Helg

Emelie och jag har fått vårt bästa schema någonsin under vår tid på International college och Internationella kunskapsgymnasiet. Tro det eller ej, men vi är lediga på fredagar! Så sköööönt, långa helger ända fram till studenten.

Idag hade vi vår vanliga håltimme på 3 timmar och 30 minuter innan kinesiskan. Det firade vi med lunch på Jensens böfhus. Det blev inte bara lunch, utan även ta-själv-glass, riktigt gott! Under timmarna vi satt där så tänkte vi igenom framtiden och livet. Tänk alla vänner man någon gång haft kontakt med, men sen bara slutat höra av, utan att egentligen bry sig om det? Man har inte mått det minst dåligt av att förlora personen, kanske bara saknat vissa moments ibland.
Så tänkte vi att i år ska vi faktiskt flytta, till ett helt annat land dessutom, vilket innebär att vi måste lämna både familj och vänner. Visst, det betyder inte att man aldirg kommer ses igen eller ha kontakt, men på något sätt glider man alltid ifrån varandra. Det är sorgligt. Egentligen vill man ju inte förlora några av de vänner man har idag.

Hur som helst, detta kanske inte ens spelar någon roll, livet går ju alltid vidare, men lite sorgligt är det ju faktiskt.

Planer för helgen: Fredag: Vila
                                  Lördag: Kalas, kalas, tagga till, utgång
                                  Söndag: Sova


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0