Jag:

Jungfrun (24/8-22/9)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.


B1

Fick sms av Pemelie idag, saknar henne faktiskt. Trots att vi bara ses kanske 1-2 gånger i månaden så känns det tomt att veta att vi inte befinner oss i samma land. Hur ska det gå i höst? Kommer vi bara hinna ses nu 3-4 ggr innan jag åker? Det är ju sorgligt, vi måste verkligen ses mer! Det enda som hindrar oss är egentligen att vi bor långt från varandra... Dåligt.























Mycket att göra

Idag har jag hunnit med mycket. Skulle jobba (sista passet för upplärning i spelbutiken) 7.30-10.30 men fick jobba över två timmar. Sen har jag även hunnit med att mysa med vovven, klippa min mormors vovve samt badat med Sarah, min kusin Elina och plutten Edwin. Nu luktar jag massa klor, trots att jag duschat :(

Borde lära mig att kliva upp tidigare på mornarna, man blir ju faktiskt piggare då också? Hum... Jag som ÄLSKAR att sova.


I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you




tisdag

Shit va varmt det är ute! Ska nog passa på att njuta lite av solen innan det bär av till jobbet :)




köttbulleklubben

Haha, måste bara nämna min vän köttbullen, även kallad Bullis. Jag är Köttis och tillsammans är vi köttbulleklubben. Klubben bildades på midsommarnatten, fan vad kul vi hade. Haha




i miss you

Jag vet inte vad jag ska säga. Kom precis hem från jobbet och den här dagen har varit så sjukt konstig. Haha, går inte ens att berätta, så sjukt är det. Ska ta en prommis med Emma nu, nu ska hon få höra! hahaha

Sick, sick, sick, sick, sick!




Ingen rubrik

Det tog mig en timme hem från jobbet. EN TIMME från Södertälje till Rönninge, det är inte klokt. Stod helt stilla på motorvägen och kissnödig var jag.
Nu kommer jag förmodligen jobba mån-fre men bara korta pass, det är skönt :)

Det är så sjuuukt, bara en månad kvar till kos och när jag kommer hem därifrån är det bara lite mer än en månad kvar till england. Sitter och pratar med min käre vän från Newcastle och guuud va jag längtar tills vi ses. Det kan inte vara bra att längta såhär mycket som jag gör. Ska berätta historien om hur jag och min vän började prata en annan dag, en rätt intressant historia faktiskt, hihi.




Oh, happy day

Blev inringd till jobbet, så nu blir det jobb mellan 12-17. Passar mig alldeles utmärkt :)




I'm not a tease, I'm just a reminder of what you can't have


Bildregn

Nu tog jag och laddade över bilder från gårdagen till datan. Bjuder på dessa vackra bilder...


Gårdagens outfit


Anna och jag


Fråga mig inte.. Antar att jag försökte ta bild på mitt ansikte men missade.


Hallonpannacotta, supergod!


För mkt av den goda pannacottan resulterade i gravidmagen. Måste nog seriöst börja äta laktostabletter...


Klockan fem imorse när jag gick hem helt själv i solen.


Sliiiiten och trött.





Sicksick

Måste bara dela med mig av detta som jag läste i aftonbladet om en lastbilschaufför som smugglade knark.



Att smuggla knark må va dumt, men vafan e detta?!

 


Seeeg

Hoppas att alla hade en härlig midsommarafton igår :) Jag orkar inte ladda upp bilderna jag tog just nu, ni kan få några senare...

Nu vill jag egentligen bara hälsa Pemelie en trevlig vecka i grekland. Smsade henne för en stund sen och de är framme och ligger på stranden. Om jag är avis?
Meeeen, snart åker ju jag. "Bara" en månad kvar.

Hörs senare!


Mamma mia vilken ö!

Nu kommer strax taxin, så det är dags att gå ner. Nu drar jag till Skiathos i Grekland. Ni vet ön där Mamma Mia-filmen spelades in? Ska bli såå skönt! Tar taxin till Suzana och hämtar upp henne. Ha en bra vecka allesammans! <3



Trött, trött, trött.

Jag är så otroligt trött, vill bara gå och lägga mig men det vågar jag inte. Vid kvart över 2 kommer taxin och hämtar mig för att åka ut till Arlanda. Tänk om jag inte skulle vakna och missa flyger eller något!! Hemska tanke. Bättre att hålla sig vaken...





Vaniljyoghurt och julfilm.

Tror minsann att jag är den ENDA i Sverige som INTE festar idag. På riktigt alltså, helt sjukt. Istället ligger jag hemma och tittar på Ett päron till farsa firar jul, den visas just nu på sexan. Aint that sad, huh?

Ligger och tänker på en viss person som jag saknar såååå mycket just nu. Snart ses vi igen. Nu ska jag trösta mig med lite vaniljyoghurt och mer julfilm.




Världens godaste yóghurt; Madagaskar vanilj.


Dagens.

Idag inne på JC försökte jag ta en outfit-bild som vanligt. Ja, ni ser ju hur det gick... inte alls. Haha, jag är så dålig på det där. Jag har ställt upp ena benet på en pall där, det är därför det ser gigantiskt ut, haha.








Blonderexia

Fick ett sms av Suzana idag där det stod "haha, vi lider inte bara av brunorexia.. nu läste jag även om en annan grej som vi definitivt lider av: Blonderexia". Hahahaha, jag dör. Om det är någon "rexia" som jag har så är det verkligen blonderexia. Ni blondiner vet hur det är, det är nästan ett heltidsarbete bara i sig att bibehålla den perfekta blonda hårfärgen...






Mumsigt värre.

Sådär, äntligen hemma igen! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch, känner mig något äcklig efter en lång, svettig dag haha. Blev lite midsommar trotsallt, med jordgubbstårta till efterrätt. Precis som det ska vara.





Partiiiiie

Nu ska jag snart dra till tullinge och festa. E dock lite otaggad på det, så vi får se vart kvällen slutar. Förra året minns jag inte ens vad jag gjorde. Antingen var jag väl med Pemelie eller min dåvarande pälskling. Festade vi? Ingen aning :S Minnet är bra men kort.  Jag gjorde min krans idag också, den blev faktiskt fin för att vara första gången jag gör en själv.



Puss och kram


And im off again.

Nu har jag fått ungefär en tredjedel av dagen avklarad. Phew. Nu kastar jag i mig lunch innan det är dags att bege sig iväg igen... Hoppas ni inte sitter och läser bloggen nu, idag måste man ju vara ute i solen! <3



Stress, stress, stress. Och lite ångest. Men mest ren och skär glädje.

Idag känns det som att jag har ungefär en miljon grejer att göra, men när jag räknar upp dom så blir det inte så mycket. Det är bara det att varje grej jag ska göra tar tid, och därför känns det som att dagen kommer att försvinna i ett nafs.

Ska kasta i mig frukost innan jag ger mig iväg mot stan. Hoppas att ni får en trevlig midsommar allihopa och jag hoppas att jag kommer hinna fira lite grann under middagen ikväll!





Glad midsommar!

Wohooo, idag är det midsommar och det innebär paaarty :) Vaknade riktigt tidigt idag dessutom så nu hinner jag fixa massa grejer innan det är dags att åka till tullinge.

Puss på er och ha en trevlig midsommar.


Kära gamla vänner

Tittar på gamla filmer och bilder... Gud va smal jag var när jag tyckte att jag var tjock och gud va fult mitt hår var när jag tyckte att det var fint, usch.
På filmen från min bal var också nästan alla mina gamla vänner med. Jag känner saknad, vilket inte är så konstigt. De är några av de bästa vännerna jag någonsin haft och jag tycker att det är synd att vi valt olika vägar i livet och inte längre befinner oss på samma. Jag är glad att jag en gång hade er iaf. På tal om dessa gamla vänner så träffade jag en av dem igår på jobbet. Philip skulle hämta sin lillebror från förskolan där jag jobbade. Det är inte varje dag man ser den människan :)


"Du har fågelskit på benet!"

Tjaba, tjena, hallå! Jag överlevde gårdagen med 12 timmars arbete, till slut var jag så trött att det kändes som att jag sov och drömde alltihopa.

Idag har jag och Emma varit på stranden, det var riktigt mysigt, tills emma somnade och vaknade med fågelskit på benet, hahaha! Sen var vi i södertälje och kollade lite men hittade ingenting roligt. Jag var och köpte lite blommor till min midsommarkrans. Vi brukar ha jättemycket blommor i trädgården men i år har vi bara en sort som jag vill ha i kransen så fick köpa de andra sorterna. Ska för övrigt fira midsommar i Tullinge med några vänner och även människor jag inte känner. Det kan bli riktigt skoj :)

Vi får höras mer senare, för nu ska jag grilla och dricka upp det lilla glaset öl jag tog för att öva. Varför är det bara första klunken som är jättegod? Sen smakar det ju faktiskt riktigt illa.


Första dagen på semestern, igen.

Heeelt slut efter en heeel dag på stan. Varmt och mycket folk, men jag lyckades få med mig en del fina saker hem i alla fall. Nu ligger jag döendes på soffan, ska snart åka iväg med mamma och handla inför imorgon. Då är det ju faktiskt midsommar :) Lite synd att man inte jobbar eftersom de på jobbet kommer ha krans i håret imorgon.. men de på jobbet sa att det är lika bra att jag inte är där, för jag skulle säkert bara orsaka trafikstockning bland turisterna inne i stadshuset med mitt långa blonda hår och en blomkrans...

 


New shoes.

Lagom till lönen imorgon har jag fått mitt avi på ett par skor från Nelly som jag beställt. Gud, de är nog det snyggaste jag sett i skoväg på länge. 16 cm dessutom, vilket betyder att jag blir exakt 180 cm lång. I like!!







You can never get to tanned.

Imorgon jobbar jag min sista dag innan det är dags att gå på semester i två veckor igen. Så otroligt skönt det ska bli! Imorgon har jag ett lagerpass igen, precis som jag hade idag, vilket innebär arbete mellan 8.30 och 16. Perfectamente.

Sen ska jag sola med Suzana, det gjorde jag idag också. You can never get to tanned.

Nu ska jag ta mig ett långt bubbelbad. Ligger och tittar på Grekland - Argentina men där händer fan inte mycket, så tråkigt. Om en timme är det Sex and the city på tv i alla fall :)



Med livet som insats.

Inte nog med att jag fick ett stort jack i pannan på jobbet i söndags. Idag skar jag mig i fingret med en kniv, så nu har jag alltså ett jack i fingret också. Jag jobbar och sliter hela dagarna, med livet som insats.




Hurra, hurra, hurra, hurra!

Idag fyller min älskling 9 år! Åkte iväg förut och spenderade mina sista kronor för att köpa present till henne. Fick bli lite god mat, ett ben och godis i form av torkad lever.

Imorgon är det fullspäckat schema för min del. Mamma ringde mig imorse och sa att det krisade på hennes jobb inför imorgon och undrade ifall jag kunde jobba. Behöver man pengar så behöver man... Jobbar där 8-15, sen börjar jag på mitt vanliga jobb 16.30-21.15. Efter det kommer jag nog vara heeeeeelt slut, så vi hörs väl i övermorgon :)




Döende

Aldrig tidigare har jag märkt när jag haft ägglossning, tills för en månad sen och nu är det dags igen. Fy farao vilken smärta, säger jag bara. Jag brukar kunna handskas med många smärtor nu för tiden genom att tänka:

"Jag har genomgått en bröstoperation, det sägs vara en värre smärta än att föda barn, så det här är ingenting i jämförelse."

Men den här smärtan jag känner nu mina vänner, den får mig att vilja lägga mig på en säng och dö snabbt. Det går knappt att beskriva smärtan, det är som att hela livmodern och äggstockarna håller på att sprängas där inne. Varför är det så? :(
Båda gångerna har jag dessutom fått panik å ba: "Nej nu är jag gravid eller nåt!" men sen går smärtan över och även tankarna försvinner, haha. Ska vara glad att smärtan bara varar en kort stund, annars hade jag nog dött på riktigt.

I will survive!


Where did I go?

Jag har ingenting att blogga om. Det enda jag tänkt på idag är att jag inte är mig själv längre. Jag brukade vara självsäker, glad och framåt. Nu är jag bara tom och allt känns overkligt. Känns inte som att jag lever. Vart tog jag vägen? När försvann jag dit?


Gah.

Gah. Jag är trött. Jag mår illa. Allt jag känner är just.. gaaahh.

Nu: sova. Imorgon: Jobb 8.30-16. Sen sola. Det måste jag verkligen.



Jag kanske borde fråga mamma...

Idag frågade Sahar på jobbet mig vart jag kommer ifrån. Mammas mage, svarade jag ironiskt. Men vart kommer din mamma ifrån då? fortsatte hon. Sverige? svarade jag.

Men hon trodde mig inte. Hon va helt säker på att jag hade utländskt ursprung. Grekinna sa hon att hon lätt hade gissat på. För att jag har så mörka ögon, antagligen. Men jag vet inte, jag tycker att jag ser riktigt svensk ut faktiskt. Det är dock inte första gången jag får höra att jag ser grekisk ut... Vad tycker ni? Visst ser jag riktigt svennebanan ut?





Brunorexia.

Skulle solat efter jobbet idag men det blev inte av, vilket jag har grym ångest över nu. Slutade 18 och fick dessutom jobba över lite, så jag kom därifrån rätt sent. Sen orkade jag verkligen inte. Nu ångrar jag mig jättejättemycket. Har man brunorexia så har man...





So not my day.

Det var INTE min dag idag kan jag säga. Inte på långa vägar. Trodde knappt jag kunde ha en dålig dag nu förtiden men oj så fel jag hade. Igårkväll mötte jag upp M när han slutat jobbet och sov hos honom, vilket resulterade i att jag endast sov 4 timmar inatt. Jag vet, jag får skylla mig själv, men jag är verkligen inte människa om jag bara får sova så lite.

Åkte till jobbet vid 8 på morgonen, där ingenting riktigt gick som det skulle. Inne på lagret fick jag en tung, stenfylld trälåda i huvudet (och jag lovar er, den ramlade från INGENSTANS!) så nu har jag ett fult, blodigt jack i pannan.

Jag slutade redan 13.30 vilket var skönt, men det betyder kortpass och kortpass betyder ingen lunch. Med en yoggi yalla och ett äpple i magen överlevde jag hela dagen, för efter jobbet var jag i stan ett par timmar med kära S. När jag kom hem hade jag ett värkande huvud efter den där satans trölådan. Ni kan ju kanske förstå att jag höll på att svimma när jag kom hem vid 16-tiden.

När jag kom hem var jag dessutom för trött för att ens ta något att äta så jag somnade pang bom och vaknade inte förrän mamma väckte mig och sa att middagen var kvar, nämligen min "favoriträtt" (Eh, NOT) spagetti med köttfärssås...

Nu ska jag sova. Hoppas på en bättre dag imorgon. Kyss.




Don't hate me because I'm beautiful, hate me because your boyfriend thinks I am.

Godmorgon sötnosar. Gick och la mig igår när jag hämtat min bror och Sarah från stationen och jag kommer inte ihåg några konstiga drömmar från inatt, så skönt. Idag är sista dagen på den här veckans semester och imorgon är det jobb som gäller, så det blir till att ta det lugnt.




Laugh at your problems, everybody else does

Jag har tråkigt. Jag borde sova men är inte särskilt trött. Dessutom drömmer jag så skumma grejer om nätterna. Kanske borde jag egentligen vara ute och festa med mina vänner nu? Nä, jag är duktig, jag sparar pengar...

Jag har suttit och funderat lite över sommaren. Vad kan jag och Pemelie hitta på för skoj till exempel? Jag vill att vi ska bila nånstans. Det är så roligt och mysigt att åka/köra bil, hihi. Frågan är dock bara vart. Skulle ju vara kul att åka nånstans där man inte vart tidigare.

Ställen att utesluta:

Skara  - check
Dalarna - check
Norge - check
Norrköping - check, check
Nyköping - check
Sälen -check

Norrland känner jag inte för att åka till... Kanske göteborg, malmö eller varför inte ullared? Haha, låter pemelie avgöra, bara vi gör nånting kul tillsammans! Vi vill iofs åka till Kolmården i Norrköping, men det ligger ju ganska nära så det blir ju ingen "bilning". Äh, vi får se helt enkelt.


I know I'm not perfect, but I'm so close it scares me!

Look of today...



Prinsessan fick äntligen sin prins

Självklart var jag i stan idag och följde bröllopet, det var så vackert. Känns så rätt att Daniel blir prins tycker jag, jag gillar honom. Gillar Daniels pappa också, efter att ha hört hans tal på tv. Riktigt duktig var han och det va ett rörande tal. Pemelie har ju redan slängt upp massa bilder på det fina paret så det ska jag inte göra. Ni får en bild på slottet istället som jag tog. Synd bara att det var så mulet just då :(



Update: Jag älskar Daniel, Victoria kunde inte ha hittat en bättre kille. Vilken man, vilket tal! Jag grät.


19 Juni 2010. Ett datum som kommer finnas i alla framtida historieböcker.



Och jag såg ut såhär idag.



Ögonblicket som rörde världen till tårar.

Fyfan vad fint.

 Bild lånad av aftonbladet.


I think God brings us these idiots so that death wont come as such a disappiontment.





Tycker folk som inte kan stava och som öppnar käften och uttalar sig om saker de inte har någon aning om är korkade...

Suck.



Herr Daniel Westling och Hennes kungliga höghet Victoria, grattis!

Idag är dagen med stort D som vi alla väntat på. Idag får de varandra på riktigt, Daniel och Victoria. Jag hoppas på att de får en helt fantastisk bröllopsdag idag och jag önskar de all lycka i framtiden. Jag önskar att jag i framtiden också är så kär i min kille efter 8 år tillsammans.

Daniel kommer hädanefter att tituleras "Hans kungliga höghet Prins Daniel, Hertig av Västergötland". Så otroligt bra och roligt tycker jag!!!




Let's get married.

Jag är så otroligt sugen på att gå på bröllop. Det var verkligen flera år sedan sist. Men nu verkar ingen vilja gifta sig, eller ha några planer på det, så jag får helt enkelt ta saken i egna händer.

Nu lät det som att jag själv skulle gifta mig, eller hur? Haha, så roligt ska vi inte ha än. Däremot tänker jag se till att hitta perfekta dejter till mina vänner. Först ut är Pessica som jag ska hitta en riktig snygging till. Sen är det Davids tur, till honom ska jag hitta en finfin tjej.

Så kan dom gifta sig och jag får gå på bröllop. Great huh?

 


GTA ATG

Min bärbara dators laddningssladd vill inte funka så de senaste dagarna har jag fått sitta vid min nya stationära. Därför har jag inte bloggat så mycket för jag har inga bilder här.

Gick nyss ut i vardagsrummet, där pappa ligger på soffan å spelar ps3-spel. Jag ställer mig och kollar och frågar "Åh, är det ATG?" så kommer jag på mig själv att ATG har ju med jobbet och såna spel att göra, som harry boy till exempel så ja ändrar snabbt, "Eller nej, jag mena GTA!", haha. Det är inte så lätt att skilja på alla såna där förkortningar. Fast, det var inte ens GTA han spelade så det spela ju ingen roll.


So no one told you life was gonna be this way

I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too...


Thank God it's friday.

Godmorgon lovers. Sitter och dricker en kopp te i soffan. Dagen börjar med en liten shoppingrunda i stan idag tillsammans med Samira. Var egentligen menat att jag skulle åka ut till Drottningholm med Suzana, men det är inte direkt Drottningholmsväder så vi skippar nog det.

Nu måste jag dock sätta fart om jag ska bli klar till 11.

Ha en fin dag alla söta <3



Bara en vecka kvar. Sen lämnar jag himlen för paradiset.






For a long long time.





this is our night.



Vi hamnade lite överallt ikväll. Från här till där. Hit och dit.
Här var vi visst på Fridays i Kungsträdgården. Mysmys.
Försökte ta en outfitbild as usual, men misslyckas alltid.
Ni kan i alla fall skymta S i bakgrunden.
Jag vet att vi har likadana väskor, men ni vet, great minds think alike.



I'll keep my fingers crossed for you




Why wait for later. I'm not a waiter.



Dansar runt till den här som vanligt. Spanien ligger under, aj. Sminket läggs på lager för lager. Sotade ögon och ljusa läppar. Den här sommarnatten ska bli grym.



I´m in love with Newcastle

Det är tre månader kvar tills Emma och jag sätter oss på ett flyg med en massa, massa packning till Newcastle upon Tyne i England, där 3 spännande månader väntar oss. Fyf*n vad jag längtar. Jag är redan helt kär i stället. Jag och Emma planerar att skapa en blogg tillsammans där vi skriver allt om våra äventyr, men jag lovar, jag ska försöka blogga här samtidigt :)

Egentligen har jag kommit på att jag inte gillar att blogga, ändå blir man som beroende. Man får inte skriva vad man vill. Eller, får och får. Får får jag ju, men det skulle bli ett jävla kaos, haha. Får leva med att bara jag och möjligtvis några personer till vet om den smarriga sanningen. I den kommande Newcastlebloggen däremot, där ska all rolig info fram, (beroende på vilka som läser den, såklart!) haha.

Roligt att folk gillar vår blogg så mycket iaf att den är värd mer än ett besök per dag :)


En kväll med S på schemat.

Nu är det snart dags för Spanien att spela sin första match i VM. Som jag har längtat! Dessvärre blir det att kolla lite halvdant på matchen eftersom jag måste göra mig i ordning samtidigt. Blir nämligen lite uteserveringshäng med Suzana ikväll, sen blir det förhoppningsvis utgång(?). We'll see, we'll see.

Nu ska jag börja med att lösa det största problemet as usual. What the **** to wear??


One more night with you.

 


Drowning in your sweat
Till I drench my clothes
You've seen nothing yet
Wait till you let go.

Why wait for later?
Obey my intuition
We're gonna be just fine
I've got a premonition






Because I love orange.

En superdålig bild på gårdagens outfit. Enkel men snygg. Oranget linne såklart, och min svarta långa kavaj över.





Fyfan för dig.

Ja, du, som läser den här bloggen (med undantag för Dellion då, som drar sitt strå till stacken ;). Jag för en slags hatkärlek till er läsare. Ibland älskar jag er och att ni faktiskt läser det vi skriver på vår söta, rosa blogg. Ibland så tycker jag ni är så fruktansvärt tråkiga som aldrig kommenterar! Dagar som dessa brukar jag tänka "varför läser dom ens bloggen??".

Förlåt. Jag ska bättra mig. Det är ju tack vare er som jag faktiskt tar mig tid att driva den här bloggen.

Men snälla. Kan ni inte kommentera något litet ibland bara?


 

No, we don't cheat. And even if we did, I'd never tell you.

Mamma brukar beskriva mitt rum som ett bombnedslag så jag vill inte veta vad hon skulle kalla det nu.
Har påbörjat en rensning av garderoben samtidigt som jag rensar massa papper. Hela golvet är fullt med saker som ska kastas. Bara väntar på att ångesten ska komma, en inre röst som säger "nej kasta inte de här kläderna, de kanske kommer till användning nån gång". Sådär har jag tänkt varje gång jag rensat garderoben och ändå ligger kläderna bara där helt i onödan, när de lika gärna kan ligga i en sopkorg.

Bäst att fortsätta nu om jag ska bli klar idag och kunna sova i min säng...




Sven göran eriksson.

Usch, vad trist. Har inte fungerat att logga in på bloggen på hela dagen så jag har inte kunnat blogga. Inte för att jag egentligen har haft något roligt att berätta, men bara för att.

Nu är det i alla fall äntligen dags för Svennis tur i VM. Good luck.





Me and you, just us two.

Var på bio ikväll med frugan och såg Sex and the city 2 igen. I just love that movie. När vi skulle gå in i salongen och biljettkontrollanten ska riva våra biljetter så säger han "men tjejer, har ni inte sett den här än?". Jo, svarar jag varpå de två andra som också jobbar där börjar skratta och ser förvånade ut. "Va? Ska ni se den igen??".

Japp, klart som fan. Jag skulle kunna se den om och om igen. Sån är jag när det kommer till filmer. Precis som ett barn.

Och på söndag visas This is it på trean klockan 21. Gissa vem som kommer se den för hundrade gången?




You're a good soldier, choosing your battles. Pick yourself up and dust yourself off, get back in the saddle.

Äntligen funkar internet igen. Det har varit dött hela morgonen. Skitirriterande. Vädret är tråkigt också så ute vill jag inte vara. Tur att det finns fotboll att kolla på ;)

Känns som jag ska tillbaka till jobbet imorgon, nu har jag ju varit ledig söndag och måndag som vanligtvis är min "helg". Men det ska jag ju inte, för jag har semester.

Damn life's good sometimes.




If there ever comes a day when we can't be together keep me in your heart, I'll stay there forever

Vissa människor behöver bara finnas vid ens sida på ett eller annat sätt för att man ska må bra, det är bevisat för min del. Jag älskar dessa människor som får mig att le och vara glad. Efter regn kommer solsken, so true.




she's so beautiful.

Något jag aldrig tänkt på tidigare är hur vacker Sandra Bullock faktiskt är, speciellt för sin ålder! Tänk och va 46 år gammal och se ut såhär, wow!

Actress Sandra Bullock attends "The Proposal" photocall at Villa Magna Hotel on June 26, 2009 in Madrid, Spain.




Stackars stackars människa.

Och på tal om särskrivningar... Eftersom vi diskuterade det inatt och hur hemskt vidrigt det är så googlade vi efter roliga exempel på sådana. Vi hittade en som jag fortfarande dör av skratt varje gång jag läser. Att det kommer från någons riktiga CV gör bara saken ännu roligare.

"Jag har bra grund men ingen vidare utbildning."

Hahahahaha. Jag dör. På riktigt. Vem skriver så?? Vissa tycker jag är hård och orättvis i mina starka åsikter om just särskrivningar men vafan, kom igen, det bara går inte att ta en person som särskriver seriöst.



Esto es Africa.

Ligger hemma på soffan och har precis sett Serbien möta Ghana i VM. Börjar bli lite rädd för mig själv. Tippade nämligen 1-0 till Slovenien, vilket gick in. Sen tippade jag vinst till Ghana med 1-0, vilket det också blev. Fan, man borde bli tippningsexpert på heltid kanske?

Och på tal om VM så måste jag säga att jag älskar den helspanska versionen av VM-låten This time for Africa. Så därför lägger jag upp den här nu. Lyssna och njut.






Good morning sunshine!

Vilket härligt väder vi fick idag, lagom till semestern och allt. Inatt låg jag och Pemelie och  planerade framtiden innan vi slocknade tillsammans i min säng. Vaknade jättekissnödig och fick springa upp på toa klockan 11, sen kunde jag inte somna om. Pemelie vaknade till lite men somnade om igen så nu sitter jag här och myser med Smillapilla :)

Det här blir en bra dag. Det här blir en bra vecka.




Super kul

Hej bloggen. Jag och Emelie är jätte trötta och borde nog sova snart. Kvällen har spenderats med att äta havre bollar och jord gubbar. Nu sitter vi här och små pratar och jag kan inte sluta skratta åt att alla japaner på Emelies jobb vill fota henne bara för att hon är en ljus hårig tjej, jätte kul.

Vi kan heller inte sluta irritera oss på hur många människor som faktiskt sär skriver, det är ju skit jobbigt.
Om du inte ens märkt att vi särskrivit hela denna text så kanske det är på tiden att inse att du är en särskrivare själv.


Semester i like.

Japp, då bloggar jag lite mer :)  Jag och Jessica sitter i soffan och äter havrebollar och jordgubbar och pratar om vårt drömfrieri. Haha, så roligt (vad gör man liksom om han friar med en guldring? jag vill ju ha en silverring). Vi längtar tills vi ska gifta oss och skaffa barn.. inte med varandra dock, för er som inte förstod det.

Jag är galet trött efter dagens 10-timmars arbete, därför har jag låtit frugan sköta både bakningen och matlagningen ikväll. Själv låg jag på soffan och tittade på fotboll medan ;)

Nu har vi semesteeeer en veeeckaaa.  Loves it. Im gonna sleep like never before :)









En natt med frugan

Äntligen är jag med frugan, hon kom till mitt jobb direkt från sitt jobb idag. Har saknat henne så, älskar att snacka skit med henne, för vi är så lika med åsikter och sånt, hihi.

Vi avnjöt nyss en riktigt god middag bestående av flintastek och bakpotatis samtidigt som vi kikade på matchen mellan england och usa. Nu blir det efterrätt :)

Pemelie lär snart blogga mer.

Puss på er alla snyggon


Vill åka till grönan igen, som förra sommaren!


We loved with a love that was more than love

Idag blev det jobbelijobb. Var faktiskt glad när jag kom till jobbet idag bara för att det regnade. Kändes så härligt att för en gångs skull jobba när det inte var soligt ute. Idag kom inte folk in med korta shorts, istället gick de runt med gummistövlar. Dessutom är alla mina arbetskamrater så snälla och gulliga så det gjorde mig extra glad. Dagen gick också extra fort då jag mest stod i spelet och lärde mig mer och gjorde lite fel och sådär, haha.

Men nu är det som pemelie sa en veckas semester som gäller. Känns rätt onödigt egentligen, för jag behöver ju pengar. Men inte så mycket att göra åt nu. Tog ledigt för länge sen för att jag och Pemelie planerade en resa denna vecka men så verkar det inte bli nu tyvärr :(

Meeeeeen, vi får göra det bästa av situationen, enjoy this moment! :) :)




Friday i'm in love.

Shit vad trött jag är. Helt galet. Åt middag när jag kom hem från jobbet vid 18-tiden och somnade som en stock på soffan efter det. Förlåt till bror min för att jag somnade från ditt födelsedagsfirande! Vaknade nu och insåg att jag missat en halvtimme av matchen. Trist, men nu är jag i full VM-fart igen. Lite polly och apelsinjuice på det och vi har en perfekt kväll på ingång.

Imorgon blir det jobb igen mellan 8.30 och 18.. och efter det är det semester! Woohoo :D Pessica har också semester så jag hoppas att vi hittar på något skoj i veckan!




As long as you love me

Jag vet, jag är svintöntig men jag lyssnar fortfarande på backstreet boys...

Although loneliness has always been a friend of mine
I'm leaving my life in your hands
People say I'm crazy and that I am blind
Risking it all in a glance
And how you got me blind is still a mystery
I can't get you out of my head
Don't care what is written in your history
As long as you're here with me

I don't care who you are
Where you're from
What you did
As long as you love me
Who you are
Where you're from
Don't care what you did
As long as you love me

Every little thing that you have said and done
Feels like it's deep within me
Doesn't really matter if you're on the run
It seems like we're meant to be

I've tried to hide it so that no one knows
But I guess it shows
When you look into my eyes
What you did and where you are comin' from
I don't care, as long as you love me, baby.

Who you are
Where you're from
Don't care what you did
As long as you love me



För att den här låten är så jävla bra.

 


Te voy a querer.



Ya las dudas y los miedos se me fueron
Ya no tengo mas secretos que esconder
Y a partir de este momento yo decreto
que no hay nadie que me pueda detener
No voy a pensar en que vendra mañana
Quiero despertar contigo cada amanecer






Please don't lie to me, unless you're absolutely sure I'll never find out the truth.

Oh, vilken (härlig) dag, nanananaaa, nananananaanaaa.. Har haft fullt upp heeela dagen, sen halv sju imorse då jag var tvungen att vakna för att göra iordning mig. Blev mycket bilåkande idag, igen.
Mitt första ärende blev utan Emma tyvärr, ville inte dra med mig henne så tidigt igen stackarn haha. Det kändes för tomt utan henne så jag åkte hem till henne efter mitt äventyr och så drog vi ut på en runda istället. Vi fixade också massa viktiga grejer inför i höst :)

Nu är jag typ helt slut och imorgon blir det jobb igen.

PUSS



1 goal. Education for all.

Nu ligger jag och tittar på VM-konserten. Sjukt taggad inför VM alltså, trots att Sverige inte är med. Får hålla på Elfenbenskusten istället och vår kära Svennis. Sjukt vilken enorm effekt fotbolls VM har på världen, hur sammanhållningen stärks till tusen och humöret likaså. Pga. lite fotboll liksom. Respect to that.





I dont wanna work today. Or tomorrow.



Kom hem från jobbet för en timme sen. Sitter här och äter den näst godaste GB-glassen, piggelin. Precis vad jag behöver eftersom jag är så djävulskt trött.

Jag gillade the royal wedding collection tidigare, men inte efter idag då jag har sorterat, räknat, granskat och vikt några hundratals handdukar ifrån kollektionen. Inte nice.

Nu ska jag ta mig en tupplur för nu är glassen slut.
Puss.



Turkisk suguk

Tredje kvällen i rad som jag jobbade stängning idag, känner mig duktig, haha. Det finns så mycket konstiga grejer som folk köper. Idag satt jag där och scannade in varorna, piip, piiip, piiip, så plötsligt står det turkisk sugkuk på skärmen. Trodde jag iaf... Det stod turkisk suguk. Jag försökte snabbt scanna nästa vara för jag tyckte det blev så pinsamt om det verkligen stod sugkuk, hahah!

Googlade nu, och det finns faktiskt nåt som heter suguk, även "sucuk". Det är någon slags korv, det var ju passande...



För att hans ord berör.



För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så.





Poor me.

Trött, trött, trött. Magkatarr. Ont.

Nu går jag och sover en stund. Kanske bloggar sen.
Puss.



Skolavslutning

Kunde inte somna inatt, det e ju så typiskt när man ska upp tidigt, låg bara och vred och vände på mig och självklart dök tusen tankar upp i huvudet. Nä, hoppas på bättre sömn ikväll för det kan behövas!

Var nyss på mina kusiners skolavslutning där min kusin sjöng inför alla människor och guuuud va duktig hon va, tårarna tittade fram, haha.


Since we love orange.






I need some massage!

Idag på jobbet fick jag veta att innan jag började så fick de anställda regelbunden massage för att motverka arbetsskador osv... Men precis när jag började så började en ny chef och massagen verkar inte längre vara aktuell, men jag hoppas att det införs snart igen. När jag tänker efter så har ingen masserat mig sen i november. Det är ett under att jag fortfarande lever :O Massaaaaaage please!




What doesn't kill you only makes you stronger.

Nu har jag kommit hem, ätit middag och hunnit varva ner efter jobbet. Sitter i soffan i mjukiskläder och slötittar lite på teven. Sjukt vad man uppskattar detta när man jobbar heltid.

Egentligen är det lite av ett mirakel att jag lever idag. Igår skrämde nämligen Mabbe livet ur mig, bokstavligt talat. Trodde jag skulle skita på mig. Han satt vid datorn medan jag gick in i badrummet för att borsta tänderna. Jag står och borstar och håller på och låter dörren vara öppen en bit. När jag vänder mig om och ska ut står han plötsligt där i öppningen. Shit vad rädd jag blev. Går inte ens att beskriva. Jag både skrek och slogs. Nu i efterhand är det väldigt roligt, skrattar så fort jag tänker på det.



Suddig bild på mig från innan överfallet, haha. Ovetandes om vad som skulle komma att ske samma kväll.



What you don't know won't hurt you

Vad är det för fel på mig? Vaknade precis, har sovit 12 timmar inatt. Kanske omedvetet sovit ut inför kommande två dagar då jag ska upp sjukt tidigt, ska på mina kusiners skolavslutning imorgon på min gamla skola :)

Drömde många konstiga grejer inatt, drömde att jag bråkade med folk jag inte vill bråka med bara för jag tyckte de var oärliga, haha. Drömde också att folk jag bara träffar ibland började umgås med mig dygnet runt, haha knäppt.




We might’ve fucked not really sure, don’t quite recall

Måndagen avklarad och plötsligt var hela veckan fullspäckad, både med jobb och roligare grejer :) Bland annat blir det förhoppningsvis (om jag inte får jobb) dejt med Pemelie på lördag. Vi har inte setts på hundra år så ska bli kul att ses.

Idag handlade en tjej i min kassa. En tjej som jag för 2-3 år sedan inte skulle klara av att se. Tjejen som mitt ex då hade varit otrogen mot mig med. Idag är jag snarare tacksam, tacksam att hon fick fram den sanna skitstöveln i honom, fick mig att bli av med honom av en bra anledning (fanns egentligen massor). 

Det jag ångrar mest med att ha blivit tillsammans med honom var att han var otrogen med mig mot sin dåvaraande tjej, sen blev vi tillsammans, haha lyckat. Men ung och oerfaren som man var, kände man sig ju så bra då som vunnit honom och att han övergav henne för mig, så föll nog mest för det.
En gång otrogen mot någon, alltid otrogen mot alla.





Ta-da.

Nu går jag ner och tar bussen till snuttis M. Haha, jag har lyckats somna de två senaste gångerna vi skulle träffats. Pinsamt värre. Time to make up for that.

Puss.






Det make:ar ingen sense at all.

Varje gång jag går in på vår blogg så läser jag Jessicas senaste rubrik 'Flitiga Jessica' som "Fittiga Jessica". Jag vet inte varför, det kanske är mitt undermedvetna som talar, haha. Nä, jag skoja bara. Jag skriver därför ett inlägg nu, så att när jag går in på vår blogg framöver nu så slipper jag se Fittiga Jessica det första jag gör.


flitiga jessica

Idag har jag vart så duktig. Har storstädat hela huset, 200 kvm är ingen lek kan jag tala om. Phew, jag blev klar iaf. Nu ska jag åka och jobba till stängning.

see yaaaaa ♥


Den bjuder jag på.

Haha, försökte ta en dagens outfit-bild medan jag satt och väntade på bussen i förmiddags. Gick ju sådär må jag säga. Jag måste bara dela med mig av den här bilden, som blev så misslyckad som det bara går. Jag lyckas med att 1) Se nerdrogad ut och 2) se gravid ut. Lyckad kombo.

Nä, inte ens jag ser alltid perfekt ut.







Visste ni att...

... vi omedvetet härmar personer vi tycker om eller avundas?
Det kan röra sig om ansiktsuttryck, taluttryck eller skriftliga meningar. Ja allt det vill säga. Vanligast är olika kroppsliga rörelser, ansiktsuttryck eller talessätt.

Spännande va? Så bli inte förnärmad om någon copycatar dig. Det är i så fall bara en komplimang :)




Because it's monday.

Idag blir det lite saker att göra. Nu ska jag först iväg och äta lunch med min älskade mormor ute i solen, för att sedan bege mig vidare hem till David för en kopp kaffe. Sen blir det nog en löparrunda. Men först ska jag avnjuta ett stort glas blåbärssoppa.








Guess he wants to play, wants to play.

Jaaaa Pemelie, jag hoppas också jag hittar min make snart så jag kan ha ett riktigt drömbröllop. Verkar dock vara svårt att hitta bra & trogna män i dessa kristider, haha.
Men rätt som det är står man väl där vid altaret och säger ja till att spendera resten av sitt liv med en människa. Jag undrar verkligen vem den människan är, människan som jag ska älska i nöd och lust. Så spännande, ihhh!




I sann rojalistanda.

På tal om bröllop så är det nu mindre än två veckor kvar till årets största bröllop i världen. Och tänk att vi får vara en del av det! Kommer nog att bli en alldeles förträfflig dag :)





For once in my life i've got someone who needs me.

Nä, nu har jag haft "Nytt inlägg" uppe hur länge som helst men inte fått ner ett ord. Har legat och kollat på Ett monster till svärmor på femman. Kanske inte världens bästa film, men den duger. Längtar till den dagen jag ska gifta mig, åh jag har drömt om det sen barnsben! Längtar också till Jessica gifter sig, jag har redan ett litet hum om hur bröllopstalet ska låta! Hoppas hon hittar sin make snart ;)

Bröllop måste nog vara ett av de vackraste sakerna som finns :)

 


Sveriges nationaldag

Hur firar man nationaldagen? Vad gör man denna dag? Säger man "Trevlig nationaldag!" till folk? Det enda jag läst mig till är att det tydligen blivit tradition att äta smörgåstårta denna dag. Det ska inte jag göra, förlåt sverige.


du tronar på minnen från fornstora dar.

Idag hade jag tänkt att jag skulle sova ut riktigt ordentligt. Till 11-12 i alla fall. Men det blev inte så mycket längre än till halv tio. Trodde det var en myt att man inte kan sova länge på dagarna om man är en 9 to 5-jobbare, but I guess I was wrong.

Idag är jag ledig. Idag är det fint väder. Idag är det Sveriges nationaldag. Idag blir en bra dag, det känner jag på mig. Idag vill jag äta jordgubbar i solen och ha riktigt trevligt.





I'm so happy I'm so glad that I've got you

Åh, för exakt ett år sedan var jag full och lycklig. Hade äntligen tagit studenten, jag hade klarat skolan mkt bra och nu var jag fri. Jag mådde så bra, ingenting i mitt liv ville jag ändra på just då. Jag minns det som igår, jag var jävligt full, men jag minns nog varenda minut av den dagen/natten. Dagen efter mådde jag dock inte lika bra, jag mådde sämre än jag förtjänade och trodde jag skulle spy i bilen när jag fick skjuts hem, usch, fy och blä säger jag bara, haha.

Ett år sedan. Ett helt år. Gud vad tiden går fort.




I guess I'm the role model.

Det finns så mycket grejer som jag skulle vilja skriva på den här bloggen men som jag aldrig skulle göra. Man har ju ändå lite moral i sig. Och tur är väl det, för tänk om ingen hade det? Det är tyvärr tillräckligt många som inte har det... Nej, det borde finnas fler av mig helt enkelt. Det var det jag ville få fram.

Nu har jag min helg och är ledig i två dagar framöver (sön-mån). Vet ni avd det bästa ska bli? Att stiga upp varje morgon och sätta på sig något som inte består av skjorta, svart kjol och svarta strumpbyxor. Att slippa sätta upp håret i en knut och gå med tråkigt nagellack.



I need some fashion now.



Mys

Hemma igen efter en riktigt mysig dag :) Nu ska det grillas!




Min mus

Godmorgon! Vaknade tidigt idag, vilket känns skönt eftersom jag annars har en tendens att sova bort hela dagarna. Ska till nyköping med mammsen och pappsen på nå äventyr. Det enda jag krävde var att få ta med vovven min. Tror nog att vi ska till stendörrens naturreservat, fast först ska vi fika vid slottet.

Titta, jag har en mus mellan benen, haha.



right back at ya

Ikväll träffade jag äntligen Anna. Gud vad jag saknat henne, hon har varit i tyskland två terminer och vi har bara hunnit träffas några enstaka ggr när hon varit hemma. Ledig helg, va ska man gööra? Sova ut ska jag börja med, fy fasiken vad skönt.

Dagens outfit, och så var det det här med skärpa...

      


Älskliiiiiiiing pälskling!

Åh min älskling är så fiiin. Snart fyller hon 9 år och då ska hon få tårta. Vet inte hur jag ska klara mig utan henne i höst! Buhuuuu :(




sweet dreams or a beautiful nightmare.

Nu ska jag sova. Sova och jobba verkar vara det enda grejerna jag gör. Eller i alla fall som det framstår här i bloggen. Självklart gör jag annat också, jag är bara så dålig på att skriva om det.

Nya tag imorgon. Okej? Deal.




Godnatt.



Vad gör du, egentligen?

Finns en del saker jag undrar över här i livet. Eller rätt mycket faktiskt.

En av de sakerna är dirigenter. Eller vad syftet med deras arbete är. Hur fungerar det egentligen? Faller verkligen hela orkestern pladask om dirigenten slutar vifta med sin pinne?

Återigen är det för att jag är genuint intresserad, inte för att vara elak och fördomsfull.

Någon dirigent där ute som vill förklara?


Wise men are not always silent, but they know when to be

Hej, hej från en trött, trött tjej. Blev jobb idag iaf, hade tydligen schema idag och hela dagen imorgon... Bloggtorka, bloggar senare, slänger bara in en bild till er :)

PUSS




Living for the day, worries far away

Nu är det ju faktiskt sommar på riktigt. Blev picknick i skönviksparken med söta Emma som hade bakat rabarberpaj med jordgubbar i och en ljuvlig vaniljsås och saft till. Nu är jag skyldig henne en picknick , så lär väl bli i dagarna... 
Skulle precis leta upp någon passande bild men så slog det mig att jag inte tog många bilder förra sommaren. Vet egentligen inte varför, synd ju :( Får se till att minnas den extra bra istället.
Alla middagar med Pemelie, alla besök på grönan, landet och ja, hela sommaren spenderades med personer jag älskar!
Den här sommaren ska jag se till att ha kameran redo ;)

I can still recall our last summer
I still see it all
Walks along the Seine, laughing in the rain
Our last summer
Memories that remain



För att hon är så bra.

Oj, dålig bloggning här idag. Så går det när man jobbar från morgon till kväll. Efter jobbet träffade jag Suzanna en sväng, vi satt och pratade i nästan två timmar innan jag höll på att dö av hunger. Hade glömt mitt VISA-kort hemma idag så kunde inte köpa något på hela dagen! Panik panik. Så då bestämde vi oss för att åka hem.



Some people will always be there. I know you are one of them. We're gonna have the best summer ever <3



Dagens tankar.

Gud vilken jobbig och stressfull dag.

Aj, mitt huvud.

Suck på Israel...


Jag vill sova.




Slappish

Äntligen en ledig dag, och vad gör jag? Sover såklart! Tyckte att mamma väckte mig alldeles för tidigt vid halv tolv för att få skjuts till jobbet. Efter att ha vaknat så tidigt så kunde jag ha fått massa viktiga grejer överstökade idag men jag har inte orkat, har känt mig riktigt slapp. Blev en sväng till Ica Maxi med mamma och nyss var jag och hämtade hem min kusin från karateträningen. Nu då? Sova kanske?




Because it made me laugh.





This week to-do.

Måndag - Leeedig. Har varit hemma och tagit det lugnt.

Tisdag - Jobb mellan 10-18. Direkt efter blir det kick-off!

Onsdag - Jobb mellan 8-16. Träffa Suzanna efter jobbet för en låång fika med maassa skitsnack. Som jag har längtat efter dig! Haha. Träna på kvällen.

Torsdag - Jobb mellan 9-13.30. Lyxpass eller? Sola, tvätta, träna och ta hand om nödvändiga grejer som att faxa iväg viktiga dokument. Träffa Suzanna igen?

Fredag - Jobb 10-17.30. Ett glas vin någonstans efter jobbet?

Lördag - Jobb 8.30-18. Till 18! Fattar ni vilket dödspass. Hem och dö i sängen sen kanske! Känner jag mig själv så slutar nog kvällen på Café opera sen i alla fall...

Söndag - LEDIG! Finally. Bara en vecka kvar till semester.

 


RSS 2.0