Usch, hoppas det blir bättre under eftermiddagen.



Innan jag går och lägger mig

Jag är stolt över: Att jag kom in på lärarprogrammet, trots sen anmälan, tack vare mina fina betyg. Jag är också stolt över att jag valde/vågade att tacka nej ändå, trots att jag har 0 framtidsplaner, för att jag kände att det inte var rätt för mig.


Imorgon ska jag:
Äntligen träffa frugan igen, det är så längesen vi sågs sist!





 


Indeed




Lace and leather


It's oh so quite...

Senaste


Låt du hörde:
Loba - Shakira
Film du såg: Something new

Mat du åt: Fil och müsli

Kram: Min hund

Puss: Min hund

Känslan: Uttråknad

Resa: Till Enskede, haha

Glädje: Hemlighetsstämplat

Dröm: Att komma in på PAO i höst

Person du träffade: Mami

Personen du pratade i telefon med: Pessica igår

Personen du fick sms av: Mabbe

Gången du åt 7-eleven korv: Har aldrig hänt

Gången du var utomhus: För någon timme sedan med vovven

Gången hela din familj åt middag tillsammans: I julas

Saken du köpte: Försvarets hudsalva, den rosa givetvis

 

Allmänt


Ska bli skoj:
Fylla 20 om en månad

Ska inte bli skoj att: Mina föräldrar skiljer sig

Sparar till: Flytt, resa

Pålägg som gäller: Ost och grönsaker

Önskar att jag var bättre på: Att säga vad jag tycker och tänker, t.o.m. att vara otrevlig. Jobbigt att vara så väluppfostrad ibland :p

Dagens dryck: Vatten

Vad saknar du: Min kondition!

Tre band/artister: Coldplay, Gaga, Michael Jackson

Vad har du gjort idag: Bakat och gått långpromenad med hunden

Brukar du svära mycket: Nej, men ibland hoppar det små grodor ur munnen...

Hur tidigt stiger du upp: Olika. Runt 10 oftast.

På helgerna: Går jag ut eller umgås med vänner

Vad ska du göra ikväll: Något roligt hoppas jag

Hur många timmar sover du per natt: Det är olika, men helst så många som möjligt.

Vem är snyggast i världen: Jag såklart. Haha, nä men finns väldigt många snyggingar där ute.

Vad är det för veckodag: Torsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Jag tog studenten!

Favoritplagg i garderoben just nu: Lacktights

Längd: 164,5 cm

Byxa eller kjol: Vardag: byxa, fest: kjol

Senast utlästa bok: Mina drömmars stad för 17:e gången typ.

Mitt rum kan beskrivas som: Mysigt... Eller stökigt atm :p

Mig själv med tre ord (just nu): Förväntasfull, uttråkad, glad

Jag tränar: För sällan. Pilates ibland, löpning under vår/sommar/höst.

Jag ville bli när jag var liten: Veterinär :)



Fräknisar

Jag blir ALLTID fräknig på sommaren. Spelar ingen roll om jag har solskyddsfaktor 540 eller tom bär burka, they'll come anyway. Som tur är så tycker jag det är sött med fräknar.. fatta hur jobbigt jag hade haft det annars... Hur som, jag tyckte faktiskt att jag inte fick särskilt mycket fräknar i somras alls.. tills jag skulle rensa kameran idag. Jag var ju en riktig prickig korv trotsallt!






.

Jag känner mig helt tom.



Lunchdejt med mormor

Tog med mig vovven min och åkte förbi mormor en sväng för lunchdejt. En pensionär och en arbetslös. Vi hänger ju bara hemma hela dagarna båda två så vi tänkte att vi kunde hänga tillsammans idag. Vi åt potatisbullar som jag älskar så mycket. Vet att frugan hatar det, haha. Nu är jag i alla fall hemma, proppmätt efter potatisbullar, bacon och lingonsylt :)

Svinkallt är det ute fortfarande ja. Mina lår är fortfarande is efter hemvägen men snart ska jag bege mig ut igen för att besöka apoteket.



So long!

Puss


Oranges in bed with Charlie and Alan

Nu ska jag strax titta på Två och en halv män och äta apelsiner i sängen. Mr. Big skulle verkligen avsky mig, haha. Tur att det är min säng då och ingen annans, så kan jag göra precis vad jag vill!






En dagens-lista för att jag är för lat för att blogga...

Dagens vill ha: Pengar, lägenhet, nya tuttar, nya läppar, tatuering, en till hund... the same as usual
Dagens klädsel: Gråa mjukiskläder
Dagens smink: Nada
Dagens frisyr: Ful, slarvig toffs
Dagens händelse: Har inte hänt någonting idag, alls.
Dagens låt: Har inte lyssnat på musik idag...
Dagens saknad: Spanien
Dagens dummaste: vad är inte dumt som jag säger/gör?
Dagens roligaste: Minigolfen som jag och frugan hittade till badrummet
Dagens favorit: Min vovve!!
Dagens godis: Inget
Dagens dryck: Bravo tropisk
Dagens läsning: DN, bloggar
Dagens humör: Seg, trött, småirriterad
Dagens ord: Verkligen. Det ordet använder jag heeela tiden.




Tennis kanske?

Min mamma tjatar om att jag borde börja på tennis igen (observera att det var 100 år sedan jag spelade tennis och det var inte särskilt länge heller) ända sedan hon såg en annons i tidningen. Jag minns knappt hur man spelar och mina armar är så klena att jag knappt orkar runka av någon. Haha, skämt å sido, så vore det rätt kul att börja igen faktiskt. Allt som fattas är bara rosa tenniskläder och ett rack. Självklart tycker jag att Jessica borde börja spela igen också, så slipper jag spela med någon främling.







Tennis kanske?

Min mamma tjatar om att jag borde börja på tennis igen (observera att det var 100 år sedan jag spelade tennis och det var inte särskilt länge heller) ända sedan hon såg en annons i tidningen. Jag minns knappt hur man spelar och mina armar är så klena att jag knappt orkar runka av någon. Haha, skämt å sido, så vore det rätt kul att börja igen faktiskt. Allt som fattas är bara rosa tenniskläder och ett rack. Självklart tycker jag att Jessica borde börja spela igen också, så slipper jag spela med någon främling.







Att man lyckas...

Det här med mobiler är inte min grej tydligen.
Inte min nya i alla fall... Att jag inte kunnat byta sms-signal när det var superenkelt var ju bara pinsamt, men jag lyckas tydligen fortfarande att skicka iväg tomma sms till folk. Så, förlåt alla som fått ta emot tomma sms av mig <3


100th episode of How I met your mother

Inatt sker det, gott folk. Det 100:de avsnittet av How I met your mother sänds i USA and it's gonna be LEGENDARY. Natten till ära utlovas ett extra bra avsnitt kallat "Girls vs. Suits" med... musikaliska inslag? Kan knappt vänta på att få se detta! Är ni också How I met your mother-frälsta?






Första semlan!

Årets, eller årtioendets första semla t.o.m. :) Med ett glas mjölk till givetvis.









Harrys

Idag fyller Anna år, så jag vill passa på att skriva grattis här i bloggen till henne. Grattis Anna! :)

Igår var vi ute för att fira in hennes 19-årsdag. Började med att vi åkte till Elin aka Pelle i Gubbängen eller nåt och åt middag och förade. Sen drog vi vidare till Harry B James, jag vet, inte alls min musiksmak... Men vad gör man inte för en sån god vän som Anna? Var väldigt blandat med människor där men jag kände mig som den största fjortisen på hela stället faktiskt så kan förstå att Pemelie undrade hur jag hamnade där, haha!
Det som gjorde min kväll var att mitt i all skitmusik spelade de bumbibjörnarna så då kunde man äntligen dansa och sjunga.

Kvällen blev iaf lyckad och vi hade ett jävla flyt på hemvägen. Dock tog jag inte en enda bild, kameran låg jackfickan men glömdes bort som vanligt...



Flätor is the shit

Jag älskar flätor. En eller två, spelar ingen roll. En helt underskattat frisyrform. Lätt att göra när man får panik på håret för att det bara hänger sådär fult. Eller om man inte orkar föna. :)







Semmelbakning på gång

Som ni säkert förstår så blev det inga semlor bakade igår i och med att jag sov bort hela dagen. Därför tänker jag ta och baka dom nu istället... eller ja om en liten stund, vill inte att bakmaskinen ska väcka hela hushållet :)

Godaste semlorna är de fyllda med mandelmassa och grädde!




I take fashion really seriously



Ljuslila långkallingar, Frank Dandy
Ljusblåa strumpor med Mimmi Pigg på, H&M







Mission of today

Min dygnsrytm har blivit totalt upp och ned-vänd. Igår somnade jag klockan sju på morgonen och vaknade sju på kvällen. INTE OKEJ. Nu har jag fortfarande inte somnat, så vet ni vad? Jag tänker helt enkelt skita i att gå och lägga mig. Jag vill ha tillbaka en normal dygnsrytm, när man är vaken på dagen och sover på natten. Det får bli dagens mission!









Ge mig liiiite värme i alla fall, tack

Den här kylan är verkligen inte att leka med. 
Jag älskar snö, jag älskar vinter, jag älskar kyla. Men när det är 20 minusgrader ute så blir det liksom lite för mycket... Det får gärna bli något varmare, jag skulle vara glad med några få minusgrader bara. Jag är inte trött på vintern, verkligen inte, men jag vill så gärna dra fram mina löparskor och börja löpträna igen. Det känns alldeles för kallt för det ännu tyvärr, men den tiden kommer väl. Tills dess får jag väl stå ut med pilates (som är superkul!) och skridskoåkning.



 


En lång berättelse om igår och idag

Tänkte berätta lite om igår och idag för er superintresserade som läser vår blogg. Igår gjorde jag nämligen inte så mycket vettigt, förutom att träna pilates (OH MY säger jag bara, min mage och mina armar är halvt döendes idag). På kvällen åkte jag som sagt till M och han hade lagat god mat, så vi åt och drack vin framför en Michael Jackson-konsert på teven. Hela kvällen var jättetrevlig tills jag började må lite illa.. som blev till mycket illa.. som blev till ett kräkkalas inne på toan. Jag är en sån där som inte står ut med att må illa så jag kör ner fingrarna i halsen direkt för att få det överstökat. Sen mådde jag som vanligt igen. Det va ju skönt...

Idag sov vi till långt in på eftermiddagen. Det var ljust när jag somnade och kolsvart när jag vaknade... Så jag åkte hem för att min mormor hade kommit hit för att laga min favoriträtt som bara hon kan! Jag åt för fulla muggar eftersom jag inte hade vågat äta något efter den lilla incidenten natten innan..

Sen gjorde jag mig i ordning och gick ut med Suzana och Claudia. Det var meningen att det var en massa människor som skulle hängt med men Misho hade åkt till Indien(??), Berto hängde på dräggställen och Samira orkade inte. Inte heller kom Jessica och Anna, vilket var väldigt tråkigt :(

Vi började på Metro, vilket var ett stort jävla skämt. All värme var tydligen avstängd verkade det som, eftersom det kom rök ur munnen på oss när vi pratade. Alltså inne på klubben på dansgolvet, fatta! Dessutom började jag må illa igen, menden här gången behövde jag inte spy i alla fall. Det gick över efter ett tag som tur var. Meningen var sen att vi skulle dra till Magenta men eftersom Claudia inte stod på listan sket vi i det och åkte till sköna Skybar. Där blev det alkoholfria strawberry daquiris (vågade inte dricka alkohol och starta ännu ett spykalas) som jag inte ens behövde betala för för att jag va så söt. Haha, skämt å sido, bartendern var så himla förvirrad att han helt enkelt glömde ta betalt. Ibland har man flyt.

Sen började Berto gagga om att vi skulle komma till nå jävla kvarnen. Vad är det liksom? Jag hör ju på långa vägar att det e något dräggigt söderställe så det blev ett stort NEJ dirr.

Haha, varför är jag så mongo jämt? I den här hissen stod vi för i övrigt i minst 5 minuter iaf. Ingen hade nämligen tryckt på någon knapp. Det var inte förrän Suzana sa "tycker ni inte att den här hissen går lite väl långsamt?" som vi insåg att vi bara stått still där inne. Dumma som få men gissa om vi dog av skratt sen.


Nu ska jag strax krypa ner i sängen. Kanske blir Avatar imorgon. Innan dess ska jag iaf baka semlor!


Oteknisk nörd

Försökte blogga från mobilen igår när jag satt på bussen påväg hem till Mabbe. Men det verkar ju inte ha funkat alls. Jag och teknik... jag fattade inte ens hur man bytte sms-signal på min mobil. Och det första han går in på s kommer han till hur man ändrar sms-signal. Somliga har det, andra inte...

Här är en försenad bild iaf.





Åreresan

Say what? En helt okänd person gör mig till moderator... Nu kan jag gå in och ändra evenemanget ju, men det vore ju taskigt kanske?


Pulka

Idag gick jag och mamma och hämtade mina två underbara pluttiskusiner från förskolan för att gå ut och åka pulka och snowracer. Det var faktiskt ett par år sedan sist jag gjorde det så det var kul. Att två 2-åringar kan tycka att det är så himla kul att åka ner för stora backar är ju bra underligt. De skrek av skratt medan jag nästan tyckte att det var lite läskigt. Kanske det som är så speciellt med pulkaåkning, att det är både roligt och läskigt? Vi tog dessutom massa fina kort på grabbarna men de orkar jag inte ladda över från mammas kamera just nu..




Ungar...

Jag brukar absolut inte ha någonting emot barn men när det kommer till grannens ungar så avskyr jag dem. Varje ledig dag väcker de en när de står utanför mitt fönster och gallskriker.. Kan de inte hålla sig utanför sitt eget jävla hus? Nej såklart inte, när föräldrarna låser ut småbarnen så fort de gråter så att de själva ska slippa höra helvetet. Lite pli får man faktiskt ha på sina barn. Dessa barn tjurar och gallskriker konstant - bokstavligt talat. Det började med en unge de inte kunde hantera, sen en till och sen ännu en till. Vet de vad ordet preventivmedel betyder?

Just nu är de utanför mitt fönster och åker pulka... Barnen är väl i åldrarna 2-6 och så har de två kompisar där. Dessa två kompisar är helt tysta och bara leker och har kul. Men grannens två äldsta söner bara tjurar och skriker. Jag orkar inte mer, har vart påväg att öppna fönstret och skrika håll käften vilket jag gjort förut, men då var inte föräldrarna där.

Ska man skaffa barn ska man fan kunna ta hand om dom också, det är bara det jag tycker..



Omedveten fetisch?

Jag undrar om jag lider av någon slags omedveten klockfetisch? Eller är det här normalt? Och jag vet redan 2 stycken andra klockor som jag vill ha...

Nej jag är nog inte frisk.



Facebook doesn't want me anymore

Facebook doesn't want me anymore :(
Min bild försvann, mitt namn försvann. Nu kan jag inte ens logga in för mitt konto är unavailable.

What to do?




Jakten på födelsedagsblåsan

Har redan börjat min jakt på den perfekta klänningen till min födelsdagsfest nästa månad då jag fyller 20. Så svårt det där. Känns verkligen som att jag blir vuxen nu, sjukt egentligen. Men det vill jag givetvis fira i en "vuxen" klänning. Inga paljetter, inget glitter, inga kedjor, ingen bomull, ingen polyester. Ingen Pamela Andersson-urringning. At all.

 



Godmorgon sleepyheads

Igår gick jag runt i morgonrock hela dagen, förutom under en liten stund då jag tränade pilates. Det var jätteskönt att gå omkring i den, men idag kände jag bara panik. Jag måste ur den och i vettiga kläder och göra vettiga saker. Sagt gjort, nu är det fixat. Blir väl en sväng till stan för lite shopping förmodar jag. Vad annars finns för vettigt att göra liksom?





En sann vän är en sällsynt fågel.



Vill bara tacka dig, min älskade lilla pussguka, för att du är världens bästa stöd i dessa kristider. Tack för att jag alltid kan ringa dig, komma till dig och för att du verkligen alltid finns där för mig. Hur skulle jag klara detta utan dig? Älskar dig! <3


Boobs boobs boobs

Vilken seg dag. Har inte fått någonting gjort. Mest legat i sängen och deppat. Funderat på livet. Det är så kort. Snart är jag 20 år och vad har jag fått gjort egentligen? Ett par plasttuttar.

Jaja, å andra sidan fyller jag 20 med ett par skitsnygga bröst.

Vad hade livet varit utan tuttar egentligen?




B1 avslöjar sin hemlighet...





Hahaha

-Jag skulle vilja köpa ett halvt kilo "reker".

-Ursäkta, reker?

-Ja sådana man eter.

-Maneter säljer vi inte här.



Jag älskar dig min lilla gris




Premenstruellt syndrom

I princip vad som helst kan irritera mig nu. Jag brukar aldrig lida av någon svår pms, alla blir ju småsura ibland och det har aldrig vart värre än så. Men nu vet jag inte vad som har hänt. Jag känner mig så fruktansvärt arg. Dock inte hela tiden, bara varannan sekund ungefär. Idag på jobbet stod jag bara och kom på gamla saker som folk sagt eller gjort mot mig och blev skitförbannad och skulle vilja skrika ut en utskällning till personer så hela världen kunde höra. 

Jag tycker synd om min familj, framförallt min mamma som alltid får ta skiten när jag blir arg. Vad de/hon än säger blir jag sur. Sekunden efter ångrar jag mig men sekunden efter det är jag lika arg igen. När jag blir sur anstränger jag mig verkligen för att låta trevlig men det går verkligen itne. Tur att jag aldrig tar ut skiten på några andra än min familj ändå, då skulle jag väl framstå som värsta surkärringen. Har aldrig förstått grejen med pms, det är ju skitonödigt.




Tik tok





Längtar

Något positivt har ju iaf skett i år.. Ja, DH is back!

Desperate Housewives

Season 6 Episode 11

"If..."

After the terrible plane crash, the residents of Wisteria Lane reflect on what their lives might have been like if they had made different choices in life.



What to do?

Jag kan inte sova för fem öre. Jag har sovit typ hela dagen idag, men jag tror inte att det beror på det. Jag tror att det har med helt andra saker att göra... Så vad ska man göra? Spela betapet? Ragga sömnpiller? Ta en sup?



What doesn't kill you, only makes you stronger

Blä. Jag är verkligen inte på humör. Ingen idiot svarar när jag försöker få tag i dom. Jag vill bara bort. Långt bort.


Folk säger att dom finns där för en om man behöver dom. Önskar jag kunde känna det också. Känns bara som tomma ord.

Nej. Nu får ni fan ta och svara i era telefoner mina älskade idioter. Jag tycker ju om er ändå.


5 fel i ett hem!

Snart ska jag ta tummen ur röven och flytta. Kan inte bo kvar hemma av vissa anledningar så nu letar jag ett place till mig och frugan för fullt :) Längtar verkligen till att få inreda. Tur att jag och Jessica för det mesta har samma smak när det kommer till sånt, annars hade det blivit rätt jobbigt...

Finns vissa grejer i inredningsväg som jag verkligen inte klarar av. Typ...

1. Magneter, lappar och diverse grejer som folk har på kylskåpet i en enda röra. HUGA! Får fan rysningar. Jag tycker det är så otroligt fult.

2. Färger som oranget, blått, grönt, gult och lila är färger som aldrig kommer finnas i mitt hem. Haha. Color nazi.


3. Affischer på väggarna. Behöver jag ens säga mer?


4. Olackat trä.


5. När folk har all världens träslag i ett och samma rum. Finns det något som kan förstöra en inredning så egentligen?




Nu har jag mitt blåa nagellack.





2009

Tänker inte göra någon större presentation av mitt år 2009 eller nåt, för det sög lite faktiskt. Uppfyllde bara en dröm det året, jag tog studenten. Resten var väl bara tidsfördriv. 2010 är nog mitt år, nu jävlar ska jag ha roligt. Bara starten av året visade ju att det blir ett kul år.

En bild från 2009 kan ni iaf få. Här var jag och Pemelie på någon bio.. :) Vet inte varför jag ser så lurig ut..




Thaimat

Har varit så otroligt sugen på thaimat i fleeera dagar nu men inte tagit tummen ur röven och ätit det. Så imorgon i stan ska jag äta en stooor tallrik Khao Pad Gai :) Muuums.




We fell

Som en blixt kom det. Nu minns jag plötsligt anledningen till att Pessicas knän är blåslagna och att min rygg gör så fucking ont. Vi ramlade ju på dansgolvet igår. Vilken smäll det blev. Jag slog i ryggen mot kanten på en såndär träbänk och Jessica måste ha ramlat o slagit i sina knän. Tack iaf till alla söta som hjälpte oss upp <3



Blue nails

Gud vad jag blev kär i Suzanas nagellack igår! Shit vad snyggt det var med blått nagellack. Det ska jag springa och köpa imorgon. Ett mörkblått och ett lite ljusare, som Suzanas här på bilden.





Klippte bilden för jag vet att hon säkert inte vill va med på bild här.

 


Något som går åt

Något som jag verkligen förbrukar och som går åt är hårspännen.. Jag gillar de där enkla från H&M men de ramlar av så lätt. Därför ligger nog mina hårspännen nog lite här och var i landet där jag befunnit mig. De flesta har jag nog tappat hos Mabbe och man orkade ju aldirg samla upp dom heller. Men som tur är så är de ju så billiga så det bara är att köpa nya :)

På bilden ligger såna hårspännen mellan mina ben. Mina blåslagna knän kan ni också se. Det här är hur mina knän ser ut efter varje utgång. Vad gör jag egentligen? Någon som vet varför det blir så utan att jag själv får ont av att slå i knäna under natten?




Nyår 09/10

Pessica har ju i princip redan berättat vad vi gjorde igår dvs. drack och dansade. Det man ska göra med andra ord. Vi hade i alla fall en sjukt kul kväll och jag är supernöjd med mitt nyår. Ett nyår med två blondiner, kan det bli bättre? Tack för en magisk kväll!





Skulle dragit vidare till Berns med Suzana och Claudia när Pilot stängde med det blev aldrig av. Vi är inga veteraner direkt, så vi tog tubisen hem (som f.i.ö. tog typ 15 år att komma hem med?). Smockat som fan var det och jag tappade både lösögonfransar och lösnaglar. Vi försökte lura ett killgäng att vi va transor? Mycket skumma grejer får man för sig på fyllan.

Däckade dirr när jag kom hem. Minns bara att jag låg på sängen och försökte smsa Mabbe att jag mådde illa. Det tog typ 100 år att skriva ett sms, för jag vääägrade att stava fel. Tänk er själva, touchscreen, lösnaglar och en massa alkohol i kroppen. Sen somnade jag tydligen.


Skandal nr 1

Hahaha, jag vet vilken bild Pessica syftar på, men den kommer aldrig någonsin att ta sig ut i internetvärlden. Fyfan alltså. Men den är riktigt rolig dock. Bjuder på en annan istället från samma tillfälle. En skandalbild. Jag röker aldrig någonsin, men igår tog jag några puffar på en cigarr. Jag vet inte riktigt vad som är roligast på den här bilden att jag röker eller hur den okända killen jag lånade cigarren av ser ut.





Vilken jävla kväll

Och vilken jävla natt. Hade riktigt roligt med mina favoriter Pemelie och Anna. Pemelie kom hit, sen åkte vi till anna och förade lite innan det var dags att dra in till stan. Vi var inne lagom till tolvslaget men jag såg bara en raket! Vart hade alla raketer tagit vägen?

Vi dansade, drack, dansade, drack och drack lite mer vilket resulterade i en riktig kalasfylla. Sen bar det av mot nattbussen.. Anna hoppade av i tullinge där jag somnade men som tur var vaknade jag när vi började närma oss Rönninge där det var meningen att min bror skulle möta mig så jag fick sällskap hem. Men när pengarna tagit slut på mobilen och bror däckat så var det inte mycket mer att göra än att börja vandra själv i den kalla vinternatten. Men det var det värt, träffade lite trevligt folk och sånt. Nu kom jag hem för några timmar sedan och har tagit mig en hääärlig dusch som verkligen behövdes, så nu ska jag väl försöka sova lite till eftersom det inte blev så mycket sömn imorse. Nyår 09/10 blir iaf en natt vi sent kommer glömma!

 
 

Alla bilder blev verkligen hemska. Hade velat lägga upp en bild på när Pemelie rökte cigarr men det kanske jag inte borde... Haha

 


Maaaat

Orkar inte skriva någonting. Allt jag tänker på just nu är mat. Fet, kladdig mat.

Här får ni en bild från igår istället. Resten lägger jag upp senare.

 





Gott nytt år!


RSS 2.0