Skräcknatt i Big brother-huset.

Inatt var nog den bästa natten i Big brother-huset so far. Jag har suttit och skrattat åt klipp från natten så att tårarna nästan rinner hur länge som helst nu. Det här är en miljon gånger bättre än guppande täcken och fyllefester vill jag lova. Och Roddan, vad kan man säga? Skönare människa får man leta efter. Jag önskar att jag satt med i produktionen så jag kunde få komma på massor med sjuka sätt att skrämma honom på. Det är precis som han reagerar som man vill att någon som blir skrämd ska reagera. Det är så roligt!







dag 03 - en låt som gör dig glad

Den här låten blir jag alltid så glad av! Oskar Linnros är en av mina absoluta favoritartister, jag blir egentligen glad oavsett vilken låt av honom jag hör. Det här är dock den enda låt med positiv anda från hans album Vilja bli, visst blir man glad och inspirerad??

Oskar Linnros - Genom eld






Living in a dream

Det är lika kul att klä sitt hem som att klä sig själv. Går i inredningstankar mest hela tiden. Jag har alltid haft en förkärlek till vit inredning och mycket french country kind of living. Men nu börjar jag mer och mer älska färg. Såg de här bilderna och dog lite inombords. Fan vad fint! Det kanske inte är de färgerna jag skulle valt till mitt eget hem men jösses, så vackert.









dag 02 - din hatlåt

Den här låten har jag hatat sen dagen den släpptes. Jag har aldrig gillat Robyns musik faktiskt, inte ens de nya hittarna är jag särskilt förtjust i. Men den här låten. Den. Den är fan olidlig. Kan inte fatta att jag ens lägger upp den här. Never again säger jag bara...

Robyn - Show me love





dag 01 - din favoritlåt

Oj, det här är nog den allra svåraste kategorin. Ingen kan väl ha bara en favoritlåt eller?? Man har ju en massa låtar som man älskar extra mycket, så jag bestämde mig för att välja ut en av dem. Den här jag älskat sen jag var liten eftersom min pappa alltid lyssnat på den. Dock är den bättre i liveversion.

The eagles - Hotel California


Without a song or a dance, what are we?

Alla är vi olika. Vi tycker olika och vi tänker olika. Vi pratar olika språk och kommer från olika kulturer. Men en sak har vi gemensamt och det är musiken. Alla älskar musik, eller någon slags musik i alla fall. Så jag tänkte köra på den här listan den kommande månaden och dela med mig av den musik som betyder mest för mig. Hope you'll like it!

dag 01 – din favoritlåt
dag 02 – din hatlåt
dag 03 – en låt som gör dig glad
dag 04 – en låt som gör dig ledsen
dag 05 – en låt som påminner dig om någon
dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe
dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
dag 08 – en låt som du kan hela texten till
dag 09 – en låt du kan dansa till
dag 10 – en låt som får dig att somna
dag 11 – en låt av ditt favoritband
dag 12 – en låt av ett band du hatar
dag 13 – en låt som är guilty pleasure
dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska
dag 15 – en låt som beskriver dig
dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar
dag 17 – en låt som du ofta hör på radio
dag 18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio
dag 19 – en låt från din favoritplatta
dag 20 – en låt du lyssnar på när du är arg
dag 21 – en låt du lyssnar på när du är lycklig
dag 22 – en låt du lyssnar på när du är ledsen
dag 23 – en låt du vill ha på ditt bröllop
dag 24 – en låt du vill ha på din begravning
dag 25 – en låt som får dig att skratta
dag 26 – en låt du kan spela på instrument
dag 27 – en låt du skulle vilja kunna spela på instrument
dag 28 – en låt som får dig att känna dig skyldig
dag 29 – en låt från din barndom
dag 30 – din favoritlåt från den här tiden förra året



Hjärta eller hjärna?

Tråkigt väder vi haft under dagen. Kändes dock som att solen ville ta sig fram under kvällen men icke sa nicke. Rätt tråkig dag också faktiskt, roligare har man haft, bättre har man mått liksom. Vi får höras imorgon.




Dags att göra något åt röven?

Inatt drömde jag att jag gjorde ett rumplyft och la in implantat. Alltså hahaha, undra vad mitt undermedvetna försöker säga mig?? Problemet var bara det att jag inte fick något jätteass, utan bara en lite större och knögligare röv??

Nu kanske jag är dubbelmoralens drottning, men att göra rumpimplantat verkar skitonödigt. Har aldrig förstått mig på det där. Gå till en PT istället så kan du få en amazing rumpa utan operation!





Vart fan är våren??

Inte så trevligt att vakna till allt snöande idag, så jag började morgonen på samma sätt som jag avslutade gårkvällen - med ett par avsnitt av 90210 i sängen. Nu har jag äntligen tagit mig upp för lite frkuost men jag tror visst bestämt att det blir ett par avsnitt till efter det. Vill inte ens gå ut i det här jäkla vädret.



Rosa frukost, kan ju inte bli bättre än så...




Smyckestokig som jag är...

Hallå hallå. Precis som frugan så var också jag ute på shoppingjakt idag. Skulle hitta snygga kostymbyxor och loafers att ha på jobbet eftersom man måste se så proper ut där men jag hittade varken eller. Istället kom jag hem med dem här dösnygga örhängena som jag kollat på ungefär en miljon gånger på Glitter. 90 spänn kostade dom och jag kommer bära dem hela sommaren till färgglada kläder. Älskar dem verkligen!








I still have my feet on the ground, I just wear better shoes

Köpte nya skor idag. Förra veckan kikade jag på skorna två ggr, resten av veckan tänkte jag på dem och idag tog jag tummen ur röven och köpte dem. Det var egentligen först när jag testat som jag bestämde mig, men ändå inte. De var snygga, det var dom, men var det värt det? Jag som är så fattig liksom... Sen testade jag en gång till och sen var jag tvungen att gå till kassan och betala fort så att jag inte kunde vela längre, man kan ju alltid ångra sig hemma och lämna tillbaka dom sen... Å andra sidan så kan jag ju lika gärna behålla dom när jag ändå köpt dom...


Ursäkta den håriga mattan, Sigge hade precis befunnit sig på den och lämnat hälften av sin päls där.


Helgen som passerat

Hela helgen har bestått av massa jobb. Jag kom hem vid 23-tiden igårkväll men ställde om klockan direkt för att inte glömma det. Så jag kom alltså hem vid tolvsnåret och skulle upp igen vid halvsju. Fyfan vad dåligt jag mådde. Jag var så fruktansvärt trött hela förmiddagen att jag faktiskt unnade mig en kopp kaffe. Då vet man att det är illa... men det var gott och jag hoppas att det inte händer igen på ett bra jäkla tag.




Vitt kladd i ansiktet

Jag är så sjukt torr! Fysiskt alltså, haha. I ansiktet och på händerna menar jag... Och det är verkligen något jag kan gå bananas på. Mitt ansikte är väldigt känsligt och blir lätt torrt, mina händer däremot är det nog jag som fixat torrheten själv. Jag handspritar och tvättar mig ungefär 3856 gånger per dag på jobbet.

Panik är nu alltså bara förnamnet. Vad fan ska jag göra?? Drar fram de två fetaste krämerna jag har - helosan och idomin. Vilken ska jag välja?? Jag tar lite av båda och blandar! Nu ligger jag här i sängen, helt vit om både face och händer.

Scnygg som få. Man skulle nästan kunna tro att jag är helt sarrig haha men det bjuder jag på.






Seg söndag

Kom inte i säng förrän runt kl 3 igår så idag har jag varit riktigt seg. Robin och Sarah kom ner och alla satt bara och degade i soffan. Rastlösheten tog över så vi åkte till till Sturehof och fikade, mysmys.

Jag har en spännande vecka framför mig, får se vad som sker. Ska uppdatera er så fort jag vet mer, förmodligen i slutet av veckan.

Såg ni förresten Stockholm - Båstad idag? "Det är inte konstigt att du har smulor i sängen, du har ju en bullfitta". Bara det visar ju hur stööörd serien är, haha!




Pussgurka

Tog fram kameran för att fota mitt nya armband jag köpte idag men det gick inte så bra. Sigge hade beslutat sig för att vara med på varje bild och mysa med mig. Jag ska inte klaga, här ligger vi fortfarande å pussas!

 




Vad är skillnaden på morötter och morötter?

Igår när jag och Pemelie hade vart på bio så satt vi väldigt länge i bilen och bara pratade. Sen bestämde vi oss för att ta en milkshake på donken. På menyn fanns minimorötter och mumsiga morötter så jag var tvungen att fråga vad skillnaden var på dessa förutom priset. Så mina kära vänner, så att ni själva slipper undra och fråga när ni ska köpa morötter på donken så är de mumsiga morötterna mindre än minimorötterna. Kan ju vara bra att veta!



TGIF

Jisus, det är inte klokt vad jag känner mig seg och slö idag. Det var så mycket som jag hade tänkt och göra men jag sket typ i allt. Fast två hela långpromenader har jag dock tagit mig iväg på, så någonting har jag i alla fall gjort..

Skulle gått på invigningsfest hos Den Pedagogiska Designbyrån ikväll men det orkade jag inte heller. Usch vad pinsamt haha. Ligger hemma på soffan och tittar på tv och inväntar just nu Big brother. Sen ska jag väl sova, jobb väntar imorgon igen följt av födelsedagsfest.

Hoppas ni haft en fin fredag.





Friday

Här va det livat som aldrig förr! Slänger in en liten update, ska iväg på hockey strax med Viktor. Vi får höras senare med andra ord.

Puss




Spontanitet

Jag hade tråkigt, skulle äta potatisbullar som man egentligen ska ha lingonsylt till om man gillar det. När jag täntke på lingon så tänkte jag på bio så nu ska jag och Pemelie iväg på bio. När vi ändå snackar lingon så ska vi se "Hur många lingon finns det i världen?". Den verkar mysig.

Vi hörs!


Ber om ursäkt för min ofräscha look, men det får man ta ibland.


Självdistans

Att ha självdistans kan vara en av de bästa egenskaperna en människa kan besitta. I alla fall enligt min mening. Jag tycker faktiskt det kan vara riktigt svårt att umgås med en person som inte besitter den egenskapen. Det är ju jävligt tur att man själv har det, med tanken på den bajsnödiga bilden på mig som Jessica la upp i det förra inlägget. Det bjuder jag på, hahaha. Här får ni en om möjligt ännu snyggare bild. Här var jag inte ens helt nykter, om jag ska vara ärlig...





Jag vill ha sommar




Träning och solarium

Idag tänkte jag göra någonting i alla fall, inte bara ligga hemma under täcket även om det är jävligt skönt... Sätter på mig löparskorna och tar en PW/joggingtur upp till solariet för lite färg. Blekhet är inte hett om man säger så...





Update innan läggdags!

Vill inte skapa något killkrig här men jag måste bara yttra mig angående Pemelies Cimon Lundberg, haha! Vet att många av sveriges flickor tycker om denna pojke. Jag har aldrig tyckt att han vart vacker eller snygg men jag har diggat hans stil och personlighet. Tycker han verkar vara en skön pojk. Det är DET som gör honom sexig tycker jag.



Med Jon Olsson tycker jag däremot att det är hans yttre som gör honom sexig. Honom vet jag inte så mkt annat om. Cimon har man ju däremot kunnat följa i paradise och i hans blogg. Bra killar båda två, men sexiga på helt olika vis! Am I right?

 


Min hemliga kärlek

Haha, Jessica vet inte vad hon pratar om. Sveriges vackraste kille är ingen annan än Cimon Lundberg.







Alla bilder är tagna från Cimons blogg







Beautiful

Jag har tänkt på en grej... Killar verkar bara kunna va heta, snygga, sexiga och ibland söta. Man säger aldrig att killar är vackra av någon anledning. Är det tjejigt att vara vacker? Det tycker inte jag. Jon Olsson är i mina ögon en vacker grabb. En fin kille. Jag smälter lite när jag ser honom faktiskt. Okej, jag ska va ärlig, jag dör när jag ser honom. Tittade på landskampen med mina föräldrar förut bara för att han var med, han var så vacker när han log och jag som är svag för fina tänder.



Håller ni inte med? Vacker, snygg, het och allt på samma gång!


We'll still have the summer after all

Så fort solen lyser med sina strålar så får jag en sådan galen längtan efter sommaren. Vintern har alltid varit min favoritårstid men just i år så har jag en sinnessjuk längtan efter sol, värme, klänningar och allt annat underbart som hör sommaren till. Framför allt alla resor som man åker på under sommaren till diverse land och städer. Så lovely!

Längtar till att få ligga och svettas såhär igen!!








 


Lill-lördag...

Nej, hörrni, idag blir det inte mycket gjort. Ligger nerbäddad i sängen och kollar på 90210 om jag slutade följa mitt i en säsong förut av oklar anledning. Segare dag får man leta efter. Skulle vilja sätta mig på en uteservering någonstans med ett glas rosé och fira in våren som är här (åtminstone för dagen...) men det får väl bli en annan dag.









 


I väntan på BB

Tråkig blogg det här var idag då. Jag har inte hunnit blogga å ändå har jag inte vart så upptagen. Tog en lååång sovmorgon eftersom jag ska upp så tidigt imorgon.
Nu har jag egentligen inget roligare att berätta än att Big Brother börjar snart, tihi.

Juste, kan ju dra ett skämt jag hörde häromdagen, man vet inte om man vågar skratta eller inte liksom. "Vad gör man för att skrämma en japan? -Vågen!"

Hörs!




Trevlig start på veckan

Det kommer eventuellt att se lite rörigt ut på bloggen i någon dag eller två men vi får stå ut. Tror faktiskt att jag är den som stör mig på det mest, haha. Nu får det vara såhär så länge. Jobbar på en header.

Hade en mycket trevlig dag med Pessica i Farsta med god lunch och snack. Köpte en pedometer och hann även in och köpa lite hårfärg innan jag åkte hem. Nu ska jag dricka lite te, äta glass och mysa i soffan.



Puss



Ombyggnad

Jag håller på och fixar ny design, så ni får ursäkta om det ser konstigt ut när ni dyker upp här under kvällen!

Puss



Idag är en bra dag

Idag var jag på arbetsintervju i farsta. Blev aldrig nervös, kände mig bara helt nollställd. Hoppades såklart att det skulle gå vägen men var väl medveten om att det lika gärna kunde gå åt skogen. Det gick faktiskt riktigt bra, underbara människor och mysig miljö. Tror jag skulle trivas mycket bra där och i deras sällskap och dessutom få chansen att arbeta med både service och djur som jag älskar.

Personalen verkade gilla mig väldigt mycket och vi bestämde att jag skulle komma och provjobba nästa vecka, underbart! Är det min tur att ha lite tur i livet nu kanske? 

Efter intervjun träffade jag Pemelie och kollade lite i affärer och lunchade :) å dessutom... eftersom jobbet är i farsta, dvs en bit hemifrån så finns det ju ett alternativ; Jag och Pemelie kan börja leta lägenhet i de krokarna!




Jessica Potter is my new name

Sådär, då har jag färgat håret. Helt nöjd är jag inte såklart men det blir man väl aldrig. Bättre än innan iaf :) Vet att ni vill veta hur jag ser ut så här får ni en bild kära läsare.



å ja, jag hade tråkigt...


Oui

Vilken tur att B2 underhåller er för jag är sannerligen inte bra på det märker jag! Jag har jobbat hela helgen och då får man inte så mycket kul att blogga om direkt. Jag typ krystar fram det här inlägget också, försöker verkligen komma på någon rolig anekdot från helgen som varit men utan resultat...

Äh vafan. Skiter i detta och lägger upp en helt betydelselös bild istället som vanligt.



Jag på jobbet i lunchrummet. Här är den nakna sanningen. Eh, nästan... Vaknade upp lite sent med krulligt (jag skojar inte) hår och gjorde ett desperat försök till att platta det lite snabbt men man kan ändå ana krullet. Sminkade mig på typ två minuter. Sket i frukosten och kutade till tunnelbanan. Phew tänkte jag, jag hann. Sen var det nå jävla fel på SL så jag kom försent i alla fall. Är det inte typiskt??


Älsklingar

 

När jag ändå var ute och åkte för att köpa hårfärg så svängde jag förbi gamla Zoo Varuhus i kungens kurva som visade sig ha blivit Arken Zoo. Jag skulle köpa något gott till mina älsklingar tänkte jag, det fick bli ett varsitt ben som var bra för tänder och tandkött. Dessutom tuggar alltid Smilla sönder alla Sigges nya leksaker så köpte två nya till honom. När han fick leksakerna visste han inte vilken han skulle leka med först så han sprang runt med båda i munnen samtidigt, pluttenutte.
Kan ju tillägga att redan nu har Smilla bitit sönder en av dem. Sigge har en tendens att gå och ge henne leksakerna för han vill ju att hon ska va med. Han har inte riktigt fattat att hon förstör hans grejer.

 


Söndag

Ni som har följt våran blogg tidigare vet ju att jag var platinablond förut. Själv skulle jag dock vilja kalla det vithårig. Jag tröttnade på den hårfärgen och tänkte länge igenom mitt beslut att färga det mörkt. Redan innnan jag åkte till England bestämde jag mig; I november skulle jag bli brunett.

Jag trivdes som mörkhårig i några dagar sen började jag faktiskt sakna det blonda. Trots detta fortsatte jag att vara brunett och är fortfarande det. Fick många kommentarer av vänner att jag passade i brunt. Killar sa att det passade min personlighet bättre men alla spanska tjejkompisar tyckte att jag skulle bli blond igen.
Nu är håret mycket ljusare än förut men ändå brunt. En sak är iaf säker, jag vill inte bli platinablond igen. Nä, nu vill jag ha en fin blond färg och inte alldeles för slitet hår. Jag har slingat håret en gång tidigare nu under tiden som brunett och idag är det dags för ytterligare en omgång med slingor. Sakta men säkert blir jag blondare och blondare.
Jag är påväg att bli B2 igen.

  
Så, vad tror ni om det? Mörkare än det blonda och ljusare än det ljusbruna?


Mobilblogg

God eftermiddag. Eller kväll nästan... Har jobbat hela dagen och så har jag shoppat efter det. Snacka om att vara slut i fötterna! Men vad gör man inte för att få spendera pengar... Nu sitter jag på tunnelbanan hem och är svinhungrig. Köpte sushi till lunch men den va ingen höjdare direkt så jag åt knappt. Och vet ni vad! Till frukost imorse köpte jag den där gröten från axa, ni vet Great? Som man häller på vatten och värmer i micron. Den var riktigt god faktiskt så det är ett litet tips. Köpte den med kanel och äpple. Men nu har jag fan babblat på om allt möjligt i detta inlägg. På återseende!



// Emelie

home is where the heart is

Hallå, hallå! Är det bara jag som tycker att det känns som söndag idag? Kanske beror på att det kändes som fredag i torsdags när Pemelie var hos mig.

På tal om något helt annat, eller snarare på tal om mig så har jag känt mig nere idag. Det började igår kväll när jag skulle sova. Eller, egentligen har det ju pågått länge men igår slog saknaden verkligen till hårt. Jag saknar england och alla underbara människor och vänner jag hade där så otroligt mycket. Home is where the heart is. I left my heart in England... Egentligen skulle jag kunna tänka mig att åka nån annanstans också, bara bort från Sverige. Den senaste tiden har jag liksom inte känt mig som hemma här. Om jag hade haft råd hade jag seriöst bokat en enkelbiljett någonstans idag. Så trött är jag på det här livet jag lever nu. Hoppas att det går över lite snart, annars blir jag ju tvungen att åka härifrån så fort som möjligt!




Tjenare mannen!




So am I, old boy. SO AM I!

Känns riktigt bra att bloggen är tillbaka. Under natten satt Pemelie och läste igenom alla våra gamla kommentarer från människor som faktiskt var insatta i vår blogg och verkligen verkade gilla det vi skrev. Gamla minnen väcktes till liv och fler minnen vill man ju ha! Den här bloggen är ju helt perfekt för att komma ihåg allt galet som faktiskt händer.

Nu måste jag upp till min bror och städa och sen får vi väl se vad fredagen har att bjuda på. Antagligen mer sömn och mys med mina älsklingar.






Feels good.

Så fin blogg det här, så mycket fina och givetvis mindre fina minnen. Men åh så mycket minnen. Och nu är det dags för nya minnen att sparas här. Ny design är givetvis påväg och dyker säkert upp under nästa vecka.

Det känns skönt att vara tillbaka. Jag bloggar dock på min andra blogg också, så kika gärna in där också.







We're back!

Hej alla älskade och trogna läsare! här var det sannerligen längesen vi sågs sist så det blir ett otroligt kärt återseende. Jag och Jessica sitter just nu hemma hos Jessicas bror och myser. Vi har har nämligen bestämt oss för att börja blogga på den här bloggen igen! Kul va??? Det tycker i alla fall jag! Dessvärre börjar det inte så bra då internet inte verkar fungera här och ni kan ju bara tänka er hur jag och Jessica är när det kommer till tekniksaker... Men en lite snabb update om läget fick det bli via iphonen i alla fall. Hoppas att vi kan återkomma snart. Vi mår superdåligt över internetavsaknaden men vi jobbar hårt med att försöka lösa problemet. Som jessica sa tidigare "det är så jobbigt med problem"...

// Emelie

RSS 2.0