Jag klarar mig nog.

Härligt att det har varit så bra väder idag... eh, not. Inte för mig som jobbar hela dagarna. Det får gärna vara dåligt väder imorgon för min del, så slipper man den där ångesten över att man står inomhus hela dagarna när solen lyser utanför. Men på måndag måste det såklart vara jättevarmt och soligt, annars blir jag ledsen.


Har för i övrigt precis målat naglarna svarta, det var ett tag sen. Fy så snyggt! Kan inte ta blicken från mina vackra händer nu... Solbruna, svartlackade med en massa snygga guldringar på. Mjau.


Och till er som smsat och frågat om jag fortfarande lever; Ja, jag lever. Förlåt att jag inte hört av mig till någon, men jag jobbar så mycket att jag inte ens hinner tvätta håret.

Nu ska jag lägga mig i sängen med boken jag håller på att läsa nu.



Hej lördag.

Fyra väldigt intensiva arbetsdagar är nu över. Imorgon jobbar igen och sen är jag ledig, ska bli så skönt. Har precis kommit hem från jobbet och ska ställa mig och laga spagetti och köttfärssås till middag. För er som känner mig så vet ni vad det innebär... och för er andra, en dag kanske ni får veta, haha.

Men nu till spisen (där jag tydligen hör hemma..)

Puss



Dead.

Jag är död. Har dock inget med magontet att göra så don't worry! Nu ska jag sova en timme, sen ska jag blogga skiten ur er.

Puss



Tummy ache.

Jag har fått så ont i magen. Ligger på sängen och läser en bok men kan inte tänka på något annat än magontet. Vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske borde prova sova en stund? Sömn brukar läka det mesta. Jag tror jag provar.



They got nothing on you, baby.

Jag bara ääälskar den här låten. Fortfarande lika bra och väldigt somrig. Spelar den jämt, jämt, jämt.

 


work.

Nu är helgen över. Dags att börja jobba imorgon igen. Usch så tråkigt, men snart har jag semester ytterligare en gång till. Ska bli nice, riktigt nice. Just nu saknar jag a certain someone ganska mycket, så nu ska lägga mig och sova och förhoppningsvis drömma om personen.

Godnatt!




Imorgon blir det fest

Äntligen, äntligen, äntligen är det dags för kos! Imorgon drar vi och det kommer bli helt galet. Ska till Alexandra klockan tolv på förmiddagen och börja tagga med lite dricka.
Har nästan packat färdigt nu också, alldeles för mycket. Har kollat igenom allt tjugo gånger om för att försöka välja bort lite kläder men känns som jag vill ha med mig allt, så typiskt. :(
Men vi hörs om en vecka coolingar!




Puss


En dag i skärgården.

Började dagen med ett besök hos Prins Eugen på Waldemarsudde. Blandade känslor, men ett fantastiskt hus måste jag säga. Jag personligen älskar Prins Eugen och hans konst, speciellt den stora målningen av slottet.

Sen tog vi båten ut i skärgården. Supermysigt. Strosade omkring bland hantverksbodar, små mysiga cafén och i fiskehamnar. Sen åt vi självklart rökta räkor till lunch i sann skärgårdsanda.







 


Tom Cruise.

Tänkte tipsa våra söta läsare om Tom Cruise-vecka på TV4+. Varje kväll under veckan visas en Tom Cruise-film och ikväll kickar dom igång veckan med awesome Top Gun. Därefter visas Vanilla Sky och Collateral, två andra bra filmer. Sen visas Mission Impossible 1-3 (som jag tyvärr inte är lika förtjust i) och veckan avslutas med Firman (som jag inte ens sett).

Men Top Gun ikväll alltså.



Idag är det min lördag.

Vaknade så tidigt som 8 imorse av att min älskade lilla snutt kom hem från landet. Kunde inte somna om utan ville bara mysa med min bebis så vi låg på sängen gosade ett tag. Sen gick vi ut för att kissa och då mötte vi upp Samira och Melker (hennes Grand Danios) och så var vi ute i nästan två timmar. När vi kom hem plockade jag fram en stor frukost och här har jag nu suttit länge med datorn, DN och god frukost.

Nu börjar jag bli trött igen så det kanske blir en powernap snart? Måste i alla fall få tag på Suzana först och planera morgondagen.


Jag missade Miss J.

Hatar mig själv just nu. Ångrar mig så jävla mycket att jag gav bort mitt arbetspass igår. Inte för pengarnas skull eller så, verkligen inte. Utan för att självaste Miss J Alexander kom på besök i Stadshuset igår. Jag kunde alltså ha träffat en av mina största favoriter all time, men jag valde att ta ledigt.

Fan. Fan. Fan.






Säg mig; vad är meningen?

Jobb, jobb och mera jobb. Tre dagar avklarade, två kvar. Det överlever jag nog nu när det regnar och allt. Jag har verkligen ingenting roligt att skriva, så jag slutar här.




In the pouring rain.

Det är så mysigt, det här. Regnet bara öser ner. Inatt kommer jag att sova gott!





My saturday.

Det blev inte mycket till skärgårdsväder så det fick bli stan idag istället. Jag + shopping = sant som ni säkert märkt vid det här laget. Blev lite vintageshopping, följt av salladslunch på Sandys och sedan ytterligare lite shopping på zara. Sen kom vi på ett litet projekt vi ska starta snarast. Ni kanske kommer märka vad tids nog, men faan vad bra det kommer bli!

Nu har jag ätit middag och sitter och tittar på Sommarkrysset med mami. Imorgon blir det jobb igen.



Saturday morning.

Good morning, sweethearts. Kan inte förstå att jag är ledig idag, helt jävla underbart. Bara för det ska jag fira med att baka bröd till frukost. Vaknade upp jättehungrig för en stund sedan, längtar efter nybakat, en kopp kaffe och DN. Efter det blir det en sväng till solariet för en 25-minutare. Hoppas det finns nya rör. Jag börjar blekna och mår seriöst illa över det och vädret ute verkar ju inte så lovande...

Anyways, time to bake. Kisses.





Innan jag fyller 30 ska jag...

1. Tala 5 olika språk flytande. Just nu talar jag 2 och ett halvt språk flytande: Svenska, engelska och spanska. Adderas till den listan ska kinesiska (där jag än så länge ligger på nybörjarnivå) och franska. Jag älskar språk och det coolaste jag vet är när folk kan tala massor med språk. Respekt! När jag är femtio ska jag fan tala 7 olika språk, minst. Egentligen skulle jag vilja lära mig alla språk i världen.. eller i alla fall ovanstående språk samt: italienska, grekiska, tyska, japanska, norska, finska och persiska (det skulle jag lära mig i smyg så jag kunde tjuvlyssna på M's konversationer sen, hihi).

2. Vara gift, haha. Ung och fräsch ska man vara på sitt bröllop, vem vill vara rynkig på bröllopsbilderna liksom?

3. Ha startat mitt eget företag. Entreprenör for the win.

4. Kunna kalla mig själv miljonär. Jag ska alltså ha tjänat minst en miljon :p

5. Ha besökt alla världsdelar.



You just gotta love plastic surgery.



I samma klass som Megan Fox faktisk, hahah.



Thank god it's friday.

Så är ytterligare en arbetsdag över och imorgon är jag ledig! Ledig på en lördag! Hur ofta händer det i min värld? Typ aldrig. Nu skulle jag egentligen ha jobbat imorgon men gav bort mitt pass till bättre behövande, haha. Jag jobbar ändå heltid så jag förstår att andra som inte jobbar lika mycket vill ha fler timmar. Så omtänksam jag är!

Nu ska jag laga middag och slappa i tv-soffan heeeela kvällen. Im so fucking worth this.



Tiden räcker inte till

De närmsta dagarna har jag massa jobb framför mig, sen bär det av till Kos. 57 dagar kvar till England. Känns ju helt stööööört. Tagga, längta, tagga, längta...





Gift wrapping.

Kunde inte somna. Det alldeles för kvavt. Önskar att det kunde åska och regna järnet under natten så vi kunde bli kvitt den här kvavheten, den är så jobbig!

Ställde mig i underkläder och började slå in pappas presenter istället. Grannarna undrade säkert vafan jag höll på med...





Sleep tight.

För trött för någonting idag. Orkar ingenting. Jag vill bara sova, sova och sova. Så det är precis vad jag tänker göra nu. Fram tills 23 förstås, för då börjar ju SATC.



Fyndade den här toppen på zara igår för 79 kr. Galet!


Crahahaazy.

Somnade till på soffan och vaknade upp med typ ett fågelbo till frisyr. HAHA, vad fan hände? Ser inte klokt ut.





If i share with you my stories, would you share your dollars with me?

Vet ni vad det bästa med mina vänner är? Att de är så olika varandra! Dom är alla fantastiska på sitt eget sätt och jag älskar dom allihopa! Jag lär mig alltid nya saker beroende på vem jag umgås med och utvecklas alltid på olika sätt beroende på vem jag är med. Jag älskart!

M är till exempel helt grym på musik, tv-serier, filmer och allt sånt där. Jag har upptäckt så mycket musik och serier tack vare honom. Den här låten är sååå bra. Det är introlåten till serien How to make it in America som jag just börjat följa. Grym låt till en förhoppningsvis grym serie.



My first.

Idag köpte jag min första maxiklänning! Som jag har letat men inte hittat någon passande, men idag slog jag till inne på H&M. Billigt som satan också, 149 kr kostade den bara. Taget! Är nog mitt första koboltblåa plagg också...

Klänningen var förstås för lång på en liten dvärg som mig, så jag satte ett smalt, svart skärp i midjan som drog upp klänningen lite. Perfekt!








As long as the wrong feels right it's like im in flight.

Haha jag ogillade verkligen den hår låten i början. Artisterna, lyricsen och ja, hela låten helt enkelt. Nu älskar jag den. Den har verkligen vuxit i mina öron. Nu spelar jag den konstant.





Nighty night.

Nu är min helg över. Nu har jag varit ledig i två hela dagar. Underbart är kort. Imorgon blir nog dock en rätt underbar dag det med. Blir jobb hela förmiddagen, lunch på stan med söta S och sen tar vi nog en shoppingrunda på det. Nu är det i alla fall dags att sova.



Hoppas att ni har haft en fantastisk tisdag!



Jakten på den perfekta bikinin.

Ja, vi hittade mycket idag under vår shopping. Det mesta faktiskt, förutom bikinis. Provade ett flertal, alla i E-kupor men inget satt bra, allt var alldeles för smått. Är det inte ganska sjukt? Hur småbystade är kvinnor i Sverige egentligen, när till och med E-kupor är små?? Trekantsbikinis ska vi inte ens prata om. Jessica visade en skitsnygg trekantsbikini i lack på New Yorker i den största storleken XL. Extra large vadå undrar jag? Nipples eller? För de såg inte ut att vara mer än just nipple-covers...

Nej, jag får visst fortsätta jakten på den perfekt sittandes bikinin medan jag fortsätter att sola och bada i min enfärgade BH.



Knight and day

Jag håller helt med Pemelie, vilken bra shoppingdag vi hade, haha. Suverän. Den var så bra att jag inte ens kände mig trött och jag sov bara två timmar inatt.
Jobbade igår 10.30-19.35 sen drog jag på bio med några vänner, såg Knight and day och jag måste faktiskt säga att den var riktigt bra. Efter det drog jag, Oskar och Samuel och badade och sen drog vi hem till mig och kollade på Gran Torino, den kan man inte se för många gånger. Härligt dygn med andra ord. Vi får se vad kvällen bjuder på, jag är ju trots allt ledig imorgon igen :)




En bra shoppingdag.

Man vet att det är en bra shoppingdag när man till och med fyndar tamponger på rea!








I knew I wouldn't forget you and so I went and let you blow my mind.

Nu har jag lagat och ätit middag. Har även städat allrummet och köket, bra jobbat!

Nu ska jag fixa naglarna innan jag fortsätter. Beauty first you know!



Såhär ser jag ut idag :)



Monday monday

Idag har jag gjort allt och ingenting känns det som. Började i alla fall dagen med frukost med min mor. Sen blev det 2-timmars solning tillsammans med David, sen tröttnade jag på att bara ligga där så jag gick hem. På eftermiddagen blev det en sväng till stan med syster min för att köpa present till pappa som fyller 50 imorgon. Blev superfina saker från Kosta Boda! Egentligen ville jag bara shoppa loss på kristallsaker till mig själv men det får bli en annan gång...

Nu slänger jag ihop middag. Ikväll ska jag städa och fixa naglarna.

Hoppas ni har en trevlig måndagkväll!



Awesome Family Guy-moment.

Hahahaha. Jag dör.





It's a dirty job but someone has got to do it.

Nu är det helg. För min del i alla fall. Helgen innebär förhoppningsvis sol, bad, grillning och så självklart lite vin. Kom på att jag därför borde tipsa om ett riktigt gott vin, som dessutom är väldigt billigt. Kostar bara 65 kronor för en flaska! Finns i rött och vitt och båda är jättegoda, fast själv är jag mer en vitvinsdrickare så jag köper alltid det vita. Förr fanns det både på Chardonnay (vilket jag föredrar) och Sauvignon Blanc.. men nu finns bara Sauvignon blancen kvar.. men den är lika god den! Så värt sitt låga pris.






Hur begraver man en blogg?

Skulle blogga tidigare idag men då satt jag där med fingrarna på tangentbordet men ingenting blev skrivet. Det var bara alldeles tomt i huvudet. Tomheten kan ju ha berott på att jag  i princip inte fick någon sömn alls inatt men jag ska inte klaga, vi hade faktiskt riktigt trevligt :)

Imorgon blir det jobb igen, buhuu vad jag inte har saknat det. Eller?

Det låter så sorgligt när Pemelie skriver att den här bloggens tid snart är kommen. Bloggen kommer sakta att dö ut. Hur begraver man en blogg? En blogg med så mycket roliga minnen... Vi tar den dagen som den kommer. Den dagen, den sorgen.

PUUUUUUUUUSSSS




Tummen ner.

Idag blev en mindre bra dag. Mina tankar ligger hos Stefan just nu. Hoppas att han är okej!

Kanske bloggar sen.



Varje gång en dörr stängs så öppnas ett fönster.

Jag har tänkt en del på sistone och kommit fram till att det nog finns ett slutdatum för även den här bloggen. Jag tror att vår tid är kommen och att när Jessica åker iväg till England så blir nog det här slutet på vår blogg. Det känns väldigt onödigt att ha en blogg tillsammans om den ändå bara kommer uppdateras av mig för det mesta. Eftersom hon ska börja blogga tillsammans med Emma så kommer jag ta steget vidare och börja blogga själv, på en helt annan domän som jag aldrig använt mig av förut. Det ska bli ytterst spännande och det ser jag verkligen fram emot. Mitt modeintresse kommer nog att få ta större del där också :)

Men tills dess, under dessa 62 dagar som är kvar så kan vi ju köra stenhårt här!

Nu ska jag äta en välförtjänt middag efter en lång arbetsdag. Au revoir!



my life be like oh ah ooohh

Äntligen kom regnet, som jag har längtat! På tal om regn så är det bara s e x t i o t v å jävla dagar kvar till England. Det är snaaaaarrt!

Igår kväll träffade jag först Anna på kvällen, sen åkte jag och badade med Oskar och Samuel klockan tre inatt, det var bara lite kallt, men mysigt :)

Det var lite kul igår när vi handlade i Mc-Drive på donken i södertälje. När jag ser killen i luckan längre fram så satte jag nog nästan hjärtat i halsgropen på riktigt. Han var en kopia av mitt ex! Men samtidigt som tanken slog mig så förstod jag att det inte fanns en chans att det var han, det borde jag ju ha vetat isf. Vi kör iaf fram och killen börjar flirta som tusan, så söt haha. Sen när vi betalat så kommer vi till nästa flirt som vi sedan träffade igen under vår andra runda på donken men då var tyvärr inte ex-kopian kvar. Vi lyckades få en hamburgare på köpet, det ni! Det kallar jag lyckad flirt ;)

Idag blir det middag och öl med Oskar och Samuel, sen dyker även Anna upp. Börjar känna lite smått panik att hinna umgås med alla nära och kära nu på 62 dagar.

Höööörs!







My favorite bracelet.

Mitt nya favoritarmband som jag bär alla dagar till allt. Ett Frey Wille/Tokyo Jane-inspirerat armband i guld, nougat och creme-färg. Köpte det i en liten butik i Grekland. Ångrar nu i efterhand att jag inte köpte på mig fler!



Inte världens bästa bild kanske, men det är sååå snyggt!




Feeling hot, hot, hot.

Alltså gud vad varmt det är överallt hela tiden! Jag älskar värmen, om det finns någonstans att gå undan och svalka sig. Men eftersom Sverige är så icke-anpassat efter sån här tropisk hetta så är lägenheten rena rama bastun. Jag lever i princip i mina minishorts och magtröja. Går ni också runt såhär hemma eller lever ni i AC-himlen?




Mina top 5 most wanted things.

1. Hemésarmband i oranget och guld. Blir nog mitt om inte allför länge.

2. Hermés Birkin Tan, gold. Dröjer nog lite längre, haha.




3. Apples Ipad


4. Klassiska svarta peep toes i skinn från Louboutin


5. En söt liten grandisvalp!





My thursday.

Igår blev det AW på Friday's i Kungsträdgården. Mycket mysigt. Vi drack cosmos och åt candied apples. Gick därifrån tidigt och tog en promenad längs Strandvägen. Sen köpte jag chinese food och åkte hem till M och sussade sött. Trevlig torsdag med andra ord.

Idag ligger jag i soffan med Elsas Mode. Jag orkar inte så mycket mer med min fruktansvärda huvudvärk (som inte beror på drinkarna utan på en hemsk migrän).





Godnatt




Hur jag lärde känna min vän

För ett tag sen så nämnde jag min vän/vänner i Newcastle, England och lovade att berätta hur vi lärde känna varandra. Dessa vänner är en av anledningarna till att jag åker just till Newcastle för att plugga i tre månader.

Trots att jag minns det som igår så minns jag inte exakt månad eller år, men det måste ha varit sommaren 2002, 8 år sedan alltså som jag umgicks med min granne hela tiden, vi var bundisar. En dag när vi sågs ute på gatan och satt i gräset och pratade så berättade hon om att en människa addat henne fel på msn. Hon hade en rätt simpel hotmailadress med några få bokstäver. Just dessa bokstäver, misstaget han gjorde, är grunden till vår vänskap.

Vi började prata med människan som visade sig vara från england och ett år äldre än mig. Jag addade honom på min msn och vi pratade och pratade. Även hans vänner blev involverade och började adda mig på msn och även vi pratade och pratade. Vi camade varje dag, vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord och jag har aldrig tidigare pratat med några mer jordnära människor än dessa. Såhär har det fortsatt, till idag. Varje gång vi är inne på msn samtidigt så pratar vi. Vi har även pratat i telefon några gånger, men det blir ju lite dyrt.

Finns nog faktiskt ingen annan i hela världen som känner till många av de saker som han vet om mig. Att äntligen få träffa honom och de andra grabbarna ska bli något av det roligaste jag gjort i mitt liv.

Jag längtar!


strålande sol

Det blev ingen åska idag, eller det kanske kommer senare? Hade faktiskt hoppats på lite regn och åska bara för att det är så mysigt ibland. Känns som att jag haft fullt upp flera dagar i rad nu så idag ska jag bara ta det lugnt och vara hemma.



Tagen på bar gärning. Pemelie försökte fota när jag kissade häromdagen men lyckades inte så bra, haha.

Puss och kram


Tror jag kommer sova gott inatt.

Hörrni vet ni vad! Jag ligger på soffan och.. fryser! Det är sant! Balkongdörren är vidöppen som den varit varje natt för att jag ska överleva och ikväll är det riktigt svalt. Jag fryser lite smått för första gången på veckor. Sjukt!





Grattis Victoria.

Det är ingen vanlig dag för det är kronprinsessans födelsedag!

Japp, grattis Victoria! Nu ska jag se på firandet av hennes födelsedag och äta middag bestående av rostat bröd med jordgubbsmarmelad. Så fantastiskt onyttigt. Nästan så jag skäms.

Btw, hur kunde kungabarnen bli så grymt heta? Jag dör ju av att se Carl Philip. Men jag lovar att bjuda alla er bloggläsare till vårt bröllop!


Good morning sweethearts.

Efter långhelg för min del är det dags att jobba igen. Jag har faktiskt saknat mina knäppa kollegor! Idag jobbar jag 8.30 - 16, det bästa passet så dagen blir nog okej ändå, även fast jag inte är ledig och ute i det fina vädret. Sitter och äter frukost i soffan just nu framför nyhetsmorgon. Snart dags att gå.





66 dagar kvar till england

Vilket väder vi fick idag! Så varmt och härligt att vi drog till Nyköping, till naturreservatet Stendörren. Det är så himla fint där och jag badade flera gånger :) Imorgon drar vi till Finland (åland) en sväng hela familjen + Sarah, då ska jag passa på att köpa muuuumindricka, min favvo.





Calippo calippo.

Mitt beroende de här dagarna är Calippo. Ungefär som varje sommar, bara att denna sommar är så extremt het att jag hela tiden dregglar efter en iskall Calippo. Här i Sverige finns ju endast 2 smaker, cola och ananas/lime men colasmaken är den som jag är beroende av.

Fast ännu godare är Calippo Jordgubb. Den har jag drömt om sen värmen kom och ingen annan smak i världen kan stilla det suget. Åt någon äcklig B-version av den i Grekland men den va inte god alltså. Äter minst en calippo varje dag, vill inte ens veta hur mycket pengar jag lagt på calippo de senaste dagarna. Nu skulle jag göra vad som helst för en emd jordgubbssmak.. kanske blir det Spanien i augusti i alla fall? Allt för den där jordgubbscalippon. Suzana skulle säkert tycka jag var världens freak...


Den enda nackdelen med att äta Calippo är att alla män jämt ska glo som fan...







Beauty hour.

Dag för lite SPA här hemma. Ska börja med att ta en lååång dusch och duscha bort all svett och olja från kroppen. Sen ska jag lägga på ansiktsmask, peela kroppen och fötterna. Sen blir det lite manikyr och pedikyr på det. :)



Ibland blir man bara så lycklig.

Dagens bästa inköp blev den här safariaktiga klänningen från H&M. Den var praktiskt taget gratis så jag var bara tvungen att slå till. 75 riksdaler blev den min för. Heeelt galet!






You and I, baby. You and I, all summer.

Haha, jag vägrar vara en av dom som klagar på värmen i bloggen.. så jag tänker göra tvärtom och hylla den istället! Jag älskar hettan.. och gärna en fläkt/ac på det. Har legat ute och schtekt hela eftermiddagen. Jag, Suzana och våra bästisar Hawaiian tropic coconut oil.





Dagens







måndag men känns som söndag

Idag har jag hunnit med en hel del. Träffade Emma vid lunch för att fixa lite papper och sånt inför våra kommande studier, sen åkte jag med mamma och pappa till tumba och fixade lite saker. Efter det drog vi till farmor och fikade och umgicks tills jag skulle träffa Pemelie. Jag och Pemelie hade picknick här i Rönninge med glass och jordgubbar. Riktigt mysigt :)

 





Dagens outfit




Så har man blottat sig också.

Alltså, ibland är jag så jävla bright och ibland så jävla efterbliven. Ibland tror jag att jag är så bright fast jag egentligen bara är efterbliven. Som nu, tex. Innan jag åkte till Grekland köpte jag ett par shorts, ett par sådana som skall sitta löst i modellen. Eftersom att jag absolut inte ville att de skulle sitta tight, vilket det mesta har en tendens att göra runt mitt stora ass, så köpte jag ett par i strl 40. Smart, tänkte jag och var så stolt över mitt smarta tänkande.

Tills nu. Shortsen känns som storlek 40857 och jag har redan hunnit moona 2 gånger idag. Det är nu jag förstår att skärp faktiskt har en funktion och inte bara är till för dekoration...

Förlåt till alla som fick se min vita rumpa idag.





Man blir nästan mörkrädd.

Inte för att jag någonsin skulle rösta på KD, men nu kan jag garanterat säga att de inte har min röst i höst. Allt tack vare en inkompetent man vid namn Mats Odell som bara måste uttala sig om saker han inte vet ett skit om. 

Kommunminister Mats Odell (KD) vill förbjuda så kallade kamphundar.

De farliga hundarna borde först förbjudas i flerfamiljshus men på sikt i hela samhället, menar Odell.

– De här hundarna är framavlade för att slåss. De är potentiella vapen.

Mats Odell säger att idén kom när han besökte miljonprogramsområden där farliga hundar är ett stort problem.

– Det här är farliga hundar som är skrämmande för andra. De finns i parker och kring dagis. Oftast attackerar de andra hundar men de kan också gå på barn och vuxna.

Jag tycker istället vi borde förbjuda dumma och korkade människor som Mats Odell. Jag anser nämligen att dessa är skrämmande för andra...




Yes yes.

Nu är det nog dags att sova. Ikväll kommer jag somna med ett leende på läpparna efter Spaniens vinst. Såå glad.
Kom dessvärre på att jag glömt ta p-piller både igår och idag. Bra jobbat, haha!

Imorgon ska jag till Nytorpsbadet med S och schteka hela dagen. På kvällen blir det kanske picknick med Pessica :) Nu väntar sängen i alla fall.



Dagens och kvällens.

Det va längesen jag slängde upp en dagens faktiskt. Så nu slår jag på stort och slänger upp både en dagens och en kvällens. Det ni!

Dagens:



Kvällens:



Behöver jag ens säga att jag gillar beiget och vitt eller?



Min lördag och söndag

Ska försöka slänga ihop inlägget nu när jag kikar på fotbollen. Spännande match, men inga mål...
Igår var Emma och Alexandra här och åt middag och drack lite  det var jättemysigt, sen fixade vi skjuts till huddinge där vi skulle på fest. Hann väl va där max 30 minuter, kändes som typ 5 minuter, sen satt vi i en bil till en efterfest. När vi kommer dit får vi veta att vi inte ens får komma in.
Där stod vi, nånstans i huddinge och tro mig, huddinge är stort. Vi lyckades hitta en busshållsplats, jag och Emma men sista bussen hade gått två timmar tidigare. Vi stod kvar och plötsligt stannade några jättegulliga killar och frågade om de kunde hjälpa oss. Vi hann med sista tåget och kom hem till slut.

Nu tittar jag fotboll och dricker cola. Myyys, imorgon kommer mina föräldrar hem, har saknat dom lite.

 


Min fredag

Har inte blivit mycket bloggande för mig de senaste dagarna, har haft ganska fullt upp kan man säga. I fredags efter jobbet undrade emma om jag ville hänka med ut på krogen en sväng, nyktra. Trots att jag vet hur tråkigt jag tycker att det är att va ute nykter så följde jag med och ställde upp som taxi åt lite människor :)


Tog en outfitbild i fredags medan jag pratade med emma,  hihi.


Destination unknown.

Det har gått en vecka sedan jag kom hem och jag har redan myror i brallan. Jag måste bort. Iväg. Göra något galet kul. Jag är redan trött på det mesta (inte allt givetvis) här hemma och vill bara iväg. Tyvärr jobbar jag så mycket i juli att det inte finns någon möjlighet till det men i augusti, då jävlar. Nu funderar jag bara på vart. Frankrike? Italienska rivieran? Grekland? Spanien?

Någon som har något tips?



jag vill, jag vill, jag vill.

Åh, gud jag saknar Spanien så jävla mycket och ångrar från djupet av mitt hjärta att jag inte befinner mig där ikväll.

Pero, a Fede, David y todos mis amigos en España: Hasta luego ;)



Tonights the night we are gonna make it happen.





Miss tired.

Efter jobbet igår kom Suzana hit och åt middag. Vi gjorde supergod grekisk/kycklingsallad och drack ett gott vin till. Sen blev det utgång, en sväng på Sture men jag gillar verkligen inte det stället. Dålig DJ och tråkigt folk. Nä, tacka vet jag Cafét. Vid tvåtiden höll jag dock på att somna på dansgolvet så då begav jag mig hemåt. Sen dess har jag sovit. Helt sjukt vad jag har sovit eller befunnit mig i koma kanske? Vaknade nämligen 14.30 med typ tusen missade samtal och sms som jag inte ens hört, fast jag haft ljudet på och mobilen brevid mig? That's creepy asså...

Skulle åkt och solat och badat idag. Men det gick ju som det gick. Nu ska jag iaf sätta mig på balkongen och steka någon timme i alla fall. Ikväll blir det final, can't wait!



You are the one that I want.

Har legat på soffan och slappat hela kvällen. Gud så skönt! Nu ska jag ta en snabbdusch för att sedan återgå till soffan igen.. Grease går ju nämligen på TV!


Kick ass.

Oj, jag dog visst ett tag. Det beror på att jag inte har varit hemma sen i förrgår så något bloggande har det inte blivit. Igår jobbade jag hela dagen, sen åkte jag och grillade med familjen och efter det åkte jag till M och hade filmkväll. Vi såg Kick Ass som faktiskt var mycket bättre än jag trott även om det blev lite för mycket blaj på slutet enligt min smak...

Idag blev det jobb igen och så en shoppingrunda efter det. Idag ska jag avsluta kvällen med ett glas vin och lite ost och kex. Det är ju trotsallt fredag...


20 dagar kvar...

... tills jag åker till Kos med brudarna. Jag längtaaaaaaar!

Igår var jag på Utö med min kusin Elina och vovvarna. Det var mys :) Idag har jag sovit riktigt länge och bara tagit det lugnt. Har legat ute och läst i solen också, var väldigt länge sen jag kände att jag hade ork eller tid att läsa en bok.

 


Loves it.

Tjugo över tio, onsdagkväll den 7 Juli 2010. Lite lätt tårögd. Överlycklig. En seg kväll blev till den bästa på länge. Spanien i final. Couldn't be happier.

Porque España va a ganar la copa mundial.



Smart ass people...

Önskar jag befann mig på Gotland just nu under Almedalsveckan. Det verkar så roligt där. Folk som bränner tusentals kronor (bokstavligt talat) och så. Vem vill missa det?

Bildspel: FI bränner 100 000
klicka på bilden så kommer du till Affärsvärldens bildspel från pengabrasan



Internskämt.

- Giiirls, giiiirls!! Where do you come from??

- Riverside, motherfucka.

Hahahaha. Jag dör.



Ten places to visit.

Det finns så sjukt många platser jag skulle vilja resa till. The world is my home, som man brukar säga om man gillar att resa vilket jag gör. Jag skulle egentligen vilja se alla platser i hela världen innan jag dör men det lär ju bli ltie svårt att uppfylla kanske...

Här är i alla fall 10 stycken olika platser I'm dying to visit.

1. Kina och kinesiska muren
2. Sydney, Australien
3. Wien, Österrike
4. Nya Zeeland
5. Fiji
6. L.A., USA
7. Monaco
8. Rom, Italien
9. Aten, Grekland
10. Rio de Janiero, Brasilien.



Hemmets journal.

Nu har jag drabbats av en riktig deppsläng som man ofta gör när man kommer hem ifrån en resa. Usch, jag vill bara lägga mig under täcket och inte vakna förrän i augusti igen men det går ju inte eftersom man måste jobba! Vilket kanske förklarar en del...

Nä, jag får faktiskt ta och rycka upp mig om jag ska överleva den här hektiska och intensiva månaden. Efter matchen ska jag nog ta mig ett långt härligt skumbad och dyka ner i senaste ELLE-tidningen. Eller kanske Hemmets Journal vore bättre? Jag ska nämligen bjuda Suzana på middag i helgen och jag har total fantasibrist på matfronten just nu...




Pio kala.

Haha Pessica, självklart skulle jag inte banga!!

Jag är inte bara hooked på de två herrerna, utan även på grekisk musik som jag spelar konstant nu mer. Bland annat den här låten som är en riktig grekisk hit!





pysmys

Jag håller med dig Pemelie, hur är det möjligt? Mikardi?

Har jobbat hela dagen, är helt slut. Ikväll får bli en myskväll.

Puss & kram


Hur är det möjligt att...

1. Vara så heta?
2. Sjunga så jävla bra?
3. Det här live acoustic versionen är 1000 ggr bättre?





Projekt jordgubbar

Idag var jag som sagt och plockade jordgubbar vid Sturehovs slott. Jag lyckades fylla en hel hink, dvs 6 kilo. Mormor slog till med 6 kilo hon med och min kusin Elina hade lite mindre än oss. Jag har nog aldrig ätit godare jordgubbar än de jag plockade idag.
Vi alla mådde illa när vi gick därifrån, jag klarade inte ens av att ställa mig och fixa med jordgubbarna direkt när jag kom hem så det fick vänta tills nu. Nu är de färdigsnoppade och stoppade i burkar.

Lite bilder på mina jordgubbar skadar väl inte?

  
 


Time for eftermiddagsmys.





strawberries

Jag vaknade för en timme sen, känner mig inte speciellt trött. Vi orkade aldrig dra in till stan igår så efter den goda middagen slutade det med att vi hamnade på fest här i Rönninge vilket var skönt för då hade jag sällskap av bror och Sarah hem :) Vi beställde taxi men såg den aldrig när den stod och väntade på oss så den stack :(

Idag ska jag plocka maaasssssor av jordgubbar, mmmmmm va gott!


fyllo

Blev ingen utgång- Blev fest istället. Nu e jag full. Borde sova. Ska plocka jordgubbar imorgon (idag).Puss


Midnight fun.

Senaste

Låt du hörde: San erthei I mera.

Film du såg: Ett päron till farsa firar jul.

Mat du åt: Grillad oxfilé med potatisgratäng.

Kram: Mamma.

Puss: Måste varit hunden min.

Känslan: Glädje och saknad.

Resa: Grekland nu i veckan...

Glädje: Resan och minnena.

Dröm: Att äga en yatch.

Person du träffade: Min bror.

Personen du pratade i telefon med: Mamma.

Personen du fick sms av: Mabbe.

Gången du var utomhus: Vid 19-tiden.

Saken du köpte: Ett par hundra halsband i en butik på Skiathos.


Allmänt

Ska bli skoj: Att få resa och upptäcka ännu fler platser.

Ska inte bli skoj att: Jobba hela juli...

Sparar till: Fler resor.

Pålägg som gäller: Ost.

Önskar att jag var bättre på: Att se myggor i mörkret, kanske jag slapp bli så sönderbiten.

Dagens dryck: Iste persika.

Vad saknar du: Ett par miljoner kronor.

Tre band/artister: Nej, jag lyssnar på allt. Kan inte välja.

Vad har du gjort idag: Flygit hem, duschat, ätit middag, sovit.

Brukar du svära mycket: Ja, mer och mer på sistone. Hemskt.

Hur tidigt stiger du upp: Så sent jag kan.

På helgerna: Jobbar jag ibland, är ledig ibland.

Vad ska du göra ikväll: Ligga här och drömma om min supergoda frukost jag ska göra imorgonbitti: pannkakor med nutella och jordgubbar.

Hur många timmar sover du per natt: Så många jag kan.

Vem är snyggast i världen: Bra fråga.

Vad är det för veckodag: Lördag. Eller söndag nu faktiskt.

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Jag tog studenten.

Favoritplagg i garderoben just nu: Min rosa Garden Collection-blus. Används flitigt.

Byter gärna garderob med: Någon som innehar en Hermés Birkin.

Byxa eller kjol: Kjol I guess.

Mitt rum kan beskrivas som: Ljust, rent och fräscht.

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, förväntasfull, uttråkad.

Jag tränar: När jag känner för det.

Jag ville bli när jag var liten: Prinsessa, veterinär, kock.




Fast jag vill också se Jay Z.

Jag saknar så mycket olika människor. Jessica, Samira, Suzana, syster, Mabbe.

Slänger iväg ett sms till M; Koooom heeeem!

Efter en stund får jag ett svar av honom som inte alls verkar ha några planer på att komma hem: Jay z snaaaaart.

Ha ha, tack för den. Känner mig lika saknad, verkligen.






Just some of them.

Några få bilder kunde jag skrapa ihop från mobilen. Resten har Suzana i sin kamera.

Havsutsikten från balkongen. Så otroligt fin.

 



Stranden


Ben och resväskor

 

Fötter på balkongen




Jag hemma idag, trashad som få.



All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories.

Nu börjar den verkliga ångesten över att vara tillbaka att komma. Superjobbigt. Jag saknar redan Suzana så att det gör ont, haha.

Eftersom jag inte har någon kamera blev det inte så mycket bilder, men jag kan sammanfatta resan i låtar istället.












Kör nog på utgång ikväll

Ska till Emma och äta taco med kos-brudarna. Är inte så taggad på utgång just nu, men som det ser ut nu så ska vi ut sen. Imorgon ska jag plocka jordgubbar :)

Ha en trevlig kväll, puss på er!


My week in Greece.

Nu är jag hemma igen efter ett jävligt långt dygn måste jag säga. Festade hela natten och vid 7 på morgonen åkte vi till hotellet, packade och åkte till flygplatsen. Jag mår som jag förtjänar så att säga...

Har självklart haft en fantstisk vecka, äckligt varm dock, och med en del kändisspan till och med (typ Tom Cruise, Katie Holm och Kate Hudson). Som den kelt jag är (jag och Suzana brukar alltid skämta om att vi är kelter för att vi är så vita på riktigt) så har jag trots den lilla solningen som blev av (tro mig, jag trodde jag skulle dö i solen alltså) fått lite färg.

Så allt som allt, en perfekt vecka. Nu ska jag duscha, känner mig så jävla vidrig med gårdagens smink och allt, haha.



boring

Tråkigt väder, tråkig dag. Ska jobba kväll, vi hörs.




RSS 2.0