Hundar, hundar & hundar

Det är så mycket hundar i mitt liv just nu. Men jag klagar verkligen inte, de som känner mig vet att jag är helt hundtokig. Nu har min mormor köpt en ny vovve, en nakenhund. Han heter Pysen och är en riktigt söt liten bebis, trots att alla inte håller med om den saken eftersom han är naken, haha. Igår var vi och hälsade på honom igen och passade på att mysa lite :)

/ Jessica


I will never forget that I am awesome

Jobbhelgen är igång, igen. Behöver verkligen varje öre just nu. Tiden he gått så sjukt fort, har redan vart hemma från Thailand i 10 dagar imorgon. Galet.

Hade så mycket tid att tänka där och tankarna har fortsatt här hemma. Det finns så mycket man vill och så mycket man inte vill. Ibland inser man att livet kan vara bra krångligt.

Nä, nu säger jag godnatt. Puss!

/ Jessica


I came, I saw, I conquered.

Bästa köpet i Thailandet var helt klart denna tisha med min älskling Jay Z på. Fullkomligt älskar den!

/ Emelie


Home sweet home

Äntligen hemma. Igår morse landade vi så nu har man äntligen hunnit vila upp sig lite efter 2 hektiska dagar i Bangkok och en lång flygresa hem.
Hade ju sån extrem hemlängtan men nu inser man också hur sjukt slappt och skönt vi hade det där borta.
Aja, nu ska jag bara njuta av att vara hemma med mina älsklingar! Det senare dygnet har i princip bara bestått av mys och besök hos nära och kära :)

/ Jessica


Hemlängtan

Sån extrem hemlängtan just nu. Slänger upp en bild från när vi var i patong bara. 3 trevliga kvällar hade vi där :)


En vecka kvar

Nu är det ca en vecka kvar här i thailandet. Blandade känslor. Har sån hemlängtan till familj, vänner och inte minst mina älskade pojkar! Här är det ändå helt underbart. Sola, bada och äta gott. Det är verkligen vad jag kallar att slappna av. Vi får helt enkelt ta tag i bloggen när vi kommer hem :)


RSS 2.0