Pink

Säg hej till min nya laptop!





Midsommar 2011

Åkte och åt middag hos mormor och där bjöds det även på tårta. Mums! Nu ska jag snart mysa ner mig i sängen med vovvarna. Här ska sovas!

 




Glad midsommar!


Bild från förra året eftersom jag typ inte firar i år. Blir nog middag hos mormor iaf :)


Shopping

Jag är verkligen dålig. Elller så är det blogg.se som är dåligt. Inatt kunde jag inte somna så jag bloggade från min iPhone. Om jag lyckades? Jag trodde det, såg inlägget ligga uppe men nu när jag sitter vid en dator så är det helt borta. Vart tog det vägen? Jag såg det ju klart och tydligt publicerat inatt i min iPhone?!

Men men... Har jobbat idag, skojigt faktiskt :) Men jag blir verkligen sämre på att spara ju äldre jag blir. Köpte tre klockor (vit, orange & lila) och armband med berlocker idag på jobbet. Två av klockorna var presenter till mamma och en till mig själv. Måste hålla i pengarna hårdare. Åkte iväg med mamma efter jobbet, köpte rosa converse och två tröjor. Bra där Jessica! Några tips på hur man sparar pengarna? Lönen kom ju idag liksom och jag har massa mer jag behöver (vill) köpa!












Galet

Jag lever. Faktiskt. Jag kan knappt tro det. Om jag överlever den här resan har jag verkligen Gud med mig... Återkommer definitivt med bilder från kalaset när jag kommer hem. Nu ska jag strax lägga mig och sova. Vi kör vit kväll ikväll. På fredag är det all in som gäller då det är midsommarfest på Pacha. Fri bar i 3 timmar, kan bara sluta på ett sätt... // Emelie

Jobb för hela slanten

Känner att jag sviker er bloggläsare... Jag bär nu hela ansvaret för att bloggen uppdateras när Pemelie är borta men jag vet, jag är dålig på det. Det är mycket jobb nu för min del, är förhoppningsvis ledig på måndag. Blir en riktigt bra midsommar det här, men jag blir rik och inte bakis som ni ;)
Hoppas ni får det riktigt skoj iaf och hoppar "små grodorna" runt midsommarstången som på den gamla goda tiden!

Får roliga uppdateringar från Pemelie om nätterna. Åh vad jag önskar att jag va på Rhodos nu, haha!




It's funny how strangers become friends, but it's sad when friends become strangers.

  


Accept what you can't change, Change what you can't accept

Är så avis på Pemelie som ligger på stranden på dagarna och dricker goda drinkar på kvällarna. Inget sånt för mig i sommar... Får bli en annan gång. B1 och B2 har ju thailand-planer för februari 2012. Ska göra mitt bästa för att bli rik tills dess.



Later!


Up, up and away!

Jag har tidsinställt det här inlägget till er för jag sitter med all sannolikhet på ett plan just nu. Efter lite ändringar i planerna så sitter jag på ett plan ner till Rhodos faktiskt och där kommer jag att befinna mig i 2 veckor. Ses vi på The beach party kanske?

Som ni alla vet så är inte Rhodos min grej riktigt, men det blev som det blev och nu får vi se till att göra det bästa av situationen. Hoppas ni har det bra i alla fall och att frugan underhåller er här. Jag kommer nog försöka blogga lite där nere också, hotellet har faktiskt Wi-Fi.

Puss på alla mina fina!






Good night, sleep tight and dont let the bed bugs bite you!



Jag är trött som ett AS. Har stressat runt som en dåre efter jobbet. Nu blir det 7 timmars god sömn innan det är dags för sista jobbdagen innan semestern. Halle-fucking-lujah!





17 juni

Nu så! Den här dagen blev inte förstörd som gårdagen iaf, haha. Stängde på jobbet, åkte hem, åt middag och nu har jag halsat i mig flera glas med pepsi för att hålla mig vaken. Jobbar 9-18 imorgon så kommer vara trött, men då får väl red bull bli min räddning!

Snart är det midsommar igen. Har ni några roliga planer? Själv ska man jobba så om ni inte har något bättre för er så kan ni ju komma och shoppa lite mellan 10-14 och skippa midsommarlunchen? ;)




Depp

Dagen kan vara hur bra som helst sen räcker det med en liten grej för att man ska va enormt trött på livet och idag kom en sån där liten grej. Fan. Vi får höras en annan dag helt enkelt.




Innan jag somnar...



Fan vad jag älskar den här karln!




Inte riktigt min grej, nej.

Har nog insett att det här med att ta bild på sig själv inte riktigt är min grej. Och andra sidan är att bli fångad på bild av någon annan inte riktigt min grej heller. Jag brukar tycka jag är vrålhet när jag ser mig själv i spegeln men på bild, ja vafan händer då? Sådär ser jag ju inte alls ut, liksom! Hur som helst, fotograf är nog ett yrke jag kan stryka från listan bland kommande karriärer... Kolla hur snyggt detta blev liksom (avklippt huvud och hela fadderutten), och då kan jag ändå se mig själv i telefonen när jag fotar. Suck...







Sömnfeber

Jag tror jag lider av någon sömnsjuka. Om inte Sigge väckte mig eller om jag inte fick sån panik när jag insåg hur mycket klockan var när jag vaknade så skulle jag nog kunna sova i 100 år. Seriöst. Därför tänkte jag nu gå och lägga mig för att se om det fungerar bättre om jag lägger mig i tid. Risken finns dock att jag inte kan somna, sov ju middag för 4 timmar sen...




Global Blue

Var som sagt ute på Arlanda idag på studiebesök hos Global Blue. Butiken jag jobbar i arbetar mycket med att erbjuda kunder att handla tax free då alla som besöker oss är turister och ofta från länder utanför EU. Det var en jättetrevlig kväll och jag fick lära mig hur allt funkar, inte bara i teorin, utan även i praktiken när turisterna får pengarna tillbaka för momsen de betalat på varor här i Sverige. God mat och trevligt sällskap på det. Trevlans!

Undra hur många gånger jag skrev trevligt i texten ovan.. Vågar inte räkna...




Måndag morgon

Godmorgon.. eller god förmiddag kanske. 14 timmars sömn inatt, inte illa. Det är till och med mycket för en sovmästare som mig. Somnade vid 21 igårkväll och vaknade för en stund sen. Nu är jag dock så jävla stel i kroppen och ryggen att jag knappt kan röra mig haha. Ska äta någon frukost och sen sätta mig ute i solen och sola.

Ikväll är det Arlanda som gäller, men skriver mer om det sen.







Jag har så enkel smak. Jag vill bara ha det bästa av allt.

Nu blir det jobb!




Gräsliga tider

Jag orkar inte med all pollen just nu. Den här allergin tar knäcken på mig. Vaknar snorig, tar en tablett, mår bra ett tag sen blir man snorig igen och ögonen kliar. Trött blir man också, har sovit massor idag. Nä, gräs skulle jag kunna leva utan känner jag just nu...






Sov gott!

Godnatt på er sötisar!




Äckligt varm dag

Vilken dag! Är helt slut. Har fixat och donat, gjort tårtan, åkt till mormor där vi hade firandet av min mamma och där var det duka fram, duka av, leka med småkusinerna och vara social som gällde. Nu är vi iaf hemma och jag upptäckte precis att bilderna jag tagit av dagens outfit och facelook var väldigt suddiga... Tårtan borde vi inte ens tala om, blev inte nöjd alls med verket, haha. Men den dög väl för att ha slängt ihop det sista precis innan vi skulle åka och dessutom var den ju väldigt god...

 




Saturday

Jag har alltid sagt att vintern är min favoritårstid men jag måste medge att sommaren är alldeles underbar den med! Slutade tidigt idag, redan halv två och har suttit i solen sedan dess. Jag kämpar på med min bränna haha men jag måste köpa ny sololja, glömde det idag :(

Nu ska jag vila en stund och sen börja göra mig i ordning. Återkommer senare, I think.

Kyss.








Rubrik

Hej på er sötnosar. Har jobbat både igår och idag men är ledig i helgen så nu är det dags igen. Imorgon ska vi ha lite kalas, fika, mys med släkt och vänner för min mamma är ju faktiskt nyutexaminerad lärare! Min uppgift för imorgon är att baka jordgubbstårta, kommer bli super :)

Nä usch, letat bild jättelänge men finns ju inga på den här datan och inga roliga på fb. Vill ha min andra dator lagad! Nu går jag och lägger mig. Nattinatti <3




They fall like dominoes

Skulle ta en bild på mig själv till bloggen. Gick åt helvete. Har en riktig fuldag. Det är då man tar till tricket att göra en ful min, då är det liksom meningen att man ska se ful och konstig ut. Perfekt. Ni ska se min fotosession jag hade hahaha, helt sjuka bilder... Men, ALLT för er babes!



Nu blir det någon slags middag på balkongen.




Shoppat till garderoben

Jag älskar Nelly.com, ett klick sen har man kläderna inom 1-3 dagar. Helt underbart! Fick mina kläder jag beställt idag. Det var en klänning till mammas examinationsfest i helgen och eventuellt till midsommar, ett par jeans och en bikini, trots att jag inte lär ha nån användning av den i sommar eftersom jag mest ska jobba...
Allting passade dessutom så jag är helnöjd! Bikinin kunde ju ha fått vara lite större men när XL är det största de har så har man ju inget val :/


Enkel men snygg bikiniövedel!


Somrig klänning.

Vad tycks?


"Jag anropar dig Buzz Lightyear!"

Jag hade lite tråkigt så en gammal vän kom på besök. Trevligt va? Woody kunde tyvärr inte komma. Är ju lite lättare att ta sig hit från rymden än vilda western antar jag...


Sol, skog & kärlek

Härlig dag idag, så himla fint väder! Nu är jag utvilad och dessutom mår magen mycket bättre. Gick en promenix i skogen med min älskling så han fick bada lite. Så det var bara på med stövlarna, finns ju massor med ormar i skogarna nu, såg två stycken! Sen åkte jag bara iväg och handlade med mamma och nu är det tisdagsmys framför tv:n som gäller.














Aj, aj, aj!

Min mage gör så ont. Det började igår och det har inte blivit ett dugg bättre än. Det kommer hugg med jämna mellanrum, vet inte vart jag ska ta vägen å så känns det som jag ska spy ibland men det går över. Försöker äta fil och sånt där som man hört är bra för magen, haha.
Alltid när jag har ont brukar jag tänka "Jag har klarat att operera mig, så det här borde inte va nånting i jämförelse". Men jag börjar tvivla på att det gör lika ont att operera brösten. Jag tror ju jag ska dö på riktigt varje gång det hugger till i magen.




Only run with scissors when you want to get hurt

Fan vad vidrigt, jag har typ ätit som en häst ikväll, mår så jäkla illa. Först en pastamiddag och så godis på det. Jag ska ALDRIG mer göra om detta, jag mår såå dåååligt. Please go away!






Don't lie if you don't have to

Trött och seg dag idag. Kom hem för en stund sedan, nu behöver jag inte vara hundvakt längre hos mormor och morfar. Igår var det utgång, iaf som jag trodde det var planerat. Men det blev bara åka in till stan för att Emma skulle möta en vän och så skulle de dra hem. Kul grej för mig, så stod man där liksom, haha. Det är sånt som bara händer mig, vet inte om jag borde kalla mig lättlurad eller om jag borde kalla människor för idioter? Men, men det löste sig ju sen iaf.

Medan vi väntade på Emmas vän så hann vi iaf vara på på Operaterassen en stund, verkligen inte min typ av ställe. Eller stället i sig är det väl inge fel på men inte min typ av folk kanske...





Ingen sommar utan...

Hawaiian Tropic Coconut Tanning Oil Deep (utan solskydd)


Add to chart.


Kommer vara rynkig som ett russin redan vid 40 säkert... jaja, thank God for botox och restylane då!

OBS! Rekommenderar INTE den här till nybörjare då jag vet flertalet som bränt sönder sig själva med hjälp av den här...




En tråkig och deppig Emelie

Mitt liv går verkligen ut på att jobba, äta, sova these days. Hur boring får man bli?? Imorgon är det dock "fredag" för min del, känns hur jävla skönt som helst. Ska sola efter jobbet och sen åka hem och laga en riktigt god middag. Orkar seriöst inte yoghurt och müsli en kväll till, haha! Måste fan ta mig i kragen. Sen väntar ju BB-final och det kan man ju inte missa för allt i världen.

På tal om missa för allt i världen så missade jag ju Summerburst idag.. Mår så dåligt över det, ni anar inte. Har varit sjukt deppig hela dagen när jag sett alla tagga till på Face. OH weell, that's life I guess...



All I see is beautiful people

Hänger lite på balkongen såhär på kvällskvisten. Fotbollen står på inomhus och ute är det fullt med liv. Fasiken vad det är underbart med sommar! Ska snart hoppa i säng och se några avsnitt av 90210 (ja jag ser om serien, I'm craaazy, I know men den är ju så jäkla bra!!). Tyvärr jobbar man ju hela helgen medan ni andra är ute och steker i solen. Om ni ser något vandrande lik på stan sen så är det garanterat jag, hahaha.



Godnattpuss till er. Sorry att jag ser helt drogad ut.



En planka med alldeles för kort hår

Åh gud! Sitter hemma hos mormor och morfar, ska bo här över helgen eftersom de är iväg. Kollar igenom gamla bilder på mormors dator och hittar bilderna från London. Med mitt guldfiskminne så uppskattar jag det till att vi var där 2005 eller 2006? Jag och Pemelie var där 2007 så det måste ha vart nån gång då. 

Iaf, dit jag ville komma var att gud vad liten och vad smal jag var! Det var tider det, haha. Inga tuttar hade man heller. Frisyren ska vi inte ens tala om, kortklippt!




Typiskt min humor

Den här sedeln hade min chef printat ut idag. Hur jäkla kul som helst ju!!





RSS 2.0