Head to toe hydrator.

Kan nu förtiden inte leva utan denna mirakelcreme från Sephora. Fungerar ungefär som Elizabeth Ardens 8 hour crème men betydligt billigare. Går att använda som lite allt möjligt, ansiktscreme, body lotion, ansiktsmask, hårinpackning, handcreme, you name it. Passar alla hudtyper dessutom, till och med känslig hud. Och det bästa med denna? Den är inte testad på djur! 8 euro tror jag den gick loss på. Nästan gratis med andra ord.


Man kan inte annat än att älska den.

Amatörjournalistik. Seriöst. Det är så jävla dåligt att det blir kul. På gränsen till hysteriskt kul faktiskt. Undrar om "journalisten" klippt ut den, ramat in den, satt upp den på väggen och vinkat farväl till karriären? Tack för ett gott skratt i alla fall.

// Emelie


Man kan inte annat än att älska den.

Amatörjournalistik. Seriöst. Det är så jävla dåligt att det blir kul. På gränsen till hysteriskt kul faktiskt. Undrar om "journalisten" klippt ut den, ramat in den, satt upp den på väggen och vinkat farväl till karriären? Tack för ett gott skratt i alla fall.

// Emelie


Kill them with success and bury them with a smile.

Jag är ju fasiken helt dum i huvudet. Jag vet att tanken säkert redan slagit er men nu måste jag till och med själv erkänna det. Har vänt helt upp och ner på dygnet nu och tänkte vända tillbaka genom att vara vaken hela natten nu och sova tidigt imorgonkväll. Men vad gör jag?? Går ut och dricker massa vino och det blir man ju jättepigg av, verkligen. Så nu skiter jag i det här och går och lägger mig!

Godnatt.

// Emelie


Äntligen.

Nu verkar bloggappen fungera igen. Har försökt blogga sen i helgen men det har inte gått. Så frustrerande! Det var en fullspäckad helg och jag hoppas på att även den kommande blir det!

Ikväll blir det en drink med fina Karolina på söder.

// Emelie


The path is the destination.


Childhood is like being drunk. Everyone remembers what you did, except you.

Man glömmer bort bloggen totalt när man inte bloggat på länge. Dags för förbättring! Njuter just nu av ledigheten och ska äta middag med Pemelie idag. Nu är frågan bara vart ska vi äta? Vad ska jag ha på mig? Alltid samma bekymmer...
Jobbhelg

Dessa dagar är fulla med jobb, men det behövs så jag klagar inte :) Har blivit mycket fest de senaste helgerna så jag behöver väl rehaba lite antar jag. Annars då? Jag längtar galet till kryssningen med Pemelie och sen thailand i februari förhoppningsvis. Åhh, tänk va skönt!

För exakt ett år sedan var jag i Newcastle och än idag längtar jag tillbaka hela tiden. Tänk om man ändå hade tjänat bra där, då hade jag inte tvekat en sekund på att flytta dit...
I'd like a French kiss.

Höstens snyggaste. Jag älskar det här nagellacket. De flesta av er kanske känner till min nagellacksfetisch, jag är helt jävla besatt. French kiss från H&M.

// Emelie

Steve Jobs - a true hero

Har inte riktigt kommit tillbaka in i det här med bloggandet som ni kanske märker. Glömmer liksom bort att vi börjat blogga igen. Nu har jag dock skaffat bloggappen vilket gör allting 1000 gånger enklare. Tack för appen. Tack för iphonen. Och framför allt, tack Steve Jobs för att du förändrade vår värld till det bättre. Må han vila i fred i äppelhimmeln och jag ska alltid minnas dina enorma framsteg inom teknikens värld <3 // Emelie


Grattis pappa!

Idag fyller min pappa år så har ägnat flera timmar till att baka en tårta. Resultat:
We´re hot, even when we´re not

Hade tänkt blogga lite snabbt och berätta att jag och Pemelie ska på bio men det hade ju hon redan gjort så jag ger er en bild från i helgen istället. Inte så bra bild, men det viktigaste är ju inte kvaliten utan vilka som är på bilden :)


 


There's a fire starting in my heart, reachin a fever pitcher and it's bringing me out the dark.

Har haft en lugn dag här hemma. Jessica och jag har pratat om att gå på bio de senaste dagarna och idag bestämde vi lite spontat för att gå och se Bridesmaids eftersom att den är så hysteriskt rolig. Känns lite som vår tradition, min och Jessicas alltså, vi går alltid på bio på höstkvällar. Det är ju så mysigt!


Smile more than you cry, give more than you take, and love more than you hate.

Hej bloggisen, I have missed you! Har verkligen saknat att blogga. Men det hände väldigt tråkiga saker i somras så bloggen försvann helt ur min värld just då men nu så, nu ger vi allt!

Jag är slut som artist just nu, var ute med Pemelie i fredags och i lördags drog jag rätt spontant till Uppsala för att igår åka hem och jobba. Men skoj var det!
Söndag.

Har haft fullt upp med jobb hela dagen. I veckan blir det dock lugnare på jobbfronten. Ser fram emot ett antal trevliga kvällar den här kommande veckan istället! Kvällen har spenderats i soffan framför Sex and the city. Blir nog ett par avsnitt till innan det är dags att krypa i säng.Love,Back in business

Nu är bloggen tillbaka igen. Jag har haft sånt otroligt bloggsug de senaste dagarna, I'm meant to blog! Efter två månader blev längtan för stor. We're back in business!
RSS 2.0