Ta mig härifrån

Jag måste verkligen BORT. Bort från den här falska, idiotiska skiten jag sitter i. Jag måste ta mig upp, boka en resa eller nånting, bara försvinna. Klarar inte av att omringas av psykopatiska människor med psykopatåsikter. Jag försöker blunda men jag bara skrattar åt hur sjuka människor som står en så nära kan va. Jag är så rädd att bli sån själv. Därför måste jag bort, ta mitt pick och pack och dra. Jag måste för en gångs skull göra mig själv en tjänst.




Ny dag, nya tag

Åh gud ni anar inte hur seg jag är idag! Frugan körde slut på mig igår, det är en sak som är säker. "Drick det här, det går rakt ut i blodet!". Typ. Blev lite alltmöjligt igår, rödtjut hemma, fishermans, cider och drinkar. Jag blev aldrig illamående eller bakis iaf, det är ju skönt. Men jag är sååå trött idag.

Men, här kan man inte ligga på latsidan. Dags att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för ytterligare en kväll. Först blir det middag på Helenes krog med typ hundra pers för att fira syster som fyller 25. Sen blir det Cafét med kära S för lite party och Jayson Derülo.

Har största klädproblemet någonsin, men aja, bara rota fram någon gammal trasa i garderoben.



Freak, freak, freak!

Har lite bråttom men skriver lite snabbt om gårdagen. Jag träffade Joanna och ett härligt gäng för att dra till KTH på fredagspub. Billigt och bra - slutade med att jag inte kunde gå helt rakt alltså. Sprang därifrån för att möta upp Pemelie vid elva för att dra till Magenta. Riktigt trevligt hade vi där, haha! Mycket skumma människor finns det ju också... Därifrån begav vi oss sen vidare mot After, för de gamla goda tidernas skull. Bestämde träff där med några vänner. Det är ett under att vi kom in på After. Båda kommer dit hyffsat packade och vakten frågar vad vi druckit. Jag svarar då snabbt "3 cider!". Vakten kollar lite misstänksamt och jag gör allt för att inte kolla honom i ögonen. Skulle jag ha sagt sanningen skulle jag ju fått slänga till med ett antal shots och öl och drinkar på det där. Pemelie slängde till med att hon druckit ett glas vin också, lite mer trovärdigt alltså.
På vägen dit spelade Emelie in en jättetöntig "videoblogg" på oss. Haha vi får väl se om den verkligen är tillräckligt töntig för att hamna här i bloggen. Jag vet att ni vill se den :)
Bilderna från kvällen blev förvrigt svinfula. Vet inte varför mina ögon inte kunde se normala ut, såg bara riktigt borta ut....

 


Dom här håller tydligen inte alls med B1 och B2


Ibland undrar man ju




Det enda jag funderar på är hur stor jävla slips han hade eftersom den inte fick plats??
Måste säga att det var rätt av chefen att skicka hem Torbjörn utan lön om han inte kunde komma på en bättre anledning än så till att inte bära slips.



Kanske vore något...

Nu när mina föräldrar skiljer sig kanske man ska ta tillfället i akt och göra det bästa av situationen. Kanske rent av borde rebella järnet, bli en kriminell liten skitunge utan vett och moral och sedan skylla på att jag mår dåligt på grund av mina föräldrars situation. För vet ni vad, sånna äckelungar får både jobb OCH en lägenhet BETALAD av soc. Så, man kanske ska köra? Då kanske man äntligen får fast arbete och bostad.



This is it

Högst upp på shoppinglistan står filmen This is it. Den som inte skulle släppas på DVD men nu har gjort det. Jag köper nästan aldrig filmer, men när jag gör det så är det sådana som jag vet att jag kommer vilja se om och om igen. Och det kommer jag med denna, jag älskar MJ!




They told me a man should be faithful and walk when not able and fight til the end. But I'm only human.





Fy så pinsamt!

Åhhh guuud jag e såååå irriterad på en viss person och dennes beteende just nu! Fyfan, att man inte skäms!! Det är ju seriöst fel på vissa människor...



Vart gör man bäst reklam riktat mot målgruppen hundägare?



I skogen såklart!



Blommor och rum

Idag kom en fotograf hit för att fotografera lägenheten. Vilken tur att de vackra rosorna jag fick av Veronica i helgen fortfarande lever! Så himla fina. Finns inget som piffar upp ett rum så som äkta, vackra blommor.





Tooniiiight

Okej, går jag och lägger mig nu så vet jag att det finns NADA possibility att jag vaknar och kliver upp vid sextiden för att se Sverige spela. Och jag vill verkligen se den här matchen. Så, jag får helt enkelt hålla mig vaken. Säkert lättare sagt än gjort men det är ju värt att pröva.

Vet inte riktigt vad jag ska underhålla mig med under tiden, men nu ska jag i alla fall ta och se dagens avsnitt Glamourama. We're going all the way up, we're going straight to the top... go glamourama tonigh-igh-ight.



Jag och rufset

Idag var det första gången sen i fredags som jag tvättade håret. Jag tvättar håret väldigt sällan nu förtiden, riktigt snuskigt haha. Visst att det såg lite fett och lite smutsigt ut, men jag vetefan om det ser så jävla mycket bättre ut nu asså.

Min frisör säger alltid till mig att jag ska föna håret rakt istället för att använda plattång eftersom att föning är så mycket mer skonsamt för håret än plattning. Men ibland får man fan fuska. Man orkar ju inte alltid föna det...




Trollrufs är standard när jag har låtit håret självtorka...



Tre saker jag tycker om hos mig själv...

1. Mina smilegropar, eller vad det nu än är. Dom är så söta, jag blir så söt när jag ler :)




2. Mina ögon. Guldbruna ögon med ett födelsemärke i. Väldigt speciellt med andra ord.




3. Mina tuttar. Ja, dyra var dom så självklart gillar jag dom!!





Nytt från Make up store



Salt polish ginger och min favoritskrubb med pepparmint




Brun vardagsmascara


 

Matt mörklila ögonskugga från den senaste kollektionen. Vill man ha ett skimrande reslutat kan man lägga en annan skimrande skugga under, då blir den här lila färgen skimrande när man lägger på den.




En ny cover all mix.



Torrbollen själv

Det värsta med kylan är inte att man fryser. Inte heller att SL har typ dött. Inte att man inte kan ha på sig vad som helst och inte att man halkar dagligen utomhus.

Nej, det värsta är fan att mitt ansikte blivit så torrt att det fnasar och kliar. Ser typ ut som jag flagnar. Förjävligt. Hundra lager ansiktscreme på NU.



Liten lista

ALLMÄNT...
Namn:
Emelie
Smeknamn: Pemelie, emla, semla, tuttis
Längd: 164 cm
Skostorlek: 38
Hårfärg: Blond
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja verkligen!
Tycker andra att du är attraktiv: Ja verkligen!

Gillar du Berg-och-Dalbanor: Nej!! Bland det värsta jag vet.

SENASTE...
Film du hyrde:
Sommaren med Göran
Film du köpte: Ingen aning
Låten du hade på hjärnan: Kids in america
Personen du ringde: Frugan igår
TV-program du tittade på: Två och en halv män
Personen du tänkte på: Suzana
Bok du läste: Saffransköket
Personen du fick brev av: Min bank, SEB :p
Personen du fick sms av: Suzana


FAVORIT...
Mat: Skaldjur, ostar och oxfilé. Har alltid varit en gourméunge.
Låt: Finns massoor!
Sport: Konståkning! Och fotboll...
Kläder: Preppy, chic.. blusar, volanger, spets, satin, rosetter, rosa
Bil: Bentleys! Gillar nästan bara "gubb-bilar" som killkompisarna säger... Annars gillar jag rosa bilar, hehe.

ÖVRIGT...
Är du seriös: För det mesta, nej.
Var har du ont: i magmusklerna! och inte pga träning, utan för att jag sträckte dessa i sömnen inatt...
Använder du hårspray: Nej
Kan du stå på händer: Nej

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Salt!
Gillar du ketchup: Ibland
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ingen aning...
Vad dansar du till: Det mesta!
Stockholm är: Min vackra hemstad
Göteborg är: sveriges baksida... men en otroligt mysig stad med god mat (skaaldjuren!)
Kan du sjunga: Alla kan sjunga bara man vill.
Mer värt än guld: Familj, vänner, mys och hundar
Väntar på: Bättre tider







Hjälp mig att förstå!

En sak förstår inte jag med killar. Eller det är mycket jag inte förstår med killar kan jag tala om, men en grej blir jag alltid så fascinerad över...

När killar kommer fram till en på krogen och frågar ifall man är singel och man inte alls är intresserad av honom så svarar man ju självklart "nej, jag har pojkvän tyvärr" eftersom att man tror att det är det simplaste sättet att bli av med honom. De flesta ger ju upp då, men så finns det dom där killarna som fortsätter och säger "men kom igen då" eller "men snällaaa". Men snälla vadå undrar jag??

Killar asså..


Börjar tröttna lite på kylan...

Idag har jag inte fått mycket vettigt gjort. Det är så fruktansvärt kallt ute att det till och med är riktigt kyligt inne i lägenheten, så jag har mest bara legat i sängen, under täcket brevid vovven min för att inte frysa alltför mycket.
Just nu ligger jag här och läser igenom en väns årsredovisning för att kolla eventuella stavfel, syftningsfel, ect. Är man mästare så är man :)

Är så otroligt trött att jag kanske tar och sover en liten eftermiddagslur strax. Iväg någonstans kommer man ju inte med tanke på att tunnelbanan inte går. Gröna linjen och alla utomhusstationer säger jag bara...



Vill ha sommar och brunbrända ben igen! Bilden är tagen sommaren 2008... där av små bröst och "mörkt" hår, haha.


Finfina presenter fick jag. Tack alla!

Jag tror jag fick de finaste presenterna någonsin igår faktiskt! Tack vare att jag har så underbart söta vänner och en dunderfamilj! :)

Jag fick en resa till Rom av mor och far
En resa till London av Suzana
Biljetter till finalgenrepet av melodifestivalen av Pessica
Pengar av mormor och kusiner
Biljetter till Stockholm Ice av David och Samira
Choklad, underkläder, en barbapappareflex, rosa bakmått och rosa skärbräda, m.m.


 


Min födelsedag!

Igår hade jag så fullt upp att jag inte ens hann läsa mina favoritbloggar! Ja, det var bara upp, göra sig i ordning, åka till systemet, åka hem och förbereda inför att all släkt och alla vänner skulle komma och fira :) Det var hur trevligt som helst och jag fick en massa fina presenter! Tack alla! <3

När klockan började närma sig 17 var det dags för mig att börja fixa mig inför kvällen för att sedan åka och möta upp Jessica i stan. Jag hade världens tur eftersom att tunnelbanan gick alldeles utmärkt när jag skulle åka in!
Blev ju som sagt middag på Fridays med Jessica. Fridays kan nog ha de godaste strawberry daquiris i hela världen!

Vidare till Amba för att festa loss. Tyvärr bangade några på att komma och några drog jättetidigt därifrån, men Jessica och Suzana stannade i alla fall kvar. Som Jessica sa så var det SVINKALLT på klubben till en början men jag börjar ju bli van nu, sådär är det ju fan på precis varenda klubb nu mer. Liksom ryker ur käften när man pratar.. inte okej. Blev varmt sen i alla fall. Hände en massa sjuka grejer under kvällen som jag inte ens tänker dra upp för att det var så sjukt... Hade i alla fall en ytterst trevlig kväll :)

Vid halv fyra så bestämde vi oss för att dra och jag åkte hem till M som inte hade kunnat följa med ut. Det var typ 100 minusgrader ute och jag tappade känseln i tårna och frös hur mycket som helst men jag fick somna i en varm famn vilket var otroligt skönt.













Söta Bobby

Igår var vi ute och firade Pemelie :) först åt vi på Fridays, kyckling med potatismos och riktigt goda drinkar till.  Pemelie får lägga upp bild sen. Sen drog vi till Amba (Ambassadeur tror jag det stavas). Man undrar  ju vad stället lägger pengarna på för det var så svinigt kallt att man säkert åker på en rejäl förkylning nu. Inge toppställe enligt mig. Fick lämna Emelie och Suzana rätt "tidigt" för att träffa mitt resesällskap hem. Där jag mötte upp dom träffade jag Bobby från mammas pojkar!

-Där är ju du! Utbrister jag.
-Hehe ja, säger han och ler.
- Får jag ta en bild på oss? Frågar jag självklart...
- Visst, säger han och ställer sig redo att posa.
-Men jag har ingen kamera! Kommer jag på då..
Han bara skratta och sa att jag skulle komma och säga till honom när jag fixat kamera men som tur var kom en vimmelfotograf precis då och fick ta en bild på oss :) Ska försöka få tag på bilden sen...






Grattis Pemelie ♥

Ja, Pemelie fyller som sagt 20 år idag. 20 år är stort, det ska firas med en riktig dunderkväll. Jag har ju bara känt Pemelie sen hösten 2006. Rätta mig om jag har fel, men det är väl sisådär 3 och ett halvt år?
Trots den "korta" tiden så känns det som att vi känt varandra i 100 år. För 4 år sedan trodde jag inte att det fanns någon människa på denna jord som var så lik mig till sättet som Pemelie. Det dröjde inte länge innan vi upptäckte att vi gillade samma saker, klädde oss likadant, pratade likadant, tänkte likadant och ja typ allt var likadant. Det som egentligen skiljer sig mellan mig och Pemelie är ögonfärgen och längden - sillisar har vi ju båda.

Jag är glad, jag har hittat min soulmate. Det är inte alla som gör.



Önskar


Neeej det är ingen vanlig lördag för idag fyller jag...





Mitt senaste dygn

Nu har jag varit vaken i dryga 26 timmar. Ögonlocken känns rätt tunga, som ni nog kan förstå. Jag sov mellan 18-21 igårkväll, sen har jag ju varit vaken hela natten och följt OS. Idag hade jag inte tid att sova någonting, jag har utfört en massa ärenden, bakat, lagat mat och diverse andra saker som behövs göras inför min födelsedag imorgon :) Sen var jag på Koh Phangan med Samira och Veronica. Vi har ju som tradition att jämt gå dit då någon av oss fyller år. Helt klart bästa restaurangen i stan :)

Nu ska jag dra en omgång BUS och bli orange och fin, sen är det äntligen dags att sussa. Imorgonbitti ska jag upp i lagom tid för att hinna till systemet och handla (för första gången!!).

Lite bilder från kvällen:












Evan Lysacek

Nej, det blev inget guld för Plushenko som jag hade hoppats på, han tog silver istället. Synd tycker jag eftersom Plushenko var min favorit. Vann gjorde istället Evan Lysacek, regerande världsmästare.

Han ser för i övrigt ut att vara en sån kille som många tjejer kommer i trosan av att titta på, haha.



Bög eller inte? Det är ju den eviga frågan när det kommer till konståkning...



Världklass, Adrian!

Alltså det är FÅ sporter jag är involverad i, men konståkning är en av dom. Och jag kan säga er att Adrian nyss gjorde ett SJUKT BRA åk. Gud jag blev sååå glad men det är mitt i natten och jag kan ju inte skrika rakt ut av glädje så det kom ett par "iiih". En fantastisk kvadruppel och superba kombinationer. Åhhååå.

Historiskt faktiskt. Sägs vara det bästa i svensk historia.





Bla bla yada yada

Dags för herrarnas konståkning igen. Denna gång är det det fria programmet och det är nu det avgörs, eller är final helt enkelt. Jag håller på ryssen Pluschenko (förutom svenska Adrian då) för han är såå grym! Och han lär definitivt vinna :)

Har laddat upp med schlagerchips och cola. Ja, kan man inte äta dom till melodifestivalen får man väl hitta annat passande tillfälle!

Suger lite dock att vi missar melodifestivalen på lördag (även fast kvällen lär bli grymmare än grymmast) eftersom min och Jessicas älskling nummer 2, efter Måns dvs, är med. Darin såklart!

Men det är ju inte varje dag man fyller 20...



Vamos a la playa

Sitter och letar sista-minuten-resor lite halvdesperat. Känner att både jag och frugan skulle behöva komma iväg just nu till sol, värme och gladare miljö. Men det är ju såå svårt att hitta något passande! Antingen är det alldeles för dyrt eller alldeles för fel länder... men jag ska fortsätta mitt letande varje dag tills jag hittar något! ;)






Vinterpromenad

Tog bussen ut till Orhem idag för att promenera med min älskling. Det var jättemysigt men svinkallt! Efter någon timme fick jag sällsis av frugan i telefonen. Det var ju bra, folk tittar nämligen konstigt på mig när jag går omkring och pratar med min hund hela tiden...







Bäääähähäähhä



stackars stackars mig

Jag har såååå otroligt tråkigt. Ni anar inte. Dagen har bestått av att städa, städa och städa lite till. Fyfan så tråkigt. Och nu finns nada att göra. Om mina vänner inte sover så är dom ute eller sitter klistrade framför OS. Vad ska stackars lilla jag göööraa?





Vart ääär det?

Jag är fortfarande vaken! Ett mirakel typ, eftersom att jag var så otroligt trött att jag trodde jag skulle somna redan vid 21-tiden. Men jag håller mig vaken, för Schultheiss skull. Dock stod det att herrarnas korta program skulle börja 01.15 men än har det inte börjat på någon kanal? Kanske är jag helt ute och cyklar, men 01.15 Onsdag den 17 februari är väl NU?

Fattar ingenting.. men jag väntar med spänning :p



UPDATE: Nu har det börjat, hihi.



Brons till favvoparet från Tyskland

Det blev för i övrigt brons till mina favoriter i OS, Aliona Savchenko och Robin Szolkowy. Superbra tycker jag! Etta och tvåa kom givetvis kineser... vad annars kunde man förvänta sig??



Inatt är det dags för Adrian Schultheiss att visa vad han går för. Sveriges enda stjärna inom konståkningen i OS.



Fettisdagen :) eller fettodagen kanske...

Idag är det ju fettisdagen. Eller semmeldagen om man hellre vill kalla det det. Semlor är otroligt konstigt och otroligt gott. Jag menar, i vilket annat land förutom Sverige äter man bröd, mandelmassa och grädde tillsammans i sådana mängder??

Jag kommer inte äta någon semla idag, för jag har redan ätit så mycket semlor i år att det sprutar semlor ur öronen! Jag är ju lite för i tiden, som de flesta av er redan vet ;)



Vet ni förresten varför vi äter semlor överhuvudtaget? Det är för att man ville äta upp sig på något riktigt fettigt innan den kristna fastan(som varar fram till påsk) började! Därför kallas även semlan för fastlagbulle. Sen när man inte brydde sig om fastan i Sverige längre blev det vanligt att man åt en semla varje tisdag från fettisdagen till påsken då fastan skulle vara slut. Och nu.. ja, nu äter vi ju semlor då och då från redan från jul och ända fram till påsk!

Jag antar att vi svenskar är alldeles för förtjusta i våra semlor :)




Visste ni att jag är släkt med Jay Leno?

Här nedan följer bildbevis:





Längtar efter en Strawberry dreams

Har städat heeela morgonen. Har också hunnit med att snygga till mig lite så jag inte skrämmer slag på stan. Nu är det dags för "frukost" på Naked Juice Bar med Pessica.










Dagens vill ha



Armband/Handsmycke från JC. Fast jag skulle nog bära det åt andra hållet, på ovansidan av handen.



Jag är allätare

Varför heter det allätare? Det handlar ju inte om att man äter allt, utan att man lyssnar på allt. Eller kommer det kanske därifrån? Att man äter allt?...

Jag är i alla fall sådan. Lyssnar på allt, inte äter allt alltså. Okej, jag medger att jag inte lyssnar på allt, men jag lyssnar på väldigt mycket olika musik. Elvis, Lady Gaga, Micheal Jackson, The sounds, ABBA, Black eyed peas, Mozart, Queens, Guetta... ja you name it.

Musik jag dock inte brukar fastna så mycket för är cheesy, lugna kärleksballader, konstig gothmusik och heavy metal och liknande.

En riktigt grym låt är Whitesnakes Here I go again. Gud vad jag älskar den.

Here I go again on my own
goin' down the only road I've ever known.
Like a drifter I was born to walk alone.
And I've made up my mind, I ain't wasting no more time.

Just another heart in need of rescue
waiting on love's sweet charity
and I'm gonna hold on for the rest of my days
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams



If only I had a pink car

Om jag var sådär snuskigt rik så skulle jag köpa någon av dessa bilar till frugan. Eller, en till mig själv också givetvis men eftersom att jag inte har något körkort (än) så skulle den nog göra mer nytta i Jessicas händer.



En Fiat 500 Pink limited edition... Fiats "barbiebil". Hur söt?? Liten och smidig. Me want.

Eller en...



Audi TT coupe pink. Hur het som helst. Tänk att glida omkring i den här!



Valentine

Jag vet att det inte är Valentine's day anymore, glömde faktiskt bort det under gårdagen. Kan ha berott på att jag åt upp alla geléhjärtan i lördags och att ingen smsade/ringde/berättade för mig hur underbar jag är. Iofs fick jag ett sött litet hjärta av frugan på FB (Tack! kul att någon tänker på en iaf, haha) men that's about it.

Tänkte i alla fall bara säga att jag hoppas att ni haft en fin hjärtansdag.





I know what it means to walk along the lonely street of dreams

Okej, man vet att man sover dåligt när man somnar vid midnatt och vaknar klockan 03 och kan inte somna om. Dessutom har man vaknat flera gånger därimellan... Jobbigt! Nu är jag hungrig och har mensvärk och vill bara få somna igen!

Usch, vad gnällig man kan låta.






Sidney Samson

Jag blir alltid så sjukt övertaggad av den här låten. Blir helt speedad direkt, sjukt. Ingen riktig utekväll om man inte får höra denna. Men iaf, vet ni hur lång tid det tog för mig att lista ut vad den hette? Gick runt hur länge som helst och försökte lista ut vad han sa.. "blabla side, motherfucker". Riverside är det. Det vet jag nu.






Från allt till ingenting




Inte så svårövertalad precis.

Jag var inte så svårövertalad ikväll. Lite stress stress och sen raka vägen till Magenta. Rätt dött där ett bra tag tyckte jag, men mot stängning blev det helt okej ändå :) Jag var faktiskt inte ute så mycket för festandets skull, utan mer för att få umgås med S. Hon och jag har så mycket Juvederm-drömmar, haha.

Inga roliga bilder blev det denna kväll. Här får ni dock två.



 


To do it or not to do it, that's the question

Har egentligen inga planer alls för kvällen, men kanske blir en sväng till Magenta med sötaste S när de ändå är så gulliga och bjuder på inträdet...

Är rätt pank för tillfället faktiskt, men skön house och lite dans är ju svårt att stå emot.

Tough choice???





Melodifestivalen ikväll igen

Melodifestivalen ikväll igen. Förra helgen höll jag på Ola och det gick ju bra men ikväll känner jag inte riktigt för någon av artisterna faktiskt. Vet därför inte ens om jag orkar kolla. Det brukar ju bara vara skit för det mesta, det märkte vi ju sist också... Pauline kanske möjligen kan framföra något bra. Älskade hennes låt "Give me a call".





Tröttislördag

Gooodeftermiddag sweethearts. Är på rätt bra humör faktiskt, om än väldigt trött, uttråkad och mensig. Jag e väldigt, väldigt seg idag. Vaknade vid halv och har bara slappat sen dess. Hade tänkt åka till stan egentligen, men skiter i det eftersom jag sov så länge.




Till frugan!

Nu du Pessica, har jag suttit lääänge och kollat upp allt angående våra planer. Jag tror kanske jag har blivit en uns klokare vad gäller detta, så nu har vi kommit ett liitet steg framåt.

Nu ger jag mig fan på att vi ska klara det.




Man kan lära sig nya ord varje dag...






Some pictures

Lite bilder från i söndags. Skridskoåkning och varm choklad i Vasaparken. Kan det bli friluftigt eller?



Ful bild.. men vem bryr sig?






Dumb blonde

Mitt nästa inköp blir nog Dumb blonde smoothing stuff från Tigi Bed Head. Verkar bra, luktar gott, ser söt ut och har ett namn som passar mig. Om inte annat så är det ju en gullig grej att ha i badrumsskåpet.



Här hittar du genvägen till friskt, sunt och glansigt hår! Bli av med friss och torra toppar. Jobba en liten mängd i händerna och fördela ut i längder och toppar. Lämnar håret mjukt och fullt av fukt! En superlätt formula som passar alla hårtyper - oavsett färg och längd. Doftar härligt av papaya.


Någon som prövat?



You don't know what you got til you missing it a lot

Jag har aldrig något att blogga om längre, måste bli ändring på det. Finns heller inga nya bilder på mig som ni inte redan sett, så ni får en gammal bild istället. Eller nja, det är ju riktigt likt mig iaf..




My italian dream

Åh gud vad jag önskar mig en Cane Corso just nu. Min drömras för tillfället. En stor sådan, i blå (blygrå) färg. Står högst upp på födelsedagslistan faktiskt! ;)







Smaskiga eftermiddagslåtar









Nattliga äventyr

Gooodmorgon. Eller dag. Eller eftermiddag kanske. Whatever. Åkte iväg på äventyr inatt, så det har inte blivit många timmars sömn alls. Vaknade upp strax före elva och åkte hem. Nu har jag bara ätit och suttit och slappat framför datorn. Undrar vad denna torsdag kan erbjuda..?






Mmm mango

Min mage rent ut sagt skriker efter mat. Jag har ätit frukost idag, and that's it. Känner att det luktar himmelskt från köket. Hoppas jag får något supergott till middag ;)



Något annat jag är (frukt)ansvärt sugen på är mango. Mums så sött och gott! Svårt att skära upp i bitar bara, men practice makes perfect :)







Jag och min lilla plutt

Här händer inte mycket. Ligger och myser med min plutt i soffan och konstaterar att det bara är 10 dagar kvar tills jag fyller år. Vilken utgång det ska bli!








 


Sweet dreams or a beautiful nightmare

Mitt dygn och mina sömnrutiner måste vara de konstigaste som finns. Vissa dagar somnar jag tidigt och går upp i normal tid som vanliga människor, andra dagar somnar jag tidigt på morgonen och sover bort hela dagen. Precis som nu. Jag har inte somnat än. Ligger och tittar på Fresh prince i Bel air. Kanske förhoppningsvis somnar snart...









Nya skor

Har beställt hem nya skor från Nelly.se. Hole heter dom, 199 kronor. Supersnygga!









Mitt favoritfusk

Att vara blek kan vara superfint på vissa (tex. Amanda Seyfried i nedanstående inlägg) men på mig passar det verkligen inte med tanke på mina mörka ögon och min hudton. Att sola solarium är uteslutet eftersom att man bara kommer dö i hudcancer då (visst är det okej att sola då och då men vill man som mig, konstant ha lite solbränna så funkar det inte) så då återstår bara BUS:en. Jag suger dock på att lägga på brun utan sol, alltså verkligen. Jag blir fläckig och ser ut som en ko med de flesta brun utan sol-produkter, förutom när jag använder Loreal sublime bronze. Eftersom att den är färgad så ser man redan när man lägger på den hur jämt man lagt på färgen. Tacka vet jag denna BUS!










Vacker som få






Amanda Seyfried



Viking vs. Vickning

Nu ska jag erkänna något pinsamt å min och Jessicas vägnar, för jag tror inte att vi är de enda som trott detta. Jag har under hela mitt liv, och Jessica också, trott att Estrellas blåa chipspåse hetat Vikingchips. Jag köper själv aldrig dessa så kanske därför jag aldrig fått veta sanningen heller, att de faktiskt heter Vickningschips. Men jag tycker mig alltid ha läst Vikingchips.. så, vi har väl dyslexi båda två eller något.






Dagens

Dagens vill ha: Mörkrött läppglans
Dagens klädsel: Tights och grå, stickad tröja
Dagens frisyr: Fläta
Dagens händelse: Vad har hänt idag? Ingenting
Dagens låt: Michael Jackson - Earth song
Dagens planer: Fortsatt spåna på att starta eget...
Dagens köp: Ett par skor från Nelly
Dagens godis: Godispåsen från i helgen
Dagens dryck: Bonaqua citron, min nya favvodryck!
Dagens humör: Trött, uttråkad men glad



/ E






A cigar is as good as memories that you have when you smoked it.

Trögbloggat till tusen. Hade skridskodejt med S igår. Ska försöka lägga upp bilder på det imorgon. Nu blir det lite Seinfeld och Två och en halv män. Imorgon ska jag shoppa.




Puss.



Vi fortsätter med dagens och lägger upp en dagens låtar






Antagligen två av världens bästa låtar.



Dagens samtal

S: Haha men sluta Emelie, jag ska inte på någon dejt ikväll, jag ska bara döda lite tid
E: jaja... whatever u say...
S: Vad ska du göra på Valentines day förresten?
E: ingenting, haha... själv?
S: Jag ska på middag faktiskt.
E: Jaså, med vem?
S: Jag vet inte än, jag ska välja ut någon.




Gaga and I

Nu ligger jag och tittar på melodifestivalen och trycker i mig chips, dip och cola. Som man ska till melodifestivalen :) Måns min älskling är ju programledare, så duktig så!

Men, har glömt och blogga om Grammisgalan som jag såg för nån vecka sen. När Lady Gaga entrade röda mattan så tyckte jag att hon va obehagligt lik mig själv. Men varför det?? Vi är ju inte ens särskilt lika... men så slog det mig. Det var ju håret. Det gula håret.





Photobooth

Kul att ha en cam igen, man kan leka då ;)

Det var så många som glodde på mig och Pessica idag, riktiga gloapor. Alltså lovar, varenda en som gick förbi. Var tvungen att fota mig själv och se om jag såg såå konstig ut verkligen.



Ser väl tillsyntes helt normal ut...


Är väl inget fel på mig?


Nöff nöff


Puuuss


Kanske skulle gjort såhär åt alla jävla gloapor.


Nä. Hittade inge fel på mig själv. Peace.



Vi mötte en Baggins

Nu har jag varit i Nacka Forum med Pessica. Först tittade jag i lite butiker (hittade ingenting, surprise!), sen tittade jag på när frugan jobbade och sen gick vi omkring lite. Tog en supergod smoothie på Naked Juicebar och satt och kollade lite på folk medan vi drack den. Sjukt vad mycket spännande (och sjuka) saker man ser alltså. Allt från grova cameltoes till kändisar. Ja, det är sant. Eller åtminstone deras dubbelgångare. Dagens kändisspotting blev Frodo Baggins, eller Elijah Wood om man nu föredrar det.



Det syns kanske inte så jättebra på denna bild, men han var otroligt lik. Jag fick hejda mig för att inte springa fram och skrika FRODO, FRODO!

För er icke-allmänbildade människor så ser Frodo Baggins ut såhär:






Den sjätte februari.

Idag är det den 6 februari och Samernas samt Nya Zeelands nationaldag. Grattis. Denna dag är även den 37:e på året i den gregorianska kalendern.
Namnsdag denna dag har Dorotea och Doris vilka båda kommer från grekiskan och betyder "guds gåva" eller bara "gåva".

Kända händelser detta datum är att Massachusetts blev den 6:e delstaten att ingå i den amerikanska unionen (1788), Waitangifördraget, Nya Zeelands grunddokument mellan maori och de europeiska invandrarna undertecknas (1840) vilket nationaldagen ligger till grund för, det politiska partiet Sverigedemokraterna bildas (1988) samt att den första hjärt-lung-transplantationen utförs i Sverige (1990).

Födda detta datum är bl.a. Ronald Reagan (1911), Hitlers fru (1912), Bob Marley (1945) och Axl Rose (1962).

En viktig bortgång detta datum är Gregor Mendel, genetikens fader. Mendel myntade diverse termer som används idag, däribland "recessiva" och "dominanta" anlag.

Övrigt som sker detta datum är Melodifestivalen har premiär (2010) med deltävling 1 i Örnsköldsvik där bland annat Ola, Salem Al Fakir och Jessica Andersson deltar. Ska du titta på melodifestivalen? :)



Tvättstugetime

Om en timme, alltså klockan 7, har jag bokat tvättstugan. Ska tvätta någon maskin eller två. Är det ens någon idé att somna om? Kommer nog inte ens lyckas. Bravo Emelie.


Kul att rita sina bilder när man inte har någon riktig bild..


Efter det ska jag göra mig i ordning och åka till Nacka Forum och kolla lite. Letar febrilt efter en tröja med puffärm. Kanske har jag turen imorgon? Sen ska jag träffa frugan som jobbar där.

Sen kanske jag ska ta hunden på en långpromenad och gå förbi hästhagen. Han älskar hästarna, fascineras så otroligt av dom. Han kan stå och titta på dom hur länge som helst.



Snygging

Usch, kan inte somna om. Vaknade av att S ringde. Hon ville ha sällsis från tunnelbanan hem (via telefonen såklart). Jättebra tycker jag, man ska prata med någon när man går själv. Men när jag vaknade fick jag sån otrolig magkatarrsvärk och kunde inte alls somna om. Gick upp, tog medicin. Nu käns det bättre, men har fortfarande svårt att somna.

Bestämde mig för att bläddra omkring på, för min del, outforskad mark i bloggvärlden. Började med Bubbleroom-bloggarna och snubblar in på Mathilda Bernmarks blogg. My god säger jag bara, vilken snygg människa. Ni vet hur man blir sådär glad när man ser någon riktigt snygg människa? Så känns det när man ser Mathilda, haha. Min nya favvoblogg. Men bara för bildernas skull, såklart.


Mathilda Bernmark




En kluring :)

Det sägs att endast de med IQ över 110 kan lösa följande problem....

Om vi utgår från att:
2 + 3 = 10
7 + 2 = 63
6 + 5 = 66
8 + 4 = 96


Hur mycket är då

9 + 7 = ????



Den lyckades i alla fall jag lösa, den var inte ens särskilt svår... men är man smart så är man ;)


Dagens hälsolektion

Idag har jag varit sååå trött och haft sååå tråkigt. För att kompensera min trötthet så har jag druckit kanske fem glas nyponsoppa, det är så barnsligt gott. För er som inte vet, så innehåller ett glas nyponsoppa, eller 2 dl rättare sagt, mer än 100% av det rekommenderade dagliga intaget av C-vitamin. Bra va? Perfekt för den som inte får i sig så mycket C-vitamin på annat håll. För visste ni att kroppen saknar förmågan att själv producera C-vitamin? Därför vi måste få i oss detta genom maten.

"Ett vanligare namn för askorbinsyra är C-vitamin. C-vitamin är inblandat i många viktiga funktioner i kroppen. Det fungerar också som antioxidant, där det bl a skyddar fettlösliga vitaminer och andra fettämnen i kroppen mot att oxidera (härskna). C-vitamin deltar vid bildning av kollagen i bindväven, ett ämne som stärker blodkärl, hud, tänder och skelett. C-vitamin är också viktigt därför att det hjälper kroppen att ta upp järn ur födan."

Nu är jag lite piggare. Kanske gjorde nyponsoppan sitt? :)





Några försenade bilder från i lördags



ful bild, men den bjuder jag på för att mannen i bakgrunden så gärna ville va me på bild



jag kan pose:a trots -25 graders kyla



innan utgång



försökte fota min outfit.. egendesignad kofta



inne på laroy toan



Im in great bore

Idag har jag inte gjort nånting och har därför inte haft något att blogga om. Sovit om vartannat, inte haft nått att göra. Så tråkigt och samtidigt så skönt. Är datorbrist här hemma också, men fick tag i en dator nu i alla fall. Den har webcam till och med, så i dagarna lär ni få massa cambilder ;p



Osminkad får jag gå runt nu mer. Har nämligen något som verkar som en början till ögoninflammation. Skitjobbigt, det hade jag ju för inte så längesen. Hoppas det försvinner snart!


Understimulerad gånger tio typ

Var nyss på en trevlig(definitionsfråga förstås, med tanke på vädret) kvällspromenad. Välbehövligt. Men jag fick så sjukt mycket energi av den så nu springer jag runt och gör allt möjligt, kan inte sitta still. Nu vill jag hitta på någonting, men vad kan man göra vid 22-tiden en onsdagkväll??





Kanske helt normalt, vad vet jag...

Låg och läste mammas Amelia i ett härligt skumbad när jag kommer över den här sidan (se bild). Fråga Bengt. Hit skriver man alltså in sina problem med/frågor om män och Bengt svarar. Någon har tvingat ur sin kille hur många han legat med innan de träffades och fått siffran 45. Helt absurt och äckligt tycker kvinnan. Jag kan hålla med. MEN, är det någon mer än jag som tycker att det som är mest absurt med det hela är att han faktiskt räknat dom?? Tappar man liksom inte räkningen när man kommer upp mot 30?? Eller? Har han skrivit upp alla så att han ska komma ihåg antalet?? Sjuka människor det finns där ute asså...




Livin in sin is the new thing





Dawsons Creek

Det är mitt i natten och jag kan inte sova. Ligger och kollar på Dawsons Creek. Brukade ni titta på det? Jag följde det alltid förr (1998-2003) och tyckte det var jättebra. Nu känns serien jättetöntig, men det är kul att kolla för gamla tiders skull :) Kul och se en ung Katie Holms också, och jämföra med hur hon ser ut idag.






Blä!



Det här både skrämmer och äcklar mig. När jag var i Thailand så blev jag bränd av en manet, den grep liksom tag runt mitt ben och brände sig fast eller nåt. Ont gjorde det. Riktigt jävla ont.
 Hade streckiga ärr efter manetens ben på mitt ben i flera veckor efter. Det var så vidrigt, sån vidrig känsla. Det var säkert en dödlig manet, men jag överlevde denna hemska dödsattack. Fy, usch och blä! Slibbiga, klibbiga djur och varelser är bland det vidrigaste jag vet.


I love my television



På kvällarna älskar jag att ligga nedbäddad i sängen och det på olika komediserier. Seinfeld, How I met your mother och Två och en halv män tex. Igår låg jag dock och såg på Grammy Award hela natten, det var kul att se alla framträdanden. Jag försvann lite från TV-världen i somras och tittade nästan inte alls på TV, men nu är jag tillbaka igen.


 


Jay Sean är ju riktigt jävla snygg






Dagens update

Gah! Jag har fortfarande inte fått över bilderna från kameran till datorn och det stör mig något otroligt, jag såg ju så otroligt magnifik ut att jag vill lägga upp bild på det! Nåväl, den som väntar på något gott...

Åkte till stan en sväng, köpte nagellack och åkte till stadsbiblioteket. Gud vad jag älskar det stället. Som de flesta av er redan vet så är jag egentligen en nörd som är förklädd till fjortis. Jag älskar att läsa böcker!



Lyckas alltid få sånna äppelkinder på bild. Men de existerar tyvärr inte i verkligheten...

 

På biblioteket hittade jag inte det jag skulle (boken jag ville låna hade redan 30 st reservationer innan mig så jag tänkte bara glöööm det) men däremot ett par andra böcker. Bl.a. dessa två, Vi som aldrig sa hora av Ronnie Sandahl och Saffransköket av Yasmin Crowther.



Hjälp

Sveriges småbarn kör nån kupp mot mig idag. Den senaste kvarten har minst 20 stycken 96:or addat mig på msn. I början kom de 10 samtidigt men sen har de kommit en och en med några minuters mellanrum. Vad är detta?


Spännande grejer man hittar...





Eftersom att det inte går att ladda över bilder från min kamera...


RSS 2.0