Thank God its Friday

Ska det aldrig bli bra väder igen eller?? Varmt, kvavt och mulet har vi det men sol, det får vi ingen?? Trött man blir... Anyways, mötte upp sis idag och gick åt sushi, följt av lite drinkar på Fridays. När vi precis satt oss på Fridays uteservering och beställt in varsin drink så kommer en servitör till oss med två öl och ba:

- Dom här är från två killar där borta, och dom undrar om ni vill komma över och göra dom sällskap? Han pekade mot två gubbar och ba: dom där borta i blå skjorta.

Vi ba: eehh.. tack, men vi dricker inte öl. Servitören ba: haha, okej, vadå så ni vill inte ha dom?

Vi: Nej haha, och hälsa att vi inte har lust att göra dom sällskap heller.

Sen garvade han och gick tillbaka med ölen till männen. Sen kom ena mannen (som tydligen hade svårt att fatta vinken, but can't blame him, he's a man you know...) fram och försökte övertala oss att göra dom sällskap och ba vadå ni dricker inte öl?? Efter några minuter verkade han fatta och gick därifrån, sa något om att han bad om pengarna tillbaka för ölen han köpt in...

Det roliga i den här historian är inte det, utan det som hände någon minut senare. En kvinnlig servitris kommer fram, sätter sig på huk på marken framför oss och börjar asgarva. Hon får ur sig att hon nyss hörde av servitören vad som hänt och att hon tyckte det va "såå pinsamt!". Haha. Sen verkade hela personalen ha kul åt det där. Känner på mig att det blev en "VET DU vad som hände på jobbet idag??".




Känner mig inte som någon riktig bloggare, tog varken kort på min sushi eller min syster :(



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0