Kaffefilosofi

Klev upp som en riktig zombie strax före sju imorse med alldeles rödsprängda ögon och otvättat hår. Kände mig helt förstörd. Som om att Gud hört mina böner smsade Jessica någon minut senare och meddelade att vi struntar i första lektionen, snacka om att känna sig lättad! Efter någon timme eller två kom vi fram till att vi även skulle skita i den andra lektionen och inte infinna oss i skolan förrän efter lunch.. Phew! Så skönt det var. Jag har varit helt förstörd på sistonde, hur mycke/lite jag än sover på nätterna så är jag helt slut på dagarna...

Kanske borde börja storkonsumera kaffe varje morgon som den övriga befolkningen gör? Vad är det med kaffe egentligen? Har aldrig fattat grejen. Det är varken supergott eller gör något mirakulöst. Samma sak med rökning, har aldrig förstått vad som är så underbart med att röka. Missfärgade tänder, svarta lungor och en förjävla stank tycker inte jag låter så attraktivt.. men vem är jag att uttala mig..




Såhär borde alla rökare göra. Pronto!




Asså HAHAHA





Jack Sparrow e dyyyr

Vi läste just om hur mycket pengar Johnny Depp blivit erbjuden för att ännu en gång anta rollen som Jack Sparrow i en fjärde Pirates of the carribbean-film (som för i övrigt är några av mina favoritfilmer.. jag må va den enda, men något med pirater fascinerar mig!). 493 miljoner kronor. Nästan 500 miljoner kronor. Vet ni hur sjukt jävla mycket pengar det e??

Jessica och jag diskuterade vad vi skulle göra om vi fick så mycket pengar. Förutom operationer, köpa bostad och diverse andra inköp så skulle vi aldrig jobba. Tänk så himla skönt, att ha dagarna fria till precis vad man vill. Så vi tyckte gott att han kunde ta och spela in den där filmen och sen föra över pengarna till våra konton.

Vad skulle du göra om du hade så mycket pengar?







Och så va helgen över...

Okej okej, blev inte mycket kickande av the male asses.. vem som egentligen är bäst av kvinnan och mannen (som vi alla redan vet svaret på) blev igår mannen tyvärr, då den ena manliga parten kunde läskigt mycket om amning och bröstmjölk... Hmm.. Nog om det.

När jag skulle hem idag hände allt som inte bör hända, ungefär. Jag var tvungen att kolla kalendern så att det inte blivit fredag den trettonde eller något, sån jävla otur jag hade. Det började med att jag halkar och ramlar på vägen till bussen, och inte bara på marken heller utan givetvis när jag traskar genom värsta lerstigen vilket resulterar i att det ser ut som jag just varit med i en gyttjebrottningsmatch. Notera att jag dessutom har knullruffs och gårdagens smink på mig..
Kliver på bussen och.. ser att den skumma mannen, ja han är nog lite av en stalker till mig, sitter där och bara råglor. Ja, han har ju inte sett mig i det skicket tidigare.. Får panik och ringer B2 som sover som en stock. Så det blev till att leka kurragömma hela resan. När jag äntligen kliver av bussen träffar jag diverse olika bekantskaper.. varför träffar man alltid folk när man minst vill det?

När jag kom hem var det bara att börja tvätta, både mig själv och mina kläder. Nu har jag precis tryckt i mig mat och mår illa som fan..



Förresten har vi en vän som fyller år i veckan så jag och Jessica kirrade såklart bästa presenten. Jessica kämpade stenhårt med att slå in det och titta så fint det blev! Dessutom hittade vi ett riktigt töntigt kort till, helt perfekt. Kan ni gissa vad som låg i paketet??



Vem är egentligen bäst?

Ikväll ställs den stora frågan. Vem är egentligen bäst? Kvinnan eller mannen? Dags att kicka som male asses!

Kampen mellan kvinna och man
Fantastiskt partyspel där Du "finner svaret" på frågan som har debatterats i århundraden: Vem är egentligen bäst - kvinnan eller mannen?



 

KAMPEN MELLAN KVINNA OCH MAN -vem är egentligen bäst?


Rockigt värre

Det var en supertrevlig kväll för B1, men det är det väl alltid i goda vänners lag? Kvällen började hos Samira för lite presentutdelning och så sedan tog vi tubisen in till stan i detta jävla helvetesväder(!) och drog sedan till Hard Rock för att äta och mingla. Jag var nog största ungen för kvällen, drack inte en droppe alkohol (mina vänner var i chock) utan gled igenom kvällen på cola och milkshake (servitrisen trodde nog jag var 14 eller nått.. men who does't liksom?).

Anyhooo, strax dags att sussa. Avslutar kvällen med den här bilden och hoppas på nöjdare bloggläsare!!



Godnattis,



Innan jag duschar..

Dagens gjort: Ingenting
Dagens ska göra: Ut och fira Samira som fyller 20!
Dagens önskan: Vara med i ballar av stål
Dagens middag: Hard rock
Dagens dumhet: Glömde ta p-piller
Dagens bästa blondiner: Jag och Jessica som vanligt.

Svar

Till anonym med en förmodligen enorm överläpp som verkar skrämmas av och störa sig på att varken B1 eller B2 har någon överläpp ägnar jag detta inlägg:

Tack för att du uppmärksammar oss om detta. Hade nog aldrig märkt det själva, tycker det är synd att små läppar inte räknas som läppar :/

Anonym om Emelies läpp: 

fula hora utan överläpp, hoppas du inte hinner bli 19


Anonym om Jessicas läpp:

hjälp var är din överläpp?


Och för att illustrera, här är min överläpp...







aj äm blogging

Hej bloggis. Det var ett bra tag sen jag skrev här.  Har ägnat alldeles för lite tid åt er och alldeles för mycket tid åt skolan.
Tihi, där ljög jag lite. Men såpass mycket tid har jag ägnat åt skolan att man fick mvg på provet i kultur & idéhistoria i alla fall, det ni!

Bara en vecka kvar sen påsklov, det ska bli skönt. Ska nog inte göra något annat än plugga och leka med kompisar. 

Är det bara jag som tycker att tiden går så snabbt nuförtiden?
Tuttisarna har redan hunnit fylla ett halvår och det är bara 2 månader och 10 dagar kvar till studenten.
Sen börjar det riktiga livet, hääääärligt!


Hon är inte ensam

Blondinbella var inte den enda som drabbades av panikångest idag. Det var längesen jag bröt ihop så som jag gjorde ikväll, jag bara kände att jag inte fick någon luft. Jag kunde inte andas och trodde jag skulle dö, typ. Sen kom tårarna. Kändes som att jag låg och hulkade i flera timmar, kippade efter luft och tårarna bara sprutade. Det läskiga va att det inte gick att stoppa, det bara went on and on. Nu har jag lugnat mig lite, men jag hoppas verkligen aldrig att detta kommer tillbaka igen.


Vad är panikångest?

Panikångest kan drabba vem som helst, när som helst och till synes helt utan någon förvarning. Första attacken kanske kommer då du sitter i lugn och ro hemma i vardagsrumssoffan och läser, tittar på TV, umgås med vänner, kopplar av och har det skönt. Helt plötsligt får du en känsla av fruktan att inte få luft. Du får hjärtklappning, smärtor i bröstet, kvävningskänslor, yrsel och ostadighetskänsla.





Pluggsöndag och dagdrömmar

Sköööna söndag. Eller? Nä, inte den här söndagen heller.. B1 och B2 har nämligen prov i kultur och idéhistoria imorgon och som vanligt så har vi knappt satt igång ännu. Må detta vara vårt sista prov någonsin. Jag orkar inte mer!

Jag drömmer om studenten varje dag. Hur gyllenbrun min hy är, hur perfekt min klänning sitter, hur snygga extensions jag har och hur jävla lycklig jag är. Champagne till frukost och till dricka hela dagen, champagne som sprutar och Jessica vid min sida hela dagen. Skrik, skratt och hundratals glädjetjut denna varma, soliga sommardag. Den 5:e juni. Åhh, ge mig den 5:e juni nu.


Nä, dags att plugga var det..

Puss.



Star Wars

På tal om Robinson så får ni ju inte missa filmen som sänds efter, Star Wars episod III, mörkrets hämnd.

"Klonkriget rasar i galaxen och republiken kämpar hårt mot greve Dooku och hans arméer av stridsrobotar. Samtidigt kidnappar en flotta under ledning av general Grievous överkansler Palpatine..."


Mer tråkigt och overkligt kan det väl inte bli?







Robinson 2009

Tror inte att någon har missat att Robinson har premiär ikväll igen, efter alla kampanjer dom kört stenhårt med de senaste veckorna. Är jag verkligen den enda som inte känner någonting inför starten av programmet? Inga förväntningar, förhoppningar, längtan, pirr i kroppen, hat, ogillande eller funderingar.

Jag tror jag tröttnade på programmet efter sisådär 100:e omgången förut och jag har svårt att tro att programmet skulle va sååå mycket bättre den här gången. Men vem vet, jag kanske borde ge det en chans ändå. Vad tror ni om årets Robinson? Kommer ni att följa det?






Grattis sötunge

Det är ingen vanlig dag för det är Alex födelsedag - hurra, hurra, hurra!

Japp, idag fyller den här sötisen 1 år! Han börjar bli en riktigt stor pojke nu. Igår fick han en bok av mig i födelsedagspresent som kunde pipa och allt möjligt. Tror han blev riktigt nöjd. Annars var ju snöret till paketet väldigt intressant att leka med, som vanligt.






Godnatt

Här sitter jag ensam, för mig själv i min mysigatse morgonrock -  en rååsa givetvis. Har precis haft en videokonversation med Jessica över msn, vad gör man inte när man har tråkigt och saknar varandras sällskap?

Strax dags att gå och lägga sig. Jag är trött idag, har varit på 1-årskalas och grejer. Men först blir det några kapitel ur en bok innan jag somnar. Älskar att läsa innan jag ska sova. Vad gör ni innan ni somnar?

 

Pussisar,



Jag är en ensamvarg som inte vill vara ensam

Idag är jag så ensam, så ensam. O bröderna Harper kan jag bara se i en halvtimme vid nio.. :(
what to do?



I know it. U know it. They know it.


Kalas och ledighet

Fan vad dåliga vi är på att uppdatera. Dumt! Men nu gör jag ett försök i alla fall..

Vi var ju som sagt på Rigolettos 70-årskalas i förrgår. När vi kom dit var all personal utklädda till olika filmfigurer, bland annat kunde man se Jack Sparrow, Snövit, Batman, Gollum, Darth vader, Marilyn Monroe, m.fl.
När Hulken visade sig blev jag lika rädd som en 3åring igen och började nästan grina, typ. Jag är livrädd för människor i masker - framför allt clowner och burkaklädda kvinnor.. men nog om det.

Nåväl, på plats fick vi popcorn, chips, godis och cola. Mums! Vi fick se två filmer. Den första var Gran Torino som visade sig vara sjukt bra! Den rekommenderar jag verkligen. Hade inga höga förväntningar när filmen började men Clintan visade sig vara lika bra som alltid. Sen fick vi se någon andra världskriget film med Daniel Craig, hann kanske gå 5 minuter av filmen innan vi bestämde oss för att gå.. andra världskrigetfilmer har vi sett så jävla många av. Trötta på det var vi..

Nu har vi precis kommit hem från skolan och nu är det helg för oss vilket innebär en massa skoj hoppas jag. Vad ska ni göra i helgen?

Puss,


Födelsedagskalas

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Rigolettos födelsedag (8).
Rigoletto fyller 70 år och det ska självklart firas. Jag och Emelie ska på kalaset; en helafton på Rigoletto med mingel, bio och godis.



Today, it's all about you

Idag är jag lycklig.





Melodifestival och projekt på g

Hallå bloggen. Nu har vi kollat melodifestivalen och allt vad det heter. Måns vann inte, hur tråkigt som helst. Men men, i våra hjärtan är han alltid en vinnare, haha.

Nu håller jag och Jessica på med ett litet projekt som förhoppningsvis kommer upp på bloggen lite senare. Det blir hur kul som helst, lovar er! Allt för att ni ska få ta del av våra bästa blondintips!

Puss på er gullungar!



Melodifestivalen

Eller... H.E.A.T kan också få vinna.

Hur dum får man bli?

Nu ger jag er all rätt att kalla mig en dum, blåst blondin. Jag har haft den här datorn i över ett år och inte fattat hur webcamen funkar (det är en sån där inbyggd i laptopen)... tills ikväll. Nu har jag äntligen löst mysteriet, hur trög jag än må vara, så är jag helt överlycklig över detta. Så den senaste halvtimme har ägnats åt att ta fjantiga bilder - så lättunderhållen är jag en fredagnatt. Eller är det lördagnatt nu? Har aldrig hajat det där. Beror väl på att jag blekt bort alla mina (de få jag faktiskt hade) hjärnceller.

Aja, här får ni ett smakprov i alla fall. Om ni itne ser något så beror det på att jag tog dessa i mörker, liggandes i sängen.

'


Final imorgon

Melodifestivalenfinal imorgonkväll och B1 & B2 håller självklart på Måns! Snygg kille, underbar låt och snyggt framträdande. Kan det blir så mycket bättre än såhär egentligen? Rösta på Måns.



Men finns även några andra potentiella vinnare tycker vi. Några få bidrag är faktiskt rätt bra.
E.M.D., Alcazar och.. ja, det va väl i princip dom.


   

Vilka håller ni på?

Otursdag för B1

Fredag den trettonde igen då. Det var det ju senast för.. en månad sen. Den här gången blir dock en riktig otursdag för min del, ska nämligen spendera dagen hemma i sängen med laptopen på magen och... skriva ett arbete i internationell ekonomi! Huga, vilken hemsk tanke. Ledig in my ass asså. Hoppas ni får det bättre i alla fall. Hur ser er otursdag ut?


Töntar

Den här dagen har känts riktigt lång.. I skolan hade vi en youtube-dag, varje lektion bestod av tråkiga dokumentärklipp på youtube. Jag och Emelie roade oss istället genom att teckna ner dagens lunch på papper.  Lunchen bestod bland annat av godis. Kommer ni ihåg de här godishalsbanden? Det är ju huuuur töntigt och gott som helst! Vi köpte självklart och fler ggr ska det bli. De är ju till och med riktigt snygga på de där halsbanden. Får det lov att va en godis?







En bild säger mer än 1000 ord



Hur ball är inte Heidi Klum? Me liiikie.

Seg söndag

...Äntligen funkar det att logga in på bloggen igen. Det har legat nere ett tag och jag som så gärna velat blogga! Frustrerande.
För mig blev det i alla fall ingen tidig kväll. Somnade nog inte förrän vid 5 - 6 snåret så därför vaknade jag inte förrän vid kl 14 idag, det var hur skönt som helst. Resten av kvällen kommer bestå av plugg och parlamentet.

Glömde dock berätta häromdagen att jag drack nya Ramlösa Mango. Ni som känner mig vet att jag jublade av glädje när jag hörde att denna skulle komma, då det väckte en nostalgisk känsla hos mig. Mitt favoritvatten var en gång i tiden Vichy Nouveou Mango Papaya. Kommer ni ihåg Vichyvattnet? Det var i alla fall det bästa jag visste och jag kunde i princip leva på det. Sen tog dom bort det och jag sörjt sedan dess, jag har liksom aldrig riktigt funnit en ersättare. Men det har jag nu, Ramlösa mango. Smakar lika gott som Vichy's mango papaya, om inte bättre. Åh, nu är jag lycklig!

         

Tidig kväll

Jahopp, blev en tidig kväll ikväll... Var hos Emelie och gjorde en favorit i repris - middag. Jättegott som vanligt. Kan inte bli annat när det är B1 och B2 som lagar maten.

Eftersom Emelie skulle iväg till en vän runt 23 så var jag tvungen att sätta mig på tuben och tåget och åka från hennes ghetto till mitt ghetto på andra sidan stan - helt ensam. Hemskt var det, även fast det inte var några äckelgubbar ute idag. Ni som känner mig vet att jag är jättenojjig och rädd att va ute själv där jag inte känner mig hemma.
Tacka gudarna för att det finns mobiltelefon så jag kunde ha telefonkontakt med några vänner som kunde agera vittnen om något skulle hända. Men, även denna gång överlevde jag, tack och lov!

Nu ska jag sova sött och drömma om småkryp jag mött.

PUSS


Tråklista när man har bajstråkigt

Sorry Veronica, snodde den från dig!


Namn: Emelie
Kön: Kvinna
Ålder: Nitton
Längd: 165 cm
Smeknamn: Em, Emla, Pemelie, Tuttis, Emme, Ems... kärt barn har många namn
Hårfärg: Blondin, vad annars?
Ögonfärg: Någon skum blandning av brun och gul

Har du någonsin:
Ätit sushi: Ja
Stått på scen: Ja, Oscarsgalan i februari senast.
Varit ihop med någon som varit otrogen: ja, tyvärr
Klättrat på berg: inte vad jag kan minnas
Sett vita huset: Serien eller huset? Ingen av dom!


Antingen eller:

Kallt eller varmt: Vaaarmt
Spets eller satin: Bra fråga. Svart sperts, rosa satin?
Svart eller rött: svart
Regn eller snö: snö
Rosor eller tusensköna: rosor
Vår eller höst: vår
Matte eller engelska: engelska


Motsatta könet:
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Jag tycker om en massa pojkar
Vet den om det: Klart dom vet om det
Vad tittar du på hos en man: Händer, armar, ögon, kinder


Inom de 48 timmarna:

Kramat någon: Självklart. Kan inte klara mig i 48 timmar utan att kramas!
Kommit sams med dina föräldrar: självklart
Bråkat med en kompis: Nej


Gillar du att:
Ge kramar: Älskar det!
Ge massage: Alltså.. kan va kul i nån minut. Sen får jag ont i händerna.
Gå promenader i regnet: Beror helt på humör


Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Jobbade, var i grekland en vecka och i marbella i nästan en månad.
Svär du för mycket: Ja. Nu gör jag det dessutom på andra språk!
När duschade du senast: För några timmar sen
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Gråa pyjamasbyxor (se bild i nedanstående inlägg)
Vilken låt lyssnar du på just nu:  My life your entertainment
Vad är bredvid dig just nu: Min mobil
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Har en laptop, så skrivbordet är just nu min mage. Den är väl rätt blek antar jag..
Vad var det sista du åt: Middag?
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Jessica haha. Vi ska leva lyckligt i alla våra dagar.
Har du en lavalampa: Nej, men hade en gång i tiden.
Hur är vädret just nu: slask, slask och åter slask. Kallt dessutom.
Vad gjorde du igår kväll: Träffade Jessica i stan, åkte hem till en kompis
Vem pratade du sist med på telefon: Samira
Vad gör dig glad: pengar, sex, blondiner och roliga skämt.
Vart skulle du vilja du åka: Australien!!
Vill du ha barn: Ja nån gång så. Men högst 2 st.
Vad ska dom heta: Snor ni mina babynames nu eller? Men Grace och Lucia har alltid varit en dröm. Killnamn har jag inte ens tänkt på.
Resor i år: Hoppas jag verkligen blir av!


Stockholm är en tråkig stad

Hej alla bloggisar. Nu är vi friska och glada men uttråkade än en gång. Vad finns det att göra i stockholm en fredagskväll som denna om man inte ska ut? Är bio, bowling och biljard det enda som finns?
Ganska dåligt utbud här i storstaden ju.

Svar till Roffe angående nästa östersjö-cruising:
Vi hoppas verkligen att det inte är allt för lång tid kvar till nästa kryssning. Ibland planerar vi lååångt i förväg och ibland sticker vi bara iväg när vi känner för det ;)


Någon som vill ge sig tillkänna att den bajsade på vår hyttdörr?

Sköna torsdag

Vi har något som kallas Battle of bands i skolan idag, jag vettefan vad det egentligen är som händer i skolan då men det innebär i alla fall att vi inte har några lektioner och därmed så är vi lediga. Jag och Jessica som är lediga varje fredag annars, är även lediga idag torsdag så nu har vi en riktigt lång helg. Sköööönt.

Jag har inte gjort ett dugg idag, bara slappat, slappat och åter slappat. Men strax ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Dags att ta sig i kragen och hitta på något, här kan man ju inte ligga när man äntligen fått helg.

Pusspuss,



Time för självironi igen

- Vad är det för likhet mellan en blondin och en toffel?
- Båda är sköna att sätta på, men inget man går ut med.

Hahahahahahaha.

Tråkigt

Det är ju så otroligt tråkigt att vara sjuk att det inte är sant. Var länge sen jag hade såhär tråkigt. Vad gör man när man sovit bort hela dagen och är trött men inte kan sova? Ligga i sängen med datan på magen och klicka sig in på alla sidor 1000 ggr om börjar bli tråkigt det också. Till och med att spela minigolf mot människor man inte känner på jippii.com blir tråkigt i längden när man bara förlorar.



Det här är jag just nu.


Förkylningstider

Ni som följt vår blogg vet antagligen att vi älskar att kolla på parlamentet så därför klickade jag hem två biljetter till en inspelning av det igår. Hoppas att det blir roligt, mycket av skämten klipps ju bort när det blir till ett program.

För i övrigt så har vi blivit förkylda jag och Jessica så idag har vi spenderat dagen hemma i våra sängar. Skönt det, bortsett från att jag har ont i halsen, öronen och tycks svettas som en gris hela tiden. Känner mig supersexig, verkligen. Ska fortsätta ligga här i min pyjamas hela kvällen och tycka synd om mig själv. Kanske börja på en ny bok eller börja titta på en ny serie. Tips?

Puss,



Fotbollsfantast?

Något var lite annorlunda när jag gick in på youtube idag...


Ikväll missar vi iaf inte...


Vi ses väl ikväll?

Hallå bloggen. Sitter här och pluggar på kvällskvisten. Eller hetsskriver en Svenska C uppgift snarare. Det är deadline imorgon och jag började givetvis idag. Så bra e jag!


Ska bli så skönt när skiten är över. Men vi har ändå en hel del att se framemot;

Studentkryssning 22 april
Mösspåtagning på valborg
Studentskiva 5 maj
Studenten 5 juni
.... och flytta ihop någonstans där emellan?

Ja, en jävla massa skoj ska det i alla fall bli under den här hårda, sista biten. Men nu blir det cola, bounty, plugg och en massa Jessica!

pusspuss,



Dagen i bilder

Eftersom att skoldatorerna för det mesta inte vill som jag vill så får jag ta en snabbuppdatering av skoldagen i bilder nu istället. Lite tråkigt kanske, men bättre än inget. Fotade ju faktiskt för er skull.



Här är jag mongo. Som vanligt...



Roffe, här har du den färgade utväxten. Dock i svartvitt.



Och här är vår superfina reklamplansch vi gjorde idag. Hur bra är vi inte??

Söndagkväll

Tyvärr Roffe, inget väteperodixerat hår än men om en timme eller två så ska du få se :)

Sitter och kollar på parlamentet, tyvärr är inga av mina favoritkomiker med ikväll - det var trist. Jag gillar Björn Gustafsson, Johan Glans (min absoluta favvo) samt Magnus Betnér. Vilka komiker gillar ni?

Sen blir det till och plugga halva natten. Usch, slut på allt som har med lov att göra. Tidiga mornar, långa dagar och rutiner tillbaka på schemat. Hjälp. Jag vill verkligen inte.

Nej nu börjar parlamentet igen. Hörs sen. Puss på er,



RSS 2.0