While emelie is shejving her rat

Hallooo hallo bloggis. Sitter här hos emelie. Hon shejvar sig lite. VI ska strax iväg å fira de sista dyrbara timmarna av valborg med några nära och kära. Vi har haft en mycket trevlig middag tillsammans, lika gott som vanligt. Det hela slutade dock med att Emelie drar med sig hela matbordet och all mat ner på golvet när hon reser sig upp. Anledningen till att hon reste sig? Hon höll på att kvävas av colan när jag satt och grubblade över om mannen nere på gatan var otrogen mot sin flickvän eller inte? Klart han är tänkte jag, men varför? Vi är ju faktiskt bara människor. Längre hann jag inte komma förrän maten och bordet låg på ballens golv. Synd, men gott så länge det varade.

Vi är ju proppis nu självklart. Ändå har vi lyckats trycka i oss jordgubbar och vaniljglass med chokladkross i.  Gud så gott! Om ni undrar varför vi kanske ser lite packade ut på bilderna från mösspåtagningen så måste jag påpeka att det faktiskt serverades 0,7 % cider och vi har inte druckit på länge..





Nu äre dags å dra. Puss på er


Åh en sån underbar dag!

Trots att det bara var mösspåtagning och inte själva studenten så är jag sååå lycklig idag. Solen skiner, alla hade sina mössor på och sjöng om studentens lyckliga dagar. 17 skoldagar kvar!!! Helt sanslöst. 11 år och ungefär 162 dagar har jag gått i skolan i mitt liv. Efteråt kom vår mentor fram till oss och kallade oss för hennes små blondiner. Så sött! Hon sa att hon alltid märker om vi är där, det är bara att kolla efter två blonda huvuden brevid varandra...




Men det är ju faktiskt valborg idag också. Och vad innebär det? Lek med Jessica såklart! Jag har precis marinerat fläskfilé och ska snart börja fixa så att vi kan sitta på ballen och mysa hela kvällen. Men först blir det disken.

Pussis



Snart tar vi studenteeeen, nanana nanaaaa naa!





 

Bilderna är från dagens mösspåtagning.

If I were a... politician.

Nu ska jag vara seriös här i bloggen för en gångsskull.. Som ung uppmanas man nästan dagligen till att bli mer engagerad i politiken. Hur tråkigt som helst, men det är ju faktiskt så att alla pratar politik typ dagligen. I juni får jag min första chans någonsin att rösta i eu-valet. Hur creepy som helst, jag kan ju ingenting. Jag tycker det är sjukt att man som 18-åring får vara med och bestämma hur land och rike ska styras, men man får inte inhandla sin egen alkohol. Jag menar, hur många 18-åringar är insatta i politiken? Väldigt få! Hur många är insatta i alkoholen? Väldigt många, he he. See my point?

Jag har i alla fall gjort en lista på saker vi skulle förändra om det Rosa Blondinpartiet (för det är säket vad vi skulle heta) någon gång tog sin in i regeringen..



- Ändra om åldergränserna. 18 år på alkohol och 20 på att rösta. Känns helt sjukt att jag får vara med och bestämma hur Sverige ska styras, men jag får inte köpa dricka. Behålla 18-årsgränsen på krogen dock, ingen jävla 16-årsgräns. Småglinen skippar jag gärna på krogen.

- Ta bort röd dag den 6:e juni (nationaldagen) och flytta fram den till den 7:e.. det är ju dagen efter vi behöver vara lediga när vi ligger hemma helt bakis, om det nu är så viktigt att vi ska fira denna dag.

- Sänka kostnaderna på resor med SL. Sjukt jävla dyrt att åka kollektivtrafik nu. Och ta bort dom där gubbarna i spärrarna, de gör ju ingen nytta. Det kallar jag slöseri med pengar.

- Vi kör vidare på VAB-spåret och lägger till VAP-dagar. VAP (Vård av partner) syftar till en mer harmonisk livsinställning. Alla mår bra av ett hälsosamt sexliv men det kan vara svårt för par att hinna med tid för varandra. Det gäller att vårda det/de ligg vi har. Vi inför VAP-dagar som du kan ta ut och istället för att gå till jobbet kan du ligga hemma med din partner och sexa hela dagen. Tänk va trevligt och leva i ett samhälle där alla är lyckliga och mår bra. Mer sex åt folket.

- Införa valmöjligheten att själva designa sin egna utbildning på gymnasiet, dvs. att själv välja vilka kurser man ska läsa under 3 år, fast att man måste komma upp i ett visst antal poäng. Tror ni inte att fler skulle gå ut gymnasiet och ta studenten om man fick läsa de man ville istället för helt onödiga kurser som man måste?

Finns nog en massa fler saker vi skulle göra, men detta är vad jag kan komma på nu. Nå, skulle ni rösta på oss?

Och vad skulle ni ändra om ni kunde?


Roligt det där...

Det är ju rätt roligt att människor efter 3 år i samma klass som mig och B1 fortfarande inte vet vem som är vem av oss.
Killen vet att han ska göra sin opponeringsuppgift med mig, Jessica. Han sitter 2 meter framför, vänder sig mot mig och B1, pekar på oss och förflyttar pekfingret mellan oss och ser förvirrad ut.

Jessica: Det är mig du ska jobba med.

Han: Ah, okej.




Angående Robinson

På tal om det där med Robinson (ett par inlägg ner) så ser det ut såhär när man loggar in på kunskapsporten..



Ja, det var i alla fall ett par stycken som verkar följa det..

2 lazy 2 write

Orkar inte skriva något, så här kommer lite bilder istället. Ni vet, en bild säger mer än tusen ord.









Djupa tankar en söndagnatt

Trevligt att Kissie har sina egokickar och en massa wannabes, för självklart har hon det, dock var det bara några saker som slog mig när jag läste hennes senaste inlägg...

* Om man köper sina kläder på Gina Tricot (där kissie verkar köpa alla sina plagg ifrån?) så vill man tydligen vara som henne. Detta måste betyda att minst 80% av alla kvinnor i Sverige samt tusentals i Norge, Dankmark och Finland vill vara precis som hon. Så tänk på det, innan ni kliver in i en Ginabutik om ni är rädda att bli tagna för Kissie-kopior.
För i övrigt bör ni inte köpa kläder från H&M heller, eftersom risken finns att hon säkert inhandlat en del där med.

* Om man dricker smoothie vill man tydligen vara Kissie också. Den som någonsin började dricka smoothie var ju Kissie, hon uppfann ju själva grejen. Drack du smoothie för 4 år sen då hon inte ens bloggade så kom ihåg, hon var före dig!

* Rosa läppstift är det bara Kissie som använder och absolut hon som startade trenden. Men vänta lite.. rosa läppstift användes väl en massa redan på 80-talet (och säkert ännu tidigare) och då va väl inte ens kissie född.. eller.. ? Född eller inte, hon var först.

En hyllning till mössan

För att riktigt känna att snart är det dags brukar jag då och då sätta på mig den. Jag älskar min mössa. Jag önskar ibland att jag kunde sova med den.



 




Längtan

Tur att vi har B1 som har hållt er uppdaterade om vad vi haft för oss för skoj. Inga snoppdrömmar för min del inte. Har snarare mardrömmar om hur obehagligt lustiga huset var,blä.

Känner mig för tillfället väldigt glad. Har insett hur lite det faktiskt är kvar av gymnasiet! På torsdag har vi mösspåtagning och nästa tisdag är vår skiva som ska bli så skoj. Sen kära vänner, då är det bara en månad kvar till studenten.  SEN blir man arbetslös men nån gång måste man väl ha varit det också så det är väl bäst å börja med.

LÄNGTARLÄNGTARLÄNGTARLÄNGTARLÄNGTARLÄNGTARLÄNGTARLÄNGTARLÄNGTARLÄNGTARLÄNGTAR



Snoppdrömmar

Slopp ser jag att jag skrivit som överrubrik till det förra inlägget.
Jag tänker väl för mycket på snopp, he he.

Flopp ska det självklart vara!

Flipp eller slopp?

Har funderat ett tag. Är det någon som ens tittar på Robinson?? Så fort det dyker upp när jag bläddrar på teven byter jag fort som fan. Jag undrar faktiskt om det blivit en flopp. Jag känner inte en enda som kollar på skiten.






Emelie som Pippi

Nu ska jag ut i solen och odla lite fräknar. Innan jag vet ordet av har ansiktet fullt med fräknar så fort jag suttit i solen ett tag. Jag brukar spendera somrarna med att se ut som Pippi Långstrump, men vet ni vad, det gör inget för jag tycker om Pippi. Fräknar är sött. Så här ska odlas.

Och för i övrigt så nej, jag har inte vistats ute i solen än idag, om inte morgonsolen vid 9 räknas, för då åkte jag nämligen hem. Så jag har spenderat dagen sovandes på soffan hittills, men nu blir det solen ett par timmar på ballen.

Pussisar.

Underbara fredag som sagt

Det här med lekstuga nådde skyarna igår. B1 och B2 intog Gröna Lund för första gången på typ hundra år. Vi är sjukt fega (svimmade snarare av att stå och kolla upp på Insane), det vildaste vi åkte var väl Blå tåget, men Lustiga huset var nog det roligaste på länge. Där inne yrade vi omkring snurriga som få men gud vad vi skrattade. Sen höll vi på att skita på oss av rädsla när vi åkte mattan ner och Jessica blev otroligt snygg på kortet. Jag ville köpa det, men fick inte för henne.

Sen åt vi sockervadd, polkagrisstång och fotade oss själva i de lustiga speglarna i skattkammaren. En superkul kväll med andra ord. Åh vad det är härligt att vara barnslig ibland.

Idag öppnar Gröna Lund för allmänheten och ett tips är verkligen att gå dit. Det är hur kul som helst, även om man bara tänker att det är för småbarn.




Den här åkte vi... inte! Aldrig i livet att jag sätter mig i nått sånt här...



I skrattkammaren (notera att Jessica blev för lång för att ens va me på hela bilden, haha)



Sen blev hon dvärg..



Kvällen avslutades med sockervadd, såklart. (Den missbildade tillhör Jessica, he he)



Vit kväll igår

Ni sippade rosé igår. Jag sippade vitamindryck. Vem mår bra idag??



Varför?

Sitter på tubisen. Mittemot mig sitter en äcklig, stinkande man. Han pratar i telefon och berättar att han ska iväg å handla på lidl. Åh, varför måste mina fördomar ALLTID besannas??? / Emelie

Underbara fredag!

Haha, jag måste säga att jag avundar Jessicas kreativitet när det kommer till att blogga. Flitiga Lisa, och så dessutom en sån blomma på det. Helt fantastiskt! Skulle aldrig komma på något sådant.

Idag är det ju fredag, det är min absoluta favoritdag i veckan. Strålande sol dessutom, kan det bli bättre? Jag håller i alla fall på att göra mig i ordning för att åka in till stan. Ikväll blir det dessutom Grönan kanske. Kanske inte så passande för en chicken som mig, men det blir nog roligt ändå.

Nu: Föna håret och sminka mig. Pussisar.


Lång ledighet

Har blivit en lång ledighet för vår del; onsdag, torsdag, imorgon sen helgen. Anledningen är att jag har varit sjuk, inte så värst kul. Nu börjar jag bli friskis igen så det är ju skönt. Nu när jag varit hemma har jag passat på att göra det man inte hinner annars. Förutom att ha knaprat piller och druckit hostmedicin så har jag letat fram bilder till studentplakatet, shoppat med mammsen och STORstädat mitt rum. Det var verkligen på tiden. Passade på att möblera om lite också och sätta upp mina nya gardiner. Ja,ni kan kalla mig flitiga Lisa..



Nu är jag iaf helt slut av allt detta, är ju trots allt fortfarande lite sjukling, ihi. Ska gå och ta kvällens dos av morfin nu.




Fake boobs


Åh vad glad min Barbie ska bli!


Tänk om man va kille...

Scrubba kroppen, peela kroppen, raka sig, vaxa sig, ha hårinpackning, färga håret, ha ansiktsmask, smörja in ansikte, ha ögoncreme, noppa ögonbrynen, smörja in kroppen, brun utan sola sig, olja nagelbanden, fila naglarna, måla naglarna, smörja händerna..

Ibland är det så jävla jobbigt att vara tjej!

Fram och tillbaka

Här är ytterligare en kändis som färgar håret hej vilt och fram och tillbaka. LiLo har ju haft alla hårfärgen en människa kan tänkas ha ungefär. Precis som jag tycker angående Gynning så tycker jag även att Lindsay är snyggast som blond. Och nej, jag är inte alls biased...

  

Lindsay Lohan Picture  

Fast hon passar bra i sitt röda också. Vad tycker ni?

Fjåååårtiiz

Nu har jag äntligen hittat idomin. Nu sitter jag här, all fjortis med kritvita läppar. Nu är jag lycklig. Jag älskar idomin.







Segare än segast

Idag blev vi äntligen klara med vårt projektarbete. Hallelujah! Klockan 12.00 skulle det vara inlämnat och 11.50 la vi det på hans skrivbord. 10 minuters marginal alltså, bra jobbat Emelie och Jessica!

Nu ligger jag här i min säng och borde plugga City Planning. Men det gör jag såklart inte. Hade feber inatt och fruktar att den kommer tillbaka även nu inatt. Mina läppar är dessutom torrare än Sahara. Lypsylen funkar sådär och idominen är borta.  What to doooo???


En guide gjord av treåringar?

Idag har vi slitit som djur! nästan i alla fall.. kan inte minnas senast jag fick någonting gjort under skoltid, men idag lyckades vi med en hel del. Vi har arbetat med det allra sista på vårt projekt. Vi kämpade något otroligt med att försöka skriva ut allt men alla skrivare verkade krångla. Sedan fick vi till slut ut det och började klippa och klistra för glatta livet. Jag hade klister upp över öronen och när klockan visade att skoldagen i princip var slut så kommer vi på att vi hade kunnat göra detta i en pdf-fil istället! Är man blond så är man... När vår handledare slog fast att "det var ju inte så snyggt" det vi åstadkommit så insåg vi att det bara var att skita i klippandet och klistrandet och fixa allt i en pdf-fil istället.

Vi hade lekstuga ett tag i alla fall och vet ni vad, det var hur kul som helst!






Ja, såhär såg det ut..

Till lunch åt vi i alla fall jordgubbar och satt i solen på kajen. Så något positivt skedde ju under dagen!



Ingen sushi här inte

Nu har solen försvunnit (ja nästan iaf) och klockan har blivit kväll. Jag har lagt mig här i sängen med min laptop och med en bok som jag snodde av S. Hon höll på att rensa hemma och var på vippen att kasta dom innan jag tog dom i min ägo. Den ena är En oväntad semester som jag ligger och läser nu och den andra är Sushi för nybörjare. Ja, alltså båda är av Marian Keys och är chick-lit-böcker.. alltså ingen receptbok för Sushi eller så. Riktig sushi är inge gott och skulle bara vara way to svårt för en blondin som mig att göra. Däremot brukar B2 ställa sig och rulla sushi när hon har tråkigt (haha).






Härliga söndag

Godmorgon älskade bloggläsare. Vilken härlig dag! Man vaknar upp till strålande väder, kan inte bli bättre. Fast idag ska jag mest plugga, även om jag smiter ut i solen ett tag. Vad ska ni göra idag?




Louboutin, my man.

Sommarens drömskor kommer från Christian Louboutin (Lobotäään). Hur snygga är dom inte?? Vill ha, nu!
Pris?
ca. 600 Euro.
Finns hos bl.a. Net-a-porter



Typ B1 och B2 en vanlig eftermiddag

(Från Scary Movie 3. En klockren scen)


Kate:  I hate television - gives me headache.
Becca: You know, there's so many magnetic waves travelling in the airspace because of TV and television, we're losing like ten times as many brain cells as we're supposed to.
Kate: Oh, please!

Kate: The cow says blank? Three letters?
Becca: Dude!

Kate: Dude! I dont know, magnetic waves, brain cells, I don?t understand the connection between all that stuff.
Becca: You know what else I heard? Magnetic waves shrink silicone molecules.
[both look down at breasts]
Becca: Agghh! Oh, my God, turn it off!
Kate: It's not working!
Becca: It's backwards!
Kate: What do we do?
Becca: I dont know! Aghhhh!

Kate: That was kind of scary.
Becca: I know something even scarier.
Kate: Ooh, what?
Becca: Have you heard about this videotape?
Kate: The one where they do it on the boat and then in the car and then in the bathtub? And he's like, "Hey, baby, I love you? and she's like "Where are we?" And did you see the size...?
Becca: No. Not that tape. The one with all the scary images, and after you watch the tape, the phone rings and this really scary voice comes on and says you're gonna die in like...
Kate: Seven days! Yeah, I saw that one with Josh last weekend!
Becca: You were with Josh last weeknd? Oh, my God!
[throws pillow at Kate]
Kate: Oh, yes I was!
[hits Becca with laptop]
Becca: You ho!
[smashes glass vase on Kate's head]
Kate: You know it!
[pulls Becca's G-string up]
Kate: [phone rings]
Becca: [walking to the phone] This is really weird.
Kate: Yeah, big house, only one phone.




Magnetic waves shrink silicone molecules. OH NO

Jag vet inte vad som hände, men idag fick jag för mig att jag ska se en skräckfilm. Och för att ni ska förstå vad som är så konstigt med detta så kan jag berätta att jag inte har sett en skräckfilm sen jag va.. 14 kanske? Det närmsta jag har kommit skräckfilmer sedan dess är Scary Movie. Jag hatar skräckfilmer! Jag har aldrig förstått fascinationen med att bli riktigt uppskrämd och att gå runt och va rädd. Men idag fick jag för mig att jag måste prova på detta, som ska vara så fantastiskt..

Berättade det genst för min vän som propsade på att då måste vi se det på bio. Men jag vet inte, det kanske blir lite för mycket för en rädd liten skit som mig. Eller?




Har ni några förslag på bra skräckfilmer? (vad e en bra skräckis egentligen? :s)



Sämst

Hallå bloggisen. Jag har inte haft så mycket roligt för mig på sistonde, så därför har jag inte uppdaterat så bra. Idag har jag städat, tvättat och storhandlat med min älskade mami. Nödvändig men jättetråk! Och igår gjorde jag i princip ingenting. Har ju förstås pluggat en del också..

Och det va i princip dagens update. Vad har ni haft för er?


Azerbaijan

Här är Azerbaijans bidrag i Eurovision i år. "Det svenska hotet mot Marlena" som det så fint stod på aftonbladet förut.
Lyssna och njut! :D



Kärleken är blond


Waldo's people

Vilken otippat bra låt Finland bidrar med i årets Eurovision song contest. Waldo's people heter gruppen och låten heter Lose control. Jag tycker faktiskt den var bra, men jag är lite konstig kanske. Vad tycker ni? Nu håller jag på Sverige, Azerbaijan och Finland..





Vad skönt att vara blond!

Jobbigt och vara blond ibland.. men å andra sidan är det ju det bästa jag vet. Det är så härligt att kunna vara dum ibland och sen bara skylla på hårfärgen! För ja, hur beskriver man vad en själ är egentligen? Är det inte sjukt svårt? Det känns ju helt obeskrivligt i alla fall. Och dessutom vet väl ingen exakt vad det är heller.. eller har jag fel?

Nej, det där kan man ju filosofera om i evigheter och det orkar inte min blonda hjärna med. Det överlåter jag till någon annan. Nu ska jag i alla fall dricka ett glas cola och strax se ett avsnitt av Två och en halv män. (Haha, jag älskar hur fult den svenska titeln låter). Och på tal om Två och en halv män så har jag nu införskaffat theme låten som ringsignal. Erkänn att det är lite charmigt ändå.

Pussis,




Dagens fråga

Läraren: Hur många här inne tror att det finns en själ?

B2: Vad är en själ?

B1: Jag vet inte...

Man slutar som sagt aldrig fascineras..

Jag refererar till några inlägg längre ner och ändrar mig lite i mitt uttalande. Nog för att det vore hemskt att vakna upp så en dag, men att vakna upp lika ful OCH hjärtlös som Katrin Zytomierska, ja, då hade jag nog gått och lagt mig för gott.



Liljeholmens tunnelbanestation

B1 och B2 kliver av tunnelbanan...

B2: Oj, titta, där är Mona vår gamla lärare!

B1: (Slänger en blick på andra perrongen) Nej, det bara en alien.

B2: Va? (Tittar tillbaka och Mona är borta)

(Sen dök Mona upp igen bakom en man. Hon var ingen alien)

You and me, we're meant to be.

Fy vilken lång dag! Alldeles för mycket för mig som bara sovit en timme inatt.. Så för att lätta upp stämningen och göra dagen lite roligare smet jag och B2 ifrån Svenska C-lektionen och åkte in till stan för lite fönstershopping.. var det tänkt i alla fall. Gick in på Zara i hopp om att kanske hitta en passande studentklänning. Det första jag ser är en jättefin vit kjol, som en dröm typ och tänker att "den här ska jag ha i fall att jag inte hittar någon klänning innan studenten", hänger tillbaka kjolen och går därifrån. Går runt ett varv i butiken innan jag kastar mig tillbaka på kjolen. It was meant to be, liksom. Så jag gjorde något jag inte alls planerat, jag köpte kjolen. Det är jag och kjolen, det ska helt enkelt va vi två. Nu tror jag lite för en stund på kärlek vid första ögonkastet...

Nu ska jag bara övertala B2 att köpa en likadan.

Bild kommer senare!





Tillbaka igen!

Ursäkta all inaktivitet här under påsken. Vi har väl varit för upptagna med att trycka i oss påskägg och njuta av det underbara vädret (vi har ju ingen minidator som kissie att ta med ut).  Jag vet hur frustrerande det är att klicka sig in på olika bloggar som inte blivit uppdaterade. Vad gööör dom liksom?

Men nu ska vi i alla fall vara back on track igen. Skola, moln och tråkiga dagar är tillbaka. Så nu blir det som vanligt med andra ord. Tur att vi inleder med en tredagarsvecka, vet inte hur jag hade orkat annars. Känns som att vi haft påsklov i en evighet..


Glad Påsk!

Godmorgon alla söta bloggisar. Kvällen slutade väldigt sent igår.. kom inte hem förrän 4 och jag är redan uppe! Jag halvdöd vid det här laget alltså. Men här väntas gäster så det är bara upp och städa och duscha.

Jag hade en helt okej kväll igår med Susanna. Ett par glas vin på en uteservering, en drink på Fridays, några drinkar på Huset (som för i övrigt va helt dött) och sen förbi After såklart för att hälsa på klädhängarn.

Idag är det påskafton som sagt. Vad ska ni göra idag?




Mitt påskkort till er. Hahahaha, sjukt vad dålig humor man har. Pussis,


What to wear??

Hallå bloggisen! Jag har världens klädångest idag. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, så svårt att välja. Har hur mycket kläder som helst men ändå inget att ha på mig.. är det inte konstigt det där?

Tog lite ego pics på mig själv istället







Glad långfredag!

Godmorgon alla läsare! Idag är det långfredag, det var den här dagen som Jesus blev korsfäst och dog så enligt historien så ska vi sörja idag. Men vem orkar det? Jag ska se till att ha världens roligaste långfredag istället.

Vad ska ni göra den här soliga dagen?


House

Påskclubbing i helgen eller???



Bara för att vi älskar oss


Usch vilken mardröm!

Det gick superbra hos tandläkaren som vanligt. Min tandläkare är alltid lika trevlig och glad och vet ni vad? Det smittar av sig! Nu sitter jag hör och är helt bedövad i munnen och hungrig som en varg, men än får jag inte äta.

Jag ska nog ta och sova en stund snart. Inatt blev det inte mycket sömn nej, och så skulle jag ju upp tidigt. Jag fick nog bara några få timmars sömn då jag drömde mardrömmar hela natten. Det är verkligen något med oss blondiner, som jessica påpekade i några inlägg längre ner, vi drömmer jämt mardrömmar om att vi blir brunetter. Inatt var det dock trippelt upp. Jag drömde att jag vaknade upp en morgon och såg till förskräckelse att mitt hår var mörkbrunt. När jag sedan kollar ner är mina sillisar borta och kvar är en jävla planka. Min fejja hade dessutom blivit helt sne och konstig. Paniken var ju ett faktum vid det laget. Nä, tacka gud för att jag vaknade sen och insåg att det bara var en mardröm... Tänk och vakna upp på riktigt en morgon och se ut ungefär som Katrin Zytomierska. Vad tar man sig till då?




Information

Hoppas verkligen att ingen har missat vem det egentligen är vår prinsessa gifter sig med.


  


Skärtorsdagen

Idag ses vi väl på Blåkulla iklädda klänning, förkläde och huckle allesammans? Glöm inte kvasten!
Vi ska festa med djävulen tills eldarna skrämmer iväg oss imorgon bitti....

Så sägs det iaf, men jag hittar aldrig till den där festen och lyckas inte flyga med kvasten heller för den delen :(








Innan jag somnar...

Gick in och kollade vad vi får för väder här i Stockholm i helgen.




Nöjd!

Sen gick jag in för och kolla vad M har för väder i Perth...



Jag vill inte leva längre!!


Godnattpuss till alla våra läsare

Nej, dags att sova. Imorgon väntar tandläkaren klockan 10.50. Ska faktiskt bli trevligt för jag har världens bästa tandläkare, Eva. Sen blir det en runda på stan för att köpa nödvändigheter. Godnatt, hörs imorgonbitti igen.




mmm

Once upon a time there was a huge banana... And i liked it.




Badrum

Hej alla gamla och nya bloggisläsare! Jag ber om ursäkt för mitt 24-timmarsförsvinnande men nu är jag back on track.
Jag har inte haft så mycket för mig egentligen. Har träffat vänner och varit iväg och handlat med mor min. Dagens shopping för min del bestod endast av rosa prylar. Nu när min bror flyttat hemifrån har jag mitt eget badrum och det skulle självklart bli rosa.

Hittade tyvärr inte allt jag skulle ha, och köpte mörkare rosa handdukar med de måste tvättas innan användning. Men såhär ser det ut hittills:

           

Vad tycks? Själv är jag nöjd, men kommer bli mycket bättre när det e heeelt klart :)
Som min mamma så snällt sa: Nu kan du bajsa och va glad.

Nu ska jag fortsätta dricka min trocadero och äta min Lindor-choklad, vit choklad- supergod!



PAUS




Nu har jag tröttnat på att plugga för ett tag. Därför ska jag ta och laga mig en god middag, kolla lite teve och leka med hunden. Han måste va döuttråkad med en matte som bara sitter framför datorn. Sen blir det en lång dusch och en omgång brun utan sol. Vad gör man inte för att se perfekt ut?


Hur tråkigt får det bli?

Sitter fortfarande nergrävd bland alla mina 100 inlämningsuppgifter. Tur att det inte är lika bra väder idag, annars skulle jag fått spader. Idag står politik/religion på schemat, igår var det historia. Så fruktansvärt trist!
Slår vad om att ni har 100 gånger roligare än vad jag har. Vad gör ni idag?


Tur att jag har en sådan otroligt god lunch att njuta av.

Fler som tänkt på detta..

Har suttit nergrävd i mina inlämningsarbeten och bestämde mig för att ta en paus och surfa runt lite i bloggvärlden. Blev glatt överraskad när jag såg att bloggkommentatorerna tagit upp sabotaget mot Spotlife och blondinbella. Och då inte ur ett "stackars lilla flicka"-perspektiv. Jag har funderat på detta på sistonde, och är det inte lite skumt att ett sabotage utförs mot Spotlife och att massor av blondinbellas inlägg försvinner, just när hon ska granskas av både Skatteverket och KO? Jag tycker det verkar väldigt passande jag.

Som bloggkommentatorerna uppmärksammat så fick Kenza hem bh:ar från märket Wonderbra idag, exakt likadana som Blondinbella köpte för ett tag sen. Jag tror faktiskt SV och KO jagar med all rätt... även om jag självklart alltid står på blondinernas sida. Men ska hon luras och hålla på kan hon väl vara lite mer diskret. Eller vad säger ni?





Påsklov = plugglov?

Veckans planer

Onsdag: Plugg, plugg, plugg

Torsdag: Tandläkaren, plugg

Fredag: Plugg, uteserveringshäng (om vädret tillåter) och sen en fet utgång på det

Lördag: Påskfirande med familjen

Söndag: Plugg, plugg, plugg igen

Måndag: Ännu mera plugg, plugg, plugg..


Kanske inte den roligaste påsklovsveckan direkt, men fan vad skönt och bara bli klar me alla arbeten och uppgifter. Sen ska jag slappa galet fram till studenten. Åh vad jag längtar!
Dags att fortsätta plugga igen med lite påskmust och en marabou apelsinkrokant. Mums!





Tror ni det stämmer?


Åh så tråk

Idag åker M till Australien i 2 veckor. Buuu, så trist! :( Men mest av allt så e jag sååå jävla avundsjuk. Australien är mitt drömresemål, skulle ge vad som helst för att sitta på en beach i Sydney just nu. Eller för ett par timmar sen då..



Jag är helt enkelt grön av avund.


 




P-piller

Ska snart iväg och träffa världens bästa Anna en stund. Vi ska till ungdomsmottagningen och införskaffa oss en ny årsförbrukning av P-piller. Kul va? Det är rätt sjukt det där, varje år trycker man i sig 365 piller (beroende på om man tar sockerpillrerna under mensveckorna eller ej, som jag inte gör.) Men 300 piller per år, ett varje dag. Jobbigt egentligen, men helt klart värt det.





Goood start på dagen

Nej, några mardrömmar hade jag inte inatt, även om jag är halvkänd för att jämt drömma skumma och läskiga saker.  Men jag lever ju redan i en mardröm, kan ju va därför. Ha ha..

Skämt å sido så har jag gjort mig en hallon/banansmoothie till frukost som jag ska dricka till frukost (nu, ja!) innan det är dags att fortsätta plugga.

 

1 liten banan
1 dl hallon
2 dl mjölk



Mardröm

Det är sjukt vad vi blondiner drömmer mardrömmar om våra hår. Måste va för att vi älskar vår blonda färg och är så otroligt rädda att förlora den. Inatt var det min tur att drömma. Jag skulle färga min utväxt- blond såklart. Resultatet blev svart mitt på huvudet, sen grått en bit på längre ner. Bara längderna var blonda. Det var hemskt. Jag kände mig lite som en blanding mellan emo och Elvis Presley. Vet inte vad det berodde på. Kanske att någon bytt ut färgen i förpackningen? Det är ju faktiskt lätt hänt att nån filur gör det. Har iaf använt mig av mina fantastiska paintskills för att illustrera ungefär hur jag såg ut.






Jobb

Idag fick jag ett jobberbjudande. En man som länge satt och glodde under vår middag i Kungshallen kom springande efter oss när vi gått. Anledningen var att han ville förklara sig att han bara suttit och glott för han tyckte jag var så söt. Sen ville han erbjuda sig att fixa jobb åt mig på ett café. Hans vän äger tydligen en hel kedja med caféer i Kista, Jakan, city å lite här och där... Självklart tog jag killens nummer, jag behöver ju jobb.

Borde jag höra av mig?





Dagens citat

B1 och B2 står och försöker välja vilka tre smaker på glasskulor de ska välja. En man dyker upp mellan dem för att även han välja glass när B2 helt plötsligt ser smaken Persika Hallon.

B2- Oj, såg ut som det stod persiska hallon! Haha


Mannen: Ja, hallonen är bra såhär års i Persien


B1 & B2: hihi


Vad säger man?

Den heliga blondinboken

Förlåt förlåt förlåt för världens sämsta uppdatering! Jag vet hur tråkigt det är att gå in på en blogg som inte blivit uppdaterad. Usch så trist! Men nu så, ska ni få dagens uppdatering..

Åkte in till stan idag för att hänga med B2 i det soliga vädret. Vi köpte glass i kungsträdgården och satt där och myste i solen. Så underbart väder! Jag blir så glad av solen. Efter det så utförde vi lite oseriös shopping och kollade prylar till vår framtida, gemensamma lägenhet på butiken Matilde. Där inne spotade vi Tommy Körberg, varpå jag utbrister "Kolla! Tommy KÖRBerg!" Jag uttalade det med K alltså.. hur dum får man låta egentligen...





På fyndhörnan på Matilde hittade vi den här gunghästen till vårt blivande hem. Endast 15.000 kronor..




Bokshopping inne på Åhlens...




Ett klockrent broderikit från Designtorget




Det hela avslutades med middag i kungshallen...




.. och ett möte där vi fyllde i Den heliga blondinboken. Innehållet i den heliga blondinboken får aldrig föras vidare till någon annan, än mindre till någon som inte är blond. Vad som står i den heliga blondinboken är privat, men jag kan avslöja att det handlar om en del blondinprojekt. Mycket spännande!




Take me back to the 80's

Jag är 100% nittiotalist (jag vet, hur fult låter det inte?!) och har ingenting med åttiotalet att göra alls. Men fyy vad jag älskar 80-talsmusik. Den bästa musik som någonsin gjorts kan ha varit på 80-talet. Åh tänk vad kul jag skulle haft om jag levde på åttiotalet.. färgglada kläder, hårspray, skön musik och sköna dansmoves. Ibland vill jag bara bort från housegunget och jukandet på 2000-talets dansgolv. Take me back to the 80's!

Fick värsta dillen att lyssna på gamla godingar ikväll. Här delar jag med mig av kvällens bästa! Lyssna och njut...

Big in Jaaaapaaaan...








Gaga på grönan

Mycket sömn har det inte blivit för min del än. Däremot har jag fått reda på att Lady GaGa kommer till Stockholm den 2:a augusti (ja, jag kanske e lite efter..). Woohoo! Jag älskar Lady GaGa!

Den 2:a augusti spelar hon på grönan. Ses vi där eller?? B1 och B2 ska självklart dit.








Blonde and blonder

Hej igen bloggen. Vilken otroligt seg lördagkväll! Men rätt så skön ändå.. B1 och B2 funderade på att gå ut ikväll men så blev inte fallet. Istället sitter vi hemma och slappar.

Nu är det i alla fall dags att kolla film och ta fram den stora godispåsen jag köpte idag. Mums!
Vilken film ska jag se då? Blonde and blonder såklart! Verkar superskön, har precis sett intro och redan garvat (dumma blondiner, haha!) Ska tydligen vara en riktig skitfilm, just as I like it. Sov gott söta bloggisar och ta det lugnt med alkoholen (kanske inte kommer från rätt person direkt..)






Ser ni hur fint mitt hår blev??

Hallå bloggen. Då var det dags för att bege sig ut och röja lite. Känner på mig att det kommer bli en sen kväll.. so don't wait up! Hörs imorgon igen alla bloggisar.



Såhär ser jag ut ikväll... och jessica också faktiskt! Vi kör tvillingtema idag.


 

Pussis,



Dagens to-do-list

* Träna (äntligen perfekt joggingväder igen!)
* Tvätta

* Städa
* Färga håret (ännu blondare, woho!)
* Träffa Samira

* Utgång?


Och till Jessicas försvar...

"Men kylen e ju hög"

Även B2 förlolämpar B1

Emelie: Jag vill ha påskmust..

Jessica: Det e bara att hämta i kylen... Eller.. når du, ska jag istället?

Emelie: (Mördarblick)

Jessica: hihi.


wipeout

Hej sötisar. På söndag kl 20.00 får ni absolut inte missa wipeout på kanal 5. Då intar nämligen en massa blondiner banan. Hur hårt lösnaglar och silikonbröst sitter är bara några av de frågor som besvaras.

"Blondiner, blondiner, blondiner! I detta avsnitt av Wipeout tävlar bara blondiner."


Ångrar lite att B1 och jag tackade nej till att medverka. Det verkar ju lite kul trots allt....

Far till B2 och hälsar på

Nej fy vilken trist kväll.. så jag drar till Jessica för lite förparty inför imorgon. Ja, det blir hon, jag, smilla och micci. Och så chips med dipp såklart. Kan det bli bättre?





Fick dessutom skattebeskedet idag.. 1500 tillbaka på skatten. Fyfan va trist när andra får runt 10.000 iaf :( Men å andra sidan har jag väl haft roligt för dom pengarna hela förra året...

Hur mycket får ni tillbaka? Eller måste ni betala något?

Pussis,


Nörden Emelie

Kan inte annat än att hålla med våra läsare; jag är en riktig nörd. Det är sjukt vad mycket nörd jag är ibland, men jag tror nästan det är därför folk älskar mig. Jag och min nördighet.

Såhär mycket nörd är jag;

* Jag dricker läsk istället för vin till maten
* Jag fullkomligt älskar Harry Potter
* Jag spelar The Sims på datorn
* Jag kollar på Antikrundan
* Jag röker inte
* Jag knarkar inte
* Jag älskar Pirates of the carribbean
* Jag pratar nördigt; lägger till "is" i slutet på alla ord
* Jag klär mig i rosa


Pussisar!


Slut för idag, tack för idag.

Och bara för att jag älskar mig själv så mycket...



era läppar e feta, våra e fina

Åh va härligt. Bara en lektion imorgon, sen äre påsklovis! Ska bli sååååå underbart.
På fredag ska jag och Pemelie äääntligen gå ut igen, allt e kirrat och klart.



Nä, nu hinner jag itne skriva, ska kila iväg. Men även detta inlägg måste väl bjuda på lite läppar? Men tyvärr kära läsare, mer än såhär har varken B1 eller B2 att erbjuda...


VI  ÄLSKAR VÅRA LÄPPAR


RSS 2.0